Ideologii si acoperitii lui Basescu se dau pe fata si FAC ZID IN JURUL SERVICIILOR SECRETE!/ Reclama politica penibila pentru PR-ul sefului SRI, GEORGE MAIOR, pe RTV, postul prietenului sau, Sebastian Ghita, organul de… serviciu (VIDEO)

3-03-2013 11 minute Sublinieri

Traian-Basescu-impreuna-cu-conducerea-SRI

Dragoş Paul Aligică, prezentat în toate dezbaterile intelectuale pro-băsiste drept ideolog al Dreprei puternice, promovat pe linia lui Valeriu Stoica în cercurile apropiate fostei puteri politice portocalii, colaborator al Hotnews şi Contributors, face un apel pe facebook pentru regruparea în jurul serviciilor de informaţii. În faţa mirărilor că un civil cere sprijinirea unor structuri militare, el face un elogiu serviciilor secrete, le consideră parte integrantă a democratiei şi consideră că cineva trebuie să facă şi meseria asta.

Într-o altă postare, i se cere să contribuie la organizarea unui protest legal împotriva revocării judecătorilor Ghica şi Dănileţ din CSM.

 • Cotidianul/ Lucian Gheorghiu:

Intelectualii lui Băsescu, strâns uniţi în jurul serviciilor secrete

ideologul-dreptei-vrea-regruparea-in-jurul-serviciilor-de-informatiiDragoş Aligică, unul dintre ideologii PDL, a făcut public (iniţial pe Facebook şi ulterior pe o platformă online utilizată de suporterii PDL şi ai lui Traian Băsescu) şi a ad

resat activiştilor şi simpatizanţilor PDL şi ai lui Traian Băsescu un îndemn fără precedent în spaţiul politic românesc:

„Dragi prieteni,
În timp a trebuit să ne regrupăm în spatele şi să facem zid în apărarea unor instituţii esenţiale ale Statului NOSTRU: constituţia, preşedinţia, curtea constituţională, magistratura… Cred că din păcate se apropie clipa când va trebui să ne regrupăm în jurul serviciilor de informaţii şi siguranţă naţională. Ştiu. Unii aveţi rezerve. Dar nu există alternativă. Sunt pe aceeaşi linie de apărare cu cele de mai sus. Şi cred că au câştigat creditul necesar susţinerii din partea părţii sănătoase a societăţii. E important sa nu-i lasam singuri dacă va fi să fie…. Susţinerea occidentală nu va fi de ajuns”.

Aligică devoalează (involuntar) armele lui Băsescu

În „traducere”, textul de mai sus ne spune:

 • În primul rând că, pentru Aligică şi cei care încă mai cred în „valorile” portocalii, statul se reduce la preşedinte, curtea constituţională şi magistratură. Alte instituţii, Parlamentul, Guvernul, Armata, Biserica etc., „nu” aparţin statului, nu sunt demne de apărat;
 • Cele trei elemente ale statului (preşedinte, CCR şi magistratură) sunt apărate de serviciile secrete. Sau, mai pe înţelesul tuturor, instituţiile statului utilizează serviciile secrete. Împotriva cui? Împotriva părţii nesănătoase a societăţii. Cine este aceasta? Răspunsul vine de la sine. Partea „nesănătoasă” este aceea care nu s-a înregimentat în spatele preşedintelui, CCR şi magistraturii.
 • În al treilea rând, Aligică recunoaşte (nu este o noutate pentru media independentă) că Occidentul a fost suporterul partizan a preşedintelui, al CCR şi al magistraturii.
 • Nu în ultimul rând, fără echivoc, ideologul portocaliu cere suporterilor acestei culori politice gruparea în spatele serviciilor secrete. În traducere, el cere nu doar utilizarea pe scară largă a serviciilor, ci pur şi simplu o „fuziune” între suporterii portocalii („partea sănătoasă a societăţii”) şi serviciile secrete.

Presedintele Traian Basescu tine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, in BucurestiUnde vede serviciile Aligică şi cui se adresează

Ceea ce propune Aligică, „regruparea în jurul serviciilor secrete”, seamănă cumva cu regruparea „părţii sănătoase” din Germania interbelică în jurul Gestapo-ului. Şi chiar sintagma „partea sănătoasă” a societăţii are o anumită corespondenţă în trecutul mai întunecat al Germaniei.

Interesant este – şi aici utilizăm singurele extracte din editorial – unde situează Aligică serviciile: De partea bună a lucrurilor: NATO, UE, nu Cartelul rusofil şi asociaţii. Şi la fel de interesant şi cine sunt cei cărora Aligică se adresează: Nu publicului general ci acelei părti de public raţional, informat şi responsabil”. Cu alte cuvinte, avem şi o împărţire a societăţii, cealaltă (partea nesănătoasă) fiind compusă, „per a contrario”, din iraţionali, neinformaţi şi iresponsabili. Exceptând termenul „neinformat”, celelalte două iar sunt cu bătaie la o anumnită ideologie din Germania interbelică. Aici Aligică ar fi trebuit să o spună pe şleau: români de categoria întâia, supraoamenii (partea sănătoasă a societăţii), şi români de categoria a doua (partea nesănătoasă a societăţii). Orice alt comentariu este de prisos. Din editorial se mai poate trage concluzia că există totuşi o opoziţie serioasă la tezele lui Aligică, opoziţie venită chiar din partea unor exponenţi ai părţii „sănătoase” din societate.

Cine este Dragoş Aligică

Dragoş Aligică este un produs politic al lui Valeriu Stoica, un suporter al PDL şi un mare fan Traian Băsescu. Este considerat ca fiind unul dintre „ideologii dreptei”, al acelei „drepte” promovate de PDL. Publică constant în „22”, pe platformele online apropiate de PDL şi până nu demult şi pe Hotnews. Este un obişnuit al şezătorilor de la ISP, institut al PDL.

Pe 9 septembrie 2012 a făcut un anunţ bombă: „Am decis să mă retrag în urma cu mai bine de o lună – poate deja două – când în mijlocul celei mai grave crize politice traversate de România din 1990 până azi, Hotnews a decis să schimbe brusc politica editorială”. Anunţul era valabil şi pentru una dintre platformele online ale PDL, numai că în decembrie 2012 dl Aligică a reevaluat respectiva platformă şi a reînceput să scrie iarăşi acolo.

Cum vede Aligică poporul

Pe 14 august 2012, iată ce semna Dragoş Aligică în „22”:

Nu poţi susţine prin vot – şi în ciuda evidenţei publice covârşitoare – o bandă de infractori şi sociopaţi ce vor să pună stăpânire deplină pe ţara ta şi, în acelaşi timp, să te pretinzi cetăţean patriot, cu discernământ intelectual şi o judecată moral-politică funcţională. (…)Abia acum ne dăm seama cât de mare este numărul celor care nu dau doi bani pe sistemul complex de instituţii şi proceduri care organizează procesele de decizie şi acţiune colectivă în vederea prezervării libertăţii şi egalităţii cetăţenilor în faţa oricărei forme de abuz de putere. Abia acum realizăm cât de mulţi formatori de opinie români (şi odată cu ei publicul lor) habar nu au că esenţa libertăţilor democratice occidentale nu vine în primul rând din vot, ci din sistemul complex de instituţii şi proceduri ce se interpune între, pe de o parte, societate şi, pe de altă parte, puterea brută şi decizia arbitrară şi abuzivă ce poate veni fie de la un individ, un grup, o clasă socială sau de la o majoritate democratică”.

10 decembrie 2012 („22”): Titlu: POPORUL, IN INTELEPCIUNEA SA. SFARSITUL UNUI MIT NATIONAL

Deci Poporul in ciuda tuturor evidentelor, logicii si bunului simt angajeaza niste piromani ca sa-l pazeasca de incendiu iar apoi toata lumea trebuie sa cada pe spate extaziata de intelepciunea Poporului? Sa vedem povestea asta ca un model de proces politic de la care trebuie sa invatam ceva? Ce? Ca Poporul, cand il apuca o suparare pe clasa politica, voteaza pe inculpatul Stan, pe Gigi Becali si da un vot de confidenta Grupurilor Infractionale Organizate de catre partea cea mai rea a clasei politice?

Ce sens si ce inteles adanc are povestea asta cu Poporul si situarea lui dincolo de orice critica si posibilitatea erorii? (…) Cineva spune: Nu poti injura clientii care te refuza pentru ca tu esti un negustor prost si nu stii sa-ti vinzi marfa sau, mai rau, nici macar nu esti interesat sa ti-o vinzi. Nu despre asta e vorba aici. Pai in lumina celor de mai sus, clientii au apreciat marfa politica a secretarei lui Dragnea, nu? De ce nu i-ar injura o persoana normala si responsabila? Sunt de injurat.

Realitatea este ca povestea asta cu Poporul si dreptatea sa ascunde o tema mai adanca. Si anume teoria implicita ca atat timp cat prostia este exercitata in grupuri majoritare, debasescu-ghimpele4vine intelepciune premiabila. Despre asta vorbim aici: Prostie si iresponsabilitate exercitata in grupuri mari si cu premeditare…

Cum îl vede pe Traian Băsescu (ianuarie 2011)

Traian Basescu continua sa fie incontestabil cel mai relevant om politic al blocului construit in jurul PDL. Chiar si in mijlocul celor mai nepopulare masuri, masuri pe care si le-a asumat in mod personal in repetate randuri, nivelul de incredere in Basescu este substantial. In jur de 50% – usor sub 50%.

[…]

”Aliații naturali, oamenii și serviciile secrete,  trebuie să stea umăr la umăr pentru testul major care se apropie”, a spus Aligică, ideologul Dreptei, omul care în decembrie susținea că ai deficit intelectual dacă nu votezi ARD.

[…]

”E important să nu-I lăsăm singuri, dacă va fi să fie…. Susținerea occidentală nu va fi de ajuns”, a postat Aligică un îndemn enoriașilor, chemați să se regrupeze în spatele (poate în jurul) serviciilor secrete, președinției și Curții Constituționale.

Minunat. Înălțător. Mă simt, deja, parte din elitele lui Aligică doar fiindcă am citit textul și sunt gata să mă regrupez. Dar unde și cum să o fac? Pe la ce oră se dă semnalul regrupării? În ce locație? La ce unitate sunt așteptați să vină oamenii alături de aliații lor naturali?

generaleasa-sri-a-lui-traian-basescu-16049860Recunosc că la început am șovăit o clipă. Mi s-a părut că, scuzați, cuviosul Aligică Formatorul, Izvorâtorul de Democrație, își bate joc de aliați. De obicei, serviciile îi apără pe oameni, nu invers. E ca și cum ai chema cetățenii să păzească Poliția de hoți. Invocarea milei îi cam face de râs pe spioni.

Să nu-i lăsăm singuri? Eu credeam că nici nu sunt singuri, că se află  printre noi, fără să ne prindem de lucrul acesta. Atunci să-i demascăm, să aflăm cine sunt, ca să ne putem așeza și mai aproape de ei. Să fim înțeleși, nu sunt contra lui Aligică, în principiu, dar apelul său îmi aduce aminte de ultimele clipe ale lui Ceaușescu, în Palatul CC, când din elicopter cădeau fluturași, îndemnându-i pe români să stea umăr la umăr, în fața încercărilor care se apropie etc.

E și riscant să amesteci în aceeași enciclică președintele, judecătorii și agenții secreți. Poți induce publicului ispita blasfemiei. Să-și închipuie că puterea lumească și cea judecătorească s-au împreunat, prin mijlocirea aliaților naturali, împotriva firii.

Încurcate sunt, însă, căile domnului președinte, slujit de profeții elitelor, pe contributors.ro. De unde să înțelegem noi, ăștia cu deficit intelectual, care nu am votat cu ARD și ne lăsăm prostiți de vicleșuguri? Cred (fără să cercetez) că autocratul expirat la care se închină alde Gică, le-a dat gândul cel bun. Le-a arătat lumina.

Prosternați-vă! Căiți-vă! Veniți alături de aliații voștri naturali, nu stați alături de ceilalți, cu E-uri! Și, dacă or s-o țină tot așa, până în 2014, să nu uităm în final să le spunem:

Amin!


“Exces de putere” despre diversiunile SRI-RTV…

Pentru a doua oară în decurs de 24 de ore, Sebastian Ghiţă îl atacă pe premierul Ponta. Dacă joi atacul a fost indirect, vineri atacul a fost pe faţă şi Ghiţă a utilizat o televiziune concurentă pentru a-i strica imaginea celui despre care se ştie că îi este prieten.

image-2013-03-1-14328475-0-maior-alaturi-ponta-mihai-tanasescu

10 clipuri publicitare ciudate şi un scandal cu SRI

RealitateaTV a difuzat vineri mai multe clipuri publicitare (10) care promovau un site social-democrat. Numai că aceste clipuri publicitare prezentau şi deloc marginal, alături de o serie de lideri social-democraţi  – Tony Blair, Martin Schulz, Francois Hollande şi Victor Ponta – şi pe directorul SRI, George Maior precum şi pe finanţistul Mihai Tănăsescu, în prezent angajat la Banca Mondială. Evident, după ce unele clipuri au rulat pe ecran, SRI a luat poziţie, a negat orice implicare a lui George Maior şi a cerut sistarea difuzării clipurilor publicitare. Ceea ce s-a şi întâmplat. Şeful editorial al Realităţii TV, Cozmin Guşă a anunţat oficial sistarea difuzării clipurilor publicitare, el menţionând că a tratat problema doar prin aspectul ei comercial. Aceasta este ştirea. Ce urmează însă este însă şi mai interesant.

Cine are de pierdut de pe urma clipurilor publicitare

Clipurile respective nu i-au produs însă lui George Maior cea mai mare „pagubă”, ci ponta-maior-300x222premierului Victor Ponta. Dacă clipurile apăreau la o televiziune din Bangladesh, să zicem, nu avea nimeni vreo problemă. Dar apărând în România, se poate interpreta că premierul Ponta ar avea o implicare. În urma apariţiei acestor clipuri, Ponta are probleme de imagine şi în exterior, dar şi (mai ales) în ţară. În primul rând este mai mult ca sigur că liderii social-democraţi europeni care apar în clipuri nu şi-au dat acordul să apară într-o filmare publică alături de şeful unui serviciu secret. Asta este varianta „externă” a problemei de imagine pe care o are Ponta după apariţia acestor clipturi; problema „internă” arată rău de tot: se asociază numele premierului de cel al directorului SRI, o asociere care se vrea, popular, să sune astfel: „Ponta e mână în mână cu serviciile”; „Ponta este omul serviciilor” sau „Ponta (USL) a pus mâna pe servicii”. Oricare din această variantă sună „foarte bine”, chiar „perfect”  pentru cei care vor să atace USL, PSD şi pe premier şi care fac în acelaşi timp eforturi disperate de a-l disocia pe Traian Băsescu şi PDL de SRI şi celelalte servicii secrete.

O lucrătură specifică serviciilor secrete

Partea cea mai interesantă a întregii poveşti o reprezintă beneficiarul publicităţii cumpărate. Este vorba de un site care promovează social democraţia, numai că este un site fantomă, fără niciun minim indiciu specific: autor/autori, locaţie, apartenenţă etc. Un singur lucru este clar: site-ul nu este înregistrat în România şi crează impresia că ar aparţine cuiva din anturajul vreunui organism al UE. Din puţinele „articole” postate (nesemnate) rezultă că „fantoma” a apărut pe net în urmă cu câteva zile. Tocmai din aceast cauză există un uriaş semn de întrebare: de unde beneficia (anonimul) administratorulsite-ului de însemnatele sume de bani pentru difuzarea clipurilor publicitare. Pentru cine nu ştie, un minut de publicitate în televiziune costă foarte mult; cele 10 clipuri aveau fiecare între 2 şi 2,3 minute.

Şi mai interesant este însă cine a „mijlocit” publicitatea. Şi aici suntem în faţa unui episod mai tare decât cele mai bune de la „Surprize, Surprize”. Un ziarist de la Realitatea TV ne-a declarat că firma de publicitate care a încheiat contractul cu ei, este condusă de Costin Ilie, care este, atenţie,  publisher la… România TV şi publisher la un site de ştiri arondat tot la România TV. (Costin Ilie a fost primul ziarist dat afară de la Cotidianul, în 2009, de către directorul ziarului, Cornel Nistorescu). Deci, publicitatea a fost vândută la Realitatea TV de unul dintre principalii „locotenenţi” ai lui Sebastian Ghiţă, deputatul PSD care este şi patronul României TV.

Sebastian Ghita RTV SRIEvident, orice om cu minte la cap şi-ar pune următoarea întrebare: de ce publicitatea, sau mai precis mai mult decât frumoasa sumă de bani (estimăm că este vorba de câteva zeci de mii bune de euro, dacă nu mai mult – n.a.) nu a fost direcţionată de Costin Ilie la postul pe care îl serveşte, România TV, mai ales că, temporar, la capitolul audienţe, România TV stă mai bine decât concurentul său, Realitatea TV.

Răspunsul este simplu: în toată această poveste, unul dintre „dirijori” este chiar Sebastian Ghiţă. Nu este exclus ca banii plătiţi celor de la Realitatea să fie chiar ai lui. Şi Ghiţă a vrut să scoată castanele ( a se traduce, să-l atace pe Ponta) cu mâna concurenţei. Repetăm, este greu să credem că un site fantomă beneficează de o finanţare care să-i permită o publicitate în stil mare. Nu ştim dacă Ghiţă a lansat acest atac (am demonstrat că premierul Ponta iese bine şifonat din această poveste) din proprie iniţiativă sau a primit o comandă. Care comanda poate proveni, în ordine, de la serviciile secrete, de la Palatul Cotroceni sau de la o aripă a PSD care nu-l înghite pe Ponta. Mai există şi a patra variantă, o comandă a PDL, dar aceasta s+ar contopii cu primele două. Nu vrem să speculăm, dar se ştie că în ultimul timp – a se vedea atacurile la Mona Pivniceru, Mariana Câmpeanu, Varujan Vosganian, Crin Antonescu (atacatul de serviciu), Ion Stan ş.a. – România TV a lucrat mai mult pe bază de comandă, iar metodele utilizate au fost cele specifice serviciilor. Şi în acest caz lucrarea poartă amprenta serviciilor secrete. De regulă se apelează – ca bază de plecare – la un site obscur sau fantomă care are rolul de a furniza materialul informaţional, după care totul se transformă în „Breakingnews” şi este servit populaţiei cu mai multe ingrediente. De această dată rolul site-ului fantomă a fost acela de a juca rolul beneficiarului de publicitate.

[…]

Duminica seara la emisiunea “Punctul de intalnire” am dezbatut un subiect important, din punctul meu de vedere. Acela privind amestecul dintre politica si servicii secrete.

Am comentat o campanie politica si de imagine platita de Sebastian Ghita, deputat PSD, un prieten intim al presedintelui PSD Victor Ponta. Este vorba despre videoclipuri in care este laudata social-democratia. Evident, fiecare om este liber sa gandeasca si sa actioneze potrivit convingerilor sale. Sebastian Ghita, un om foarte bogat fiind si pe deasupra parlamentar USL, a gasit de cuviinta sa scoata din buzunar niste bani pentru promovarea tv a PSD, a legaturilor acestuia cu liderii europeni de stanga, cu Partidul Socialist European. Pina aici, nimic anormal.

Problema foarte serioasa apare atunci cind intr-o campanie politica este implicat si seful unui serviciu secret. Este vorba despre George Maior, director al SRI. In videoclipurile difuzate la Romania tv (post patronat de Sebastian Ghita) si de Realitatea tv, apar “figurile importante ale social democratiei : Tony Blair, Victor Ponta, Martin Schultz, Mihai Tanasescu, Francois Holland, George Maior”. Regasiti totul pe www.social-democratia.eu

Cind numele sefului principalului serviciu secret al tarii este amaior4456783_32101500similat direct cu o campanie politica, spunindu-se despre el ca este “un social-democrat”, lucrurile sunt grave. Din orice perspectiva democratica am discuta, un serviciu secret si mai ales seful ei trebuie sa fie complet in afara politicii. Contrariul inseamna incalcarea Constitutiei si a legilor privind securitatea nationala. Mai mult, sunt incalcate fatis angajamentele luate de Romania in calitate de stat membru NATO si UE. George Maior stie cel mai bine acest lucru, pentru ca in calitatea sa de euroatlantist convins, a coordonat ca secretar de stat in MApN (guvernul Nastase, 2000-2004) efortul de integrare in NATO si relatia cu SUA. N-are rost sa reamintesc aici angajamentele tarii noastre din cele cinci cicluri MAP, inainte de aderare. Ar fi prea stufos.

Nu exista nici o democratie in Europa sau in lume unde seful unui serviciu secret sa fie implicat pe fata in politica. Maior a facut citeva precizari prin intermediul purtatorului de cuvint, cum ca nu i s-a cerut permisiunea folosirii numelui si figurii sale. Si a facut-o punctual, la cererea unui post tv. Fara sa ceara imperativ stoparea campaniei sau folosirii numelui directorului.  SRI, ca institutie, nu a dat nici un comunicat pentru a-si delimita directorul de campania PSD. Nici PSD nu a dat nici un comunicat in care sa spuna ca partidul nu face campanii impreuna cu seful unui serviciu secret. Mai grav, Victor Ponta a declarat ca “nu este deranjat de acele videoclipuri”, lasind sa se inteleaga ca toata campania finantata de prietenul Sebastian Ghita are girul sau. De altfel, acolo apare figura lui Ponta, numele si sigla PSD, totul are un continut ce implica responsabilitatea deplina a sefului acestui partid. Ponta nu se poate eschiva, iar daca o face, se acuza singur.

PSD este un partid legitim, cu o conducere votata de milioane de oameni. Lucrul acesta e demn de tot respectul, iar Victor Ponta are meritele sale incontestabile.

Ceea ce se intampla insa acum e un lucru periculos. Un derapaj de la democratie. Stiu cit de preocupat Victor Ponta sa demonstreze Occidentului ca nu-i un anti-european, asa cum au lansat laboratoarele Cotrocenilor zvonul pe la Bruxelles ori Berlin. Aceasta aberatie construita de Basescu are o doza uriasa de mizerie si diversiune.

Tocmai pentru ca Ponta e un european convins, campania prietenului sau aduce uriase prejudicii atit PSD cit si lui ca sef de partid si premier. Despre Maior ce sa mai zic. Toate virfurile USL au sarit 100 de metri in sus cind Basescu si Ungureanu au amestecat timp de 2 zile spionajul cu politica. MRU era in acelasi timp premier desemnat care facea negocieri politice, dar si director al SIE. Si am considerat cu totii asta un mare abuz, un lucru periculos si condamnabil pentru cita democratie exista in Romania.

Ei bine, exact asta face acum si PSD. Declanseaza o campanie platita de unul din parlamentarii sai, in care seful partidului este coleg de “social-democratie” cu seful celui mai important serviciu secret.

Oricit de rezonabili si rationali sunt Victor Ponta si George Maior luati individual, aceasta chestiune grava in care i-a bagat Sebastian Ghita le dauneaza profund. Si faptul ca cei nici unul dintre ei nu se dezice de campanie prin comunicate oficiale catre toata media, asta demonstreaza clar ca au planuit impreuna totul.

N-am nici un fel de resentimente sau  pentru aceasta noua tripleta a puterii : Ponta-Maior-Ghita. Cu exceptia micilor porcarii facut de postul lui Ghita la adresa Antena 3 si care pot fi puse pe seama unei frustrari mari cit diferenta de audienta dintre noi si ei, chiar n-am nici un motiv.

Fiecare e liber sa se asocieze cu cine doreste. Sunt oameni tineri, e firesc sa-si doreasca multe. Mai ales putere.

Dar cind vorbesti de pro-europenism si amesteci serviciile secrete cu politica, asta te scoate cu totul din Europa. Astfel de combinatii regasesti prin Asia Centrala si America Latina. Serviciile de informatii sunt foarte importante pentru democratie, in combaterea acelor amenintari care distrug stabilitatea si securitatea unui stat : terorismul, crima organizata, evaziunea de mari proportii, atacuri cibernetice, lovituri sub centura economiei nationale care sustine bugetul si multe altele.

Stiu ca prin aceasta campanie, noua echipa de putere din PSD vrea sa spuna in gura mare ca este pro-europeana. Inteleg perfect aceasta nevoie de justificare, mai ales dupa ce s-a intamplat asta vara. Si mai doreste recuperarea lui George Maior, plecat din PSD acum 7 ani, cind a fost numit sef SRI printr-un aranjament Basescu-Geoana. Dar in tripleta Ponta-Maior-Ghita (interesanta si de studiat de pe margine), ultimul pare veriga slaba. E necopt, actioneaza din instinct insuficient rationalizat si vrea sa spuna lumii intregi ca are bani, multa putere si e prieten cu primul ministru si seful celui mai important serviciu secret.

Nu-i putin lucru sa poti spune asta. Dar cind o faci, trebuie sa fie intr-un mod inteligent. Si neaparat democratic, daca esti politician.

Traian-Basescu-si-George-Maior-directorul-SRI

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Romaniei, Servicii secrete, Tradarea intelectualilor, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

24 Commentarii la “Ideologii si acoperitii lui Basescu se dau pe fata si FAC ZID IN JURUL SERVICIILOR SECRETE!/ Reclama politica penibila pentru PR-ul sefului SRI, GEORGE MAIOR, pe RTV, postul prietenului sau, Sebastian Ghita, organul de… serviciu (VIDEO)

 1. “Şi dacă o casă se va dezbina în sine, casa aceea nu va mai putea să se ţină.
  Şi dacă satana s-a sculat împotriva sa însuşi şi s-a dezbinat, nu poate să dăinuiască, ci are sfârşit.Dar nimeni nu poate, intrând în casa celui tare, să-i răpească lucrurile, de nu va lega întâi pe cel tare, şi atunci va jefui casa lui. ”

  Q: cine este CEL TARE care face valurile astea si e pe cale sa_l jefuiasca pe Basescu and Agency ?

  In rest, nicio noutate…

 2. http://www.corectnews.com/politics/atacul-impotriva-romaniei – cat de stupid… pardon, cat de “subtil” ne sugereaza SRI-ul cum ne apara el de dusmanul de la Rasarit care musca cibernetic din noi.

  Si pe televiziunile si pe siteurile basiste, aceeasi marota obsesiva, sub diverse forme, pana la greata de atata manipulare abjecta: SCHENGEN sau CSI? Aoleu, rusii, rusii, rusii…

 3. Pingback: MIRCEA PLATON vs "IDEOLOGUL DREPTEI" basiste. Articol devastator despre CINISMUL, COLONIALISMUL SI AUTORITARISMUL INTELECTUALILOR NEOLIBERALI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 4. Pingback: "JOS MASCA, DOMNULE PONTA! JOCI PENTRU BASESCU!" S-a ales praful si de ILUZIA USL. Regimul securist Basescu si-a gasit "mostenitor" taman printre liderii care au castigat alegerile pe valul antiprezidential - Razboi întru Cuvânt - Re
 5. Pingback: Mircea Platon despre adevaratul butoi cu pulbere al Europei: GERMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: Statul de “drepti” al NOILOR PROCURORI STALINISTI, Directia Nationala a Abuzului si inceputul LICHIDARII LIBERTATII DE EXPRIMARE. “Am ajuns un stat politienesc” (video) - Recomandari
 7. Pingback: Sebastian Ghita vrea ca serviciile secrete sa organizeze un PRISM ROMANESC. EXTINDEREA INTERCEPTARILOR TELEFOANELOR LA CARTELELE PRE-PLATITE - Recomandari
 8. Pingback: “SRI e-n toate cele ce sunt…” NOUA ORDINE SECURISTICA sau cum ne salveaza George Maior de de “terorism” si de fraudarea… “fibrei nationale” :) - Recomandari
 9. Pingback: Premierul Ponta sustine PROIECTUL “PRISM” ROMANESC. Tara lui “SA TRAITI” si viitorul trasat de NOUA FRATIE A SECURITATII: “Implementarea unui cip in fiecare nou-nascut va deveni o procedura standard” - Recomandari
 10. Pingback: Statul de “drepti” al NOILOR PROCURORI STALINISTI, Directia Nationala a Abuzului si inceputul LICHIDARII LIBERTATII DE EXPRIMARE. “Am ajuns un stat politienesc” (video) - Recomandari
 11. Pingback: DICTATURA TOT MAI APROAPE? Serviciile secrete isi rotesc cadrele si sunt pe cale sa inchida posturile TV incomode: REALITATEA TV si ANTENA 3, LUATE LA TINTA prin procurorii politici DNA si prin ordonante cu dedicatie emise de guvernul PONTA-GHITA (SRI)
 12. Pingback: DICTATURA TOT MAI APROAPE? Serviciile secrete isi rotesc cadrele si sunt pe cale sa inchida posturile TV incomode: REALITATEA TV si ANTENA 3, LUATE LA TINTA prin procurorii politici DNA si prin ordonante cu dedicatie emise de guvernul PONTA-GHITA (SRI)
 13. Pingback: DICTATURA TOT MAI APROAPE? Serviciile secrete isi rotesc cadrele si sunt pe cale sa inchida posturile TV incomode: REALITATEA TV si ANTENA 3, LUATE LA TINTA prin procurorii politici DNA si prin ordonante cu dedicatie emise de guvernul PONTA-GHITA (SRI)
 14. Pingback: MULTIFUNCTIONALELE IUDE CARE NE CONDUC SPRE DEZASTRU. Agentii americanilor din Romania, fanaticii serviciilor secrete si mercenarii politici - Recomandari
 15. Pingback: RADU GOLBAN despre AMPRENTAREA SI UMILIREA romanilor, Elmar Brok si Germania in Europa, PSEUDO-ELITA ROMANEASCA dusmanoasa fata de propriul popor (VIDEO) - Recomandari
 16. Pingback: TOT INAINTE CU… SERVICIILE SECRETE. Melescanu (SIE) se auto-propune candidat la Presedintie, Maior (SRI) dat ca sigur “parte a conducerii viitoare a Romaniei” - Recomandari
 17. Pingback: Cum a ajuns Ponta promotorul “NATIONALISMULUI EXTREM”/ BOR somata sa nu faca “greseala fatala”/ ORTODOCSII – vinovatii de serviciu - Recomandari
 18. Pingback: ANTIDEMOCRATISMUL VISCERAL AL “STATILOR DE DREPT” EURO-ATLANTICI: “Romania este PREA PRIMITIVA pentru a fi condusa altfel decat prin FORTA MANIPULARII, FORTA INSTITUTIILOR”/ Culmea “elitismului” totalitar: “JUSTIT
 19. Pingback: ANTIDEMOCRATISMUL VISCERAL AL “STATILOR DE DREPT” EURO-ATLANTICI: “Romania este PREA PRIMITIVA pentru a fi condusa altfel decat prin FORTA MANIPULARII, FORTA INSTITUTIILOR”/ Culmea “elitismului” totalitar: “JUSTIT
 20. Pingback: NOII CAINI DE PAZA AI PUTERII. Tradarea oamenilor de cultura si a jurnalistilor, deveniti PIESE ANGRENATE in STRATEGII DE PUTERE si CONTROL, de LINSAJ AL “DUSMANILOR” si “OCUPARE” a SPATIULUI PUBLIC - Recomandari
 21. Pingback: In chestiunea “ACOPERITILOR”. Auto-deconspirarea lui ROBERT TURCESCU si o dezbatere ratata - Recomandari
 22. Pingback: CU CAPUL ROMANIEI PE MASA. SRI versus SIE: “cheia” alegerilor prezidentiale? - Recomandari
 23. Pingback: Ce se vede din ROMÂNIA dupa ce MASCARADA PSEUDO-MISTICA a “colonelului” TURCESCU a tras putin capacul haznalei neo-securiste: INECAREA DEMOCRATIEI SI A PRESEI LIBERE IN SMARCURILE PUTUROASE ALE MLASTINII “ACOPERITILOR”: “Int
 24. Pingback: MECANISMELE MANIPULARII ROMANIEI. Cum este practicat astazi RAZBOIUL NEVAZUT impotriva mintilor noastre | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare