AMBASADA OLANDEI finanțează proiectele Asociației MOZAIQ. Printre ele, film despre „lucrătoare sexuale” și proiect despre „comunitatea puternică” a LGBT din CARACAL/ Miliardarii din spatele mișcării pentru drepturile homosexualilor

31-01-2020 5 minute Sublinieri

 

Gabriel Popa

Păi nu se ajută prietenii între ei? Și ia uitați și ce proiecte finanțează Ambasada Olandei.

„Lesbian & sex worker short film” – adică un film despre lesbiene și prostituate văzute ca „lucrătoare sexuale”. Cum ar veni, un fel de dactilografe sau corporatiste cu carte de muncă.

„Timișoara pride 2020” – păi da, dacă Timișoara va fi Capitală culturală europeană în 2021, trebuie să se pregătească și să aibă cu ce să se mândrească. Cu ce altceva decât cu un LGBT pride. Eventual, pot vandaliza și Catedrala din Timișoara și alte monumente creștine în timpul pride-ului, după buna tradiție a pride-urilor din statele mai „civilizate” din afară.

Și, bineînțeles, „Caracal – o comunitate puternică”. Da, exact asta mai lipsea la Caracal, o comunitate LGBT puterincă. În rest le au pe toate, proxenetism, sclavie, trafic de persoane, mafii peste mafii, toate sunt deja foarte puternice acolo. Comunitatea aia LGBT puternică se potrivește la fix. Ca cireașă de pe colivă.

Sprijiniți, dragi tovarăși de la Ambasada Olandei, sprijiniți „campionii” și „campioanele”. La distrugerea a ce a mai rămas din civilizația noastră europeană.

ActiveNews:

Miliardarii din spatele mișcării pentru drepturile homosexualilor (de Jennifer Bilek, tradus de Bogdan Stanciu)

Nu cu mult timp în urmă, mișcarea pentru drepturile homosexualilor însemna un mic grup de oameni care se luptau să-și urmeze înclinațiile într-un cadru cultural dominant heterosexual. Homosexualii și lesbienele erau marginali, mult depășiți numeric și organizați vag, uneori supuși discriminării și abuzurilor. Povestea lor era una tragică, suferința fiindu-le amplificată de SIDA și dramatizată de Rock Hudson, Brokeback Mountain și Matthew Shepard [1].

Cu toate acestea, mișcarea lor de astăzi nu seamănă cu acea bandă de paria persecutați. Agenda drepturilor LGBT – notați adăugarea lui „T” [2] – a devenit o forță puternică și agresivă în societatea americană. Susținătorii săi se află în topul mass-media, al lumii academice, profesionale și, cel mai important, al marilor afaceri și marilor filantropii.

Să discutăm următorul caz.

Jon Stryker este nepotul lui Homer Stryker, chirurg ortoped, care a fondat Stryker Corporation. Cu sediul în Michigan, Stryker Corp. a avut o cifră de afaceri de 13,6 miliarde de dolari în 2018. Jon, moștenitorul averii, este homosexual. În anul 2000 el a înființat Fundația Arcus, o organizație nonprofit care servește comunitatea LGBT, în urma propriei sale experiențe de homosexual declarat. Arcus a acordat granturi de mai mult de 58,4 milioane de dolari programelor și organizațiilor pro-LGBT numai între 2007 și 2010, ceea ce o face una dintre cei mai mari finanțatori ai mișcării LGBT din lume. Stryker însuși a finanțat cu peste 30 de milioane de dolari Arcus în aceeași perioadă de trei ani, prin intermediul acțiunilor pe care le deține la corporația medicală.

Stryker a fondat Arcus în perioada în care epidemia de SIDA era adusă sub control în SUA; înainte de aceasta, el a fost președinte al Depot Landmark LLC, o companie de dezvoltare specializată în reabilitarea clădirilor istorice. A fost, de asemenea, membru fondator al Greenleaf Trust, o firmă privată de administrare a averilor.

Sora lui Jon, Ronda Stryker, este căsătorită cu William Johnston, președintele Greenleaf Trust. De asemenea, este vicepreședinte al Colegiului Spelman, unde Arcus a acordat recent un grant de 2 milioane de dolari activistei feministe lesbiene Audre Lorde. Banii sunt alocați pentru un program de „studii queer” [3]. Ronda și Johnston au oferit școlii Spelman 30 de milioane de dolari în total. Ea este și membru al consiliului de administrație al Colegiului Kalamazoo din Michigan (unde Arcus a acordat o subvenție pentru „lider-ship în justiție socială” în valoare de 23 de milioane de dolari în 2012), precum și membru al consiliului de învățământ al facultății de medicină a Universității Harvard.

Pat Stryker, o altă soră a lui Jon, a lucrat îndeaproape cu homosexualul Tim Gill. Gill conduce una dintre cele mai mari organizații non-profit LGBT din America și a fost un apropiat al familiei Stryker de când Jon a înființat Arcus. În 1999, Tim Gill și-a vândut participația la Quark, compania sa de software de calculatoare, și a preluat postul de președinte al Fundației Gill din Colorado. Lucrând îndeaproape cu Pat Stryker și cu alți doi filantropi bogați, care au devenit împreună cunoscuți drept „cei patru călăreți” [4] datorită nemiloaselor strategii politice, au lucrat pentru a schimba statul „roșu” Colorado într-unul „albastru” [5]. Au turnat o jumătate de miliard de dolari în grupuri de dimensiuni mai mici care pledau agendele LGBT. Gill remarca, în prezentarea pe care i-a făcut-o lui Jon Stryker la Premiile GLSEN [6] din 2015 că, de când s-au cunoscut, el și Jon au „complotat, strategizat, călătorit și schiat împreună”, pe lângă faptul că îi „pedepsesc pe cei răi și răsplătesc pe cei buni”.

Înainte de 2015, Stryker construise deja infrastructura politică necesară pentru a propulsa ideologia identității de gen și transgender-ismul pe tot globul, donând milioane pentru entități mici și mari. Donațiile au inclus și sute de mii de dolari către ILGA, o organizație LGBT pentru egalitate în Europa și Asia Centrală, cu membri din 54 de țări, și Transgender Europe, o voce pentru comunitatea trans din 43 de țări europene și asiatice (Transgender Europe la rândul său a fost finanțator pentru organizații mai mici precum TENI – Transgender Equality Network, Irlanda).

În 2008, Arcus a înființat Arcus Operating Foundation, o branșă care se ocupă de conferințe, programe de lider-ship și publicații de cercetare. La o întâlnire din 2008, la Bellagio, Italia, 29 de lideri internaționali s-au angajat să extindă rețeaua filantropică globală care sprijină drepturile LGBT. La reuniunea precizată, împreună cu Stryker și Ise Bosch, fondatorul Dreilinden Fund în Germania, a fost și Michael O’Flaherty – unul dintre raportorii pentru „Principiilor Yogyakarta privind aplicarea dreptului internațional al drepturilor omului în relație cu orientarea sexuală și identitatea de gen”. Odată cu aceste principii, au fost plantate semințele pentru apropierea și atașarea ideologiei identității de gen la structurile legale. O’Flaherty este membru ales al Comitetului pentru drepturile omului al Națiunilor Unite din 2004.

După întâlnirea de la Bellagio, Arcus a creat MAP, LGBT Movement Advancement Project (Proiectul pentru Avansul Mișcării LGBT), pentru a urmări complexul sistem de advocacy și finanțare care urma să promoveze identitatea de gen / transgender-ismul în culturile din diverse țări. În același timp, a fost format LGBTI Core Group (Grupul central LGBTI) ca un grup transregional informal de țări pentru a reprezenta problemele legate de drepturile LGBTI în fața Organizației Națiunilor Unite. Printre membrii Grupului, finanțați de Arcus, se află Outright Action International și Human Rights Commission.

Țările membre ale Grupului includ Albania, Australia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Croația, El Salvador, Franța, Germania, Israel, Italia, Japonia, Muntenegru, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Spania, Regatul Unit, Statele Unite Statele, Uruguay, dar și Uniunea Europeană, precum și Biroul Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului.

Aceste inițiative promovează identitatea de gen și transgender-ismul prin formarea liderilor în activism politic, leadership, legislație specifică, libertate religioasă, educație și drepturi civile. Gama de organizații susținute de Arcus care promovează cauza LGBT este descurajantă: Victory Institute, Center for American ProgressAmerican Civil Liberties Union, Transgender Law Center,Trans Justice Funding Project,OutRight Action InternationalHuman Rights Watch, GATEParliamentarians for Global ActionCouncil for Global Equality, Organizația Națiunilor Unite, Amnesty International și GLSEN. Sexuality Information and Education Council of the United States (Consiliul pentru Informații și Educație în Sexualitate din SUA, SIECUS), în parteneriat cu Advocates for Youth, Answer, GLSEN, Human Rights Campaign și Planned Parenthood America a inițiat o campanie de informare cu privire la abordările în remodelarea cutumelor culturale despre sexualitate și sănătatea reproductivă. Șaizeci și unu de organizații suplimentare au semnat o scrisoare care susține o revizuire a curriculum-urilor educaționale actuale.

În 2013, Adrian Coman, un veteran al Fundației Soros pentru o Societate Deschisă (un motor al ideologiei trans), a fost numit director al programului internațional pentru drepturile omului la Fundația Arcus, cu scopul de a propulsa ideologia gender la nivel global. Anterior, Coman a fost director de program al International Gay and Lesbian Human Rights Commission. Și în 2015, Arcus a colaborat strâns și a finanțat programele fundației NoVo pentru persoane transgender. NoVo a fost fondată de Peter Buffett, fiul miliardarului Warren Buffett.

Aceste programe și inițiative avansează ideologia identității de gen prin sprijinirea diferitelor organizații religioase, sportive și culturale, prin pregătirea lucrătorilor din poliție și programe educaționale în școli și licee (GLSEN, al cărui fondator a fost adus la Arcus în 2012 în consiliul de administrație și a influențat multe programe școlare) și universitățile și instituțiile medicale – inclusiv American Psychological Foundation (Fundația Americană pentru Psihologie, APF). Fondurile Arcus ajută APF, cea mai importantă organizație de psihologie din Statele Unite, să dezvolte linii directoare pentru stabilirea practicilor psihologice care să afirme ideologia transgender. Psihologii sunt „încurajați” cu acești bani să-și modifice înțelegerea despre gen, lărgind azimutul realității biologice pentru a include identități abstracte, medicale.

În același timp, Arcus promovează ideologia identității de gen și transgenderismul, încurajând întreprinderile să investească în cauze LGBT. În caz că ați uitat, Stryker este moștenitorul unei corporații medicale cu o valoare de 13,6 miliarde de dolari. Nu trebuie să ne uităm decât la corporațiile care susțin LGBT în cursul „lunii mândriei LGBT” [7] pentru a aprecia succesul pe care Arcus l-a avut în această luptă.

Așa cum arată exemplul Fundației Arcus, mișcarea pentru drepturi civile LGB de altădată s-a transformat într-un monstru fără odihnă, cu puternice legături în interiorul complexului industrial medical și cu corporatistii globali. Lobby-ul farmaceutic este cea mai mare entitate de lobby din Congres [8]. Deși activiștii prezintă mișcarea LGBT ca pe un grup slab, neputincios, care suferă opresiune și discriminare, aceasta deține de fapt putere și influență enorme, pe care le folosește tot mai mult pentru a schimba legislația, școala și societatea noastră.

Traducere și adaptare de Bogdan Stanciu după originalul THE BILLIONAIRES BEHIND THE LGBT MOVEMENT apărut la First Things.

NOTE (ale traducătorului)

[1]. Rock Hudson (1925-1985) – actor american homosexual, mort în urma complicațiilor date de SIDA. „Brokeback Mountain” – filam american din 2005 în care personajele principale sunt doi bărbați homosexuali. Matthew Shepard – student american homosexual omorât în 1998; acoperirea mediatică a cazului a acordat o importanță deosebită motivației anti-homosexuale a ucigașilor, deși inițial aceștia plănuiau doar să îl jefuiască.

[2]. „T”-ul reprezintă persoanele „transgender” și a fost într-adevăr adăugat ulterior la acronimul „LGB” care până atunci arăta doar orientarea sexuală, mai exact desemna persoanele de orientare homosexuală sau bisexuală.

[3]. Queer înseamnă „bizar” sau „ciudat” și este un termen umbrelă pentru minoritățile sexuale. A fost folosit în sens peiorativ, inițial.

[4]. Aluzie la cei patru călăreți din Apocalipsa Sf. Ioan, care prevestesc schimbări majore.

[5]. Roșul este culoarea Partidului Republican, conservator, în timp ce albastrul simbolizează politic Partidul Democrat, așa-numit „liberal”; echivalent mai degrabă al Stângii social-democrate din Europa. În alegerile prezidențiale din 2016, statul Colorado a votat majoritar pentru H. Clinton.

[6]. GLSEN este acronimul de la Gay, Lesbian & Straight Education Network, o organizație majoră pro-homosexualitate din SUA.

[7]. „Pride month” este evenimentul anual major al mișcării mondiale a homosexualilor și durează, așa cum îi spune numele, o lună.

[8]. Congresul este Parlamentul federal, bicameral, al Statelor Unite ale Americii.


Categorii

1. DIVERSE, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “AMBASADA OLANDEI finanțează proiectele Asociației MOZAIQ. Printre ele, film despre „lucrătoare sexuale” și proiect despre „comunitatea puternică” a LGBT din CARACAL/ Miliardarii din spatele mișcării pentru drepturile homosexualilor

 1. https://m.activenews.ro/stiri-social/Finantare-norvegiana-de-200.000-de-euro-pentru-Muzeul-homosexualitatii-din-Romania-proiect-in-parteneriat-cu-Muzeul-National-al-Literaturii-Romane-si-cu-Muzeul-de-Arta-159996

  Olanda este ,,ajutată” și de Norvegia. Doamne ferește !!! Asemenea fățărnicie a politicienilor acestor țări denotă o mizerie sufletească de neînchipuit…
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 2. https://m.activenews.ro/stiri/In-ciuda-unei-societati-conservatoare-preponderent-catolice-Curtea-Constitutionala-din-Croatia-a-decis-in-favoarea-primirii-de-copii-in-plasament-familial-de-catre-cuplurile-de-acelasi-sex-care-traiesc-in-uniuni-consensuale-160006

  Îmi pare rău că (trebuie să) postez atâtea ,,mizerii”, dar nu pot să le trec cu vederea, căci am putea crede că situația nu-i așa gravă și putem fi liniștiți. Iată însă că activiștii LGBT n-au liniște și vor să murdărească tot în jurul lor, indiferent de părerea noastră și de dorința noastră, a celor mulți. Sunt convins că tot mai mulți dintre noi se roagă pentru pacea lumii, însă, mă întreb, oare cât va mai putea răbda Multmilostivul Dumnezeu obrăznicia semenilor noștri, care nu destul că nu vor să facă Voia Lui, dar nu-i lasă în pace nici pe bieții copilași ???
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 3. Pingback: CARTOON NETWORK susține deschis Luna „Mândriei” LGBT. Reacția Asociației Mozaiq: „Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer” / Campanie pro LGBT cu panouri stradale cu falși
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare