Cum lucreaza alianta intre EUROCRATI si lobby-ul homosexual. RAZBOIUL EUROPARLAMENTARILOR ROMANI IMPOTRIVA FAMILIEI

1-06-2012 3 minute Sublinieri


UPDATE. Răspundem la întrebările privind materialul de mai jos ale câtorva cititori, nedumeriți de această stare de fapt și mai puțin cunoscători într-ale procedurilor politice și ale spoielii aurite cu pretenții democratice de la Bruxelles și Strasbourg.

Intergrupul LGBT din Parlamentul European cuprinde eurodeputați, din toate grupurile politice, cu interes în promovarea agendei homosexuale (sau, mă rog, „LGBT”). Secretariatul este asigurat de ILGA (International Lesbian and Gay Association, rețea internațională foarte influentă) și de funcționari ai P.E. Aceștia pregătesc material de propagandă pentru website-ul P.E. și proiecte de rezoluții pentru fiecare partid politic, în conformitate cu „sensibilitățile politice” ale fiecăruia – recte, documente radicale, „la vedere”, pentru Socialiști, Liberali și Verzi și mai „moi” pentru Populari (care, vezi Doamne, sunt „creștini”). Membrii intergrupului preiau și aduc aceste documente pe agenda plenară printr-o procedură „pe repede înainte” pentru a nu permite coagularea opoziției și obținerea de sprijin pentru amendamente care să neutralizeze prevederile pro-homosexuale cele mai radicale.

Spre exemplu, în ce privește rezoluția de mai jos, nimeni nu a știut despre ea până cu 2 zile înainte de plenară…

Oricum însă, acesta este doar un truc de procedură. Adevărul trist este că ideologia homofilă este puternic înrădăcinată în cercurile legiuitorilor europeni. Foarte mulți dintre aceștia sunt favorabili „căsătoriei” unisex și adopției de copii de către cuplurile de același sex, din lipsa sprijinului cultural, antropologic și etic al educației creștine autentice.

În condițiile în care chestiunile care privesc familia, bioetica, dreptul la viață etc. NU sunt de competență unională, adică statele membre au dreptul să decidă independent, scopul acestor rezoluții pro-homosexuale cu rol de recomandare este, așa cum am mai spus-o,

1). a pune presiune asupra parlamentelor naționale pentru a adopta legi anti-familie – de exemplu „căsătoria” unisex și

2). a servi „muniție” Comisiei Europene, organism ne-ales și incontrolabil de către cetățeni, de la care pornesc 80% din directivele UE (care sunt obligatorii!), pentru a emite legi care ocolesc legislația națională, având în același timp întâietate asupra acesteia!

Procesul, derulat întotdeauna în pași mici, pentru a evita rezistența în cazul unei legi directe și brutale, funcționează mai ales în cazul țărilor conformiste, așa cum este România, care a adoptat la grămadă legi cu parfum „european”, tembele și inaplicabile, doar pe criteriul „așa e în Europa”, sau, mai grav, „așa CERE Europa”.

Este o uriașa problemă faptul că cetățenii Uniunii, mulți dintre ei oricum dezinteresați și dezamăgiți de reprezentarea politică, iar acum, în plus, cu atenția captată de gravele probleme economico-sociale, nu cunosc, nu înțeleg și nu pot controla ceea ce se întâmpla la nivelul deciziilor la Parlamentul European și Comisia Europeană. Chiar și anumite think-tank-uri de la Bruxelles o recunosc, atunci când aduc în discuție democrația participativă ca alternativă la actualul sistem, complet căzut în mâna grupurilor de interese ideologice (homosexuali, feministe, seculari) sau financiare (corporații).

Pentru edificare, urmăriți înregistrarea de mai jos, în care Viviane Reding, Comisarul European pentru Justiție și Drepturi Fundamentale, vorbește despre cum, fără mare scandal („without making a big fuss”), Comisia și Parlamentul European pot interveni în aplicarea legilor naționale pentru a determina respectivul stat să schimbe o practică ce nu este în concordanță cu „regulile NOASTRE europene” (subl. ns.)

In contextul rezoluțiilor precum cea discutată mai jos, ținta este clară: predarea necondiționată a tuturor statelor UE în fața lobby-ului homosexual.

Câți dintre noi am știut și înțeles oare, la 1 ianuarie 2007, în ce „am intrat” cu adevărat, și chiar astăzi, la 5 ani și jumătate de la acel moment, câți înțeleg unde ne va duce acest drum? Lăsând la o parte catastrofa economică previzibilă, putem percepe că amenințarea reală este la adresa sufletelor și nu a buzunarelor sau nivelului nostru de trai?

Razboiul europarlamentarilor români impotriva valorilor

(Extras din buletinul informativ al Alianței Familiilor din România)

Iata ca europarlamentarii romani au facut-o din nou lata. I-am trimis la Bruxelles sa ne reprezinte, pe noi, Romania, valorile noastre, valorile Romaniei traditionale, valorile izvorite din credinta crestina. Si au dat din nou cu bita in balta. Au mai facut-o in trecut, am scris despre asta, si mereu repeta aceasi gafa. De data asta insa nu se mai poate vorbi de o gafa, ci de un comportament intentionat, o convertire ideologica, o practica ce ofenseaza si jigneste intreaga natiune romana. E vorba de sprijinul constant, repetat, fara discernamint, nemijlocit pe care il acorda homosexualilor si homosexualitatii, in detrimentul nostru, al valorilor, al viitorului si bunastarii morale a copiilor nostri. E vorba, nici mai mult nici mai putin, decit de un veritabil razboi impotriva valorilor.

I-am votat in 2009 nadajduind ca ajunsi la Bruxelles ne vor cauta binele, se vor identifica cu gindirea de acasa, cu interesele noastre, ale celor din Arad, Baia Mare, Bihor, Vaslui, Dobrogea, Bucuresti, Suceava, Mehedinti, Dolj, etc. Dar nu au facut-o. Si nici nu dau indicii ca intentioneaza sa o faca. Gindirea lor e imersata in secularismul paganizat si desacralizant al stingii europene. Asupra lor au mai multa inflenta un Zapatero socialist spaniol, modelul secular socialist scandinav, socialismul grec, gindirea ateista. Nu noi. Cetatenii tarii care i-am propulsat in pozitiile care le au.

Despre ce e vorba? Despre o Rezolutie adoptata de Parlamentul European pe 24 mai, cu un vot de 430 la 105, de condamnare „in termeni puternici a discriminarii pe baza de orientare sexuala si identitate de gen” si a „homofobiei.” Un document ideologic, o expresie a ideologiei sexuale radicale contemporane, fasonata si emisa in centrele homosexuale ale Europei si ale lumii, Amsterdam, San Francisco, Stockholm, Londra. In cele trei (3) pagini de text, Rezolutia condamna „homofobia” in Europa, manifestarile impotriva homosexualitatii si legislatiile impotriva propagandei homosexuale adoptate, sau in curs de adoptare, in Rusia, Ucraina, Moldova, Ungaria, Lituania, si Letonia. Moldova e vizata de doua ori. Rezolutia afirma, in mod eronat, ca discriminarea pe baza de orientare sexuala e interzisa de Conventia Internationala a Drepturilor Civile si Politice. Defineste „homofobia” ca o „teama irationala, sau aversiune, fata de homosexualitatea masculina si feminina…” Ungaria a adoptat o noua Constitutie anul trecut care defineste casatoria crestina, iar Lituania se pregateste si ea sa interzica casatoriile homosexuale in constitutie. Diferite municipalitati din Moldova au adoptat ordonante municipale care interzic propaganda homosexuala, intre ele Balti, Sorochi, Cahul, etc. Rusia deja a facut-o, si Ucraina dezbate legislatie similara la nivel national.

Dintre cei 33 de europarlamentari romani au votat 26, 25 pentru si unul impotriva. Impotriva a votat dl Sebastian Bodu, iar pentru, Ramona Manescu, Adina Valean, Renate Weber, Adrian Severin, Vadim Tudor, Elena Antonescu, Elena Basescu, Minodora Cliveti, Ioan Enciu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marin Marinescu, Iosif Matula, Norica Nicolai, Ioan Pascu, Cristian Preda, Theodor Stolojan, Victor Bostinaru, Corina Cretu, George Cutas, Stefan Pascu, Daciana Sarbu, Csaba Sogor, Claudiu Tanasescu, si Silvia Ticau. Nu au votat Gigi Becali, Iulian Winkler si Lazlo Tokes.

In plus, grupul pro-homosexual al Parlamentului European a intocmit un material de promotie video a drepturilor homosexuale. Printre cele 53 de personaje care apar in clipul video e si dna Renate Weber.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

24 Commentarii la “Cum lucreaza alianta intre EUROCRATI si lobby-ul homosexual. RAZBOIUL EUROPARLAMENTARILOR ROMANI IMPOTRIVA FAMILIEI

 1. Nici crestinii nu se prea urnesc in a-si sustine drepturile. Adica sa facem ceea ce fac homosexualii ! Sau altfel “intrebat”: de ce prozelitismul homosexual este mai puternic decat cel crestin ? Nu cumva pt ca noi suntem slabi in credinta ?!

 2. Nu neg ca slabiciunea in credinta ne-a adus pe toti in halul in care suntem astazi. Insa pe crestini nu-i plateste nimeni pentru a face lobby crestinismului. E adevarat ca anumite orientari “crestine”, cum ar fi Martorii lui Iehova, adventistii, mormonii sunt sustinuti cu fonduri materiale mai pe fata, sau pe la spate, insa acestia nu sunt platiti sa activeze impotriva lobby-ului homosexual. Cei care asigura lobby homosexual sunt platiti, au din aceasta preocupare un serviciu. Noi nu avem timp de iesit pe strazi sa facem antimanifestatii, pentru ca trebuie sa ne mai si sustinem material. Vom iesi probabil atunci cand ne va ajunge cutitul la os, pentru o zi, doua, o saptamana, iar oameni pregatiti special ne vor imprastia intr-un fel sau altul si vor deturna scopul manifestatiilor …

 3. Sa-i plangem pe homosexuali si pe cei care-i incurajeaza, caci pierdute vor fi sufletele lor, daca nu se pocaiesc.
  Dar Dumnezeu ii astepata la pocainta pana la ultima lor suflare…
  Sa ne rugam pentru mantuirea lor, si sa nu-i condamnam noi, inaintea lui Dumnezeu !

 4. Si, ca de obicei, Patriarhia Romana sforaie linistita… Dansii nu sunt platiti cumva si prin buget si prin donatii sa ne sustina drepturile morale, ale noastre, o majoritate crestin-ortodoxa in tara noastra? Precizez ca nu judec, doar constat si ma infior de aceasta liniste… monumentala cat Catedrala Mantuirii Neamului.

 5. A ajutat pe cineva cu ceva că episcopii grecii au acuzat FMI și UE de faptul că au dus țara în faliment? A ajutat pe cineva cu ceva când episcopii din Basarabia sau din alte părți au criticat drepturile homosexualilor? A trecut vremea în care Biserica ca instituție avea o putere în lume. Acum se apropie tot mai mult zilele când lupta va fi făcută jos, adică de fiecare credincios, călugăr, preot, episcop sau mirean, încercând ca prin viața lor să aducă cât mai mulți la Hristos.

 6. Nu, social, politic, nu ajuta. Dar totusi cred ca intareste comunitatea in credinta, in incredere in biserica, in fata tavalugului mizeriilor care ne ameninta.

 7. Pana la urma, in anumite conditii, tacerea poate valora si aprobare tacita. Iar tacerea Patriarhiei este destul de elocventa, in contextul altor gafe deja comise.

 8. Mda, se pare ca am gresit tinta: noi am vrut sa intram in randul tarilor civilizate,dar am nimerit in …Uniunea Pidosnica Europeana!…Cinste europarlamentarului roman care a votat impotriva acestei legi rusinoase!Despre cei care au votat pentru nu pot sa spun decat ca nu au gandit cu capul.Ce sa le faci, ei sunt primii beneficiari ai…”europenizarii”.

 9. Pingback: SAPTAMANA URACIUNII SODOMITE: GayFest 2012, vasta agresiune propganadista care va culmina cu PARADA GAY (”Miscarea Diversitatii”) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 10. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
 11. Pingback: Scotia: prima tara din Marea Britanie care introduce CASATORIILE HOMOSEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: Cand premierul Victor Ponta spune adevarul: LASZLO TOKES SI MONICA MACOVEI SUNT FINANTATI DE DUSMANII ROMANIEI SI REPREZINTA INTERESELE STRAINE ANTI-ROMANESTI (video) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 13. Pingback: Dezvaluirile unui fost membru al sectei MISA despre satanicul "guru" GREGORIAN BIVOLARU: sclavie, orgii cu minore, sex liber, destramarea familiilor, nebunie si cancer/ MONICA MACOVEI A CERUT ABUZIV ACHITAREA MONSTRULUI "YOGHIN" si san
 14. Pingback: ORTODOXIA TINERILOR despre derapajul rusinos al ZIARULUI LUMINA: evocare slugarnic-laudativa a unui DOCUMENT EUROPEAN ce ar “apara libertatea religioasa”, INTERZICAND INSA “DISCRIMINAREA” HOMOSEXUALILOR! - Recomandari
 15. Pingback: Pr. Marcel Radut Seliste: UNIUNEA EUROPEANA INTERZICE BISERICII AFIRMAREA ADEVARULUI DESPRE HOMOSEXUALITATE! Analiza importanta pe marginea textului european APLAUDAT de PATRIARHIE. Indiferent de o noua constitutie anticrestina, PRIGOANA CRESTINILOR POATE
 16. Pingback: PARLAMENTUL EUROPEAN: ”sanse” mari sa se voteze pentru ”DREPTUL” LA AVORT, EDUCATIE SEXUALA OBLIGATORIE si eliminarea dreptului la OBIECTIA DE CONSTIINA - Recomandari
 17. Pingback: Parlamentul European a adoptat RAPORTUL LUNACEK: ”Nu mai trebuie să toleram homofobia in Europa!”/ Un cunoscut publicist ortodox candideaza la europarlamentare - Recomandari
 18. Pingback: Raportul Lunacek: FOAIE DE PARCURS PENTRU HOMOSEXUALIZAREA EUROPEI/ Cu pasi repezi catre HETEROFOBIE si CRESTINOFOBIE: “BIG BROTHER bate iarasi la usa istoriei”/ Cernea revine cu parteneriatele civile in Parlament - Recomandari
 19. Pingback: SFANTUL SINOD despre alegerile europarlamentare si sustinerea AGENDEI FAMILIEI TRADITIONALE/ Renate Weber – cea mai agresiva promotoare a AGENDEI LGBT. Majoritatea candidatilor: PRO-AVORT, PRO-EDUCATIE SEXUALA si PRO-GAY/ Opinii in favoarea candidat
 20. Pingback: CATEVA NOTE DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Spasmele “reformistilor” autohtoni si efectele DIVERSIUNII LGBT din Franta si Marea Britanie. Observatii despre CANDIDATURA LUI IULIAN CAPSALI - Recomandari
 21. Pingback: MONICA MACOVEI, acerba militanta pro-gay si candidat la alegerile prezidentiale – sustinuta de toti fanii DNA, inclusiv de unii agenti “ortodocsi”: “RELIGIA NU ARE CE CAUTA IN SCOLI, ci ISTORIA RELIGIILOR ar trebui introdusa”
 22. Pingback: Impunerea casatoriilor homosexuale: “un pas catre STATUL FASCIST AL INTOLERANTEI” | Cuvântul Ortodox
 23. Pingback: AMBASADA OLANDEI finanțează proiectele Asociației MOZAIQ. Printre ele, filme despre „lucrătoare sexuale” și „comunitatea puternică” a LGBT din CARACAL/ Miliardarii din spatele mișcării pentru drepturile homosexualilor
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare