AMBASADA SUA se implica in SCANDALUL FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman SANTAJAND cu Raportul Departamentului de Stat/ Acad. SORIN DUMITRESCU: “Cine ne vrea etrusci?” “SCHIMBAT-AU BULDOZERELE CU GAY!”

22-02-2013 3 minute Sublinieri

Sorin Dumitrescu ia atitudine in SCANDALUL propagandei GAY de la Muzeul Taranului Roman. “SCHIMBAT-AU BULDOZERELE CU GAY!”

Horia-Bernea-si-Sorin-Dumitrescu-Fotografie-de-Marius-Caraman

sursa foto

Muzeul Ţăranului Român profanat de homosexuali! Care este motivul pentru care M.Ţ.R e ţinta mişcării gay? Nimeni nu-şi aduce aminte ca M.Ţ.R să fi organizat o segregaţie sexuală, să fi interzis vreunuia din membrii declaraţi ai orientării gay să-i viziteze sălile şi să-i asculte discursul muzeal. Nu există şi n-a existat vreodată o interdicţie marcată oficial printr-o plăcuţă sau afiş public, care să fi blocat vreunui gay intrarea în spaţiul muzeal.

N-a existat nici o măsură a conducerilor instituţiei M.Ţ.R, care să oblige vreun homosexual minoritar să se legitimeze, să prezinte documente care să-i dee în vileag orientarea sau să cumpere biletul de intrare mai scump!

Pe suprafaţa, interioară sau exterioară, a zidurilor M.Ţ.R n-au existat şi nici nu vor exista vreodată ziceri ancestrale ale Ţăranului Român care, în numele Tradiţiei, să fi înfierat această desfrânare / orientare iar instituţia M.Ţ.R. n-a avut niciodată printre preocupări  să opună public persoana duhovnicească a Ţăranului Român, persoanelor a căror ,,trup s-a abătut de la calea sa pe pământ”. (Facerea / 6,12)

Şi atunci, de ce a ţinut morţiş acest grup de băştinaşi şi băştinaşe gay să vină tocmai aici, într-un loc incompatibil cu orientarea lor, să violeze arhetipul ancestral al unui întreg popor, propagând mediatic o derivă ontologică care ne-a costat Potopul!

De ce tac şi de ce apără acest viol fără precedent, noile organe ale statului, ale USL-ului, pentru a căror biruinţă am înfruntat gerul zile în şir?! De ce nu stopează urgent sacrilegiul?!

De ce harnicele Antene ale patriei fac politica struţului, în acest timp smintit, când unii pregătesc să ne arunce în uitare ca pe etrusci?! Profanarea unui cimitir creştin, evreiesc sau islamic, ca mizerabil viol al unui loc de veci, este totuşi benignă, faţă de violarea, în plină civilizaţie, a modelului dăinuirii unui întreg popor.

Români, fără tradiţia Tăranului Român dispărem ca etruscii! După 30 de ani şi mai bine, schimbat-au buldozerele cu gay!

Creştini, treziţi-vă şi apăraţi definiţia României în ochii lui Dumnezeu! Popor român, lasă Piaţa Universităţii unde e şi apără-ţi grabnic dăinuirea şi Modelul umanităţii tale specifice! Ia seama, acum sublima Piaţă s-a mutat la M.Ţ.R.

În numele Cuvântului lui Dumnezeu, români, veniţi toţi la Piaţa Universităţii de la Muzeul Ţăranului Român! Apăraţi-vă Tradiţia! Nişte smintiţi au hotărât să fim etruscii lor!

Cerem statului român anchetarea rapidă a autorilor profanării, începând cu a directorului  general al M.Ţ.R, cu a ministrului M.A.I.  şi a trupelor poliţiei şi jandarmeriei care, în seara de 20/02/2013,  au garantat succesul profanării….

Fundaţia Anastasia
Acad. Dr. Prof. Univ. Sorin Dumitrescu, pictor

Ambasada SUA la Bucureşti, care a  difuzat cu titlu gratuit filmul “The Kids Are All Right” în cadrul Lunii istoriei LGTB, se declară extrem de dezamăgită şi îngrijorată ca urmare a incidentelor care au avut loc miercuri seara la Muzeului Ţăranului Rămân din Capitală, unde 50 de naţionalişti au întrerupt proiecţia peliculei, după ce au făcut remarci homofobe şi au intonat imnul naţional şi cântece bisericeşti.

„Ambasada SUA la Bucureşti este foarte dezamăgită de protestul care a avut loc în seara de 20 februarie la Muzeul Ţăranului Român şi a împiedicat proiecţia unui film furnizat de Ambasadă pentru sărbătorirea lunii istoriei comunităţii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT). ONG-ul Accept şi Muzeul Ţăranului Român au avut un acord pentru proiecţia acestui film câştigător a numeroase premii internaţionale în cadrul cinematografului muzeului”, se arată într-un comunicat de presă remis gândul.

Totodată, reprezentanţii Ambasadei se declară îngrijoraţi, mai ales, de faptul că „protestul părea să fi fost organizat sau cel puţin tolerat de către un angajat al muzeului, directorul adjunct Mihai Gheorghiu, întrucât acesta i-a însoţit pe protestatari şi nu le-a descurajat acţiunile”.

În continuare, Ambasada, care a avut un reprezentat în sală miercuri, afirmă că protestatarii au creat o atmosferă foarte intimidantă pentru persoanele care veniseră să vadă filmul, iar discursul lor intolerant a creat o atmosferă care ar fi putut duce la confruntări violente.

„Deşi prezenţa forţelor de ordine ne-a liniştit, din nefericire, aceştia nu au reuşit să aibă un rol mai activ, ceea ce ar fi făcut posibilă continuarea vizionării filmului conform programului”, mai spune sursa citată.

Ambasada SUA la Bucureşti atrage atenţia că intoleranţa şi ura sunt inacceptabile şi nu ar trebui trecute cu vederea, mai ales într-o instituţie publică, deschisă tuturor cetăţenilor. „Aşa cum a spus preşedintele Obama, ’înţelegem că drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor sunt echivalente cu drepturile omului’. Raportul anual al Departamentului de Stat cu privire la respectarea drepturilor omului include o secţiune referitoare la modul în care sunt trataţi membrii comunităţii LGBT în fiecare ţară, iar Ambasada susţine membrii comunităţii LGBT din SUA şi de peste hotare”, precizează sursa citată.

Proiectarea la Muzeul Ţăranului Român din Capitală a unui film premiat cu două Globuri de Aur şi nominalizat la patru premii Oscar în 2011 a fost oprită miercuri seara de către un grup de naţionalişti care au făcut remarci homofobe şi au intonat imnul naţional şi cântece bisericeşti.Organizatorii dau vina pe poliţie, jandarmerie şi pe directorul adjunct al Muzeului. Cei acuzaţi se disculpă, afirmând că nu au fost înregistrate “acte de violenţă”.


Categorii

America, Homosexualitate, Muzeul Taranului Roman, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

68 Commentarii la “AMBASADA SUA se implica in SCANDALUL FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman SANTAJAND cu Raportul Departamentului de Stat/ Acad. SORIN DUMITRESCU: “Cine ne vrea etrusci?” “SCHIMBAT-AU BULDOZERELE CU GAY!”

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. “Multumim” Ambasada SUA! Deci sustineti LGBT neconditionat si nu sustineti MTR si valorile acestei tari.

  Altfel, nu cred ca e vorba de nici un cetatean american implicat, iar SUA nu este stapanul acestei tari.

 2. Am inteles din articole ca Directorul general al MTR a fost de acord cu proiectia filmului, in timp ce directorul adjunct a sprijinit manifestantii, prea putini din pacate.
  Ce sa zic, probabil ca directorul general este homosexual, ca altfel nu se explica acest acord cu ACCEPT de a se profana miezul culturii si spiritualitatii romanesti, Muzeul taranul Roman.
  Mi-aduc aminte ca in copilarie l-am vizitat cu scoala si si acum, cand am trecut binisor pragul celui de-al patrulea deceniu de viata,am in minte imagini ale frumusetii traditiilor satului romanesc.
  Dar cei murdari, nu vor decat sa murdareasca totul in jurul lor, astfel se simt mai putin “diferiti”….

 3. “Aşa cum a spus preşedintele Obama, ’înţelegem că drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor sunt echivalente cu drepturile omului”.

  Iarasi textul cu “a zis Toarasu” , text pe care l-am invatat pe de rost. Ma tem ca Jandarmul mondial s-a dilit la cap si visul american devine o imensa pacaleala. Cum s-or suporta intre ei, ca doar n’or fi toti asa ?

 4. „Deşi prezenţa forţelor de ordine ne-a liniştit, din nefericire, aceştia nu au reuşit să aibă un rol mai activ, ceea ce ar fi făcut posibilă continuarea vizionării filmului conform programului”.
  Acest citat este o dovada a faptului ca ambasada SUA dela Bucuresti in prezent “doreste” sa controleze actiunea fortelor de ordine interne ale statului Romania(si nu numai aceste forte din Romania) si momentan este nemultumita ca prin acest incident s-a produs “un defect” in implementarea acestei “dorinte”. Se vede ca aceasta “dorinta” este in fapt pozitia oficiala nedeclarata public a guvernului SUA si nu o simpla dorinta personala a vreunei persoane din ambasada.
  Inrebare: pina la ce nivel a ajuns ocuparea statului Romania de forte straine cu colaborarea unor tradatori cetateni din statul roman? Cine sunt tradatorii?
  Unii romani cunosc cine sunt tradatorii, dar nu este momentul sa fie “publicati”, nici nu este necesar, esential este sa fie “neutralizati”.

 5. Mi-a placut mult articolul lui Sorin Dumitrescu.

 6. Bine ar fi un manifest organizat ca sa ne adunam si sa marturisim
  Doamne ajuta.

 7. De pe facebook – Inregistrare audio din seara de 20 februarie, de la MTR – http://floareadefoc.ro/audio/Inregistrare_MTR_20_02_2013.mp3

 8. Extraordinara luarea de atitudine a domnului Sorin Dumitrescu. Ar trebui sa-i ascultam indemnul si sa aparam definitia Romaniei in ochii lui Dumnezeu, cum atat de frumos spune domnia sa.
  Doamne ajuta!

 9. Am ascultat inregistrarea http://floareadefoc.ro/audio/Inregistrare_MTR_20_02_2013.mp3
  Multumim unu.
  Extraordinari tinerii nostri “nationalisti”. Plecaciune. Sa nu-i mai lasam singuri cand trebuie sa ne aparam valorile si traditia. Vor veni vremuri grele, cu presiuni mari. Sa fim nationalisti!

 10. Iată ce a putut învăța Horia Bernea de la tatăl său despre țăranul român și despre „femeia modernă” :
  „Contrar unor vechi tradiţii, prin care femeia aducea vieţii noastre morale şi sociale multă stabilitate, în lumea modernă şi contemporană femeia aduce acestei vieţi o notă de labilitate psihică şi frivolitate.
  Marile prefaceri sociale şi morale ale lumii moderne au dat femeii libertatea de a-şi manifesta în plin tocmai ceea ce vechile tradiţii opreau să se manifeste, adică datele sensuale şi periferice ale naturii umane.
  Femeia de azi fuge de cămin, fuge de castitate, fuge de maternitate, toate elementele definitorii naturii sale. Viaţa ei sufletească e prea mult angajată în senzaţie şi plăcere şi prea ruptă de o activitate a spiritului, unde în trecut ea a excelat.
  Femeia contemporană s’a supus unor cerinţe ale vieţii moderne şi a pierdut tot ce aparţinea mai frumos naturii ei.
  Ce mai poate rămâne dintr’o femeie, dacă nu este pură şi sinceră, dacă nu are fineţe sufletească, dacă nu are farmecul ascendent al poesiei, dragostei şi creaţiei?
  Ce mai rămâne din universul nostru spiritual, fără căldura şi respiraţia nobilă a sufletului ei? Femeia rea şi perversă, care se masculinizează, este o excrescenţă a acestui univers, o maladie a spiritului.
  Trăim într’o lume care a renunţat la valorile fundamentale ale civilizaţiei, ce s’au stins toate în oceanul apetitului şi lipsei de răspundere.
  Dacă ceva este, nu înseamnă că trebuie să fie. Dacă absurdul şi confuzia există, nu înseamnă că trebuie să facem din ele idei directoare pentru o practică a vieţii.
  De ce să ieşim în afara unui destin superior, care şi aşa e atât de tragic, devenind mizerabili?”
  (Ernst Bernea, MEDITAȚII FILOSOFICE – NOTE PENTRU O FILOSOFIE INACTUALĂ).
  Așa cum comenta cineva: alt „extremist”, „fundamentalist” și “retrograd”!

 11. nu am inteles: si ce-i daca zice obama? ce fel de autoritate are el? nu ma refer in Romania, ci la un nivel mai larg, omenesc? Ce-l califica sa dea lectii? Lectii de morala?

 12. aici nu-i vorba de tolerarea unor homosexuali (vai de c-ul lor)ci de tolerarea prozelitismului homosexual!care nu se poate tolera!
  domnii homosexuali si doamnele lesbiene de la ambasada cu pricina sa inceapa un exercitiu simplu si democratic: sa tolereze “homofobia”!

 13. Doamne fereste dragii mei ,vremurile pe care le traim.
  Am citit pe o sfinta icoana a sfintului Antonie cel Mare in care scria asa :Aveti grija caci la vremurile de apoi vor innebuni oamenii si cine nu sunt ca ei voi spune ca ei,sunt nebuni.Cinste domnului Sorin Dumitrescu care a luat atitudine si tuturor celor care s-au opus, plecaciune. Sa ne aparam valorile morale ci orice pret. Noi nu avem nimic deaface cu paginii.

 14. Nu inteleg de ce filmul cu pricina nu a rulat la ambasa da americana.
  Indivizii astia sunt ca niste matze kkcioase: isi fac nevoile numai in locuri curate.
  Seamana a amestec in treburile interne, dupa cum bine zicea Ceausescu; odambla sa-si vada de america lui si sa ne lase pe noi in pace cu saracia si nationalistii nostri. Romania nu e america, nici germania, nici china. Romania e Romania si nu au decat sa fie toleranti cu noi, sau sa isi vada de treburile lor. Cred ca din ’89 pana azi, tara noastra a tolerat mult prea multe acestor straini lacomi si mizerabili. Chiar imi doresc sa fim lasati in pace noi, resursele tarii noastre, industria noastra nesemnificativa si tot ce a mai ramas nefurat sau nedistrus de alesii nostri inhaitati pt 30 de arginti cu strainii.

 15. Pingback: Sculptorul Silvia Radu despre cazul PROPAGANDEI GAY de la MTR: "Cred ca ar trebui sa iesim cu totii in strada si sa facem o demonstratie nationala" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 16. Pingback: Blogul ActiveWatch reactioneaza la apelul lui Sorin Dumitrescu si fata de siteul razbointrucuvant: VREM RAZBOI, FARA SCRUPULE, FARA MILA. Revista Kamikaze: SOLUTIA CU CRESTINII HOMOFOBI: VIOLENTA, NU ARGUMENTE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 17. emanuela@.

  Bravo!foarte bine spus.
  Acum a venit vremea fratilor,sa ne aparam si noi,,,credinta si nevoile si neamul”precum au facut si parintii,mosii si stramosii nostri.

  am inteles,ca vor batae?
  Ah!ce-as vrea sa am in miinile mele asemenea specii.

 18. @emilia dalv:

  am inteles,ca vor batae?
  Ah!ce-as vrea sa am in miinile mele asemenea specii.

  Nu apreciem gluma. Si e bine sa aratam pana la capat ca suntem crestini si ca suntem diferiti de ei.

 19. Ambasada gaymericană de la București face cum vrea șeful lor gay = Obama.

  Un pastor protestant din America spune cu curaj că Obama este homosexual:
  http://www.huffingtonpost.com/2013/02/22/scott-lively-obama-gay_n_2742242.html

 20. Invitam Ambasada americana sa participe la Conferința intitulată „A deveni Om” (Becoming Human),in data de 25 februarie 2013, începând cu ora 10:00, conferinta tinuta de Pr. Prof. Dr. John Behr, Decanul Saint Vladimir’s Orthodox Theological Seminary (New York) în Amf. Dumitru Stăniloae.

  Intrarea este LIBERA!

  Poate vor veni si niscai “discriminati” din cei ce vor “argumente”.

  (Poate ca Ambasada americana va binevoi sa sponsorizeze sustinerea acestei Conferinte in cat mai multe orase din tara. Asta asa, ca sa-si spele pacatele facute in ultimile zile)

 21. nu sant de acord ca americanii sa-si bage nasul in tot ce misca in romania ,traditie ,cultura ,religie. manifestatiile homo ,lesby ,halowen ,sa si le faca la ei acasa

 22. M-as bucura sa aflu ca Ambasada Americana din Romania este profund ingrijorata de faptul ca:
  – avem milionae de copii avortati,
  – ni se fura resursele naturale,
  – nu ni se respecta deciziile luate prin vot democratic,
  – se folosesc mai multi bani pentru intretinerea unui puscarias care traieste pe banii nostri (multi ani) fara sa faca nimic pentru proria intretinere in timpc ce se folosesc mai putini bani pentru un copil,
  – in spitalele din Romania nu se face nimic fara spaga,
  – nu sunt bani de medicamente pentru bolnavii de cancer,
  – suntem condusi de vechii securisti desi au murit oameni tocmai pentru ca acest lucru sa nu se mai intample
  – nu se respecta – atat de mult iubita si aparata de catre americani – democratia in Romania de vreme ce puterea poporului nu conteaza, ci se impune minoro(demono)cratia.
  – toleranta si argumentele se inlocuiesc – desigur doar pentru crestini – cu violenta, cu bataia.
  Ura impotriva celor care mai cred si lupta pentru valorile crestine e semnul ca Viata este prezenta in lume, ca inca mai sunt in lume unii care nu sunt ai lumii. Desigur ca toata inchipuita ingrijorare a americanilor mai poate prinde doar la “morti”. Mortii isi iau mortii lor. Din pacate are si diavolul partea lui.

 23. Pingback: Paul Curca (doxologia.ro) pe marginea FILMULUI LESBIAN si a SCANDALULUI de la MTR: "incidentele servesc pentru infierarea ortodocsilor" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 24. Pingback: RADACINILE FASCISTE ale organizatiilor PRO-GAY si ANTI-CRESTINE. Hitler: Casatoria traditionala este impotriva naturii - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 25. Pingback: Conferinta de presa a ASOCIATIILOR CRESTINE care au PROTESTAT la Muzeul Taranului Roman [VIDEO INTEGRAL]/ Dir. adj. al MTR reactioneaza si el: ASTEPT SCUZE DE LA AMBASADA SUA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 26. Pingback: Articolele saptamanii: O PALMA SI UN SCUIPAT PE OBRAZUL ROMANIEI DIN PARTEA AMBASADEI SUA PRIN "ÎNTINAREA MUZEULUI ŢĂRANULUI ROMÂN" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Pingback: "PERVERSII". Reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ "Parteneriatul strategic" cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 28. admin

  @emilia dalv:
  am inteles,ca vor batae?
  Ah!ce-as vrea sa am in miinile mele asemenea specii.

  Nu apreciem gluma. Si e bine sa aratam pana la capat ca suntem crestini si ca suntem diferiti de ei.

  Ar fi cea mai mare greseala, inca nu realizati cat de perversa e toata miscarea? au ca scop inclusiv incitarea la violenta pentru a se transforma in victime si a obtine foloase legale pe care altfel nu le-ar putea obtine.

 29. @ Valentin:

  Si noi ce am spus?!

 30. Pingback: Reteaua Nationala a Muzeelor IL SUSTINE PE DIRECTORUL MTR PRO-GAY NITULESCU. Angajatii Muzeului Taranului Roman, obligati LA DELATIUNI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 31. Pingback: TERORISMUL INTELECTUAL, batalia cuvintelor si STRATEGIA STIGMATIZARII oponentilor PROZELITISMULUI HOMOSEXUAL: ”Homofobul este fascistul de azi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 32. Pingback: Reactie a oamenilor de cultura fata de "TOTALITARISMUL IDEOLOGIC" AL PROPAGANDEI HOMOSEXUALE DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 33. Pingback: Costion Nicolescu: PROPAGANDA LGBT DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN, UN ACT DE PROVOCARE SI DE SFIDARE/ Casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 34. Pingback: Iulian Capsali in Familia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 35. Pingback: SUA ne critica pentru NATIONALISMUL de pe internet si DISCRIMINAREA HOMOSEXUALILOR in Raportul Departamentului de Stat - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 36. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare