ASALTUL ASUPRA MUZEULUI ȚĂRANULUI ROMÂN. Despre politica provocărilor deliberate de tipul: „aruncă piatra, sparge geamul, ascunde mâna și dă vina pe altul!”

21-02-2018 5 minute Sublinieri

Asaltul sodomit asupra Muzeul Țăranului Român

Pr. Constantin BĂLĂUCĂ

            Ce s-a întâmplat la Muzeul Țăranului Român (MȚR) ne obligă la acordarea unei atenții sporite asupra agendei homosexualiste din România. Reacția ușor ipocrită, „elegantă”, a unora dintre formatorii de opinie cunoscuți pentru orientările lor necreștine a condamnat intervenția protestatarilor (a „detașamentului de intervenție” cum l-a etichetat ideologic un ziarist din urbe) îndreptată împotriva proiecțiilor de film sodomit în cadrul MȚR. Pe alții i-a deranjat „stilistica rudimentară sau agresivă a protestului” care „oricât de întemeiată din punct de vedere moral, nu e niciodată una în beneficiul bunei cauze pentru care se militează”. Observația este justă până la un punct. Într-adevăr, argumentațiile și declarațiile protestatarilor nu au fost dintre cele mai fericite.

În lipsa unui cor de proteste prompte ale corpului creștin (cler și credincioși) și ale tuturor acelora care, necreștini fiind, printr-un lăudabil bun simț civic s-ar fi putut alătura acelora care doresc păstrarea identității MȚR, așa cum a fost dorința marelui Horia BERNEA, a fost bună și această minoră intervenție. Au lipsit multe din vocile și condeiele cu stil și de înaltă ținută intelectuală, fie acestea laice sau teologice, care să fi luat o punctuală și necesară atitudine.

Una este să livrezi comentarii docte și pretențioase „ce din coadă au să sune” și care dau bine în fața grupurilor de activiști LGBT și a promotorilor corectitudinii politice pentru că …, deh, unii dintre noi „au acces la nuanțe”, și alta este să cobori în agora, cu posibilitățile pe care le ai, fie acestea chiar mai restrânse, dar prin care manifestezi în mod concret împotriva unei mizerii morale evidente. Poate fi numită această reacție fundamentalism religios? Dacă tu îți aperi curtea de lăturile și gunoaiele pe care vecinul vrea să ți le arunce peste gard ai putea fi acuzat de fundamentalism? NU! Dacă pe unii îi deranjează calitatea reacției acestor oameni care s-au exprimat mai stângaci în protestul lor de la MȚR, fără să fi avut consilieri de PR care să le fi sugerat lozinci cu impact mediatic garantat (vezi limbajul lozincard al corectitudinii politice), atunci să ne prezinte domniile lor niște luări de poziție mai adecvate, mai convingătoare prin profil și substanță și să invite cetățenii creștini la proteste legale prin care să-și manifeste opoziția față de reala primejdie a politicii pro-homosexuale.

Dacă domniile lor nu vor să se expună pentru a nu risca pierderea sau lezarea unor niscaiva interese personale, atunci cred că este mult mai bine să-i lăsăm să o facă pe cei care reacționează așa cum se pricep și pot. Este mai bine așa decât nimic. În plus, este evident că acești protestatari nu au intervenit în numele celor deranjați și oripilați care stau și comentează „de la ulucă”. Ei au făcut-o pentru că în așa-zisul lor fundamentalism sunt mai de apreciat decât cei care, deși creștini, stau comod în fața ecranului sau a calculatorului și comentează, dar nu riscă, implicarea personală.

Este trist să constați că unii dintre oamenii luminați ai națiunii nu vor să iasă în față și să prezinte fără întrerupere care sunt amenințările pericolului sodomit în lumea de astăzi. Însă nu doar în scris căci cu cititul se ocupă numai o parte dintre oameni. Trebuie să fie vizibili în TV și internet, să devină știre pentru ca în felul acesta majoritatea persoanelor să afle că vârfurile educate ale națiunii au o reală percepție a fenomenului și mărturisesc cu curaj valorile care mențin societatea românească cât mai imună în fața amenințării. Nu este o glumă: spurcăciunea mizeriei sodomite riscă să pătrundă încet şi sigur pe sub nasul conştiinţelor anesteziate sau alienate de falsul mesaj transmis prin filme şi materiale imprimate sau audio-video privind viaţa sexuală în afara căsătoriei.

La aceasta se adaugă consumul de  pornografie ce induce în unele familii libertinajul sexual, situație în care se observă o accentuată „deschidere” față de LGBT. Cei care se aseamănă se adună. Lăturile se dau porcilor iar Sfintele se dau sfinților! Indiferent dacă ne place sau nu! De aceea este firesc ca oamenii care au capacitatea de a înțelege bunul sens al lucrurilor să ia atitudine neechivocă împotriva curentului homosexualist care promovează sistemul dosniciilor sexuale cu efecte răvășitoare în viața celor atinși de acest morb. Atitudine prin scris, imagine și prin acțiune.

   Miza este enormă. O vedem din cele petrecute în ultimii zeci de ani în țările în care „minoritățile sexuale”, un procent foarte mic de oameni (nicăieri în lume nu depășește 2-3% din populația unei țări) a ajuns să constrângă (prin lobby și legislații care au profitat de indiferentism și toleranța fără criterii) majoritatea zdrobitoare care nu îmbrățișează o asemenea deviere. Este înspăimântător cum de s-a ajuns în situația ca o „minoritate sexuală” să dispună de atâta forță prin care vor să anunțe ziua în care nimeni nu va mai avea forța să i se opună.

Da, să i se opună pentru că dacă începuturile lor se prezintă prin clamarea libertății de exprimare și manifestare sodomită, evoluția ulterioară a lucrurilor arată cum sub umbrela cuvintelor-lozincă „toleranță”, „diversitate”, „alternativă” și altele asemenea (care iniţial au o istorie fără legătură cu homosexualitatea), s-a ajuns la impunerea legilor care încriminează și pedepsesc pe oponenți tocmai prin nerespectarea „valorilor” pe care aceștia le-au pretins și promovat la început: nu mai tolerează nici o opoziție, diversitatea care își exprimă identitatea o văd ca fiind ceva periculos pentru „progresul LGBT al societății”, alternativa ca fiind ceva depășit, întunecat etc. Căpătând forță, „minoritățile sexuale” devin oprimante, constrângătoare, periculoase. Istoria recentă a USA și Canada e mai mult decât grăitoare. Dacă în aceste țări sodomia s-a impus după decenii de propagandă, sprijinită masiv de fonduri financiare imense şi de mentalitatea culturală de stânga și atee, la noi se impune în ritm accelerat pentru că intenția este să fie lichidate cât mai urgent posibil toate focarele de rezistență din acele țări unde aceștia nu se pot simți atotputernici. Să ne înțelegem: homosexualitatea nu este ceva exotic ce produce râsete, uimire, dezgust sau altceva de genul acesta. Este o realitate care schimbă profund și repede conștiințele needucate încă din primii ani de viață și astfel câștigate spre îmbrățișarea normalităţii, a valorilor care conservă și afirmă viața debarasată de păcatele care o secătuiesc.

Eșecul existențial al acestor oameni care adoptă o cale împotriva naturii este unul care, exact ca și mentalitatea avorționistă, pune în primejdie fundamentele familiei și ale vieții. Transformând activitatea sexuală cu partener de acelaşi sex în scopul primar al vieții lor, care scop le colorează specific toate celelalte aspecte ale existenței, nu vor să înțeleagă și să accepte că the gay way este o abordare greșită, întunecată și distrugătoare a vieții.

De ce au ales unii să proiecteze în cadrul Muzeului Țăranului Român filme  de pro-depravare sexuală, inclusiv cea cu iz pedofil (un termen inacceptabil, pe care îl vom analiza cu altă ocazie, pentru că cei care abuzează copiii nu pot fi numiți iubitori de copii, căci pedos și filos  înseamnă acest lucru iar asociarea lor a fost făcută în mod psiho-ideologic)? Este evident că o fac pentru a provoca. Probabil că vor lua cu asalt și alte muzee pentru a murdări trecutul națiunii noastre.

Există unele cinematografe în care să-și proiecteze aceste mizerii, despre care ne este rușine să vorbim darămite să le privim și să mai producă și plăcere, însă pentru cauză MȚR este o tribună perfectă de la care aceștia pot să-și facă propagandă și să provoace reacții previzibile pe care mai apoi să le eticheteze ca fiind agresive, fundamentaliste, retrograde, etc. Este politica lui „aruncă piatra, sparge geamul, ascunde mâna și dă vina pe altul”! Specific filosofiei corectitudinii politice. Este drept că nimeni nu poate afirma că „țăranul român nu este sodomit”. Uneori există și asemenea uscături, însă sodomia nu a fost și încă nu este un păcat caracteristic satelor. Alte păcate au tulburat viața satului însă acesta cu siguranță nu. Problema nu rezidă în a ne întreba dacă au fost sau nu homosexuali printre țărani ci a ne întreba care este menirea MȚR? Ce a dorit Horia BERNEA să fie MȚR-ul? Ce a dorit să evoce și să promoveze prin această splendoare care este MȚR? Cu siguranță că ideologia LGBT nu era și nu poate fi trecută în agenda de activitate a acestei respectabile instituții.

Toate acestea se petrec datorită faptului că unele dintre instituțiile statului sunt conduse de oameni numiți pe criterii politice. Adeseori competențele profesionale și conduita morală sunt ignorate, provocând ascensiunea cvasitotală a incompetenței cu pretenții sau a intelighenției afiliată ideologic și a alienatoare, ambele cazuri cu consecințe previzibile pentru prezentul și viitorul națiunii. Prin acest mod de a face lucrurile se aruncă  bobul de grâu și se păstrează pleava.

Responsabilii MŢR ignoră în mod intenţionat răspunsul pe care Horia Bernea l-a dat în anul 2000 despre scoaterea articolului 200 din Codul Penal privind interzicerea prozelitismului sodomit:Prohibirea prozelitismului homosexual din articolul 200 al Codului Penal este un lucru folositor în încercarea de a bara puțin calea ridicolului existențial al unor dezvoltări recente din societatea occidentală. Știu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală, dar asta nu trebuie să ne impresioneze prea tare. A merge «în ton cu spiritul vremii» este un lucru pozitiv, dar e un act în care trebuie să domine discernământul. În general e jenant că realitatea ne obligă să vorbim despre și să dezbatem lucruri ce au un caracter intim. Problemele de mare interes, cele ale Bisericii și ale credinței de exemplu, au devenit lucruri de interes privat, iar problemele intime legate de sex au ajuns lucruri de interes general…!” – Horia Bernea (extras din articolul „Prohibirea prozelitismului homosexual din articolul 200…” publicat pe site-ul www.observatorcultural.ro)

Între Horia BERNEA și actuala conducere a MȚR este o diferență enormă. O cădere liberă pe toate planurile.

Repet: cei care simțim gravitatea și pericolul răspândirii acestei ideologii nocive să devenim activi și vizibili: în cuvântul vorbit sau scris, de la pupitru sau amvon, la radio sau la televiziune, în atitudini coerente și constante, în participare la proteste organizate împotriva depravării, în refuzul explicit și continuu de a lăsa ca aberațiile acestea să pătrundă în viața noastră, în refuzul fără echivoc manifestat împotriva acceptării ca fiii și fiicele noastre să fie educate astfel…

Să medităm și să luăm atitudine.

ASALTUL IDEOLOGIC ASUPRA NORMALITĂȚII. Vasile Bănescu și Mihai Gheorghiu in dialog la Trinitas TV (VIDEO). PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PATRIARHIEI RETRACTEAZĂ DECLARAȚIILE PRIPITE FĂCUTE ÎN CAZUL PROTESTULUI DE LA MUZEUL ȚĂRANULUI ROMÂN: “Îmi fac mea culpa. E total inadecvat și anormal să proiectezi într-un astfel de muzeu UN FILM PRO-GAY”/ 10 motive împotriva dreptului la adopție pentru cuplurile de homosexuali/ EXERCIȚII ORWELLIENE APLICATE

“Luna istoriei LGBT” – STRATEGIA OFENSIVĂ BLASFEMIC-PROVOCATOARE A ACTIVIȘTILOR LGBT/ CNCD și ACCEPT au declanșat “NEOINCHIZIȚIA” CORECT-POLITICĂ și “REVOLUȚIA CULTURALĂ” în România: LIMITAREA LIBERTĂȚII RELIGIOASE, subvenționarea operațiunilor medicale pentru TRANSGENDERI și multe altele…/ SCRISOARE ANONIMĂ a unui “grup de femei QUEER și LGBT” care cere DEMITEREA ”permanentă” a lui MIHAI GHEORGHIU de la MȚR (update)

După 28 de ani… INFIINTAREA MUZEULUI ȚĂRANULUI ROMÂN, ”sarbatorita” cu filmul 120 bpm. Proiectia a fost intrerupta de cativa protestatari/ ”ISTERICII DEPLASATI” sau ”deplorabilii” României/ Purtatorul de cuvant al PATRIARHIEI crede ca filmul nu e de propaganda homosexuala

*

Avertismentul unei somități, LUC MONTAGNIER, descoperitorul HIV și PREMIAT NOBEL pentru Medicină: INTRĂM INTR-O DICTATURĂ A VACCINURILOR!/ Impresionanta marturie a unei MAME al cărei copil ar fi MURIT din cauza unui vaccin BCG/ DIN COLIVIA COMUNISMULUI ÎN CEA A DEMOCRAȚIEI COERCITIVE. Despre legea privind vaccinarea obligatorie – o opinie de Pr. CONSTANTIN BĂLĂUCĂ


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Muzeul Taranului Roman, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “ASALTUL ASUPRA MUZEULUI ȚĂRANULUI ROMÂN. Despre politica provocărilor deliberate de tipul: „aruncă piatra, sparge geamul, ascunde mâna și dă vina pe altul!”

  1. “Miza este enormă.

    Repet: cei care simțim gravitatea și pericolul răspândirii acestei ideologii nocive să devenim activi și vizibili…” [in viata cea vie si adevarata, plenara si duhovnicesc-organica, de toata vremea, a ortodocsilor.]

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare