Nicolae Banicioiu: “VENIM CU O LEGE PENTRU VACCINARE”. Se pregateste ANULAREA DREPTULUI DE A REFUZA VACCINAREA/ Ministrul intentioneaza sa SANCTIONEZE si romanii care nu-si fac ANALIZELE!/ Urgenta reala: in 2-3 ani Romania va ramane FARA MEDICI SPECIALISTI

15-04-2015 7 minute Sublinieri

vaccin-publimedia

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat într-o emisiune tv, că ministerul pe care îl conduce are în pregătire un proiect de lege a vaccinării. 

Întrebat într-o emisiune tv cum răspunde campaniei antivaccinare, Bănicioiu a răspuns: “Venim cu o lege pentru vaccinare”, fără să dea alte amanunte, potrivit Hotnews.ro.

Preşedintele Societatii Române de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, a afirmat în urmă cu o lună de zile, că există riscul de izbucnire a unor epidemii, deoarece acoperirea vaccinală a scăzut.

Vaccinarea cu ROR (rujeola, oreion, rubeolă) în Romania a scăzut până la sub 80% în unele zone din ţară în anul 2014. Astfel, în Bucureşti, rata vaccinării a fost în 2014 de 78,3% faţă de 97,4% în 2013. În ceea ce priveşte vaccinarea cu DTP (difterie, tetanos, pertusis), rata în Capitală a fost de 75%, în timp ce în 2013 era de 95,9%, potrivit datelor Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), prezentate în cadrul conferinţei RoVaccin 2015.

Limita de siguranţă pentru menţinerea imunităţii de comunitate, cea care ii protejeaza atat pe copiii nevaccinati (sub 1 an) cât şi pe cei mai mari şi nevaccinaţi, este de cel puţin 80% din populaţie vaccinată.

Rata medie de vaccinare la nivelul întregii ţări este de 89,4% pentru ROR, faţă de 91,4% în 2013, şi 87,3% pentru DTP, acelaşi nivel ca în 2013.

Principalele cauze ale acestor scăderi sunt, pe de o parte, discontinuităţile în aprovizionarea cu vaccin – responsabilitatea fiind a Ministerului Sănătaţii – dar şi refuzul părinţilor de a-şi vaccina copiii (conform INSP).

În România, campaniile anti-vaccin au devenit în utimii ani mediatic datorită activităţii unor ONG-uri ortodoxe, dar şi a Oliviei Steer. […]

Ministerul Sănătăţii lansează o ofensivă împotriva organizaţiilor care sprijină ideea refuzului vaccinării copiilor. Ministrul Nicolae Băniciou spune că se lucrează la o lege a vaccinării având ca model legislaţia din mai multe ţări europene precum Franţa, unde refuzul vaccinării se sancţionează.

Ministrul sănătăţii spune că, pe fondul unei campanii „agresive” antivaccinare, în România tot mai mulţi părinţi au refuzat în ultimii ani imunizarea copiilor, fapt ce ar crea „riscul reapariţiei unor boli foarte grave, mortale chiar”. “Dorim reglementarea situaţiei vaccinării, ne inspirăm după legislaţia care existentă în vigoare în Franţa, Germania şi Polonia, întrucât ne apropiem de pragul de vaccinare de 80%, sub care nu putem scădea, potrivit recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii”, a mai spus ministrul Sănătăţii. Într-adevăr, nivelul recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii este de 95 la sută pentru boli precum difterie, tetanos, rujeolă, rubeolă, oreion şi hepatită B. Şeful Biroului OMS în România, Victor Olszavsky, spune la RFI că motivul este simplu şi perfect legitim : nicio ţară nu-şi permite epidemii mortale de boli care la prima vedere par inofensive dar care implică în realitate o rată de mortalitate îngrijorătoare.

« Este vorba de a elimina sau chiar de a eradica o serie de boli cum este variola carea ucis milioane de copii înainte de apariţia vaccinului. În acest moment suntem pe care să eradicăm poliomielita…Mai există câteva focare în unele ţări unde sunt condiţii dramatice de război dar trebuie să menţinem acest nivel de zone libere de polio asta în condiţiile în care poliomielita care se lasă cu deces dar şi cu paralizii deci cu handicap major pe toată durata vieţii. Apoi vorbim de rujeolă şi rubeolă care în continentul american a fost eliminată dar iată că începe să fie importată din Europa unde trebuiau eradicate din 2015 dar nu s-a putut tocmai datorită refuzului vaccinărilor în multe state europene. De ce să laşi un copil să sufere lăsându-l cum se spune să se imunizeze natural ? Nu e adevărat : în primul rând suferă şi apoi există şi posibilitatea decesului pentru că unele boli se pot transforma în cazuri extrem de grave », spune reprezentantul OMS la RFI.

România, în urmă cu vaccinările şi legislaţia

Conform datelor Centrului Naţional de Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile din 2014, rata medie de acoperire vaccinală este de 69,4 la sută pentru vaccinul împotriva difteriei, tetanosului şi pertusis, pentru vaccinul contra rubeolei, rujeolei şi oreionului este de 75,4 la sută, iar pentru hepatita B este de 91,3 la sută. Aceleaşi date arată că o treime dintre copii erau anul trecut incomplet vaccinaţi în raport cu vârsta, în creştere faţă de anul precedent, când procentul era de 26 la sută. Efectele s-au văzut imediat potrivit autorităţilor : reducerea vaccinării împotriva rujeolei, rubeolei şi oreionului a dus, în ultimii ani, la două epidemii de rujeolă şi una de rubeolă. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă efectuarea obligatorie a şapte vaccinuri şi deja multe ţări europene şi nu numai au instituit sancţiuni severe împotriva părinţilor care refuză imunizarea copiilor. E vorba în mare parte de amenzi usturătoare. E vorba de Franţa, Germania, Polonia, Ungaria, Slovacia şi Cehia. Zilele acestea şi Australia a anunţat că nu va mai acorda suport social pentru copiii părinţilor care refuză să-i vaccineze.

Militanţii antivaccin : Vor să ne sancţioneze, atunci să îşi asume şi eventualele efecte negative ale vaccinărilor

În tabăra celor care refuză imunizarea se invocă dreptul persoanei de a decide pentru viaţa sa şi a membrilor familiei, deşi în Slovacia, spre exemplu, Curtea Constituţională a decis că acest drept fundamental nu poate fi invocat pentru refuzul vaccinării. Dar de ce opoziţia faţă de imunizare? „Biblia” mişcarii antivaccin din Romania este cartea „Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica”. Autoarea este doctor Christa Todea-Gross, medic de familie şi vicepreşedinta Federaţiei Pro Vita, umbrelă care grupează zeci de organizaţii creştin-ortodoxe din Romania. Cartea e o trecere în revistă a efectelor adverse ale diferitelor tipuri de imunizare, care s-ar face vinovate inclusiv de o grămadă de boli, printre care autismul, eczema atopică, astmul bronşic, boala celiacă, boala Crohn sau diabetul zaharat de tip I. Acesta e principalul motiv pentru care există această mişcare anti vaccin, spune la RFI şi preşedintele Pro Vita Craiova, George Ionescu. Acesta spune că, dacă vrea să introducă sancţiuni, ministerul sănătăţii ar trebui să îşi asume în scris şi responsabilitatea pentru eventualele efecte nefaste ale vaccinurilor şi să monitorizeze situaţia celor vaccinaţi.

« Noi vom lupta prin toate mijloacele prin care putem însă eu aş spune un lucru, ministerul sănătăţii să îşi asume repercursiunile vaccinurilor. Ei nu-şi asumă nimic, doar părinţii sunt cei care îşi asumă… Nu există nicio hârtie care să spună : ministerul sănătăţii îşi asumă eventualele efecte negative (…) Dacă vor să dea legea acesta, atunci să le asume. Ce înseamnă până la urmă să îşi asume pentru că iar mă întorc la vaccinul anti TBC?  Vă amintiţi că a fost un întreg scandal cu bebeluşii aceia cu TBC după vaccinare (…) Cine a fost tras la răspundere ? Nimeni. Au spus că au retras nişte loturi şi ? Cine răspunde pentru lucrul acesta? », a declarat la RFI reprezentantul Pro Vita.

[…] integral pe rfi.ro

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a confirmat la B1 TV că se lucrează la o lege a vaccinării, după ce mai mulți specialiști au avertizat că rata imunizării împotriva unor boli grave a scăzut sub pragul critic.

Întrebați care ar fi șansele ca un astfel de proiect să instituie obligativitatea vaccinării copiilor, mai mulți specialiști au răspuns.

Scade rata de vaccinare, apar epidemiile. Spitalele vor fi depășite

Prof. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, a declarat pentru DC News că s-ar impune vaccinarea în cazul unor boli grave, chiar fără acordul părinților. “Vorbim despre politicile de sănătate publică, despre boli care au un potențial mortal. Când rata de vaccinare scade sub 80% mai mulți ani la rând, apar epidemii. Nu ai cum să asiguri resursele necesare, dacă vin odată zeci sau sute de cazuri, de rujeolă, de exemplu. Boala se previne prin vaccinare. Dacă ai o populație receptivă de peste 20% și începe o epidemie, spitalele vor fi depășite de situație. Ce se întâmplă astăzi este o tragedie națională: am avut cazuri mortale, poate reapare poliomielita, cum s-a întâmplat în Albania, unde au fost cazuri la adulți”, a spus prof. Streinu Cercel.

Disciplină în sănătate. Oamenii pierd șansa de vindecare

Prof. Monica Pop crede că persoanele care refuză vaccinarea ar trebui să suporte costurile tratamentului, în caz că fac boala.Cei care refuză să își asume riscurile. La fel pentru cei care nu vin la controlul periodic. Avem zeci de cazuri depășite, cu tumori care ar fi scăpat fără operație și ajung în momentul în care nu se mai poate face mare lucru. Cheltuielile statului cresc enorm, dar mai grav este că oamenii pierd șansa de vindecare. O formă de disciplină trebuie introdusă“, a spus prof. Monica Pop.

Reciproca din statele moderne

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, specialist în etică medicală, ne-a declarat că vaccinarea obligatorie nu se mai practică în occident. “Statele moderne au eliminat din legislație obligativitatea vaccinării. Există vaccinuri recomandate în cadrul programelor naționale, dar respectarea drepturilor omului presupune liberul arbitru. Așa că statele care au constatat că a scăzut mult rata de vaccinare, au introdus alte măsuri. În SUA, de exemplu, școlile refuză înscrierea copiilor nevacinați. În alte state se propune suspendarea indemnizațiilor de creștere a copilului, pentru familiile care refuză. Este o abordare utilitaristă: dacă statul face eforturi și susține familia, reciproc ar trebui ca părinții să susțină politicile de sănătate publică”, a spus prof. Astărăstoae.

“Oamenii să capete respect pentru medici”

Ionuț Țața, președintele Prodemocrația, a declarat pentru DC News că o lege a vaccinării ar trebui inițiată și dezbătută de Parlament, fiind un subiect prea sensibil pentru a fi reglementat de Executiv. “Consultarea publică este obligatorie”, a spus Țața. “Dacă a scăzut rata vaccinării nu e neapărat din cauză că oamenii ar fi neinformați. Tocmai, au căpătat mai mult acces la informații și nu au încredere în sistemul medical. Oamenii trebuie să capete respect pentru medici și să fie convinși că vaccinurile sunt sigure și eficiente”, a spus președintele Prodemocrația.

Australienii care nu îşi vaccinează copiii ar putea rămâne fără indemnizaţia pentru creşterea copilului şi nu vor mai beneficia de reduceri de taxe şi impozite.

Este un proiect de lege pe care guvernul condus de Tony Abbot l-a trimis deja în parlament. Şeful executivului spune că legea este necesară pentru a-i face pe australieni să înţeleagă că imunizarea propriilor copii ajută la prevenirea unor epidemii care pot afecta şi restul populaţiei. Aceste prevederi legislative nu se vor aplica şi familiilor care refuză vaccinarea copiilor din motive religioase.

Proiectul de lege nu este pe placul multor părinţi care spun că se tem de vaccinul contra rujeolei, oreionului și rubeolei deoarece acesta ar fi responsabil pentru creșterea cazurilor de autism. Această teorie a fost însă în repetate rânduri infirmată de diverse studii medicale.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca institutia pe care o conduce are in vedere o masura pentru toti romanii care nu se duc sa se consulte la medicul de familie … macar o data la 3 ani.

“Asta nu este reglata inca, dar avem in intentie in momentul de fata, si e prima oara cand o spun, ne gandim ca persoanele care nu merg o data la trei ani la medicul de familie sau nu isi fac un set de analize complet, sa introducem sanctiuni. Stiu ca este cel mai nepopular lucru pe care il spun in momentul de fata, dar pentru sistemul sanitar va insemna foarte mult in sensul preventiei, in sensul gestiunii corecte a unui caz, in momentul in care il gasesti, in sensul ca, pana la urma, cheltuirea banului, pentru ca eu depistez in momentul de fata mare parte din afectiunile oncologice numai in stadii foarte avansate. Ceea ce e foarte greu de tratat, un cancer in stadiul 4 sau …”

Nicolae Banicioiu a evitat sa spuna exact despre ce fel de sanctiuni este vorba, insa a dat asigurari ca acestea vor fi “destul de dure”.

Nu vreau inca sa pronunt sanctiunile, vor fi sanctiuni destul de dure, dar nu trebuie sa ne gandim domne’ daca nu se prezinta. Nu. Toata lumea trebuie sa stie ca trebuie sa mergi minim o data la 3 ani, ca sa-ti faci o investigatie completa: analize plus consult la medicul de familie.” a mai spus ministrul Sanatatii la PRO TV.

Nota noastra

Ministrul Banicioiu a fost foarte prezent mediatic in ultima perioada, iesind inclusiv pe teme serioase, reale, urgente: Bănicioiu: Dacă nu facem ceva în 2015, în 2-3 ani în România nu o să mai avem medici specialiști

Si nu e vorba doar despre medicii specialisti, ci de lipsurile cronice de personal, de supraaglomerarea sistemului sanitar, de deficientele tot mai mari, intalnire inclusiv in spitalele centrale, de “vitrina”

Desigur insa ca, la fel ca si in celelalte semnale de avertizare pe aceasta tema, dupa ce se agita putin, la suprafata, apele, nimic consistent nu se intampla, nimeni nu face campanii si reportaje tematice, niciun jurnalist nu-si bate capul sa descalceasca itele acestei hemoragii mortale. Mult mai important este sa ne rafuim cu Olivia Steer si sa militam pentru vaccinare obligatorie, pentru ca, nu-i asa, pe cand in spatele medicilor care pleaca din tara nu se afla nimeni, in spatele vaccinarilor se afla companii puternice care vor mega-contracte cu statul. Si asa vom ajunge in situatia paradoxala de a avea un sistem sanitar in care se vaccineaza frenetic si se fac analize, insa care nu va fi in stare sa trateze bolile pentru ca nu vor mai fi specialisti.

Vezi, pentru context:

*

*


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii, Sistemul romanesc de sanatate, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Vasile Astărăstoae

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “Nicolae Banicioiu: “VENIM CU O LEGE PENTRU VACCINARE”. Se pregateste ANULAREA DREPTULUI DE A REFUZA VACCINAREA/ Ministrul intentioneaza sa SANCTIONEZE si romanii care nu-si fac ANALIZELE!/ Urgenta reala: in 2-3 ani Romania va ramane FARA MEDICI SPECIALISTI

 1. De ce atata tevatura pentru vaccinarea obligatorie daca parintele oricum raspunde pentru refuz ?
  Daca Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda 80% pragul de vaccinare ei de ce doresc sa faca un prag aproape de 100% ?
  Nu l-a intrebat nimeni despre institutul Cantacuzino, pe cand refacerea lui, daca tot doreste obligativitate la vaccin.

 2. http://stirileprotv.ro/stiri/sanatatesirespect/un-barbat-de-47-de-ani-face-aceleasi-analize-la-3-clinici-diferite-in-aceeasi-dimineata-rezultatele-arata-o-problema-majora.html

  Daca tot vor fi analizele obligatorii odata la 3 ani se pare ca exista si greseli de diagnostic, un barbat si-a facut analizele in aceeasi zi la 4 centre si a primit 2 rezultate.
  Si nu e caz singular, se pot gasi pe diferite forumuri oameni care s-au trezit cu diagnostic gresit chiar pe boli grave gen hepatite si altele.
  Asta inseamna costuri in plus pentru repetarea analizelor si tensiune maxima pt cei diagnosticati gresit.

 3. Nu vor fi pedepse cu inchisoarea, oricum nu prea exista state care sa pedepseasca cu inchisoarea refuzul vaccinarii dar sunt suficiente amenzile pentru buzunarul cetateanului obisnuit.
  Nu s-a vorbit nimic despre institutul Cantacuzino, deci din start e un proiect care nu va avantaja cu nimic tara.
  In rest nicio responsabilitate pentru complicatii,vinovati vor fi scosi eventual tot parintii,ca doar au fost ”informati” si si-au pus semnatura care-i absolva pe medici de orice responsabiltate si faptic se retrag doar niste loturi de vaccin.
  In celalalt proiect legat de analize obligatorii nu s-a mentionat nimic pana acum despre standardele pe care sunt obligate sa le indeplineasca acele centre de recoltare si analiza.
  Pentru traumele psihice si costurile suplimentare la care e supus un cetatean diagnosticat gresit nu e nimeni de vina.
  Au fost oameni bagati in depresii de diagnostice gresite pana le-a venit rezultatul.

 4. […]
  “Programul de vaccinare antitetanic sponsorizat de OMS și UNICEF a fost aditivat cu HCG sau gonadotropina corionică umană, un hormon produs de embrionul uman după concepție, care îi permite să fie implantat în uter (HCG este substanța detectată în testele de sarcină). Când corpul primește HCG printr-un vaccin antitetanic, acționează ca un antigen, stimuland producerea de anticorpi la HCG. Acești anticorpi determina corpul femeii să respingă viitorii embrioni, producând efectiv sterilizarea.”
  […]

 5. Parca Ponta si Baniciou se ocupau de viitoarea echipa romaneasca de Formula 1. Ar face orice sa “modernizeze” tara asta, cu pretul infometarii si a distrugerii vlastarelor tinere cu niste mizerii de vaccinuri. Asa inteleg ei sa-i pupe dupa ureche pe dresori.

 6. Argumentul principal al avocatilor vaccinarii este urmatorul: daca rata vaccinarii scade sub un anumit nivel, atunci pot aparea epidemii care ii vor afecta pe cei nevaccinati.

  Exista doua situatii posibile:

  1/ Riscul asociat unui vaccin este 0, si atunci oricine poate fi, teoretic, vaccinat; asa ca cei care sunt nevaccinati au facut singuri alegerea de a nu se vaccina, deci si-au asumat riscul de a se infecta in cazul unei epidemii. Dat fiind ca alegerea a fost a lor, iar oricine a vrut sa se protejeze a avut posibilitatea vaccinarii, nu mai avem ce discuta.

  2/ Riscul asociat unui vaccin este nenul; in acest caz, exista situatii in care, intr-adevar, vaccinul nu este indicat si deci exista oameni nevaccinati nu din propria vointa, ci datorita problemelor medicale pe care le au. In aceasta situatie, este de retinut faptul ca riscul asociat vaccinului exista, ceea ce inseamna ca el se poate manifesta nu numai la cei cu probleme medicale, ci la oricine a fost vaccinat; asa ca obligarea cuiva sa se vaccineze, deci sa-si asume un risc, chiar si mic, asupra propriei sanatati sau a sanatatii copiilor sai, pentru a diminua riscul asociat sanatatii altor persoane (risc ce provine din posibilitatea infectarii persoanelor care nu se pot vaccina) este cel putin imorala, daca nu chiar si neconstitutionala.

 7. Nu putem admite o astfel de lege indiferent dacă ministerul va răspunde sau nu pentru efectele secundare.Indiferent dacă va răspunde sau nu,copiii sunt ai nostri,şi tot noi vom suporta drama efectelor secundare.Trebuie să ne unim şi să ne mobilizăm împotriva unei astfel de legi.
  Domilor guvernanţi,nu suntem niste ignoranţi.Suntem oameni educaţi,cu studii şi foarte informaţi,care vrem binele copiilor nostri.Nu vă puneţi cu noi că veţi pierde.?

 8. […]
  “Păi, tovarăşe Bănicioiu, citeşte matale mintenaş Constituţia! Negru pe alb scrie că nu ai cum să te foloseşti, dumneata, ca autoritate, de cetăţeni, după bunul plac.
  Articolul 26 – „Viaţa intimă, familială şi privată” zice aşa: (1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată. (2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.” Se vede de la o poştă că matale nu cunoşti nici Legea drepturilor pacientului: Art – 13 – „Pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenţie medicală, asumîndu-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa.” Dragi români, legea vă conferă dreptul să refuzaţi vaccinarea şi orice altă constrîngere cu implicaţii asupra sănătăţii voastre.
  Ceea ce propui matale, tovarăşe Bănicioiu Nicolae, cu mersul la medic şi cu vaccinatul prin lege, ca rele tratamente, sînt abuzuri şi încălcări ale legii fundamentale a statului român. Pentru cetăţeni, lipsire de demnitate şi umilinţă.
  Serviciile pe care doreşti matale să le „oferi” populaţiei, împotriva voinţei oamenilor, sînt strict în interesul unor programe oculte din afară. Aici intră şi distrugerea Institutului „Cantacuzino”. Sancţiunile dure pe care le promiteţi cetăţenilor sînt complet în afara legii.”
  […]

  Sursa: http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Auziti%20ce%20mai%20pregatesc%20locotenentii%20mortii%20de%20MDP.htm

 9. Pingback: CATRE FASCISMUL MEDICAL. DESPRE PROPAGANDA VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
 10. O parte din populația României, văzând cele ce se întâmplă la „vârf”, dar și informându-se din media, nu mai are deloc încredere în programele medicale de prevenție.Românii și-au pierdut încrederea în „binevoitorii sistemului medical” în frunte cu Bănicioiu. Vor totalitarism și nu știu pe unde să-l introducă?N-au decât.Dar regimul totalitar comunist am văzut cum a sfârșit-o.Vedeți dacă nu condamnă nimeni crimele comunismului, colții totalitarismului încep din nou să apară, sub alte forme.De aceea este necesar să se condamne atrocitățile (nu persoanele) din vremea comunismului, ca astfel să piară cheful altora de a mai impune cu forța legi în România.Condamnăm faptele, iar persoanele care le-au săvârșit, și le vor asuma în ani grei de detenție și privați de alte drepturi.Rugați-vă Domnului să ni-l mai dea odată ca domnitor pe Vlad Țepeș ! Lumea râde de Vlad Țepeș zicându-i Dracula. Vă pun o întrebare de bun simț: Cine este drac, cel ce pune ordine în țară sau cei care aduc dezordine, dezmăț, devalizarea țării de bogățiile de tot felul, degradarea învățământului,ș.a.? La noi în țară, deocamdată este situația: dictează cine e mai „tare”, cine are mai mulți mușchi și nu cine are mai multă înțelepciune.Cine luptă pentru drepturile lui , acela dovedește că este viu, cine nu – acela încă doarme, sau duhovnicește spus, este încă „mort”. Închei cu Imnul României :„ Deșteaptă-te române” și dovedește că ești fiu al lui Horia.Câmpia libertății poate fi oriunde în țară, depinde de tine dacă o accesezi. Nu sunteți singuri în lupta pentru apărarea drepturilor cetățenești, căci DREPTATEA vine de la Dumnezeu.Apărând DREPTATEA, te faci fiu al Lui.După cum vedeți, nu este ușor să-ți câștigi un loc lângă cei drepți, aceasta se face cu mari sacrificii(lupte).Dar, mă repet, nu sunteți singuri: „Eu sunt cu voi până la sfârșitul veacului”, zice Domnul.Acest sfârșit este ca o îmbărbătare.Condițiile luptei sunt create pentru fiecare dintre oameni, ca nimeni să nu spună că nu a avut șansa să intrte în Cartea Vieții. Succes !

 11. Pingback: update: RELUAREA IN FORTA A PROPAGANDEI ISTERIZANTE A VACCINARILOR OBLIGATORII PRIN INTIMIDAREA SI CULPABILIZAREA PARINTILOR SI AGITAREA SPERIETORII IMBOLNAVIRILOR EPIDEMICE/ Drepturile omului anulate in proiectul de lege al Ministerului Sanatatii: COPIII
 12. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. [Deocamdata] Autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris…
 13. Banicioiu nu este decat un agent comercial al marilor firme producatoare de vaccinuri, rusine sa ii fie! Cheltuie banul public si vrea sa ii oblige prin lege pe toti cei care informati si in cunostinta de cauza nu vor sa bage in copiii lor otravurile cu nume de “vaccin”.

 14. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scr
 15. Pingback: MINISTRUL EDUCATIEI RESPINGE CARACTERUL OBLIGATORIU AL EDUCATIEI SEXUALE/ Scrisoare deschisa a unor asociatii crestine pe tema educatiei sexuale/ VACCINAREA, INTRE PROPAGANDA OFICIALA, AMENINTARI si REFUZUL JUSTIFICAT AL PARINTILOR SI AL UNORA DINTRE MEDI
 16. Dr Tenpenny, What the CDC documents say about vaccines.
  https://www.youtube.com/watch?v=M1VwVBmx0Ng

  Vaccines – The Risks, The Benefits, The Choices
  https://www.youtube.com/watch?v=pdLMeULoujM

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare