GRUPUL BILDERBERG pune din nou lumea la cale. Printre participanti se regasesc fostul sef al NSA, seful FMI, Kissinger. AGENDA DISCUTIILOR: Orientul Apropiat, Ucraina si… INTIMITATEA

30-05-2014 3 minute Sublinieri

BB-Group

Conferinţa anuală a grupului Bilderberg, desfăşurată la hotelul Mariott din Copenhaga, nu a fost nelipsită de incidente, după ce doi jurnalişti cazaţi în hotel au fost arestaţi. Jurnaliştii se cazaseră în urmă cu două zile în hotelul de lux din capitala Danemarcei pentru a documenta evenimentul, controversat prin lipsa de transparenţă. Când au încercat să obţină reacţii de la participanţi, jurnaliştii au fost rugaţi să părăsească hotelul, relatează infowars.com. Ziariştii filmaseră în prealabil etajul rezervat conferinţei Bilderberg şi atunci când au refuzat să şteargă imaginile, au fost arestaţi şi reţinuţi pentru mai bine de o oră, deşi legea daneză impune un mandat judecătoresc pentru ştergerea unor imagini foto sau video. Ca de obicei, jurnaliştii se întreabă de ce totul este atât de secretizat, dacă grupul nu are nimic de ascuns?

Jurnaliştii au relatat de asemenea că mai multe baricade au fost ridicate lângă hotel pentru a ţine curioşii departe, mai ales grupurile de protestatari care se adună anual la evenimentele organizaţiei Bilderberg. Membrii grupului Bilderberg, personalităţi internaţionale marcante din diverse domenii, sunt acuzaţi că ar conduce lumea din umbră şi se reunesc anual pentru a plănui scenarii economice sau geopolitice. Cu toate acestea, organizatorii evenimentului neagă aceste acuzaţii şi au decis în ultimii ani să ofere mai multă transparenţă asupra întrunirii, publicând pe site-ul lor web lista invitaţilor. Anul acesta, la întrunirea Biderberg vor participa, printre alţii, şeful NSA, generalul Keith Alexander, directorul FMI, Christine Lagarde, celebrul Secretar american de Stat, Henry Kissinger, Sir John Sawers, şeful MI6, dar şi preşedinţii companiilor Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, şi Linkedin. Numeroşi lideri politici fac parte din grupul Bilderberg, inclusiv feţe regale. Agenda de anul acesta include teme precum „Viitorul democraţiei şi capcana clasei de mijloc“, „Noua arhitectură a Orientului Mijlociu“, criza din Ucraina, dar şi un subiect care a stârnit comentarii ironice în rândul presei britanice: „Există intimitatea?”. Suspiciunile legate de activităţile grupului Bilderberg se nasc în primul rând din caracterul ascuns al acestei organizaţii, care îşi descrie reuniunile drept „discuţii informale şi discrete“. Ideea de a realiza o monedă unică europeană se pare că ar fi apărut într-una dintre reuniunile Bilderberg de la începutul anilor 90. Aproximativ 120 de lideri politici şi personalităţi americane sau europene participă la întrunirea Bilderberg de le Copenhaga, potrivit listei publicate de site-ul organizaţiei, însă niciun român nu figurează între invitaţi.

Reuniunea Grupului Bilderberg din acest an a inceput joi, la Copenhaga, in conditii de securitate ridicata, ascunsa de privirile publice, asta dupa ce anul trecut fusese facuta o tentativa de transparentizare prin instalarea unui birou pentru presa, initiativa care nu a durat insa prea mult, scrie The Independent. Faptul ca trei jurnalisti au fost retinuti pe holurile Hotelului Marriott, unde se desfasoara evenimentul, dupa ce au refuzat sa stearga o inregistrare in care ii intrebau pe organizatorii conferintei Bilderberg despre activitatile lor nu face decat sa contribuie la acuzatiile de caracter conspirativ.

Grupul Bilderberg, din care fac parte personalitati politice, jurnalisti si oameni de afaceri din Europa Occidentala si America de Nord, sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial.

Organizatorii au incercat si anul acesta sa faca un pas in directia unei oarecare doze de transparenta anuntand o lista a prim-ministrilor, directorilor executivi si a sefilor militari care participa la eveniment, precum si temele de discutie, printre care se numara si o intalnire pe tema “Confidentialitatea exista?”. Asta dupa ce anul trecut, cu ocazia intalnirii desfasurate la Watford, Marea Britanie, pentru prima data in 59 de ani, grupul Bilderberg a decis sa instaleze un birou pentru presa. Insa cu o zi inainte de demararea discutiilor, adresa de email pentru contacul cu presa a disparut de pe site-ul evenimentului, anunta la acea vreme The Guardian.

In pofida noilor eforturi de deschidere, organizatorii Reuniunii Grupului Bilderberg sunt foarte sensibili la infiltrari radicale. Marti seara, 3 jurnalisti autointitulati “InfoWarriors” (afiliati site-ului InfoWars) au fost retinuti de politia daneza dupa ce au incercat sa discute cu organizatorii conferintei.

O jurnalista britanica independenta, Hannah Borno, care statea in hotel, a fost data afara din incinta dupa ce a fost vazuta vorbind cu jurnalistii InfoWars.

Printre participantii la reuniunea din acest an din Danemarca numara si Keith Alexander, fostul director al Agentiei Nationale de Securitate (NSA) din SUA, in functie in momentul dezvaluirilor facute de fostul consultant NSA Edward Snowden cu privie la operatiunile de supraveghere la scara larga desfasurate de agentia americana.

Alti invitati la eveniment sunt: cancelarul britanic George Osborne si omologul sau din partea Partidului Laburist Ed Balls, secretarul penru Dezvoltare Internationala Justine Greening, expertul a merican in politica externa Henry Kissinger.

Printre oamenii de afaceri care au primit invitatii la conferinta se numara sefii Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, si Linkedin. Acestia vor sta alaturi de jucatori cheie pe scena globala cum ar fi sefa FMI Christine Lagarde si oficiali din cadrul Bancii Centrale Europene. Vor participa si presedintii Goldman Sachs si Lazards.

Din sfera serviciilor de securitate, alaturi de Keith Alexander particpa seful MI6 Sir John Sawers.

Pe agenda de discutii a evenimentului se gasesc teme precum:
“Viitorul democratiei si capcana clasei de mijloc”;
“Noua arhitectura din Orientul Mijlociu”;
criza geopolitic majora a momentului – “Ucraina”.
In numeroase randuri natura confidentiala a Conferintei Bilderberg de a starnit suspiciuni ca evenimentul este folosit pentru a modela politica globala in detrimentul controlului democratic. Se spune ca ideea monedei euro a luat nastere la o astfel de intalnire in anii nouazeci.

 

*


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “GRUPUL BILDERBERG pune din nou lumea la cale. Printre participanti se regasesc fostul sef al NSA, seful FMI, Kissinger. AGENDA DISCUTIILOR: Orientul Apropiat, Ucraina si… INTIMITATEA

  1. Pingback: ACESTI SATANISTI CARE NE CONDUC SI NOUA LOR ORDINE LUCIFERICA… Ceremonie terifianta cu mesaj explicit ANTIHRISTIC in Elvetia, la inaugurarea celui mai mare TUNEL din lume, Gotthard (VIDEO, FOTO) si INTALNIREA “ELITELOR” BILDERBERG la Dre
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare