BILL GATES ridica steagul ”echitatii vaccinarilor”: vrea sa asigure vaccinarea copiiilor de pretutindeni

5-07-2011 1 minut Sublinieri

Gurul Microsoft Bill Gates este ocupat cu strangerea randurilor pentru a obtine ceea ce el numeste ”echitatea vaccinarilor”, adica un plan de a vaccina fiecare copil de pe lume. Manipuland sentimentele umane ale celor din audienta, Gates a afirmat, la o conferinta recenta a Aliantei Globale pentru Vaccinari si Imunizari, ca vaccinurile sunt luate ca atare/de-a gata de copiii bogati, si ca acum este timpul de a obtine aceleasi vaccinuri pentru copiii cei mai saraci ai lumii.

”Acum vom incepe sa luam ultimele doua vaccinuri pe care copiii bogati le iau de-a gata, pneumococcal si rotavirus, si in acesti 5 urmatori ani, le vom duce la fiecare copil de oriunde”, a spus Gates. ”Aceasta inseamna, pentru prima oara, ca avem echitate in vaccinari”.

Structurandu-si propozitia astfel, Gates implica faptul ca vaccinurile sunt un fel de bun pretios pe care ”copiii bogati” il iau de-a gata, si ca ar fi cazul ca acest bun sa ajunga in mainile ”copiiilor saraci” pentru a crea sanatate si egalitate.  Pentru aceasta semnalizeaza natiunilor lumii sa foloseasca dolarii din taxe pentru a ii finanta visul sau multi-miliardar de a ”salva copiii” injectandu-i cu mixturi de chimicale toxice.

Am mai auzit aceasta poveste, in special de la Fundatia Bill&Melinda Gates, care face presiuni, de ceva ani, ca intreaga lume sa fie vaccinata. Este clar ca Gates si suporterii sai nu se vor opri pana cand fiecare natiune nu va finanta campania de vaccinari, in ciuda faptului ca multe din vaccinurile promovate in campanie aduc cu ele o sumedenie de efecte daunatoare si nu aduc niciun efec benefic garantat.

”De ce umplem noi buzunarele Big Pharma in modul acesta?”, intreaba Daniel Berman, expert in vaccinuri de la Doctori fara Frontiere, referindu-se la natiunile dezvoltate care au donat deja miliarde pentru agenda lui gates. ”Asta aduce a conflict de interese si a bunastare corporativa pentru noi”.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare