CASATORIILE HOMOSEXUALE si industria MAMELOR SUROGAT/ Televizorul cauzeaza OBEZITATE copiilor/ PORNOGRAFIA DUCE LA AVORT/ Declaratia de la Madrid/ CONTROLUL POPULATIEI finantat de Bill Gates (stiri familie)

22-07-2012 14 minute Sublinieri

Mame surogat

Dacă finalitatea căsătoriei este naşterea de copii, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex duc la exploatarea mamelor surogat.

Postul de televiziune NBC va difuza în curând o nouă emisiune în Statele Unite ale Americii. Aceasta va prezenta eforturile unui cuplu de homosexuali și a unei mame singure în încercarea lor de a avea un copil.

Ea este asemeni unui cuptor ușor de folosit atunci când proprietarul acestuia nu are nici un drept legal asupra prăjiturii”. Aceasta este explicația foarte plastică a brokerului de mame surogat dată lui Bryan și David, un cuplu de homosexuali. Descrierea de mai sus vine în urma experienței empirice referitoare la rolul femeii în căsătoriile gay și mai ales în educarea (creşterea) copiilor din aceste familii.

În relațiile heterosexuale rata natalității crește semnificativ în urma căsătoriei, astfel că este de presupus că o dinamică asemănătoare se aplică și în cazul cuplurilor formate din persoane de același sex. În cazurile lesbienelor nu sunt mari dificultăți, căci acestea nu au nevoie decât de un donator de spermă, dar cuplurile formate din bărbați au nevoie de o mamă surogat.

De unde provin aceste femei?

Dacă legea cererii și ofertei nu a fost abrogată între timp, atunci răspunsul nu pote fi decât unul: din ţările în care pântecele femeilor sunt cele mai ieftine. În acest moment locul respectiv este India, unde maternitatea surogat a devenit, cu ajutorul larg al instituțiilor guvernamentale, o industrie în valoare de 2,3 miliarde de dolari.

O investigație recentă a ziarului London Sunday Telegraph a dezvăluit că în timp de în Marea Britanie există doar 100 de mame surogat, în India sunt 1000 de astfel de femei doar pentru clienții britanici. Aceeași proporție se păstrează și în Australia și probabil că în orice altă țară.

Deși nu există statistici oficiale în acest sens, este mai mult ca sigur că homosexualii sunt beneficiarii majoritari a acestui tip de tranzacții. Așa se naște o întrebare legitimă: Oare legiferarea căsătoriilor între persoanele de același sex nu va duce la apariția unui număr mai mare de mame surogat în India? Newsletterul de bioetică pe care-l redactez, BioEdge, a trimis un e-mail clinicilor de fertilizare în vitro din India și Statele Unite ale Americii prin care le întreba dacă se așteaptă la o creștere a solicitărilor de mame surogat.

Răspunsul a fost un răsunător da. Studiul nostru nu s-a pretins a fi nici științific și nici comprehensiv (general), dar a dezvăluit că este foarte probabil ca femeile sărace din țările în curs de dezvoltare sau din cele aflate în criză economică să fie recrutate în serviciul cuplurilor de homosexuali.

Doctorul Samundi Sankari, de la Centrul de Investigare a Fertilității Srushti din Chennai, ne-a spus că ”motivul principal pentru care pacienții străini vin în India este pentru că beneficiază de expertiză și tratament individual excelent la un cost mic, ceea ce le permite să facă economii semnificative. Preţul plătit aici este aproape o cincime din costul pe care-l plătesc pentru procesul surogat în Statele Unite ale Americii sau în Europa.

Primiți multe solicitări din partea cuplurilor de homosexuali din SUA și Israel? ”Categoric, da”.

Dr. Samit Sekhar, de la Centrul Infertilității Kiran din Hyderabad, prezice și el o creștere. Acesta ne-a spus că ”un număr apreciabil” dintre clienții centrului este format din homosexuali. ”Am observat o creștere a numărului de cupluri homosexuale sau de bărbați singuri (necăsătoriți) care se adresează clinicii noastre imediat ce capătă legitimitate legislativă în țările din care provin aceștia.

A existat o singură opinie separată (divergentă), aceea a lui Megan Sainsbury, purtătorul de cuvânt al doctorului Shivani Sachdev Gour, de Centrul Indian pentru Surogat, care a mustrat BioEdge pentru această investigație. ”Nu ne pregătim pentru o expansiune a serviciilor dedicate cuplurilor de homosexuali. De ce întrebați una ca asta?”. Cu toate acestea cei mai mulți dintre fericiții părinți care comentau pe blogul lui Sachdev Gour erau homosexuali.

Clinicile de feritilizarea in vitro din India afirmă că mamele surogat beneficiază de o compensație adecvată. Dar această ”meserie” este totuși una periculoasă și contractele semnate de mamele surogat sunt net în favoarea celor care solicită astfel de servicii, viitorii părinți. O mamă surogat din Ahmedabad a murit în luna mai la scurt timp după naștere. Clientul a păstrat copilul iar familia mamei surogat a primit doar 18000 de dolari în compensație.

Kishwar Desai, jurnalist britanic de origine indiană și romacier premiat, are ca subiect al ultimului său roman, Originile dragostei, tocmai acestă industrie. Aceasta a declarat ziarului The Guardian că ”există spitale unde femeile sunt ținute pe parcursul întregii perioade de sarcină, timp în care poartă copilul altcuiva. Sunt și multe cazuri în care mamele surogat sunt tratate bine după ce nasc, dar eu vreau să conștientizez oamenii (să trag un semnal de alarmă omenirii) față de pura exploatare a acestor femei, de faptul că aceste femei sunt extrem de sărace. Acestea poartă copilul altcuiva pentru doar 2 sau 3 mii de lire sterline (între 3000 şi 4500 de dolari) și fac asta nu doar odată, ci de trei sau patru ori, majoritatea fiind forțate să nască prin cezariană.

Jeffrey Steinberg, unul dintre cei mai importanţi medici americani din domeniul infertilităţii şi şeful Institutelor Fertilităţii din Las Vegas şi Los Angeles, a spus celor de la BioEdge că în cadrul acestor clinici a apărut un val important de solicitări de fiecare dată când căsătoriile homosexuale au fost legalizate de autorităţi. Momentan el foloseşte doar mame surogat americane atent monitorizate, dar se gândeşte să externalizeze acest serviciu şi către Mexic. […]

Despre autor: Michael Cook este editor la MercatorNet. De asemenea redactează şi newsletterul de bio-etică BioEdge şi este editorialist la Australian Science. Acest articol a fost iniţial publicat în Sydney Morning Herald.

Drepturile copiilor sunt în pericol de a fi ignorate (trecute cu vederea) în faţa permutărilor din ce în ce mai bizare ale tehnologiei reproductive.

Pe vremea când tehnologia reproductivă era nouă şi când era descrisă ca „ficţiune ştiinţifică devenită realitate ştiinţifică”, revista New Yorker a publicat o caricatură. Desenul ne prezenta un şir de adulţi (schiţaţi în stilul caracteristic revistei în formă de pară – cu capetele mici şi corpuri din ce în ce mai mari către picioare) cu faţa către cititor şi fiecare ţinând în mână un pahar cu martini.

În faţa acestui şir, uitându-se la ei cu spatele la cititor, o soră medicală ţine de mână un foarte tânăr băieţel care arată cu un deget spre adulţi. Sora îi spune baiatului:Acesta este tatăl tău biologic – donatorul de spermă, mama ta biologică – donatoarea de ovul, mama ta surogat gestaţională, tatăl tău social, mama ta socială, psihiatrul tău care te ajută să te înţelegi (îţi hotărăşte locul), şi avocatul tău.

Un asemenea caz recent apărut în oraşul Cochrane din Ontario este un exemplu al dilemelor care apar în urma unor asemenea distincţii (dihotomii) între elementele paternităţii.

Nicole Lavigne este o lesbiancă care trăieşte cu Selena Kazimierski, partenera ei, de cinsprezece ani. Doamna Lavigne şi-a inseminat artificial spermă donată de un fost coleg din şcoala generală, Rene de Blois. Domnul de Blois a fost de acord să nu joace nici un rol în viaţa lui Tyler Lavigne, copilul care a apărut în urma donării de spermă. După ce Tyler s-a născut, domnul de Blois s-a răzgândit şi s-a adresat instanţelor judecătoreşti cerând să fie recunoscut ca tatăl lui Tyler, iar în consecinţă să-i fie acordat dreptul la acces „general şi liber” faţă de copil.

Domnul de Blois doreşte ca acordul semnat înainte naşterea copilului să fie anulat, motivându-şi cererea cu două argumente: primul este că doamna Lavigne „îl ameninţă şi îl intimidează” cu respectivul contract; al doilea e că ea nu şi-a îndeplinit „partea ei din înţelegerea iniţială, aceea de a purta un alt copil şi pentru el.” […]

Vasta noastră majoritate vrea să ştie prin cine a călătorit viaţa la noi şi, cel puţin, ca aceste persoane să aibă „un chip”. Este etic greşit să distrugi intenţionat posibilitatea ca o persoană să cunoască asta – să-i faci intenţionat „orfani genetic” –, cu atât mai mult în cazul complicităţii societăţii. Există o uriaşă controvesă referitoare la nevoile copilului de a avea o familie structurată din doi părinţi, o mamă şi un tată. Din nou cred că „interesul” copilului trebuie să prevaleze şi nu preferinţele adulţilor, care contravin acestor interese. Cu alte cuvinte avem nevoie de factori de decizie centraţi pe nevoile copilului şi nu pe ale adulţilor, în cazurile ca cel din Cochrane.

De când tehnologiile reproductive au apărut suntem puşi, atât ca indivizi cât şi ca societăţi, în faţa unor probleme referitoare la structura familiei şi la paternitate fără precedent în istoria umanităţii. Per ansamblu, factorii de decizie centraţi pe nevoile adulţilor au prevalat. Folosind doctrina etică a „acordului anticipat” este posibilă o corectare a acestei deviaţii. Această doctrină ne cere să ne întrebăm ce putem anticipa în mod rezonabil pentru un copil – în cazul de faţă Tyler Lavigne – şi dacă copilul ar putea decide ar fi această decizie în acord cu a noastră. Nu ar decide el ca tatăl său biologic, Rene de Blois, să facă parte din viaţa lui?

Margaret Somerville este profesor de drept la catedra Samuel Gale, director la Centrul pentru Medicină, Etică şi Drept McGill şi un lider internaţional în dezbaterile privitoare la întrebările complexe din etica medicală.

Copiii care între vârsta de 2 şi 4 ani sunt lăsaţi de părinţii lor un număr mai mare de ore în faţa televizorului, întâmpină un risc crescut de obezitate până la vârsta de 10 ani, conform unui studiu canadian publicat de BioMed Central.

Realizatorii acestui studiu au ajuns la concluzia că fiecare oră în plus petrecută în faţa televizorului, peste limita maxim admisă de 2 ore pe zi, poate adăuga 0,5 milimetri la circumferinţa taliei copiilor şi le reduce tonusul muscular şi abilităţile sportive.

Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.314 copii cu vârsta de 2 ani, până la împlinirea vârstei de 10 ani. Experţii au calculat că perioada medie pe care copiii din studiu erau lăsaţi să şi-o petreacă în faţa televizorului era de 8,8 ore pe săptămână.

Această perioadă a crescut cu 6 ore în următorii doi ani ai studiului până la 14,8 ore pe săptămână, la vârsta de 4 ani şi jumătate. Aproximativ 15% dintre copiii care au participat la studiu au ajuns să se uite la televizor mai mult de 18 ore pe săptămână până la vârsta de 4 ani şi 6 luni. Conform studiului, cele 18 ore pe săptămână de televizor, la vârsta de 4 ani şi jumătate, se vor transforma într-un surplus de 7,6 mm în jurul taliei până la vârsta de 10 ani.

Pe lângă măsurarea circumferinţei taliei la aceşti copii, cercetătorii au decis să le evalueze şi tonusul musular şi abilităţile atletice. În acest scop, copii au fost puşi să sară de pe loc, în lungime. Cercetătorii au descoperit că fiecare oră în plus petrecută în faţa televizorului are ca efect reducerea distanţei pe care un copil o poate sări cu 0,36 centimetri.

Dr Linda Pagani de la Universitatea din Montreal, co-autor al acestui studiu, susţine că aceste concluzii reprezintă un avertisment serios în ceea ce priveşte cazurile de obezitate infantilă.

O asociaţie de bărbaţi creştini numit „The King’s Men” (Oamenii Regelui) fondată în 2006 se adresează bărbaţilor de pretutindeni şi îi învaţă să fie lideri, protectori şi furnizori. Mai precis, asociaţia are ca scop împlinirea vocaţiei bărbaţilor de a fi taţi responsabili.

O campanile recentă a acestei organizaţii arată substratul psihologic al pandemiei pornografice în lume şi legătura intrinsecă a acesteia cu avortul, ca fenomen social.

Noi vedem lupta împotriva pornografiei ca o parte a bătăliei împotriva avortului” a spus Mark Houck, co-fondator al asociaţiei pentru LifeSiteNews.

Programele organizaţiei cuprind întâlniri, cursuri de formare, toate în vederea apărării căsătoriei tradiţionale şi a valorilor familiei.

Houck este convins că există o legătură cauzală între cultura actuală, saturată de pornografie şi cele 54 de milioane de avorturi din Statele Unite de la legalizarea uciderilor în 1973.

Imensa majoritate a avorturilor este săvârşită în afara căsătoriei, iar industria pornografică a hrănit un asemenea comportament, separând plăcerea sexuală de „iubirea liberă, credincioasă, roditoare a căsătoriei”.

Aceste femei care rămân însărcinate şi apoi avortează sunt tipic supra-sexualizate printr-o varietate de lucruri, inclusiv mesaje din filme, televiziune, sau cultura pornografiei” spune Houck.

El spune că e de ajuns să urmezi istoria revoluţiei sexuale în America, pentru a descoperi legătura dintre avorturi şi cultura dominată de pornografie.

Aşadar, pornografia este unul dintre fundamentele culturii morţii, care exacerbează instinctul sexual în oameni, iar apoi ucide rodul iubirii din ei, prin avort. Femeile sunt aşadar educate sistematic prin media să se considere simple instrumente sexuale, aşa că vocaţia de mamă, de soţie, de om împlinit în sociatate sunt de multe ori obnubilate.

Tinerele fete devin conştiente de puterea pe care o au în faţa bărbaţilor şi încep să o folosească comercial, pentru a atrage diferite avantaje. Acesta este începutul prostituţiei, începute intenţional şi psihologic, şi continuat în forme agravante prin păcatul desfrânării. De asemenea, băieţii sunt infuzaţi cu sentimente de vânător (hunter) având ca principal scop în viaţă cucerirea fetelor din jur. Familia, Biserica, copiii, cariera, toate acestea devin secundare în faţa tăvălugului imoralităţii promovate de media.

Aşadar, exacerbarea simţurilor de reproducere prin pandemie erotică media duce în mod invariabil la uciderea de oameni, în spiritul programului celui care “de la început a fost ucigător de oameni”, după spusele Mântuitorului. De asemenea, cultura Holywood a promovat şi promovează cu o agresivitate fără precedent fenomenul sexului ocazional, toate filmele susţinând o asemenea anomalie morală, care are consecinţe psihologice, medicale, religioase şi sociale uriaşe.

  • Cultura Vietii:

Declarația de la Madrid

Întruniți la Madrid, azi 27 mai 2012, noi, delegații la al șaselea Congres Mondial al Familiilor, reafirmăm adevărul că „familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului” (articolul 16 din Declarația Universală a Drepturilor Omului). Impulsul familiei naturale propriu naturii umane și se centralizează pe uniunea voluntară a unui bărbat și a unei femei într-un legământ de căsătorie pe viață. Instituția căsătoriei acordă în primul rând dragoste și bucurie cuplului și este de asemenea îndreptată spre procreare și cresterea copiilor. Uniunea conjugală de asemenea oferă soților siguranță în vremuri dificile, este fundamentul social care stabilește echilibrul între ordine și libertate și unește generațiile.

Din păcate astăzi atacurile împotriva familiei naturale cresc în număr și intensitate. Etatismul, individualismul și revoluția sexuală atacă însăși esența căsătoriei și a familiei. Recente schimbări juridice și de politici publice au corupt înțelesul și demnitatea căsătoriei, au devalorizat rolul părinților, au încurajat și facilitat divorțul și procrearea în afara căsniciei, au creat confuzie privind identitatea sexuală, au promovat promiscuitatea, au creat condiții care facilitează abuzul copiilor, au izolat pe cei în vârstă, au stimulat depopularea. În particular, aceste schimbări au fost făcute în Europa în ultimele decenii și, în mod specific, în Spania anilor 2004-2011, când un guvern radical a făcut eforturi susținute să submineze familia naturală.

Ca răspuns, Congresul Mondial al Familiilor susține un set de principii pentru crearea unui mediu politic și cultural compatibil cu viața, libertatea și speranta pentru viitor:

* Afirmăm că familia naturală și nu individul este unitatea fundamentală a societății.

* Afirmăm că familia naturală este uniunea dintre un bărbat și o femeie prin căsătorie cu scopul de a împărtăși dragoste și bucurie, procreare, asigurarea educației morale a copiilor, constituirea unei economii viabile, siguranța în vremuri dificile și legătura între generații.

* Afirmăm că familia naturală reprezintă un aspect fix al ordinii create și că este înnăscută în natura umană.

* Afirmăm că familia naturala este sistemul familial adevărat, ideal și optim. Admitem că există diverse moduri de conviețuire, dar toate celelalte „forme de familie” sunt incomplete și sunt mai degrabă creații artificiale ale statului.

* Afirmăm că uniunea conjugală între un bărbat și o femeie formează unica legătură sexuală autentică și singura propice procreării responsabile și naturale.

* Afirmăm sanctitatea vieții de la concepție până la moartea naturală; că fiecare nouă ființă umană concepută deține drepturile la viață, naștere, dezvoltare într-un cămin cu părinții săi naturali, uniți în căsătorie. Avortul, eutanasia și alte forme de manipulare a ființelor umane în starea lor embrionară constituie atacuri asupra vieții umane.

* Afirmăm că familia naturală a existat înaintea statului și că guvernele legitime există pentru a proteja și încuraja familia naturală.

* Afirmăm că planeta este bogată în resurse. Colapsul familiei naturale și falimentul moral și politic, nu „suprapopularea”, sunt cauzele sărăciei, foametei și distrugerii mediului.

* Afirmăm că îmbătrânirea populației și depopularea constituie adevăratul pericol demografic cu care se confruntă planeta în noul secol. Societatea are nevoie de mai mulți, nu de mai puțini, oameni.

* Afirmăm că familia naturală este sursa principală a prosperității economice și sociale și pivotul principal pentru depășirea crizei economice mondiale de astăzi.

* Afirmăm că femeile și bărbații sunt egali în demnitate și drepturi umane înnăscute, dar diferiți în roluri. Cu toate că rolurile, uneori, sunt determinate de aspecte dincolo de controlul individului (sau dictate de vocația religioasă a acestuia), menirea fiecărui băiat este să devină soț și tată și menirea fiecărei fete este să devină soție și mamă. Cultura, politica și legile trebuie să ia în considerare aceste diferențe.

* Afirmăm complementaritatea dintre sexe ca o sursă de putere. Bărbații și femeile dispun de profunde diferențe biologice și psihologice. Dar când sunt căsătoriți, întregul lor este mai puternic decât suma părților.

* Afirmăm dreptul părinților de a-și educa copiii pentru binele lor, fără imixtiunea statului.

* Afirmăm că fiecare ființă umană are dreptul la libertate religioasă. Comunitatea politică trebuie să respecte libertatea fiecăruia de a-și exprima propria credință, de a o transmite copiilor și de a-și crește copiii conform acesteia.

* Afirmăm idealul ca veniturile familiei să constea în „plăți egale pentru responsabilități familiale egale”. Compensația pentru muncă, sistemul de taxe și planurile de asigurare socială trebuie să întărească legăturile familiale.

* Afirmăm rolul necesar al proprietății private sub formă de pământ, locuință și capital productiv ca fundament al bunăstării familiei și garanție a democrației. Într-o societate dreaptă, e important ca toate familiile să dețina proprietăți reale.

* Afirmăm că soluțiile de lungă durată la problemele umane, inclusiv la criza economică de astăzi, izvorăsc din familii și din comunitățile mici. Soluțiile nu pot fi impuse pe cale birocratică și nici constrânse prin forță exterioară.

Cum a fost promovat avortul sub masca „educației sexuale”

„Am avut un plan să ‘vindem’ avortul oamenilor și i-am spus ‘educație sexuală’”

Citatul de mai sus îi aparține lui Carol Everett, fostă proprietară a 4 clinici de avorturi din SUA, responsabilă pentru moartea a 35.000 de copii nenăscuți, a unei femei și pentru rănirea gravă a cel puțin alte 19 femei ca urmare a avorturilor. În 1973, Carol a făcut un avort, sub presiunea soțului și a medicului. Ca urmare, viața sa s-a schimbat în rău: adulter, alcoolism și în cele din urmă, divorț. Cu ajutorul unui psihiatru și-a refăcut viața și a ajuns să lucreze pentru o companie medicală. Acolo a aflat cât de mari sunt câștigurile obținute în industria avortului și a deci să-și deschidă o primă clinică. După câțiva ani, ea își propunea deschiderea unei a cincea clinici și realizarea unui profit de 1 milion de dolari anual pentru întreaga afacere, exclusiv din avorturi.

Vă invităm să urmăriți acest interviu video cu Carol Everett, care astăzi și-a schimbat ocupația și opiniile. Este relevant cum chiar ea recunoaște că avortul este uciderea intenționată a unei ființe umane inocente. Totodată, ne reamintește că drama avortului nu se petrece într-un „vid” social, ci este veriga finală a unui lanț de cauze îndreptate, toate, contra vieții, inclusiv prin așa-zisa „educație sexuală”, o ideologie al cărei „copil de suflet” este avortul.

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 199, 10 iul 2012

Controlul populatiei (I). Bill Gates si sotia lui Melinda Gates, unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, doneaza sume enorme pentru controlul populatiei, adica avort, planificare familiala, reducerea numarului locuitorilor planetei. Asta o fac prin faimoasa lor Gates Foundation, pe care Bill Gates a fondat-o dupa ce s-a retras din Microsoft. Nimic neobisnuit cu asta. Toate fundatiile prestigioase americane au fost implicate, de-a lungul deceniilor, in promovarea obiectivului de reducere a numarului locuitorilor planetei, printre ele Rockefeller Foundation si Ford Foundation. Saptamana aceasta, liderii miscarii de control al populatiei se vor intalni la Londra, sub auspiciile Melindei Gates, pentru a crea un plan de actiune imediata pentru promovarea ideologiei controlului populatiei. In ultimii ani, miscarea a pierdut teren ca urmare a actiunilor pro-vita, inclusiv a misionarilor crestini in tarile subdezvoltate (Link).

Controlul populatiei (II). Coincidenta sau nu? Saptamana trecuta, think-tankul american Population Council a emis o carte noua despre importanta controlului populatiei, intitulata Family Planning Programs for the 21st Century. A fost finantata de Banca Mondiala printr-un grant de la fundatia, tot americana, Hewlett Foundation, conectata si ea, la randul ei, cu imensul conglomerat multinational american Hewlett Packard. De-a lungul deceniilor, Banca Mondiala a fost si ea unul din promotorii principali ai controlului populatiei. Iar Population Council a servit, tot de-a lungul deceniilor, ca si consilier principal ai diversilor presedinti americani, incepand cu anii 60, promovand o agenda si diplomatie americana pro-control al populatiei. Cu linkul acesta puteti descarca intreaga carte de 94 de pagini (Link).

Controlul populatiei (III). Propaganda controlului populatiei nu merge bine. Regreseaza. Luna trecuta, conferinta mondiala de la Rio a refuzat sa includa in comunicatul final orice referinta la “drepturi reproductive” (“reproductive rights”), o expresie care inseamna dreptul la avort. In 1994 si 2005, conferinte internationale privind populatia, tinute la Cairo si Beijing, au inserat expresia aceasta in comunicatele lor finale. Saptamana aceasta, la Londra, e organizata inca o conferinta a liderilor miscarii de control al populatiei cu scopul de a lansa o strategie de contracarare a Comunicatului de la Rio (Link).

Impactul Ortodoxiei in Rusia. Va recomandam un articol extensiv si interesant, plin de date statistice interesante, despre impactul Ortodoxiei in crearea Rusiei postcomuniste. Populatia Rusiei postcomuniste e religioasa, iar influenta ateismului comunist e in descrestere vertiginoasa. Valorile sociale ale Rusiei sunt puternic influentate de Ortodoxie (Link).

Homosexuali putini. Larma mare pe care o auzim zilnic din partea homosexualilor da impresia ca sunt multi. Scriem mereu despre noi date care sunt publicate in diferite tari care indica ca, de fapt, ei constituie o fractiune infima a populatiei. Ultimul exemplu vine din Australia unde, la ultimul recensamint, recent incheiat, homosexualilor li s-a permis sa se identifica in “cupluri.” Din cei 21,5 milioane de australieni, 33.714 cupluri s-au identificat ca fiind de acelasi sex. Cam 4 milioane de cupluri in Australia s-au definit ca fiind de sex opus. Cei mai putini homosexuali locuiesc in Northern Territory si cei mai multi in New South Wales (Sydney). Datele statistice pot fi citie in intregime aici (Link).

Tot din Australia. Daca New South Wales (Sydney) e statul cel mai libertin din Australia privind drepturile homosexualilor, statul vecin Queensland e unul dintre cele mai conservatoare. Recent, Queensland a initiat un proiect de lege care sa interzica cuplurilor homosexuale posibilitatea de a deveni parinti prind procedura de surogat (Link).

Situatia familiei in America. Periodic, diferite fundatii americane emit studii extensive privind deterioratea institutiei familiei in America, inclusiv divortul, concubinajul, copiii nascuti fara tata, etc. Ultimul a fost emis luna trecuta de Institute for American Values cu titlul sugestiv “The State of Our Unions”, si subtitlul si mai sugestiv “What Happens When Marriage Disappears” (“Ce se intampla cand dispare casatoria?”). Concluziile studiului sunt alarmante. Din anii 50, familia a fost orfanul constant al miscarilor sociale de emancipare a diferitelor grupuri sociale (Link).

Obscenitate. Paradele homosexuale care au loc in perioada aceasta a anului in marile orase ale lumii sunt caracterizate de o obscenitate crasa care arata cat de normali sunt homosexualii. Un exemplu e recenta parada a rusinii tinuta la Philadelphia, Pennsylvania. Atentionare: pozele sunt obscene, dar facute in public. Remarcati si prezenta copiilor (Link).

Lumea islamica – Persecutia crestinilor. Lunar este alcatuita o cronica a persecutiei crestinilor in lumea islamica. Raportul pe luna mai e aici (Link).

Semnati petitia de solidaritate cu Nigeria. Suntem in saptamana a treia cu anuntul nostru ca europarlamentarul italian crestin Mario Mauro a initiat o petitie paneuropeana de solidaritate cu crestinii Nigeriei. V-am rugat sa o semnati. Ati facut-o. Dintre cele aproape 700 de semnaturi date pana acum la nivel european, mai bine de jumatate au fost date de dvs. Felicitari! Va rugam sa continuati sa o faceti. Fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca osteneala. Va rugam intrati pe linkul acesta, semnati, si dati la toti ai vostri sa semneze (Link).

Islamisti irationali – Tombuctu. In aprilie, islamistii refugiati din razboiul civil de anul trecut din Libia au ajutat pe tuaregii din Mali sa-si declare independenta in nordul tarii. Au transformat Tombuctu, miticul si exceptionalul orasel desertic african, in cartierul lor general. Au instaurat legea islamica si au inceput sa distruga arhitectura si monumentele istorice vechi de sute de ani. De necrezut. La fel ca talibanii din Afganistan care doresc “curatirea” teritoriului lor de orice influenta “pagana”. Distrugerea locurilor istorice si de pelerinaj musulmane din Tombuctu au facut obiectivul multor comentarii in presa internationala saptamana trecuta (Link).

Revolutia sexuala – Candva Marea Britanie. Revolutia sexuala, ca orice revolutie, afecteaza si copiii. Dar intr-un mod cu totul imprevizibil. Am scris despre asta saptamana trecuta, amintind ca autoritatile britanice anunta o crestere substantiala a numarului de atacuri sexuale ale copiilor, unii asupra altora. Revenim asupra acestui subiect astazi, nu din placere, ci din durere. Ultimul incident bizar anuntat in presa engleza descrie cazul unui baiat de 14 ani care a violat o fetita de 5 ani. Judecatorul l-a lasat liber, explicand agresiunea adolescentului prin faptul ca a fost “corupt” de pornografie. Adica, el era “victima” pornografiei (Link).

Sexualizarea societatii. Australianul Bill Muehlenberg, crestin, e recunoscut ca unul dintre cei mai penetranti “culture watchers” contemporani. Recomandam un comentariu recent al dansului despre sexualizarea societatii (Link).

Nu a durat mult – New York. In iunie 2011, statul New York a legiferat „casatoriile” homosexuale. Unul dintre primele cupluri lesbiene care s-a “casatorit” imediat dupa aceea a fost si primul care a divortat – luna tracuta. Mariajul a durat doar 6 luni – ceva obisnuit pentru relatiile homosexuale – timp in care una dintre ele si-a gasit o alta “partenera” online. Divortul nu a implicat copii sau averi, decat datoria comuna de $14.000 facuta cu prilejul „nuntii” (Link).

Fertilizarea in vitro. Un studiu facut de University of Western Australia din Perth arata ca femeile care incearca procedura de fertilizare in vitro au o sansa mai mare cu 56% de a dezvolta cancer de san (Link).

Bebelusi modificati genetic. Mai tot ce mancam in ziua de astazi e modificat genetic. De ce sa nu modificam si copiii pe perioada gestatiei? Era inevitabil. Saptamana trecuta s-a anuntat ca 30 de bebelusi au fost nascuti in SUA, perfect sanatosi, spun ziarele, dar modificati genetic (Link).

Material video – Educatie sexuala. Colegii din Candva Marea Britanie au alcatuit un material video foarte interesat privind agenda ascunsa a educatiei sexuale in aceasta tara – proliferarea avortului si controlul populatiei. Titlul materialului e sugestiv – “we had a plan – to sell abortion” (“am avut un plan – sa vindem avort”) (Link).

Congresul SUA protejeaza casatoria. Tribunalele federala americane din California, New York si Massachusetts continua sa decreteze decizii de desfintare a familiei traditionale. Recent, congresul SUA a facut recurs impotriva tuturor acestor decizii la Curtea Suprema a SUA. Deciziile finale vor fi emise in iunie 2013 (Link).

Credinta si democratie. Aroganta secularismului e bine cunoscuta. Printre altele, pretinde sa fi fost platforma de pe care s-a lansat democratia moderna. Nu tocmai, spune studiul alaturat care aloca acest rol important religiei crestine (Link).


Categorii

Cultura desfraului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “CASATORIILE HOMOSEXUALE si industria MAMELOR SUROGAT/ Televizorul cauzeaza OBEZITATE copiilor/ PORNOGRAFIA DUCE LA AVORT/ Declaratia de la Madrid/ CONTROLUL POPULATIEI finantat de Bill Gates (stiri familie)

  1. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
  2. Pingback: CUM A DEVENIT PORNOGRAFIA OMNIPREZENTA. Industria sexului modeleaza comportamente, afecteaza creierul si distruge vieti - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare