Vasile Banescu in dialog cu Catalin Sturza despre TEHNICILE PROPAGANDEI ACTIVISMULUI PRO-GAY (Video)/ Demontarea ultimelor FAKE NEWS-uri anti-Coalitia pentru Familie/ INDUSTRIA TRANSGENDERISMULUI si complexul medical american. Cine sunt barbatii albi si bogati care sponsorizeaza revolutia sexuala?/ Pascal Bruckner: CORECTITUDINEA POLITICA, echivalentul intelectual al kmerilor roșii

22-05-2018 14 minute Sublinieri

Catalin Sturza:

Fake News Watch

Fac și eu un fake news watch – fake news-urile din ultimele două săptămâni despre Referendumul pentru Căsătorie și CPF. Link-urile le vedeți în comentarii. Pe scurt:

– CpF nu interzice nimănui mersul la cinema și nu interzice nimănui nimic, în general.Demersul CpF are un singur obiectiv: clarificarea definiției Căsătoriei în Constituția României ca fiind în între un bărbat și o femeie, în spiritul legislației actuale.Să spui că demersul CpF dorește o epurare etnică nu e doar stupid și mincinos – e o jignire la adresa victimelor epurărilor etnice, cum a fost cele recente din Sudan, Nigeria, Africa de Sud și Kenya. O epurare etnică de proporții are loc și acum în Sudan – vorbim de sute de mii de oameni care sunt uciși sau alungați din casele lor prin metode teroriste. Așadar, fake-ul cu Noemi Meilman e cel mai grosolan dintre toate.

– Demersul CpF nu e îndreptat împotriva gay-ilor. Acest demers nu are ca obiectiv incriminarea homosexualității sau scoaterea homosexualității în afara legii. Premisa de la care pornește clipul cu Ziua Internațională împotriva Homofobiei și Transfobiei (chiar, ce e aceea transfobie?) e manipulatoare și falsă. Ca de obicei, demersul pentru clarificarea definiției Căsătoriei în Constituție nu este prezentat, în schimb se zice o minciună, în aceeași direcție a înnegririi și demonizării CpF.

– Povestea cu eleva olimpică ce acuză CpF că se promovează pe spatele Olimpicilor Naționali ne sperie pe toți – cu excepția faptului că CpF e pusă cu mâna în acea poveste și nu are nici o legătură cu ea.

– În sfârșit, despre povestea cu mămica singură la mall care a fost discriminată și nu a primit un pachet Family din cauza demersului CpF am mai scris. Câtă proactivitate pe acel cinematograf – să nu vândă un pachet promoțional deoarece ar fi crezut că Referendumul a trecut, iar inițiativa „discriminatorie” pentru clarificarea Căsătoriei în constituție ar trebui aplicată asupra pachetelor Family de la mall. Și chiar și așa, cum ar „discrimina” asta familia monoparentală, care e deja protejată în Constituția României? Cel mai grav este că președintele CNCD, Csaba Astaloș, a preluat și el fake news-ul, și l-a amplificat, dând vina tot pe CpF.

Ce să ne mai așteptăm să aflăm? Am auzit, de pildă, că în Chișinău un candidat la Primărie a fost acuzat că va vinde orașul către 30.000 de arabi, iar „dovada” a fost un clip fake de la Al Jazeera, în limba arabă (și chipurile subtitrat), în care principalul rival al socialiștilor pro-ruși e prezentat drept negociind vânzarea Chișinăului. Și această știre a rulat vreo două luni prin presa din Chișinău, și mulți probabil că au crezut-o. S-a spus că fake-urile din Chișinău sunt mult mai grosolane decât astea de la noi, că la noi manipularea e mai „fină”. Uitându-mă la exemplele de mai sus, mie nu mi se pare deloc că ar fi așa.

Sursa foto: https://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/11/george-soros-the-money-behind-the-transgender-move/

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
CINE FINANTEAZA CONFUZIA SEXUALA?

Mai si iunie e sezonul paradelor homosexuale in Europa, America, si alte tari ale lumii. Din nou, strazile marilor orase din lume vor fi inundate de homosexuali si prietenii lor, presa va fi de parte lor, propaganda homosexuala va fi la inaltime, media va exagera numarul participantilor, ni se va spune ca homosexualii sunt victime ale discriminarii, si ca discriminarea si violenta impotriva homosexualilor sunt actiuni zilnice perpetuate de restul lumii. Grupuri de oameni  imbracati in culori stridente vor scanda si cere “casatorii” intre persoane de acelasi sex, dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sange, de a fi reprezentati in Parlament, in ierarhiile bisericesti, de a li se recunoaste “contributia” la societate, ori de a discrimina impotriva celor care nu sunt de acord cu ei. Vor fi imbracati mai mult sau mai putin decent. Vor fi vulgari, mai mult sau mai putin. Vor fi obsceni, mai mult sau mai putin. Se vor saruta in strada. Vor tipa. Prin toate acestea, vor cauta sa transmita un mesaj al confidentei, veseliei si fericirii. Dar unul care insala, asa cum de fapt face intreaga masinarie propagandistica a homosexualilor. E vorba, la urma urmelor, de o confuzie sexuala finantata de corporatii globale si indivizi extrem de bogati care au transformat confuzia sexuala intr-o industrie care le asigura profituri enorme.Goana dupa profit a generat si ideologia confuziei sexuale -cunoscuta in toata lumea ca ideologia de gen- cit si ideologi bine platiti de corporatiile si indivizii care stau in spatele confuzie sexuale, si care au acces la marile publicatii si institutii globale prin care promoveaza, cu mult succes, confuzia sexuala.

Confuzia sexuala va fi sarbatorita si in Romania pe 20 mai fara ca nimeni, si in mod special mass media, sa atentioneze ca de fapt confuzia sexuala este un obiectiv urmarit in mod deliberat de actionarii si corporatiile gigantice in cautare de profit.

Pentru a ne exemplifica argumentul discutam transgenderismul, cunoscut si sub numele de disforie sexuala, o industrie in spatele careia se afla sute de milioane de dolari si o armata de ideologi bine finantati pentru a o promova.Confuzia sexuala e generata de persoane cu interese financiare iar companiile farmaceutice raspund confuziei sexuale cu remedii extrem de costisitoare, in timp ce medicii si spitalele fac profituri uriase, psihologii si psihiatri isi umplu buzunarele cu bani in urma sesiunilor interminabile de terapie cu persoanele care sufera de confuzie sexuala, iar firmele de asigurari isi justifica si ele redicarea ratelor de asigurari pentru a acoperi tratamentul, operatiile si medicamentele necesare pentru a rectifica confuzia sexuala. Spre deosebire de toate celelalte persone suferinde, persoanele transgender sunt pacienti permanenti, adica pentru toata viata, ai clinicilor, medicilor, spitalelor, consilierilor si psihologilor care cauta sa le corecteze confuzia sexuala.

Revolutia transgender – o revolutie la viteza luminii

Am inceput sa emitem buletinele noastre informative saptaminale in 2007 iar comentariile saptaminale in noiembrie 2009. De atunci am vazut, in perioada aceasta relativ scurta, o explozie a transgenderismului si o escaladare drastica a confuziei sexuale, nu doar in lumea seculara dar si in biserica si in rindurile crestinilor. Revolutia homosexuala a triumfat in citeva decenii, dar revolutia trangender se pare va triumfa intr-o periodada si mai scurta de timp. Acum zece (10) ani mai rar se discuta ori scria despre transgenderism. Administratia Obama, insa, a adus in prim plan transgenderismul si a alocat sume enorme pentru studii care urmareau normalizarea lui, cit si o serie de politici cu acelasi obiectiv. Anul 2014 a fost, in cuvintele publicatiei americane Time, anul de turnura spre normalizarea transgenderismului. In mai 2014 Concita, femeia cu barba, a primit, dupa cum ne amintim, premiul suprem la Eurovision, iar in vara aceluiasi an publicatia Time a pus pe prima pagina poza lui LaVerne Cox, un fost sportiv transformat in femeie, dedicind mai intreaga editie “fetei umane” a transgenderismului. [Articol: http://time.com/132769/ transgender-orange-is-the-new- black-laverne-cox-interview/] Acum doi ani influenta publicatie globala National Geographic a facut la fel.

Un subiect tabu, insa, e daca si cine finanteaza transgenderismul. Subiectul acesta ne-a fost adus in prim plan in februarie anul acesta cind publicatia americana online The Federalist a publicat Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology (“Cine sunt barbatii care institutionalizeaza ideologia transgender”?) [Articol: http://thefederalist.com/2018/ 02/20/rich-white-men- institutionalizing- transgender-ideology/] Autoarea articolului nu e nici pe de parte o persoana de dreapta, religioasa ori conservatoare. Dimpotriva, a fost foarte activa in miscarea ecologica unde s-a intersectat cu o multime de persoane transgender. Totul a decurs bine pina cind si-a dat seama, din discutiile ei cu activistii transgender, ca transgenderismul e, de fapt, o confuzie sexuala, care isi are originea in mintea omului si e promovata in mod deliberat de persoane si corporatii cu interese financiare in mentinerea, nu vindecarea, confuziei sexuale. Cind a inceput sa-si exprime suspiciunile, a fost exclusa din miscarea ecologica iar apoi si-a dedicat citiva ani studiului relatiei dintre ideologia transgenderista si corporatiile si persoanele influente care au de cistigat de pe urma promovarii confuziei sexuale. Materialul nostru de astazi se bazeaza, deci, pe multe din informatiile prezentate in acest articolul a lui Jennifer Bilek.

Cine finateaza confuzia sexuala?

Cercetarile asiduoase ale lui Bilek au scos la iveala identitatea corporatiilor si a marilor magnati care sunt in spatele miscarii transgenderiste. Unele nume ne sunt conoscute si noua romanilor: George Soros, de exemplu, dar altele nu, cum ar fi Martine Rothblatt (un barbat care se identifica ca fiind femeie si transumanist); Jennifer Pritzker (un barbat care se identifica ca fiind femeie);  Tim Gill; Drummond Pike; Warren si Peter Buffett; Jon Stryker; Mark Bonham(homosexual); si Ric Weiland (decedat dar care si-a lasat averea unor organizatii filantropice pentru promovarea cauzelor homosexualilor si a transgenderismului). Tim Gill e foarte bine cunoscut publicului american deoarece acum un an sau doi a donat 300 de milioane de dolari unei multimi de institutii, universitati, grupuri mass media, organizatii pro-homosexuale si alte organizatii similare cu scopul de a “pedepsi”, in cuvintele lui, pe cei care se opun homosexualitatii, in primul rind crestinii si organizatiile crestine. Sume enorme au fost canalizate catre grupurile de lobbying din Washington, DC pentru a orienta si influenta politica Administratiei Obama spre normalizarea transgenderismului si, cu succes, a casatoriilor homosexuale.

Impreuna, acesti indivizi si companiile pe care ei le au, au investit 424 de milioane de dolari in promovarea agendei homosexuale si a transgenderismului. Intre 2003 si 2013 sumele donate specific pentru promovarea transgenderismului au crescut de opt (8) ori. Suma asta e ernorma.Cu 424 de milioane de dolari poti face multe intr-o perioada relativ scurta de timp. Poti influenta schimbarea legilor; alegerea candidatilor potriviti pentru implementarea agendei transgenderiste; influentarea in sens pozitiv a mass mediei; denigrarea celor care se opun agendei homosexuale si confuziei sexuale; organizarea de conferinte nationale si internationale pentru infleuntarea modului in care jurnalistii si mass media portretizeaza persoanele transgender si discuta transgenderismul; promovarea confuziei sexuale ca drept al omlului prin tribunale si angajarea celor mai proeminenti avocati si firme de avocati in acest sens; influentarea teologiei crestine pentru rescrierea Sfintelor Scripturi si eliminarea textelor care dezaproba homosexualitatea ori deliniaza diferentele dintre sexe; initierea de cursuri si catedre speciale in universitati dedicate in mod specific promovarii si normalizarii ideologiei de gen; studii lingvistice dedicate eliminarii din vocabular a genurilor si distinctiilor naturale dintre barbat si femeie; educatia sexuala incepind din gradinita ori clasele primare pentru a pune in mintile copiilor ca sexul biologic cu care s-au nascut nu e sexul care li se potriveste si ca poate fi schimbat; si alte lucruri asemanatoare care cauta sa infiripe in mintile copiilor, adolescentilor si adultilor confuzie sexuala.

Succesul acestor actiuni masive nu poate fi tagaduit si zilnic apar evidente noi si tot mai ingrijoratoare care il atesta. Doar saptamina trecuta, de exemplu, Biserica Episcopala din America a anuntat ca a eliminat din Sfanta Liturghie a casatoriei cuvintele de “sot” si “sotie” (“husband and wife”). Si tot Biserica Espiscopala a fost prima care a rescris Sfintele Scripturi elimind, printre altele, cuvintele “barbat”, “femeie”, ori referinte la Dumnezeu ca “Tata”, “El” ori la Iisus Hristos ca “Fiul” Lui Dumnezeu.

Piata tratementului confuziei sexuale

Printre marile organizatii si corporatii care promoveaza transgenderismul se afla The Tides Foundation, fondata si finantata de familia Pike. Obiectivul corporatiilor este crearea unei piete specifice transgenderismului. Odata infiripata in minte, confuzia sexuala trebuie tratata. In ultimii ani s-a produs o expozie a numarului de clinici specializate pe tratementul confuzie sexuale in America. Prima clinica pentru tratarea confuziei sexuale la minori a fost deschisa in Boston in 2007. De atunci, numarul acestor clinici a ajuns la peste 30, cea mai mare dintre ele avind 725 de pacienti. O expolzie similara s-a produs si in numarul spitalelor care trateaza confuzia sexuala, inclusiv prin proceduri chirurgicale de schimbare a sexului biologic. Companiile farmaceutice au raspuns si ele cerintei in crestere pentru tratarea confuziei sexuale, cu medicamente si investitii enorme in cercetare pentru lansarea de noi medicamente.

Medicii care au facut facultatea de medicina cu mai mult de 10-15 ani in urma urmeaza cursuri speciale de perfectionare pentru a intelege si trata transgenderismul si a presta servicii de schimbare a sexului biologic. Se observa si o diversificare a specializarilor medicilor care trateaza confuzia sexuala. De exemplu, unii se specializeaza pe schimbarea sexului biologic iar altii pe modificarea fetei si a scheletului persoanei pentru a o face mai feminina (in caz ca isi schimba sexul din barbat in femeie), ori masculina (in caz ca isi schimba sexul din femeie in barbat). Alti medici se specializeaza in reajustarea corzilor vocale pentru a masculiniza ori feminiza vocea persoanei care isi schimba sexul. Iar altii in a-i invata pe cei care isi schimba sexul sa-si modifice mersul pentru a se adapa mersului normal al noului sex. Endocrinologia s-a extins si ea pentru a tine pas cu tratamentele aferente confuziei sexuale.

Dupa cum se vede, transformarea din femeie in barbat si invers inseamna luni ori chiar ani de munca, trecerea prin miinile a mai multor medici specializati in aspecte diferite, si totul pentru a satisface ori contracara confuzia sexuala a persoanei suferinde. Si toate astea la niste costuri enorme.Chiar socant, in ultimii ani se incearca si transplantul uterului natural de la femei la barbatii care isi schimba sexul din barbat in femeie pentru a le facilita sarcina. Primul succes de acest tip a fost scontat recent la Universitatea Baylor din Texas unde s-a nascut primul copil din lume prin transplantul unui uter natural de la o femeie la un barbat care si-a schimbat sexul in femeie.

Mai devreme in an, publicatia Journal of the American Medical Association (JAMA), a publicat un studiu conform caruia intre 2000 si 2014 numarul interventiilor si procedurilor de modificare a genitalelor in Statele Unite a crescut de patru (4) ori.Studiul a fost facut de medici de la Universitatea Harvard si Universtatea Johns Hopkins care au analizat date obtinute de la peste 1.000 de spitale americane. In perioada aceasta 38.000 de persoane au fost oficial diagnosticate ca fiind suferinde de transsexualism si avind nevoie de tratament. Autorii studiului au recomandat ca industria de asigurari sa acopere procedurile medicale pentru transsexuali.

Conform lui Jennifer Bileck, industria transgenderista a devenit parte integranta a complexului medical american care, conform unor surse, este chiar mai mare decit industria militara a Americii.Numarul companiilor farmaceutice si de echipamente medicale care profita din transgenderism e in crestere: Janssen Therapeutics, Johnson & Johnson, Vijv, Pfizer, Bristol-Myers Squibb, si Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, printre altele.

Magnatii care finanteaza transgenderismul

Una din cele mai proeminente familii din America care finanteaza si promoveaza in mod masiv confuzia sexuala pentru profit e familia Pritzker.Volumul investitiilor membrilor acestei familii e cu totul socant. Averile familiei Pritzker sunt de aproximativ 29 de miliarde de dolari, familia fiind proprietara hotelurilor Hyatt si a multor aziluri de batrini. Jennifer Pritzker e un barbat care se identifica ca fiind femeie. Fost soldat in armata americana si decorat, cu ani in urma era barbat normal, casatorit si cu familie. A fondat Fundatia Tawani, prin care finanteaza institutionalizarea transgenderismului. Jennifer Pritzker e proprietar de firme farmateutice si firme care fac aparate medicale si ortopedice. Un program special finantat de Fundatia lui e Gender & Human Sexuality (Genul si sexualitatea umana). Pritzker a donat 6,5 milioane de dolari la University of Minnesotta pentru lansarea unui program in sexualitatea umana. A donat sume similare si unor spitale din Chicago, fiind si unul din consilierii spitalelor, si finanteaza cursuri de sexualitate umana in universitati in Australia (Melbourne) si Canada (Toronto). El deasemenea finanteaza studii speciale despre transgenderism si plateste reviste de specialitate sa le publice.

Alti membrii ai familiei Pritzker au donat 25 de milioane de dolari Universitatii din California (San Francisco) pentru a studia disforia sexuala la copii. Sume enorme au fost donate si unor spitale, facultati de medicina, si diverselor organizatii pro-homosexuale pentru scopuri specifice de promovare a agendei homosexuale si transgenderiste. Au finantat si deschiderea unei clinici pentru tratarea copiilor suferinzi de confuzie sexuala in Ohio. Au contribuit financiar la Human Rights Campaign din New York care promoveaza agenda homosexuala in toata lumea, inclusiv in Romania.Unii membrii au clanului Pritzker sunt in bordurile de conducere ale unor mari companii farmaceutice americane ori farmacii. Familia a donat peste 1 milion de dolari pentru a influenta Pentagonul, in timpul Administratiei Obama, sa normalizeze transgenderismul in armata americana.25 de milioane de dolari au fost donati unei universitati din Vermont pentru a normaliza transgenderismul in fortele navale americane. Unii membrii ai familiei au fost numiti de Presedintele Obama in functii cheie in care au promovat revolutia sexuala si institutionalizarea transgenderismului. Altii au detinut functii cheie in campania din 2012 de realegere a Presedintelui Omaba. Un alt membru al familiei, Penny Priztker, a fost Ministrul Comertului in Administratia Obama. Sub tutela ei au fost alocati 70 de milioane de dolari pentru studii de cercetare privind terapia transgenderismului si promovarea produselor pe piata transgenderista.Tot sub Administratia Obama s-a facilitat schimbarea sexului si alocarea de medicamente si produse veteranilor de razboi americani. Iar anul acesta, un membru al familiei Pritzker, JB Pritzker, candideaza la functia de guvernator al Statului Illinois. In 2012 el si firmele lui au contribuit 25 de milioane de dolari pentru realegerea lui Obama.

Asaltul ideologic si drepturile omului

La nivel ideologic confuzia sexuala e justificata ca si drept al omului. S-a inventat termeni noi care sunt promovati in legislatii si tribunale. JB Pritzker si sotia lui au donat 100 de milioane de dolari Facultatii de Drept de la Universitatea Northwestern pentru promovarea drepturilor persoanelor transgender. Ei privesc confuzia sexuala ca pe o chestiune de “dreptate sociala” si un “drept al omului. Transgenderismul e promovat si ca o problema medicala care necesita tratament, terapie, medicamente si interventii chirurgicale. Ca atare, dreptul si accesul la ingrijirea medicala pentru membrii societatii impune si accesul la tratement, terapie si interventii chirurgicale specifice persoanelor transgender. Se devizeaza si un nou vocabular privind drepturile persoanelor transgender. Daca cu ani in urma homosexualii care doreau sa se casatoreasca faceau aluzie la “diversitatea de familie” si “egalitatea intre familii,” azi se vorbeste despre “diversitatea corporala” (“bodily diversity”) si dreptul la o identitate de gen aleasa de fiecare persoana (“gender identity”).Vocabularul se schimba iar el schimba si gandirea. Ne confruntam, scrie Bikle, cu o “expansiune a pietei de schimbare a trupului uman” (“expanding markets for changing the human body”). Modificarea genitalelor umane face parte dintr-o piata si mai mare de modificare a corpului uman.

Asaltul asupra campusurilor crestine

Ideologia de gen devine tot mai agresiva si in campusurile universitare crestine americane. Recent, o profesoara de la o universitate crestina de linga San Francisco a publicat un comentariu despre ce se petrece la ea in universitate. A observat modificari treptate in curricula universitara care accentueaza tot mai insistent normalitatea sexualitatii nenaturale. Conform autoarei, mesajul dominant denunta “masculinitatea”, fiind “despotica prin natura ei” iar barbatii trebuie sa o respinga. Biblia e privita cu dispret pentru ca “impune valori patriarhale” iar istoria deovedeste ca barbatii au fost cauza tuturor relelor de-a lungul mileniilor.Masculinitatea e toxica. Atit de irationala a devenit batalia impotriva masculinitatii incit universitatea a format o echipa, numita Bias Incident Reporting Team, unde studentii si angajatii universitatii pot sa inregistreze plingeri la adresa persoanelor care folosesc termeni traditionali privind sexul si sexualitatea. Peste 50 de plingeri au fost inregistrate doar in 2017, cea mai strigatoare la cer, in opinia autoarei, fiind la adresa unui profesor care s-a adresat unui grup de studenti cu formula “baietilor”. Efectele campaniilor impotriva barbatilor, facute de ani de zile, informeaza autoarea, se simt. Doar 15% din functiile de conducere in universitate mai sunt detinute de barbati. Ironic, colegiul a fost fondat in 1863 ca unul exclusiv pentru barbati. Studentii au devenit timizi, tacuti si retrasi. Studentele feministe domina conversatiile, cursurile, si orientarea politica a universitatii. [Articol: https://www.firstthings.com/ web-exclusives/2018/05/the- dark-secret-of-saint-marys- college]

RadioFranceInternational:

Pascal Bruckner la RFI România: A înțelege o religie nu înseamnă a tolera crimele care se comit în numele ei

[…]

Legea creează de fapt problema pe care pretinde că o elimină

– Primul capitol al cărții se intitulează ”Dispariția rasei, proliferarea rasiștilor”. Ne puteți explica puțin acest titlu?

– Dispariția rasei este o expresie care a fost votată în Parlamentul francez  la începutul mandatului de 5 ani al lui Francois Hollande, în 2012 sau 2013, nu mai știu exact Atunci s-a propus să nu se mai utilizeze cuvântul ”rasă”, dar, în mod curios, toată lumea continua să vorbească de rasism. Deci nu mai erau rase, dar exista rasism , iată un lucru paradoxal .

Antirasismul a căpătat un fel de contradicție fundamentală , adică pentru a denunța ceea ce denunță el, trebuie mereu să rasializăm diferite categorii de populație, deci mereu ar trebui create ”rase” . Deci Parlamentul a votat această lege prin care cuvântul ”rasă” a fost abolit, dar despre rasism și antirasism se vorbește din ce în ce mai mult. Paradoxul este că legea creează de fapt problema pe care pretinde că o elimină. Există o țară care poate fi dată ca exemplu bun în acest sens, și anume Statele Unite, care nu mai contenește să combată rasismul, creând noi și noi segregări.

– Și se vorbește mult de asemenea despre islamofobie…

– Cuvântul fobie vine din grecește și înseamnă frică, iar frica e un sentiment firesc. Avem dreptul la frică, de exemplu avem dreptul să ne temem de Islam, mai ales văzând cum evoluează, cum a evoluat în ultimii 20-30 de ani, iar asta nu înseamnă rasism. Îmi pare foarte rău dar frica nu înseamnă rasism.

– Care sunt de fapt originile rasismului de azi?

– Cred că originile rasismului de azi stau într-o anume convergență a popoarelor. Faptul că datorită mijloacelor de transport moderne, de comunicație, societățile diverse intră în contact direct – poți ajunge la Paris în 2 ore, în Africa în 4 ore etc – există migrație, oamenii călătoresc din ce în ce mai mult, frontierele dispar. Mai ales în Europa, în spațiul Schengen, apare această alergie la anumite tipuri umane pe care nu le-am mai văzut până atunci, apar fricțiuni, tensiuni, mai ales în societățile multirasiale și multiculturale.

– Cum vedeți modalitățile de conviețuire în aceste condiții?

– Nu trebuie să amestecăm lucrurile. Există musulmani moderați și musulmani extremiști . Franța trăiește împreună cu lumea islamică de la cucerirea Algeriei , prima mare moschee a fost construită în 1922 în memoria soldaților musulmani care și-au dat viața pentru Franța în primul război mondial. În prezent în Franța trăiesc cca 4 milioane de musulmani care în majoritate sunt pașnici dar din care o mare parte, și anume cca 30% refuză să respecte legile republicii și cred că Sharia, deci legea islamică, este superioară legilor republicii. Iar asta este o problemă. Și mai există o minoritate, de câteva mii de persoane, ”Fiché S” cum se numesc în Franța, care sunt considerați susceptibili de a trece la cțiune … Francezul de origine cecenă care a comis ultimul atentat, cel cu cuțit de la Paris, este unul din ei. Trebui să distingem bine toate aceste categorii, trebuie să vorbim cu musulmanii moderați, trebuie încurajați musulmanii luminați, mai ales imamii, dar desigur nu putem ține sub control pe toți cei care sunt tentați să treacă la Jihad. Închisorile din Franța sunt pline cu mii de jihadiști, nebuni furioși.

Cele mai inteligente minți occidentale, mai ales din Franța, nu sunt capabile să spună exact ce se întâmplă

– Vorbiți în cartea dvs despre ce s-a întâmplat acum 2 ani la Köln, unde sute de femei au fost agresate sexual în ziua de Anul Nou – evenimentul a fost comentat în moduri diferite. Dumneavoastră de ce v-ați oprit asupra acestui exemplu?

– Este un caz foarte interesant. Mai întâi presa germană nu a scos o vorbă timp de mai multe zile, pentru că germanii în general se autocenzurează, și apoi un scriitor algerian, foarte curajos, care se numește Kamel Daoud a publicat un material în care explică această agresiune prim mizeria sexuală din Africa de Nord, unde există spații publice în care femeile nu au acces, iar cine vede femei acolo are dreptul să le atingă, eventual chiar să le violeze. Acest articol a suscitat o reacție amplă, din partea a zeci de intelectuali francezi sau de origine magrebiană și chiar a unor intelectuali de stânga americani, care l-au criticat pe Daoud, arâtând că nimeni nu are dreptul să atace o cultură diferită pe motiv că nu are aceleași concepții . Imediat, în replică, eu alături de alții, i-am luat apărarea lui Daoud, arătând că acuzațiile de rasism sunt stupide.

Cred că situația asta reflectă starea de spirit în care ne aflăm. Deci nu îndrăznim să criticăm Islamul pentru că este originar din țări pe care le considerăm oprimate, iar dacă îl criticăm înseamnă că suntem colonialiști aroganți etc, iar musulmanii au mereu circumstanțe atenuante, inclusiv atunci când comit acte teroriste.

Evenimentele de la Köln au declanșat o întreagă polemică, ce continuă de altfel și azi. Toată această polemică scoate în evidență faptul că cele mai inteligente minți occidentale, mai ales din Franța, au mari dificultăți în a numi, pur și simplu, lucrurile, a pune punctul pe i…. nu sunt capabile să spună exact ce se întâmplă, le este imposibil…

Un alt exemplu foarte interesant: Rue de la Chapelle de Paris e populată de refugiați, de migranți. De câteva luni femeile, când treceau pe acolo, erau mereu insultate, busculate pentru că purtau fuste scurte sau pantaloni. Atunci diverse mișcări feministe au început să protesteze . O feministă franceză cunoscută, de stânga, Caroline de Haas, a refuzat să condamne agresiunile și a propus o singură soluție: lărgirea trotuarelor! După părerea mea asta este o trădare atât a valorilor feministe cât și a valorilor de stânga… Tot ea spunea că dacă cineva vorbește despre originea agresorilor, comite un act de rasism, ceea ce e aberant.

– Care ar fi soluția?

– În primul rând nu trebuie să renunțăm la valorile noastre . Dacă cineva e șocat la vederea unei femei cu fusta prea scurtă, nu are decât două variante: ori acceptă, ori tace din gură. Dacă nu tace și trece la atac, atunci trebuie să răspundă în fața unui tribunal. Libertatea femeilor este un drept care a fost câștigat, asta nu se negociază. Valorile occidentale, modul nostru de viață nu este negociabil. Se poate spune despre el că e imoral, vicios, contrar religiei, dar ori accepți ori pleci. Cum se spunea în Roma antică: ”La Roma trăiești ca la Roma, dacă nu-ți place du-te în altă parte”.

Corectitudinea politică reprezintă echivalentul intelectual al kmerilor roșii din Cambodgia

– Ce părere aveți despre corectitudinea politică?

– Acest concept este foarte puternic în campusurile nord americane. Eu cred că este un regres al spiritului. Este echivalentul intelectual al kmerilor roșii pentru Cambodgia. Este un fel de banchiză a spiritului care împiedică reflecția asupra lumii contemporane. Ea devine cu adevărat periculoasă din momentul în care ne interzice să reflectăm în mod obiectiv asupra lumii de azi, așa cum e ea. Din nefericire această corectitudine politică nu aduce nimic bun pentru categoriile pe care susține că le protejează, ci se mulțumește pur și simplu să pună un fel de uniforme lingvistice anumitor categorii – asta poți să spui, asta nu – iar asta nu schimbă cu nimic viața reală a acelor oameni.

[…]

Stânga e în derivă și caută noi victime

– Dar cum de s-a impus această teorie?

– Trebuie plecat de la un lucru foarte simplu, care cred că este valabil și în Franța și în România: stânga e în derivă, a pierdut totul – a pierdut clasa muncitoare, clasa muncitoare votează acum cu dreapta, pentru că vrea să devină burghezie, să trăiască mai bine, a pierdut Uniunea Sovietică, a pierdut lumea a treia, China, Indonezia, India, țările din America Latină, chiar și Africa, toate aceste țări vor să intre în lumea capitalistă și atunci nu le mai rămânemare lucru celor de stânga. Noua stângă este în căutare de noi victime. Și atunci o mare parte din stânga extremă se concentrează pe problema musulmană. Iar această legătură între anticapitalism și victima ideală s-a făcut de către un grup troțchist din Anglia în 1995, SWP, Socialist Workers Party, afiliat la a IV-a Internațională socialistă și care spune că în anumite circumstanțe masele musulmane radicalizate pot fi avangarda proletariatului pentru a distruge capitalismul. Chiar dacă aceste mase nu vor putea restabili Califatul din secolul VI, vor distruge societatea burgheză etc. Iată de ce o bună parte din stânga privește Islamul ca pe o religie oprimată, pe care o exonerează permanent de crimele pe care le comite, spunând mereu ”da, dar trebuie să înțelegem că sunt nefericiți, trăiesc în ghetoruri, au suportat lucruri teribile”. După părerea mea această atitudine este una condescendentă și neocolonialistă[…]

ActiveNews

Forțele de ordine i-au AGRESAT cu brutalitate pe creștinii care manifestau pașnic, cu rugăciuni și cântece, împotriva unui marș al homosexualilor prin Chișinău. Imagini

Violență la marșul homosexualilor de la Chișinău. Câteva sute de creștini ortodocși din Basarabia au fost agresați de către forțele de ordine, în timp ce își manifestau pașnic nemulțumirea față de deșfășurarea marșului homosexualilor prin oraș.

Credincioșii erau pe trotuare și pe străzile adiacente bulevardelor pe unde treceau activiștii LGBT, cântând imnuri creștine sau spunând rugăciuni. Atitudinea forțelor de ordine a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât activiștii LGBT erau la mare distanță și erau păziți de sute de jandarmi înarmați până-n dinți.

Imaginile filmate arată cum zeci de credincioși, care se rugau în stradă, sunt pur și simplu asaltați de către forțele de ordine.

Mulți dintre credincioșii agresați erau femei, copii sau bătrâni. Printre victime erau monahi și preoți.


Categorii

Cultura desfraului, Educatia sexuala, Homosexualitate, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Referendum casatorie familie

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “Vasile Banescu in dialog cu Catalin Sturza despre TEHNICILE PROPAGANDEI ACTIVISMULUI PRO-GAY (Video)/ Demontarea ultimelor FAKE NEWS-uri anti-Coalitia pentru Familie/ INDUSTRIA TRANSGENDERISMULUI si complexul medical american. Cine sunt barbatii albi si bogati care sponsorizeaza revolutia sexuala?/ Pascal Bruckner: CORECTITUDINEA POLITICA, echivalentul intelectual al kmerilor roșii

 1. Rugaciunea catre Dumnezeu a Parintelui Nicolae Tanase pentru copiii nostri.

  Anul 1995.

  https://archive.org/details/Parintele1995-ProVita-PrNicolaeTanase

 2. @Lucian-Octavian Anghel
  Indobitocirea populatiei se finalizeaza in 4, 3, 2, ….

 3. @Lucian:

  am vazut si eu articolul si am remarcat ceva: nu zice nimic de parintii fetitei. Cu parintii, ce facem cu ei? Pana una alta, nu prezentatorul Antenei 1 este responsabil de educatia si buna crestere a copilului. Ba, daca ma uit mai atent, pare chiar iresponsabil…

  Si la mine la scoala se intampla la fel, daca le spun si le explic si le arat parintilor si profesorilor ca gresesc si nu e bine ce fac cu copii de care ar trebui sa aibe grija, ei se uita la mine ca la extraterestri, analizeaza profund problema si la final declara linistiti ca “nu e nimic in neregula, e ceva ce face toata lumea si e chiar inofensiv”. Si uite asa, ne ducem…

  Deci, ce e de facut atunci cand populatia adulta si presupus responsabila a acestei tari dovedeste ca nu mai are discernamant? Ce mai este de facut? Povestile linistitoare cu lumea umple bisericile nu ma linistesc deloc, dimpotriva. Era un episod din renumitul serial Familia Simpson, in care era vorba de sfarsitul lumii. Se anunta la televizor ca vine sfarsitul lumii in 30 de minute (sau cam pe acolo). Si pe aceeasi strada era o carciuma si o biserica, iar dupa anuntul facut public despre sfarsitul lumii (parca un asteroid urma sa ne loveasca), toti cei din biserica s-au dus la carciuma iar cei din carciuma au navalit toti in biserica. Cam pe acolo suntem si noi, dar inca nu sunt sigur ca cei din cluburi vor cauta Biserica in cele din urma.

 4. Frumoasa contradictie in termeni. Oamenii SUFERA de confuzie sexuala, sau transgenderism si sunt “TRATATI” la SPITAL de ceva care insa nu poate fi numit BOALA. Daca cineva sufera de o maladie si merge sa o trateze, atunci inseamna ca vrea sa scape de ea, nu sa se arunce cu capul inainte si sa nu mai poata reveni la normal. Si la chestia asta il mai ajuta si “MEDICII” pe spezele statului. Acum Donald Trump macar le-a taiat macaroana la barbatii din puscarie care se dadeau femei pentru a ajunge in inchisori de femei, dar nu intentionau sa apeleze si la proceduri medicale. Mai este loc si pentru oportunism si ma gandesc ca nu numai la puscarie. Cata lume au putut sa prosteasca satanistii astia in mai putin de un deceniu. Iar pe noi ne pandeste si la colt si la varf, ca vestul e vest progresist, nu plin de mamaligari retrograzi ca noi.

  Inchinarea la idoli pe fatza:

  http://www.mediafax.ro/life-inedit/beyonce-a-cumparat-o-biserica-din-new-orleans-17224264

  http://abc7news.com/entertainment/sf-beyonce-mass-puts-halo-on-delighted-audiences/3392974/

 5. @Titus L
  Am vazut si eu la o scolala, la serbarea de sfarsit de an, o reprezentatie a unor eleve nu prea departe de ce se vede in acel video. Profesoarele si mamicile erau incantate. Am ramas distant si tacut, ca sa nu-si dea seama ca sunt un extraterestru.
  Nu-i nevoie sa fuga intre carciumi si biserica cand vine sfarsitul, ca unele manastiri au ajuns restaurante sau cluburi, iar unele cluburi se dau drept biserici, cum ar fi Silver Church, care ofera si servicii de teleportare inapoi in timp, pentru cei care vor sa scape de sfarsitul lumii:
  http://silver.church/

 6. Cam pe acolo suntem si noi, dar inca nu sunt sigur ca cei din cluburi vor cauta Biserica in cele din urma.

  Stit povestea aia cu ucenicul unui sihastru care a descoperit la manastire slujba in cantari de laude catre Domnul si ia placut atat de mult incat a parasit rugaciunea lucratoare facuta impreuna cu sihastrul . Si dupa un timp, ( prin rugaciunile sihastrului sa i se descopere ucenicului) in timpul cantarilor se porneste un cutremur incat toti calugari cad in genunchi la rugaciune. Vazand asta , ucenicul se intoarse la sihastru si isi ceru iertare zicand ca rucaciunea e ….
  Frate Titus , la Inviere, in noaptea de Inviere , Biserica din orasul meu e plina, pe dinafara , incat benzile pentru masini is inchise de la un capat la altul . Atata tineret nu gasesti in toate bisericile Duminica la Liturghie. Stiu , vei zice ca apoi merg in cluburi.. asta e.. poi si eu nu ma rusinez sa o zic ca la fel faceam ,(erau baruri sau discoteci pe vremea aia ) pana m-a trezit Crucea.. Eu cred in neamul acesta, trebuie doar un cutremur.. Uneori ma dezamagesc vazand rautatea intre noi, dar dracul nu doarme..

 7. “Deci, ce e de facut atunci cand populatia adulta si presupus responsabila a acestei tari dovedeste ca nu mai are discernamant? Ce mai este de facut?”

  Am repetat de multe ori ce mi-au spus Parintii duhovnicesti si ce ne-au zis tuturor Sfintii: iesiti din lumea satanizata si regrupati-va. Reveniti la simplitate si curatie.
  Faceti ce au facut in alte vremuri crestinii cand a cazut lumea.
  Numai cei mai mari in sfintenie pot ramane si duce mai departe ortodoxia curata in mijlocul oraselor satanizate.
  Cei care se amagesc pe sine ca se poate si in oras fac rau si celorlalti pe care-i coopteaza in aceasta indiferenta si nelucrare – doar o alta ispita mai greu de priceput.
  Atat am de zis, sa repet deci, ce au spus si spun Sfintii si Parintii duhovnicesti.
  De aici incolo depinde de noi: cata trezvie avem, cat curaj si cata dragoste de Adevar, care sa ne uneasca intr-o lucrare comuna, si sa nu ne ignoram slabiciunile.
  “Fiecare sa se mantuiasca cum poate de acum” – inseamna ca e ultimul pas inaintea urgiei. Asta a fost cuvantul plin de adanca amaraciune al Sfantului Parinte Iustin Parvu si al altor Parinti cu viata sfanta de azi si de ieri. Azi intocmai asta e starea si sensul in care mergem… din pacate.
  Dar daca romanii ortodocsi s-ar uni in a reveni la viata curata si simpla de la sat (dar nu numai), in comunitati curate si cat mai pazite de satanizarea asta, Domnul ar vedea jertfa si poate s-ar milostivi de noi.
  Trebuie curaj si jertfa de sine, si credinta in Domnul si incredintare in ajutorul Lui. Nimeni nu se poate izbavi pe sine. Iar a zice: “lasa ca ne vom descurca noi si in mijlocul oraselor” este, pe scurt, ispitire de Dumnezeu. Sa nu fie!

  Sa privim spre exemplele vii ale Sfintilor de pana azi… Sunt multe-multe si fara ambiguitati.
  Dau claritate si curaj, intaresc credinta si ravna in a face voia Domnului – pentru binele nostru si al celor de dupa noi.
  Sa nu uitam nici de proorocia lui Agatanghel din Rhodos, dar nu luand-o ca pe o predestinare, ci ca pe o chemare, pe care o putem lucra, cu mila si cu ajutorul Domnului, ori o putem lepada…

  http://www.marturisitorii.ro/2014/06/24/proorocia-lui-agatanghel-de-la-1273-despre-miscarea-legionara-si-comentariul-lui-virgil-maxim/

  “Cata lume au putut sa prosteasca satanistii astia in mai putin de un deceniu. Iar pe noi ne pandeste si la colt si la varf, ca vestul e vest progresist, nu plin de mamaligari retrograzi ca noi.”

  Intocmai…

 8. @petru: sigur esti mai aproape de fericire decat mine. Mie mi-a disparut optimismul de ceva vreme. Pentru ca toata speranta pe care o adun duminicile si la sarbatori imi dispare si se risipeste zi de zi. Nu-i vorba ca se duc in cluburi, important e sa nu vada lumea in fiecare zi ca si cum ar fi ramas acolo. In mod real, fizic, noi nu traim nici in club, nici in biserica. Asadar, in duh traim dupa ce alegem sa ducem cu noi, clubul sau Biserica. Sau ce altceva alegem.
  @Lucian: exact, nimeni nu se poate izbavi pe sine. Sa nu ne ignoram slabiciunile. Uite, am mai prins putin curaj.

 9. Pingback: CUL PROFESIONIST AL ETICHETARII. Despre "discursul urii", manipulare si dezinformare in ultimul raport ActiveWatch/ DRAMATIC: PRAPASTIA VALORILOR INTRE ROMÂNI SI INSTITUTIILE STATULUI/ Tara Galilor introduce EDUCATIE SEXUALA LGBT in programa sc
 10. Pingback: JOCUL PROFESIONIST AL ETICHETARII. Despre "discursul urii", manipulare si dezinformare in ultimul raport ActiveWatch/ DRAMATIC: PRAPASTIA VALORILOR INTRE ROMÂNI SI INSTITUTIILE STATULUI/ Tara Galilor introduce EDUCATIE SEXUALA LGBT in programa
 11. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=106

  Psalmul 106
  1. Lăudaţi pe Domnul că este bun, că în veac este mila Lui.
  2. Să spună cei izbăviţi de Domnul, pe care i-a izbăvit din mâna vrăjmaşului.
  3. Din ţări i-a adunat pe ei, de la răsărit şi de la apus, de la miazănoapte şi de la miazăzi.
  4. Rătăcit-au în pustie, în pământ fără de apă şi cale spre cetatea de locuit n-au găsit.
  5. Erau flămânzi şi însetaţi; sufletul lor într-înşii se sfârşea;
  6. Dar au strigat către Domnul în necazurile lor şi din nevoile lor i-a izbăvit pe ei
  7. Şi i-a povăţuit pe cale dreaptă, ca să meargă spre cetatea de locuit.
  8. Lăudat să fie Domnul pentru milele Lui, pentru minunile Lui, pe care le-a făcut fiilor oamenilor.
  9. Că a săturat suflet însetat şi suflet flămând a umplut de bunătăţi.
  10. Şedeau în întuneric şi în umbra morţii; erau ferecaţi de sărăcie şi de fier,
  11. Pentru că au amărât cuvintele Domnului şi sfatul Celui Preaînalt au întărâtat.
  12. El a umilit întru osteneli inima lor; slăbit-au şi nu era cine să le ajute;
  13. Dar au strigat către Domnul în necazurile lor şi din nevoile lor i-a izbăvit pe ei.
  14. Şi i-a scos pe ei din întuneric şi din umbra morţii şi legăturile lor le-a rupt.
  15. Lăudat să fie Domnul pentru milele Lui, pentru minunile Lui, pe care le-a făcut fiilor oamenilor!
  16. Că a sfărâmat porţi de aramă şi zăvoare de fier a frânt
  17. Şi i-a ajutat să iasă din calea fărădelegii lor, căci pentru fărădelegile lor au fost umiliţi.
  18. Urât-a sufletul lor orice mâncare şi s-au apropiat de porţile morţii.
  19. Dar au strigat către Domnul în necazurile lor şi din nevoile lor i-a izbăvit.
  20. Trimis-a cuvântul Său şi i-a vindecat pe ei şi i-a izbăvit pe ei din stricăciunile lor.
  21. Lăudat să fie Domnul pentru milele Lui, pentru minunile Lui, pe care le-a făcut fiilor oamenilor!
  22. Şi să-I jertfească Lui jertfă de laudă şi să vestească lucrurile Lui, în bucurie.
  23. Cei ce se coboară la mare în corăbii, cei ce-şi fac lucrarea lor în ape multe,
  24. Aceia au văzut lucrurile Domnului şi minunile Lui întru adânc.
  25. El a zis şi s-a pornit vânt furtunos şi s-au înălţat valurile mării.
  26. Se urcau până la ceruri şi se coborau până în adâncuri, iar sufletul lor întru primejdii încremenea.
  27. Se tulburau şi se clătinau ca un om beat şi toată priceperea lor a pierit.
  28. Dar au strigat către Domnul în necazurile lor şi din nevoile lor ia izbăvit
  29. Şi i-a poruncit furtunii şi s-a liniştit şi au tăcut valurile mării.
  30. Şi s-au veselit ei, că s-au liniştit valurile şi Domnul i-a povăţuit pe ei la limanul dorit de ei.
  31. Lăudat să fie Domnul pentru milele Lui, pentru minunile Lui, pe care le-a făcut fiilor oamenilor!
  32. Înălţaţi-L pe El în adunarea poporului şi în scaunul bătrânilor lăudaţi-L pe El,
  33. Prefăcut-a râurile în pământ pustiu, izvoarele de apă în pământ însetat
  34. Şi pământul cel roditor în pământ sărat, din pricina celor ce locuiesc pe el.
  35. Prefăcut-a pustiul în iezer de ape, iar pământul cel fără de apă în izvoare de ape,
  36. Şi a aşezat acolo pe cei flămânzi şi au zidit cetate de locuit
  37. Şi au semănat ţarine şi au sădit vii şi au strâns belşug de roade
  38. Şi i-a binecuvântat pe ei şi s-au înmulţit foarte şi vitele lor nu le-a împuţinat.
  39. Şi iarăşi au fost împuţinaţi şi chinuiţi de apăsarea necazurilor şi a durerii.
  40. Aruncat-a dispreţ asupra căpeteniilor lor şi i-a rătăcit pe ei în loc neumblat şi fără de cale.
  41. Dar pe sărac l-a izbăvit de sărăcie şi i-a pus pe ei ca pe nişte oi de moştenire.
  42. Vedea-vor drepţii şi se vor veseli şi toată fărădelegea îşi va astupa gura ei.
  43. Cine este înţelept va păzi acestea şi va pricepe milele Domnului.

 12. Multe multumiri!
  Foarte bine documentat articolul despre transgender. Este una dintre cele mai mari probleme psihologice aici in USA impreuna cu suicidul. Exista o carte “The Youth of Apoalipse” care vorbeste despre genocidul sinuciderilor in USA. Dar in ce priveste trangendarismul, rog administratorii sa nu mai foloseasca expresii de genul “contracararea confuziei sexuale” caci expresia nu are baza in realitate. Nu se incearca o contracarare. Contracararea confuziei sexuale este ilegala. Va reamintiti desigur ca intr-un articol tot foarte bun de al vostru spuneati cum s-a schimbat DSM IV in DSM V referitor la capitolul Gender Identity. Vai de capul nostru ca in loc sa contracaram, mai mult stricam.

 13. @o crestina

  Dar in ce priveste trangendarismul, rog administratorii sa nu mai foloseasca expresii de genul “contracararea confuziei sexuale” caci expresia nu are baza in realitate. Nu se incearca o contracarare. Contracararea confuziei sexuale este ilegala. Va reamintiti desigur ca intr-un articol tot foarte bun de al vostru spuneati cum s-a schimbat DSM IV in DSM V referitor la capitolul Gender Identity. Vai de capul nostru ca in loc sa contracaram, mai mult stricam.

  Puteti explica mai clar?

 14. In Statul NY s-a dat o lege conform careia suntem obligati sa respectam gender identity asa incat daca un barbat este transgender poate folosi toaleta femeilor si poate reclama pa cei care nu-i respecta identitatea de gen. Primii care au fost instruiti au fost cadrele medicale din institutiile care trateaza boli mintale. Deci, au luat doctorii psihiatri si asistentele medicale din sectiile de psihiatrie si le-au dat niste power points in care se facea un instructaj despre identitatea de gen. Dupa aceea, au inceput sa interneze barbati pe subsectia femeilor si invers. Va rog sa nu ma intrabati ce circ/ balamuc iese cate odata. Va reaminiti desigur ca DSM IV avea un capitol despre “gender identity” ca afectiune psihiatrica. Despre asta ati vorbit deja foarte bine mai demult. Acum nu mai este in DSM V capitolul cu pricina. Intalnim la tot pasul non binary trans, fluid trans, bisexual, pansexual la copii pana in 18 ani. O sora medicala din Statul New York a fost concediata ca a refuzat sa-i spuna Miss/ Domnisoara unui barbat transgender spre femeie. Acum nu se face o contracarare, ci o accentuare a inselarii. In sedintele de terapie nu se incearca sa se aduca persoana la realitate, ci sa se accepte ca ce este. O sa ma intrebati desigur ce cauta la psihiatrie acesti transi. Pai sunt internati pt ca au ganduri de sinucidere, nu sa-si trateze confuzia sexuala. Femeile sunt tratate cu testosteron ca sa le creasca barba. La puscarie in NYS cine are deja prima operatie de schimbarea sexului facuta, le face gratis pe celelalte.

 15. “Medicii care au facut facultatea de medicina cu mai mult de 10-15 ani in urma urmeaza cursuri speciale de perfectionare pentru a intelege si trata transgenderismul” spuneti mai sus. Apoi dati exemple in care transgenderismul nu este tratat ci este incurajat. Priviti cu atentie exemplele. Eu ma folosesc f mult de websitul dvs, sa nu va suparati pe mine. Nu se mai trateaza nici transgendarismul, nici homosexualitatea. Un doctor psihiatru mi-a spus acum cateva saptamani ca si homosexualitatea ar fi fost capitol de boala mintala intr-o editie mai veche a tratatului DSM. Se pare ca li se facea terapie ca sa inteleaga ce-i cu ei. Mai tarziu, cand homosexualitatea a devenit comportament normal ( a fost vazuta ca si comportament normal ), s-a scos din DSM. Dar transgendarismul a ramas pana la editia a 4-a. Si cand DSM s-a reeditat, lucrurile s-au schimbat. Va spun ca parintii acestor copii sunt pe culmile disperarii. As incheia cu citatul acela al Sf. Antonie cred: “Vor veni vremuri in care oamenii se vor inebuni, iar cei care nu vor zice ca ei vor fi considerati nebuni. ” cam asa era parca.

 16. DSM 5: Gender Dysphoria nu este mental illness decat daca este asociata cu tulburari de comportament. Dar ce te faci cu NAMbLA? Daca aveti ceva mai multe materiale, dati-mi linkuri. Eu gasesc o corelatie intre articolul vostru despre Kinsey si NAMbLA.

 17. First published in 1968, DSM-II (the American classification of mental disorders) listed homosexuality as a mental disorder. In this, the DSM followed in a long tradition in medicine and psychiatry, which in the 19th century appropriated homosexuality from the Church and, in an élan of enlightenment, transformed it from sin to mental disorder.

  In 1973, the American Psychiatric Association (APA) asked all members attending its convention to vote on whether they believed homosexuality to be a mental disorder. 5,854 psychiatrists voted to remove homosexuality from the DSM, and 3,810 to retain it.

  The APA then compromised, removing homosexuality from the DSM but replacing it, in effect, with “sexual orientation disturbance” for people “in conflict with” their sexual orientation. Not until 1987 did homosexuality completely fall out of the DSM.

  Meanwhile, the World Health Organization (WHO) only removed homosexuality from its ICD classification with the publication of ICD-10 in 1992, although ICD-10 still carries the construct of “ego-dystonic sexual orientation”. In this condition, the person is not in doubt about his or her sexual preference, but “wishes it were different because of associated psychological and behavioural disorders”.

  The evolution of the status of homosexuality in the classifications of mental disorders highlights that concepts of mental disorder can be rapidly evolving social constructs that change as society changes. Today, the standard of psychotherapy in the U.S. and Europe is gay affirmative psychotherapy, which encourages gay people to accept their sexual orientation.

  Neel Burton is author of The Meaning of Madness and other books.

  Dupa cum vedeti, homosexuallitatea a fost scoasa cu totul din DSM in 1987, iar in zilele noastre homosexulalii sunt incurajati sa isi accepte orientarea sexuala.

  https://www.psychologytoday.com/us/blog/hide-and-seek/201509/when-homosexuality-stopped-being-mental-disorder
  NAMbLA North American Man boy Love Association. Pedofilii nu isi cer drepturile lor, ci cer “drepturile” copiilor de a putea da consintamant pt o relatie fizica la varsta din ce in ce mai mica.

 18. Pingback: TRANS-TIRANIA. Intr-o lume TRANSGENDER, identificarea BIOLOGICA a femeii si a barbatului este ILEGALA. Se intampla deja in unele tari occidentale
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare