Cazul suedez – modus operandi pentru implozia Europei intregi? COLAPSUL “CONTROLAT” AL STATULUI SUB ASEDIUL INFRACTIONALITATII PROTEJATE DE CORECTITUDINEA POLITICA pana la criminalizarea ca “rasisti” a cetatenilor normali, ENCLAVIZAREA CARTIERELOR ISLAMISTE pana la impunerea Sharia, la pachet cu ABANDONAREA SI PERSECUTAREA VALORILOR CRESTINE si propaganda “egalitarista” pentru “spargerea normelor ca normă”

13-10-2016 11 minute Sublinieri

DNEW_SHARIAH LAW_S S_10.jpg

Gabriel Bintia:

Alice Teodorescu scrie în Göteborg Posten despre criza din poliția suedeză, pe care o numeşte “colaps al sistemului”. Anul trecut, poliția a reuşit să rezolve doar 14% din cazuri, comparativ cu acum cinci ani când a rezolvat 18%. Tot mai multe municipalități au apelat la firme private de securitate, pentru că poliția nu are mijloace suficiente de a face față creşterii infracționalității, lucru inacceptabil într-un stat cu cele mai mari impozite din lume, care are în atribuții şi securitatea cetățenilor.

Politicienii însă spun că e tot mai bine în Suedia. Alice le dă dreptate: pentru ei şi acolo unde locuiesc ei! Dar nu pentru majoritatea, care simte că e din ce în ce mai rău.

***

infractori Suedia - captura TV

Azi noapte, in cartierul Araby din orasul suedez Växjö, au avut loc lupte intre politie si locuitorii care au atacat masinile politiei. Politia a trebuit sa utilizeze armele automate pentru a calma situatia.

Alice Teodorescu a fost invitata de Aftonbladet sa-si expuna parerea de ce sunt atacate masinile politiei in cartierele marginase. Dialogul acesta provoaca un gol in stomac oricaruia locuieste in Suedia.

Tantitele alea doua din stanga spun ca ele credeau ca au o tara grozava, cu cei mai buni profesori din lume, cand realitatea le arata ca tara lor e pe primele locuri in lume la criminalitate.

Alice, imbracata contrar normelor, adica clasic si feminin, le explica faptul ca atatia ani problemele au fost tinute ascunse, iar ceea ce se intampla este esecul politicilor de integrare si a primirii de refugiati fara a avea vreo garantie ca acestia vor putea lucra undeva. Somajul, saracia, enclavizarea, radicalizarea duc la violentele actuale.

In emisune este si un reportaj despre cele intamplate, iar un politist intervievat spune ca acesta e o problema de sistem, aceste zone care devin incontrolabile sunt din ce in ce mai multe si mai mari.

***

Săptămâna trecută șase indivizi au violat o femeie imobilizată in scaun cu rotile aflată în apartamentul ei din insula Gotland. Poliția nu a prins făptașii, iar locuitorii indignați au protestat pe străzi și pe rețelele de socializare împotriva refugiaților, către care duceau indiciile despe violatori. În cele din urmă poliția a prins făptașii şi a fost nevoită să-i protejeze de furia populară.

Ziarul Expo, numit “antirasist” de Radio Suedia în articolul ataşat, finanțat de Soros conform dezvăluirilor Wikileaks, s-a apucat să facă lista cu “rasiştii” şi “naziştii” care au protestat şi au spus sau scris comentarii injurioase la adresa refugiaților pentru a se face urmărirea penală.

Ultimul sondaj din Suedia indică iarăşi naționaliştii pe primul loc. Vă mirați?

***

Feministele suedeze aranjeaza o demonstrație de solidaritate cu violatorii femeii din scaunul cu rotile din Gotland! Ele o numesc “manifestație impotriva rasismului”!

***

soheila-fors-norrkoping

Soheila Fors, imigranta si femeie de afaceri de origine kurda din Suedia, publica astazi un articol in ziarul suedez Nyheter24 intitulat “In curand vom avea tribunale islamice in cartierele marginase”.

Soheila scrie ca in cartierele marginase s-au format enclave etnice, unde sharia si segregatia pe sexe reprezinta norma. Acolo femeile sunt obigate sa se imbrace intr-un anumit fel, iar predicantii salafisti au mare trecere. Aceste zone nu mai recunosc autoritatea suedeza, iar atacarea masinilor de politie, salvare si pompieri se datoreaza faptului ca acestea incalca un teritoriu in care nu au dreptul sa intre. Autoarea mai scrie ca in aceste zone nu exista nici un fel de societate suedeza. Teocratia islamica se impune asupra vietii publice si private.

Soheila isi sfarseste astfel articolul:

“Dragi entuziasti idioti multiculturalisti! Ar fi trebuit sa ne intrebati pe noi, care am trait cu acestea ceea ce voi nici nu va puteti inchipui! Islamul si ceea ce voi ati construit sute de ani sunt incompatibile!”

Sursa: http://nyheter24.se/…/847172-soheila-fors-snart-muslimska-d…

***

ta0c34a6

Câtă ipocrizie este atunci când un politician sau o vedetă se arată “solidar” cu cerşetorii, oamenii străzii sau cu refugiații dormind în corturi sau în saci de dormit pe străzi. Ce vor să obțină altceva în afară de imagine? Un exemplu personal ar fi să-i ia acasă şi să-i îngrijească. Iar o faptă creştină este dacă fac asta şi nu spun la nimeni.

Acum e un scandal cu preşedinta baroului avocaților din Suedia, Anne Ramberg, care a declarat că suedezii ar trebui să-şi împartă locuințele cu refugiații. Ea nu face aşa cu locuința ei de 2.8 milioane de euro! Rețelele de socializare au explodat numind-o ipocrită şi nesimțită, iar în replică, unul dintre ziarele centrale i-a numit pe suedezii care se opun refugiaților şobolani bruni care trebuiesc exterminați ca animalele dăunătoare. Scandalul atâta a luat amploare, încât baroul avocaților a publicat o un comunicat prin care se dezice de declarațiile şi acțiunile preşedintei.

Aşadar, ipocrizia nu are margini sau frontiere!

***

abortion-460_1013146c

Un polonez, azi la serviciu, supărat că Occidentul se zgâieşte la țara sa din cauza interzicerii avortului, exclamă: “adică, ăştia interzic fumatul în locurile publice, interzic tot felul de alimente, obligă agricultorii la folosirea unor semințe şi anumite tehnologii, interzic burqa şi crucea la gât, dar când e vorba de avort, ăsta e free choice!”

***

Zic progrestii romani, aia cu “vrem o tara ca afara”: in democratiile consolidate si unde exista stat de drept, acolo femeile au drept la propriul corp si deci dreptul la avort.

Reformulez: acolo unde femeile au dreptul la avort, sub pretextul dreptului la propriul corp, se completeaza declinul demografic cu populatii importate care inlocuiesc statul de drept si democratiile consolidate cu sharia si tribunalele religioase care interzic dreptul la propriul corp si deci dreptul la avort. Logic, nu?

***

9022e823-1319-4596-9008-79f05f4443a5

Pentru a combate avantul naționalismului, ministreasa culturii din Suedia doreste sa transforme muzeele in instrumente de propaganda a globalizarii, multiculturalismului si culturii gay. Vestigiile istorice nu-si mai au rostul, pentru ca e mai important ca “oamenii să gândească corect”. Experții in diverse domenii sunt inlocuiti cu “experti” in politica de gen, politica de identitate si probleme queer. Autorul articolului susține ca aceste manevre vor avea efect de bumerang.

Ministreasa peste cultura suedeză si-a declarat intentiile de cand a preluat mandatul, recunoscând ca ei nu-i plac filmele produse inainte de 1990 si ca prefera sa se uite la serialul Paradise Hotel decat la un concert simfonic.

***

Un basorelief de pe fațada unei clădiri din Suedia este acuzat de discriminare pentru că reprezintă corpuri perfecte de oameni albi făcând mişcare.

Eu zic să-l înlocuiască cu o negresă grăsancă mâncând chipsuri la televizor şi un pakistanez în murid mergând alături de un măgar, ca să se conformeze la spargerea normelor!

***

ahlens

Alice Teodorescu scrie un articol în Göteborgs Posten:Spargerea normelor ca normă sau de ce trebuie ca bărbații să poarte fuste!

Pentru a comenta pe marginea articolului, va trebui să aduc câteva lămuriri asupra unor termeni cititorilor din România, unde, din fericire, asemenea exagerări ideologice nu au pătruns. Prima este cea de “a iubi diversitatea”, prin care cineva îşi arată simpatia față de multiculturalism. A doua este aceea de “a sparge normele“, adică de a face altfel decât s-a făcut până acum din generație în generație, ca semn al progresului.

Alice începe articolul prin a scrie despre campania publicitară în care rețeaua de magazine Åhléns, cu ajutorul vedetelor, face reclamă la rochii şi fuste pentru bărbați şi la îmbrăcăminte masculină pentru femei, sub sloganule timpul să schimbăm normele stereotipale, bărbatul să fie mai femeie, iar femeia mai bărbat”.

Aceasta campanie este un eşec, căruia i se răspunde prin a ieşi seara la restaurant îmbrăcat în frac cu o doamnă în rochie de seară căreia domnul îi ține scaunul când ia loc la masă. Numai că elitele corecte politic nu vor să recunoască eşecul şi impun ca normă spargerea normelor. Dintr-o dată nu mai este apreciată diversitatea decât ca uniformitate, aia care sparge normele.

Pe de altă parte, corectitudinea politică vorbeşte atât de mult despre lipsa diferențelor dintre femei şi bărbați, dar introduce cote obligatorii pe sexe!

Alice îşi încheie articolul prin a sublinia că egalitatea nu cu bărbați îmbrăcați femeieşte şi cu femei îmbrăcate bărbătește se face, ci cu respectul acordat celuilalt pentru ceea ce este!

ahlens_kampanj 2-700x974

***

Un articol de ieri din presa suedeza scrie ca este o rusine ca UE nu ia milioane de refugiati anual! Ca societatea pierde, ca firmele pierd, ca imigratia rezolva problemele demografice, etc.Ca cetatenii se opun imigratiei [din cauza] xenofobiei. Publicatia ETC, in care a aparut articolul, este una dintre cele finantate de Soros, iar autorul, membru al partidului social-democrat suedez, apare in multe fotografii inconjurat de drapele rosii sub tabloul lui Karl Marx.

Astfel de exemplificari sunt relevante, mai ales ca vedem azi, in Romania, cum se incearca imacularea lui Soros. A intrebat el cetatenii europeni daca sunt de acord? Cu ce drept acuza cetatenii de xenofobie?

***

[…]

Ce a dus la eșecul european

Din păcate, vulnerabilitatea UE vine și din interiorul său. Imigranții atrași de teritoriul european în ultima jumătate de secol nu au fost complet asimilați de țările gazdă, deși mulți sunt azi cetățeni europeni cu acte în regulă, aflați la a doua sau a treia generație. Din contră, au apărut ghetouri și comunități alienate de restul societății, apăsate de o infracționalitate endemică și lipsuri economice cronice. Iar problemele de integrare, în loc să se rezolve, se adâncesc odată cu noul val de refugiați. Neintegrarea celor mai vechi merge mână în mână cu riscurile de securitate, iar situația se complică în condițiile în care printre cei noi veniți s-au infiltrat și un număr neștiut de membri ai unor organizații teroriste.

Eșecul european în fața amenințării teroriste este evident. UE se află blocată între propriile valori, care ne definesc și la care nu putem renunța, și niște organizații teroriste care folosesc drepturile și libertățile europene ca arme. Protecția datelor cu caracter personal și dreptul la viață privată sunt folosite pentru ca indivizi radicalizați să comită atentate într-o țară și apoi să se ascundă în alta. Libera circulație a persoanelor este folosită de unii pentru a se alătura Daesh iar apoi pentru a se întoarce în Europa, complet neștiuți. Toleranța este folosită nu pentru practicarea propriilor tradiții și religii ci pentru a impune schimbări asupra celor din jur. Solidaritatea și dreptul civililor de a fi protejați în caz de conflict armat sunt folosite de către Daesh pentru a-și introduce luptătorii în UE, ascunși în bărcile cu migranți care traversează Mediterana. Mai mult, caracterul democratic al sistemului de luare a deciziilor în interiorul UE este pervertit și încetinit de forțe care au interes ca Uniunea Europeană să eșueze.

 Forțele de securitate, depășite

Amenințarea celor care au venit din țări și culturi diferite și care nu au reușit să se integreze (sau să fie integrați) este una cât se poate de reală. Cei nouă autori ai atacului terorist din noiembrie 2015 din Paris, în urma căruia au murit 130 de persoane, erau toți cetățeni europeni. Cei cinci autori ai atacului din martie 2016 din Bruxelles, în urma căruia au murit 32 de persoane, erau toți cetățeni europeni. Toți proveneau din suburbii cu probleme economice, toți cu antecedente penale și implicați în activități de crimă organizată. Riscurile sunt accentuate de noul val de migranți, mulți veniți din zone de conflict precum Siria, Irak, Libia sau Yemen. Forțele de securitate, deja depășite ca volum de muncă și instrumente avute la dispoziție, sunt puse să monitorizeze alte mii de persoane, majoritatea fără nici un fel de istoric și, din acest motiv, cu atât mai periculoase.

Această amenințare este catalizată și accelerată de caracterul globalizat al lumii în care trăim. Aceleași rețele sociale care au fost liantul Primăverii Arabe sunt pervertite în scopuri de propagandă și utilizate ca și canale de radicalizare sau racolare. Fotografia unor polițiști, cerându-i unei femei să își scoată burkini pe una din plajele din Cannes devine în decurs de ore elementul principal al unui film de propagandă jihadistă. Folosind YouTube, Twitter sau Facebook, imaginile oribile filmate de Daesh, celebrând Eid al-Adha prin decapitarea unor prizonieri, însoțite de îndemnul la Jihad global, ajung în câteva minute în fiecare ghetou european și pe orice smartphone legat la internet.

Europa să-și asume limitele 

Privind spre viitor, cred că Europa trebuie să admită aceste eșecuri și să și le asume. Mai mult, Europa trebuie să-și recunoască propriile limite. Există limite în ceea ce poate Europa exporta în termeni de bunăstare și stabilitate. Există de asemenea limite în ceea ce Europa poate accepta în numele libertății, toleranței, diversității și multiculturalismului. Europa s-a format pe un fundament creștin și trebuie să rămână fidelă propriilor valori. 

O negare a realității nu înseamnă decât că „de acum încolo trebuie să ne obișnuim cu atentatele teroriste”. Iar eu nu pot fi de acord cu așa ceva. Iar la fel ca mine gândesc covârșitoarea majoritate a celor 500 de milioane de cetățeni europeni.

Odată cu acceptarea propriilor greșeli și limite, Europa trebuie să privească către interiorul său și să-și rezolve problemele interne.

Europa nu va putea niciodată integra două milioane de refugiați, intrați pe teritoriul UE în ultimii trei ani, în condițiile în care nu a reușit să facă acest lucru cu cei care sunt deja cetățeni europeni de 5, 10 sau 30 de ani.

Falie pe continent 

Iar Europa nici nu va reuși acest proces de integrare atât timp cât nu recunoaște că încă există fracturi între fondatorii UE și cei mai noi veniți. Violențele la care asistăm astăzi în Marea Britanie, împotriva unor polonezi sau români, violențe care nu sunt doar verbale ci au mers până la incendieri și crime, nu sunt endemice Marii Britanii. Procentele partidelor extremiste din țări precum Germania sau Franța demonstrează că fracturile sunt mult mai mari. În anii ’40, italienii emigrau în România unde creau probleme poliției din cauza „comportamentului și ținutei lor nu întotdeauna exemplare, dar și pentru implicarea acestora în activități încă neclare”. Astăzi, mașini cu numere românești sunt incendiate în diferite orașe din Italia în acțiuni care nu mai sunt deloc cazuri izolate ci reflectă un sentiment de respingere împărtășit de mai mulți decât este recunoscut public. Înainte ca Europa să poată fi tolerantă cu cei care vin din culturi, sisteme de valori și societăți mult diferite de cea europeană trebuie să-și accepte propria diversitate. Statele intrate în UE în valurile din 2004 și 2007, Balcanii de Vest, Moldova, Ucraina – toate aparțin culturii și civilizației europene. Este aceasta o realitate asumată și simțită de toți cei 500 de milioane de cetățeni europeni sau doar una declarată pe hârtie?

Discursul Președintelui Comisiei Europene, de la dezbaterea asupra Stării Uniunii din 14 septembrie 2016, reprezintă un moment important în recunoașterea unei noi realități europene: „…următoarele douăsprezece luni sunt decisive dacă dorim să reunim Uniunea noastră. Dacă dorim să depășim îngrijorătoarele fracturi dintre Est și Vest ce au apărut în ultimele luni…” În același timp este o declarație de voință cu privire la depășirea acestor probleme. Avem enorm de pierdut divizați. Avem enorm de câștigat dacă stăm uniți. Nu doar România sau nu doar Marea Britanie. Ci toate cele (încă) 28 de State Membre.

Integrarea, imposibilă

Acesta este punctul de plecare. Cum poate Europa integra un individ care nu vorbește limba țării gazdă, practică altă religie, a fost crescut în alte valori, se îmbracă diferit, arată diferit, mănâncă diferit în condițiile în care aceeași Europă îi spune propriului cetățean, de aceeași religie, valori și cultură: „tu când pleci de aici”? Fără un răspuns și o soluție la aceste probleme nu vom putea merge mai departe iar cartierul Molenbeek din Bruxelles va continua să găzduiască o comunitate alienată și să fie gazdă pentru radicalism.

Dar, pentru că problemele nu sunt simple, nici răspunsul nu este unic. Europa trebuie să stabilească mai clar ce dorește în relație cu lumea de dincolo de granițele sale și, în același timp ce poate. Așa cum remarca Președintele Hollande, în perioada ce a urmat lui 11 septembrie, Statele Unite au demarat un război global împotriva terorismului dar și a fundamentalismului. Lumea care a urmat acestor evenimente este în mod cert mult mai haotică, iar terorismul, în loc să fie eradicat a prosperat.

 „Să-i fierbem și pe ei” 

Este suficient să deschidem calculatorul și vedem cum culturi, civilizații și valori diferite sunt într-o coliziune directă. Un clip este postat pe Facebook, prezentând obiceiurile culinare din Shijiazhuang, capitala provinciei Hebei din nordul Chinei, în care un câine este fiert de viu (conform tradiției locale, carnea trebuie să fie cât mai tare pentru a ajuta la creșterea libidoului, iar acest lucru poate fi obținut doar dacă animalul este încărcat de adrenalină în prealabil), este urmat de mii de comentarii, în care „să-i fierbem și pe ei” predomină. Dar în China, aproximativ 10 milioane de câini sunt serviți la masă anual.

Un alt articol, tot pe aceeași rețea de socializare, vorbește despre un grup de 30 de bărbați care au omorât doi oameni și au violat două femei (dintre care una avea doar 14 ani), în districtul Mewat din provincia Haryana din India, ca pedeapsă pentru că ar fi mâncat carne de vită. Reacția cititorilor este pe măsură.

Acestea sunt doar două exemple ale modului în care globalizarea și internetul, care au ajuns să ne lege pe toți unii de alții, aduc lumi încă atât de diferite într-un contact direct. Există limite la nivelul Națiunilor Unite, care nu au capacitatea de a impune respectarea unor documente fundamentale, precum Charta drepturilor omului, nici măcar statelor care au semnat acest document. Aceleași limite există și la nivelul Uniunii Europene, în special în relație cu zona Orientului Mijlociu și a Nordului Africii, unde își au originea multe din problemele actuale ale continentului.

Limitele Europei 

Europenii nu pot impune propriile valori și stil de viață altor țări. Chiar dacă uneori, obiceiurile pe care le vedem prin ușa larg deschisă de rețelele sociale ne oripilează și dezgustă profund. Uniunea Europeană poate încuraja anumite direcții, premiindu-le prin relații preferențiale și sprijin direct. De asemenea, Uniunea Europeană poate alege să nu ofere aceleași condiții avantajoase, în special în domeniul economic și al regimului vizelor, țărilor de la care așteaptă schimbări în privința respectării drepturilor omului și a altor acorduri internaționale. Dar există o limită în ceea ce Europa poate face dincolo de propriile granițe. În interiorul propriilor granițe este spațiul unde autoritățile au obligația de a aplica legea, iar cei care poartă cetățenia europeană trebuie să respecte aceste legi.

Interzis pentru ”Poliția Sharia” 

În schimb, în interiorul propriilor granițe, Uniunea Europeană trebuie să conștientizeze că are mult mai multă putere și poate impune un cod comun de reguli. Iar cei care ajung aici, atrași de bunăstare, securitate și oportunitățile oferite în domeniul educației, cercetării, artei sau culturii trebuie să știe, încă înainte de a păși pe continent, că aceste reguli nu sunt negociabile. În Europa nu are ce căuta „Poliția Sharia”, „crimele de onoare” sunt doar „crime”, căsătoriile nu sunt legale la vârsta de nouă ani, iar Europa respectă „Charta Drepturilor Omului”. Nu cred că femeile din Köln trebuie să-și schimbe comportamentul, să umble doar în grup și să măsoare distanța în centimetri sau în metri față de „cei pe care nu-i cunosc sau cu care nu au o relație de încredere”.Religia și tradițiile, în orice stat secular și democratic, sunt practicate în intimitate, fără a impune ceva celor din jur și fără a încălca legile țării. Aceste lucruri trebuie asumate și afirmate mult mai clar, fără niciun fel de rabat sau derogare. Este singura cale posibilă pentru a stabili un cadru clar pentru toți, capabil să ofere securitate și stabilitate atât pentru majoritate cât și pentru noii veniți.

Cred că Uniunea Europeană se află într-o criză în comparație cu care problemele economice din perioada 2008-2009 sunt o joacă. Este o criză pe care noi am lăsat-o să crească până aproape de pragul la care nu mai poate fi gestionată, iar responsabilitatea actualilor lideri europeni este enormă în acest moment. Am încredere însă în resursele de clarviziune ale Uniunii Europene, iar România poate fi una dintre vocile care să arate calea dreaptă care trebuie urmată.

N.red: Titlul de homepage, intertitlurile și lead-ul aparțin redacției, răspunderea pentru titlul de pagină și text revine autorului.

Legaturi:

***

[/blue]

[/blue]


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Criza refugiatilor/ imigrantilor, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Suedia, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Cazul suedez – modus operandi pentru implozia Europei intregi? COLAPSUL “CONTROLAT” AL STATULUI SUB ASEDIUL INFRACTIONALITATII PROTEJATE DE CORECTITUDINEA POLITICA pana la criminalizarea ca “rasisti” a cetatenilor normali, ENCLAVIZAREA CARTIERELOR ISLAMISTE pana la impunerea Sharia, la pachet cu ABANDONAREA SI PERSECUTAREA VALORILOR CRESTINE si propaganda “egalitarista” pentru “spargerea normelor ca normă”

 1. …lumea devine tot mai fatis un azil de nebuni.

 2. Ceea ce este deja clar, dar neobservat de multi , este ca politicienii straini parca ar fi instruiti asupra “necesitatii” aducerii acelor cohorte de musulmani, singurii care pot subordona, majoritatea crestina, (aici ar trebui mentionat ceea ce vrea si planul Calergi, o amestecare toxica si imposibila, cu scopul slabirii capacitatii de sustinere a unor valori).
  Multi dintre cei cu functii trebuie sa dovedeasca ca nu-si favorizeaza propria tara, ca au o atitudine “deschisa” fata de oricine oricat de ciudat si tampit ar fi. Asa ca la Pitesti, sunt pusi daca au optat pentru “deschidere” fata de dusmani, sa-i si aduca… sa dovedeasca lovindu-si propriul popor, proprii colegi prin care le sunt dusmani. Asa a facut si Merkel si altii si ne miram de ce sunt in stare acesti ajunsi in aceste functii, cum se indeparteaza de ceea ce votantii doresc.
  Aceiasi indivizi care sustin aberatiile si pacatele impotriva firii, tin sa-i aduca pe acei musulmani, dusmani de secole, ai celor care implinesc voia Domnului.
  De Suedia s-a auzit inca din acel articol in care este prezentata ca iadul sufletului.
  Daca populatia ar intelege ca politicienii, adica cei care indeplinesc anumite functii de conducere, nu au in vedere interesul “inconstientilor care i-au votat” ci pe acela al unor consilieri veniti de nu se stie unde, devenind de fapt niste tradatori ai interesului propriilor cetateni, deci daca oamenii ar intelege asta nu ar mai vota aiurea ceea ce le e pus inainte, ci ar alege partide care nu sustin asa ceva, care nu sunt date la tv. Pana atunci mai e, iar pericolul distrugerii a ceea ce e bun, creste.
  De mentionat ca acum ideologia neomarxista apare disimulata nimeni nu arata pe fata ceea ce gandeste ci lupta este direct la nivelul legilor care sa impuna majoritatii, ideile catorva poate chiar platiti de Soros, asa ca in democratia de acum, care o depaseste cu mult in rautate pe cea “originala”.

 3. Pingback: Vrabia mălai... delirează? O VRABIE gureșă și "funky" din CO(D)RUL lui SOROS ne amenință cu CEL PUȚIN 350.000 de REFUGIAȚI, dar consideră că ROMÂNIA POATE PRIMIR CHIAR ȘI UN MILION DE IMIGRANȚI, care să fie cazați... în casele r
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare