CELEBRAREA CRIMEI ÎN URALE ȘI LUMINI ROZ. New York sărbătorește legalizarea avortului inclusiv până în momentul nașterii prin aprinderea în roz a spiralei de pe World Trade Center/ Marsul pentru Viata din SUA si bau-baul activistilor pro-avort: e posibila interzicerea avortului in România?

25-01-2019 6 minute Sublinieri

Gabriel Popa:

Statul New York va legaliza avortul până la naștere – la inițiativa legislatorilor democrați. Procedura fatală va primi numele eufemistic de „Reproductive Health Act” – adică act medical reproductiv (?).

Noua legislație șterge limita existentă, stabilită la 24 de săptămâni (6 luni). Avortul este declarat un drept fundamental: „Orice persoană care devine însărcinată are dreptul fundamental să aleagă să ducă sarcina până la termen, să dea naștere unui copil, sau să facă avort.”

Atâta timp cât medicul acționează „in good faith” – cu bună credință –, un copil poate fi ucis în pântece până la naștere „pentru a proteja viața sau sănătatea pacientului”. În mod evident, înțelesul cuvântului „sănătate” nu este definit în cadrul actului legislativ.

Copiii născuți vii de pe urma avortului sunt lăsați să moară – sau sunt sufocați. În Marea Britanie se înregistrează deja peste 60 de astfel de cazuri.

Sursa: Facebook

Cătălin Sturza:

New York-ul sărbătorește adoptarea legalizării avortului până în momentul nașterii prin aprinderea spiralei de 124 de metri de pe World Trade Center în roz. Actul legislativ, numit eufemistic „Actul pentru sănătate reproductivă”, reprezintă cea mai radicală legislație pro-avort din Statele Unite.

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a numit legislația „o victorie istorică pentru locuitorii New York-ului și pentru valorile noastre progresiste.”

Lila Rose de la organizația Live Action a răspuns: „Conducătorii New York-ului aplaudă astăzi legalizarea uciderii unui copil suficient de matur ca să se nască – otrăvind un copil de 6 luni sau mai mare în pântecele mamei, și scoțându-l apoi afară în bucăți. Este timpul să punem capăt acestei barbarii.”

Conform unui articol din Daily Wire, 66 de copii au supraviețuit avortului, doar pe parcursul unui an, în Marea Britanie. Acestor copii nu li s-a oferit nici un fel de ajutor medical – majoritatea au murit în prima oră după naștere, dar unul dintre ei a supraviețuit zece ore.

Noua legislație din New York implică și faptul că acele femei ale căror copii sunt uciși în pântec împotriva voinței lor – de exemplu, din cauza violenței domestice – nu vor putea să îi dea pe agresori în judecată pentru uciderea copiilor.

Sursa: Facebook

Stiripentruviata:

Ipocrizie, Omucidere și Oroare: Noul „Permis pentru a ucide” copii capabili să supraviețuiască în afara uterului declanșează o profundă indignare

O undă șoc s-a propagat în comunitatea pro-viață, după ce democrații, majoritari în legislativul statului New York, au decis să adopte legea prin care avortul devine legal până în momentul nașterii. Peste un milion de susținători pro-viață și-au exprimat indignarea și perplexitatea față de decizia de a permite uciderea copiilor care ar putea supraviețui în afara uterului. Știrea șocantă din New York pare să fi stimulat mișcare pro-viață să lupte cu o și mai mare înflăcărare împotriva avortului (#reverseroe #prolife). Mai jos câteva dintre pozițiile exprimate de luptătorii pro-viață.

„Nu exagerez când afirm că sunt îngrozit de votul din Senatul Statului New York în favoarea legii numită eufemistic Legea Sănătății Reproductive. Legea nu este deloc despre sănătatea reproductivă. Este un barbarism autentic la un nivel întâlnit doar în Evul Mediu. Există o luptă crâncenă pentru milioane de vieți hărăzite de însuși Dumnezeu și trebuie să le apărăm pentru ca acestea să aibă vreo șansă”. (Dr. James Dobson, psiholog, realizator radio, fondator Family Talk, una din cele mai influente voci protestante din SUA)

„Aceia care aclamă adoptarea așa-numitei Legi a Sănătății Reproductive, nu sărbătoresc și nici nu promovează vreun progres în apărarea drepturilor la sănătate ale femeii. Aceștia sărbătoresc o crimă cu sânge rece. Această lege este, practic, un permis pentru a ucide copiii nenăscuți, chiar dacă aceștia ar putea supraviețui în afara uterului. Faptul că adoptarea acestei legi a fost primită cu atâta exuberanță de foartă multă lume, ne provoacă să acționăm, conștientizând faptul că acum, mai mult ca niciodată, este important să apărăm sacralitatea vieții umane și să luptăm pentru aceia care nu se pot apăra ”. (Dr. Jack Graham, the pastor la Prestonwood Baptist Church)

„Trump este Hitler strigă ei în timp ce sărbătoresc uciderea în masă a copiilor”.(Matt Wals, comentator conservator)

„Cât de tragic poate să fie. Guvernatorul Cuomo a dispus ca World Trade Center să fie luminat în roz pentru a sărbători noua lege din New York, care permite uciderea prin avort a copiilor nenăscuți, până în momentul nașterii….în timp ce monumentul comemorativ World Trade Center poartă numele celor 11 copii nenăscuți care și-au pierdut viața în atacul de la 9/11”. (ONG anti-avort The Susan B Anthony List) „Expoziția Ororile de la Auschwitz vine în New York pentru a ne asigura că oamenii nu vor uita niciodată distrugerea vieții și, totuși, New York tocmai a legalizat holocaustul avortului până la naștere.Sângele curge pe străzile noastre în timp ce noi continuăm să masacrăm viața din uter. (#reverseroe #prolife) (Bryan Kempe, activist pro-life)

„Despre legalizarea avortului până la naștere la New York și de ce bau-baul cu interzicerea avortului în România nu rezistă la argumente”

De Alexandra Nadane

Marți statul New York a decis legalizarea avortului până la naștere în urma unui lobby puternic și constant din partea organizațiilor pro-avort. Ce presupune această decizie? Un nivel uriaș de inumanitate și violență asupra femeilor și copiilor. Consecințele medicale, fizice și psihice asupra femeilor au fost ignorate, iar copiii care printr-un miracol supraviețuiesc încercării de a fi avortați sunt lăsați să moară lent.

O știre care ar fi trebuit să șocheze o lume întreagă s-a transformat în motiv de sărbătoare la New York: guvernatorul Andrew Como a cerut ca vârful turnului One World Trade Center să fie luminat în culoarea roz în noaptea de marți.

Cine spune că ce s-a întâmplat la New York e un caz extrem sau izolat, trebuie să mai citească. În realitate, ce s-a întâmplat marți e vârful aisbergului. Mișcarea pro-avort din SUA are la activ numeroase momente de celebrare a avortului.

Câteva exemple recente:

– Leana Wen, CEO-ul Planned Parenhood, s-a lăudat cu numărul mare de avorturi efectuate de rețeaua de clinici de avort pe care o conduce, iar la începutul mandatului său a declarat că își dorește creșterea numărului de avorturi și a afacerilor din această industrie.

– Oprah Winfrey și mișcarea „Shout Your Abortion” îndeamnă femeile din SUA să celebreze avorturile pe care le-au făcut. Mai multe activiste ale acestei mișcări au postat filmări în timp ce își avortează copiii, lăudându-se că fac cel mai bun lucru. Amelia Bonow, una dintre activistele „Shout Your Abortion” a postat în decembrie un videoîn care le spune unor copii că avortul este ceva grozav.

– NARAL celebrează de Ziua Tatălui tații pro-avort. Dr. Bernanrd Nathanson, unul dintre fondatorii NARAL a participat la legalizarea avortului în SUA și după 35.000 de avorturi a devenit pro-viață. Mărturia lui aici.

Ce legătură are ce se întâmplă în SUA cu ce se întâmplă în România? Există multe conexiuni, dar în acest articol o să mă refer la una singură.

Pe 18 ianuarie 2019 a avut loc a 46-a ediție a Marșului pentru viață de la Washington la care au participat sute de mii de americani. Organizat neîntrerupt din anul 1974, acest eveniment a devenit cunoscut și urmărit și la noi. Pentru mișcarea pro-viață din România, sutele de organizații pro-viață din SUA, miile de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină sunt o permanentă sursă de inspirație.

O parte dintre mesajele de la MPV SUA au făcut referire la nevoia unor legi care să sprijine femeile în criză de sarcină și să protejeze copiii nenăscuți, inclusiv la nevoia unor limite în privința avortului. La puțin timp după Marșul de la Washington am auzit în România câteva voci speriate: „Uitați ce se întâmplă în SUA! Grupurile conservatoare vor să restrângă drepturile femeilor, vor cere și la noi interzicerea avortului.”

Mi se pare foarte necesar ca publicul larg din România să cunoască câteva informații despre problematica avortului din România și SUA și despre atitudinile mișcării pro-avort pentru a analiza cu gândire critică toate manipulările pe care le va auzi în următoarele două luni:

1. În România avortul este legal până la 14 săptămâni de sarcină. În SUA la nivel federal este posibil sa fie legal în toate cele noua luni de sarcină și poate fi legal în funcție de alegerea fiecărui stat. Marți statul New York a decis legalizarea avortului până la naștere, iar bioeticieni precum Alberto Giublini, Francesca Minerva și Julian Savulescu promovează infanticidul, avortul după naștere pe care îl numesc avort post-natal. Embriologia demonstrează că viața există din momentul concepției, iar un studiu Oxford arată că inima copilului începe să bată de la 16 zile. Viața fiecărui copil este unică și importantă din prima secundă.

Când în SUA se discută despre limitarea avortului se ia în calcul situația ireală la care s-a ajuns. O situație în care știința, umanitatea și bunul simț au pălit în fața ideologiei avortului care vrea un singur lucru: cât mai mulți bani. Nu contează cu ce costuri, nu contează mărturiile a milioane de femei cărora le-au fost afectate viețile și milioanele de copii care n-au mai avut șansa să se nască.

2. Falsa asociere dintre feminism, promovarea avortului și drepturile femeii. Primele feministe nu au susținut avortul. În spatele legalizării și promovării avortului au stat bărbați cu roluri cheie în industria exploatării femeilor care au avut tot interesul ca ele să devină obiecte sexuale și să fie controlate prin intermediul avortului. Sue Ellen Browder, jurnalistă cu o carieră de 20 de ani la revista Cosmopolitan vorbește într-un interviu despre cum au inventat materiale și au promovat ideologia pro-avort în defavoarea femeilor.

3. Argumentul că „femeile au nevoie de avort”. În fiecare țară ideologia pro-avort evoluează treptat, așa cum a evoluat în SUA, de la lobby-ul pentru legalizarea avortului „pentru siguranța femeilor” la avortul până la naștere, promovarea avortului post-natal și celebrarea avortului. Pentru că în România mișcarea pro-avort are o istorie scurtă, chiar dacă este foarte bine finanțată (SECS este susținută de Planned Parenthood, la fel și proiectul Sexul vs Barza), activistele pro-avort nu pot promova avortul în mod direct și nu pot spune la TV că vor să se facă cât mai multe avorturi, așa cum susțin colegele lor mai mari din SUA, pentru că societatea ar reacționa ferm. Prin urmare folosesc argumentul că „femeile au nevoie de avort”. La dezbaterile la care am participat, activistele pro-avort au încercat mereu să spună că ele nu promovează avortul, dar vor să se asigure că femeile pot face avort oricând și oriunde, încercând să arate astfel că le pasă de femei.

Dar să vedem cum le pasă activistelor feministe pro-avort de femeile din România. Atunci când sute de organizații pro-viață din România și Republica Moldova invită românii să participe la un marș de solidaritate pentru viață și încearcă să mobilizeze societatea să creeze instrumente clare de sprijin pentru femeile însărcinate: centre de consiliere și sprijin în fiecare județ, acordarea unei indemnizații pentru femeile însărcinate începând cu a 14-a săptămână de sarcină, facilitatea adopției și altele, feministele iau în brațe bau-baul interzicerii avortului. E singura lor șansă de a duce discuția terenul ideilor și știrilor false, pentru că în mod concret nu fac mai nimic pentru a ajuta femeile în criză de sarcină din România sau pentru a asculta vocile miilor de femei care au trecut prin trauma avortului, regretă și au nevoie de sprijin.

3. Panica falsă generată de decizia unor medici sau a unor spitale de a nu mai efectua avorturi. Decizia medicilor care aleg să nu mai facă avorturi se bazează în primul rând pe ceea ce definește în mod fundamental profesia de medic – jurământul lui Hypocrate: „Nu voi prescrie niciodată o substanță cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere, și nici nu voi da vreun sfat în această privință. Tot așa nu voi da unei femei un remediu abortiv.” În România toți medicii depun jurământul care conține acest fragment, indiferent de religia din care fac parte sau convingerile religioase pe care le au. Respectarea jurământului pe tot parcursul profesiei ține de libertatea de conștiință și este protejată de lege.

În realitate femeile nu au nevoie de avort, ci de instrumente de sprijin concrete:

64% dintre femeile care fac avort se simt presate să facă asta.

Rata sinuciderilor în rândul femeilor care au făcut avort este de 6 ori mai mare.

65–85% dintre femeile care fac avort ar fi născut copilul dacă aveau sprijinul UNUI SINGUR BĂRBAT.

Îndemnul meu: implicați-vă, implicați-vă, implicați-vă! În fiecare zi și în mod neobosit. Doar așa vor exista mai multe femei fericite că au depășit criza de sarcină și mai mulți copii care își vor implini menirea în această lume devenind oameni de știință, profesori, medici, astronauți, campioni etc.

 

 


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “CELEBRAREA CRIMEI ÎN URALE ȘI LUMINI ROZ. New York sărbătorește legalizarea avortului inclusiv până în momentul nașterii prin aprinderea în roz a spiralei de pe World Trade Center/ Marsul pentru Viata din SUA si bau-baul activistilor pro-avort: e posibila interzicerea avortului in România?

 1. Pingback: RAZBOIUL CULTURAL din SUA se incinge. Adolescenti catolici LINSATI MEDIATIC pentru sepci cu MAGA la Marsul Vietii. Un episcop catolic i-a condamnat pe ...adolescenti/ NYT declanseaza o campanie impotriva scolilor crestine/ SCOPUL LIBERALILOR: ANIHILAREA C
 2. Oare sa fie doar o coincidenta faptul ca templul zeului Baal caruia i se sacrificau copiii in Babilonul antic (arsi de vii) este reconstruit in New York si Londra?

  Timpurile s-au schimbat dar bestialitatea umana a ramas aceeasi.

  “The Temple of Baal is being rebuilt in New York and London as an operable house of worship, with more such temples to follow.”

  “http://www.ancientdestructions.com/baalbek-temple-human-sacrifice-worship-baal/”

 3. Doamne ferește !!! Bunul Dumnezeu să ne lumineze pe toți !!! Mi-amintesc că am citit cândva, pe undeva, că New York-ul (numit Noul Babilon) va dispărea de pe fața pământului în vremurile din urmă și acum cred că Domnul va îngădui acest lucru pentru asemenea legi criminale … Cum să te mai poți numi om când faci din crimă o virtute și o ridici la rang de lege ??? Doamne ferește de asemenea pervertire a minții și a bunului simț !!!

 4. A zis Domnul:
  De orice cuvânt mincinos să te fereşti; să nu ucizi pe cel nevinovat şi drept, căci Eu nu voi ierta pe nelegiuit.

  Vor vedea. Vom vedea.

 5. Un parinte(care este si medic) mi-a spus ca i s-a intamplat la spovedanie sa vina o femeie de peste 60 de ani, care nu se spovedise niciodata. Primul lucru pe care a intrebat-o parintele a fost daca a facut avorturi. Mirata, femeia a spus ca nu stia ca este un pacat dar facuse in tinerete peste 30(treizeci) de avorturi. Cred ca nu este un caz singular. Sincere sau nu, femei care vorbesc astfel sunt multe si principiul dupa care se ghideaza este “toata lumea face asa”. In Romania avortul a devenit ceva mult prea “normal” ca sa nu ne ingrijoram mai intai de noi si apoi de altii. Cred ca biserica nu se implica destul pentru a reduce acest flagel… Avorturile sunt ca niste sacrificii pentru cel viclean….

 6. @miriam
  “In Romania avortul a devenit ceva mult prea “normal” ca sa nu ne ingrijoram mai intai de noi si apoi de altii.”

  Parafrazand si generalizand, as spune “In Romania adormirea constiintei a devenit ceva mult prea “normal” ca sa nu ne ingrijoram mai intai de noi si apoi de altii.”

 7. “Oare sa fie doar o coincidenta faptul ca templul zeului Baal caruia i se sacrificau copiii in Babilonul antic (arsi de vii) este reconstruit in New York si Londra?
  Timpurile s-au schimbat dar bestialitatea umana a ramas aceeasi.”

  Intocmai.

  “Mi-amintesc că am citit cândva, pe undeva, că New York-ul (numit Noul Babilon) va dispărea de pe fața pământului în vremurile din urmă…”

  Da…

  “A zis Domnul:
  De orice cuvânt mincinos să te fereşti; să nu ucizi pe cel nevinovat şi drept, căci Eu nu voi ierta pe nelegiuit.

  Vor vedea. Vom vedea.”

  Da…

 8. “Avorturile sunt ca niste sacrificii pentru cel viclean….”

  Da.

 9. “Noua legislație din New York implică și faptul că acele femei ale căror copii sunt uciși în pântec împotriva voinței lor – de exemplu, din cauza violenței domestice – nu vor putea să îi dea pe agresori în judecată pentru uciderea copiilor.”

  E clar coeficientul de demonizare la cei care sustin avortul, dar pana si ce reiese din citatul de mai sus demonstreaza ca este incurajata uciderea copiilor in pantec prin orice mijloace. Cand legile sunt deviate intr-un asemenea hal in privinta vietii unui om pana la urma, te poti astepta la devieri maxime si cu privire la alte aspecte. Deviatiile se vor tine lant, dar sper sa-i neutralizeze Dumnezeu pe criminali. Unele mame au acum liber sa-si creasca proprii copii in burta pentru organe si sa mai faca si un ban. O societate complet criminala. Ar trebui sa ne mobilizam, pana nu ne-ajunge si pe noi din urma ciuma asta, dar, si daca s-ar face referendum, multe “doamne” ar sta lejer acasa, parca vad.

  “65–85% dintre femeile care fac avort ar fi născut copilul dacă aveau sprijinul UNUI SINGUR BĂRBAT.”

  La judecata ei si ele se vor lua de mana, iar din folclor reiese ca multi se vor tine de mana si cu soacra mare.

 10. Un american da un avertisment referitor la mesajul pe care l-a primit de la Duhul Sfant pentru locuitorii din New York. Dupa ce s-a votat legea privind avortul pana la nastere, a auzit de mai multe ori cuvantul Nemesis, fara sa fi avut habar ce inseamna acest cuvant.
  Dire warning for New York City. Dream I had within this past year. Also word of knowledge from the Holy Spirit concerning late term abortion.
  https://www.youtube.com/watch?v=wr5pD3wZhzE

 11. Pingback: Părintele Cezar Axinte (VIDEO+TEXT) despre DEMONIZAREA LUMII prin DESFRÂNAREA NERUȘINATĂ, IDEOLOGIA DE GEN, ACCEPTAREA PRUNCUCIDERII ș.a.: “Pare că între poporul român şi Dumnezeu este un munte uriaş de păcate. Astăzi, LUCRAREA DEMONICĂ
 12. Pingback: Părintele Cezar Axinte (VIDEO+TEXT) despre DEMONIZAREA LUMII prin DESFRÂNAREA NERUȘINATĂ, IDEOLOGIA DE GEN, ACCEPTAREA PRUNCUCIDERII ș.a.: “Pare că între poporul român şi Dumnezeu este un munte uriaş de păcate. Astăzi, LUCRAREA DEMONICĂ a c
 13. Un pas înapoi pentru umanitate.

  Legea radicală aprobată astăzi de guvernatorul statului Illinois o întrece și pe cea dată în ianuarie de statul New York. Această lege permite avortul în orice moment al sarcinii pe motivul ,,sănătății” mamei.

  Însă, ceea ce este poate cel mai crud, este faptul că legea permite avortul prin procedura nașterii parțiale. Cu un forceps, bebelusul este tras de câte un picior pâna cand ambele membre inferioare ies în exterior. După ce umerii și bratele ajung și ele în exterior, adică tot corpul copilului (mai puțin capul) este în afara mamei, doctorul penetrează craniul copilului, mai exact străpunge cu un instrument ascuțit scalpul acestui, urmând ca apoi să aspire creierul bebelușului. Copilul este astfel decerebrat, moare și poate fi extras complet din vaginul mamei.

  Nu este greu să ne închipuim cât de barbare sunt asemenea proceduri. Vorbim despre această procedură la sfârșitul celui de-al doilea trimestru și în cel de-al treilea trimestru, când acești copilași simt durerea, sunt complet formați și mai mult, pot supraviețui și în afara corpului mamei.

  La fel, nu este greu să înțelegem că astfel de proceduri sunt doar o fardare a infanticidului, având în vedere că singura parte care nu a ieșit din copil este capul acestuia, acest lucru ,,justificând” avortul. Dacă era capul copilului la zece cm distanta de unde se află în timpul acestei proceduri, deci în afara corpului mamei, ceea ce se întampla era considerat o crimă care ne oripila pe toți.

  Adevărul este că avortul oprește o viață nevinovată, rănește o mamă și impietrește inimi. Dacă ne dorim să fim oameni liberi, în primul rând trebuie să cunoaștem adevărul. Să nu rămânem indiferenți.
  (Preluat de pe facebook-ul Eliza Maria Clotea)

  https://www.liveaction.org/news/illinois-house-passes-abortion-worse-new-york/

  Doamne ajuta-ne sa te marturisim, intareste-ne Doamne, nu ne lasa!

 14. Ce scrieți voi aici este incredibil. Nu pot să cred că umanitatea poate alege așa ceva. Dacă totuși s-a întâmplat ceea ce voi scrieți înseamnă că am pierdut însăși calitate care ne face plăcuți înaintea Lui Dumnezeu: mila. “Milă voiesc, nu jertfă” zice Domnul. Vom pieri negreșit.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare