COALITIA PENTRU FAMILIE PROPUNE REFERENDUMUL LA SFARSITUL LUI APRILIE/ Scandal la conferinta CpF de la Timisoara (Video). Cativa activisti pro-LGBT contesta REFERENDUMUL pentru ca ar fi facut pe… “BANII NOSTRI”/ Mostre de limbaj “progresist” anti-CpF: “FUCKING RETARDED”, “HOTI SI DOBITOCI”

10-03-2017 3 minute Sublinieri

Asociatia MozaiQ

Prezența Coliției pentru Familie la Universitatea de Vest din Timișoara, contestată de timișoreni.Reprezentanții Coaliției pentru Familie, luați la întrebări cu privire la modul în care va fi finanțat un eventual referendum privind articolul 48 din Constituție.

În data de 8 Martie 2017 in cadrul conferinƫei „DEFINIREA CĂSĂTORIEI ȘI A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI”, eveniment ce a avut loc în TIMISOARA, AULA MAGNA A UNIVERSITATII DE VEST,

am avut surpriza neplacută sa fim martorii unui scenariu al violenƫei verbale si al incercării de a perturba evenimentul de către un grup organizat de activisti LGBT, grup care a vociferat permanent intrerupand de mai multe ori discursurile vorbitorilor, totul intr-o manifestare lipsită de orice cultură a dialogului si civilizaƫie a exprimării intelectuale, utilizand, strigate, acuzatii,calomnii.

Desi au provocat violenƫă verbală şi intoleranƫa activistii LGBT au fost suportaƫi şi lăsati să rămană in sală pană la sfărsitul conferintei, organizatorii nefăcând apel la organele de ordine.

Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Oradea, că este încrezător în șansele proiectului de lege privind revizuirea Constituției, atât în Camera Deputaților, cât și în Senat, astfel încât referendumul pentru definirea familiei tradiționale ca uniunea dintre un bărbat și o femeie ar putea fi organizat pe 23 aprilie, potrivit negocierii cu partidele politice.

“Săptămâna viitoare vom avea votul în plenul Camerei Deputaților pe proiectul de lege, cred că va fi un vot favorabil, cred că nu vor exista probleme, apoi va ajunge în Senat, unde credem că vom avea și acolo și succes. Ar urma, sigur, legea ca atare și promulgarea unei legi pentru convocarea referendumului. Din acel moment încercarea noastră va fi din nou foarte puternică, pentru că la urne vor trebui să fie prezenți în jur de 5,5 milioane de cetățeni români. Iar pentru asta noi trebuie să ne asumăm sarcina deloc ușoară de a informa societatea românească”, a declarat Mihai Gheorghiu.

Președintele Coaliției pentru Familie a subliniat că organizarea acestui referendum în România și succesul său va însemna că vocea poporului se va exprima pentru menținerea tradițiilor, a fundamentului creștin al vieții familiale și sociale.

“Este un lucru foarte important pentru că acolo unde legislația a fost schimbată, unde o minoritate puternic ideologizată, și radicală, a putut să schimbe legislația, să rescrie regulile pentru întreaga societate, acest lucru s-a făcut fără consultarea societății civile, a poporului. Apelul la popor înseamnă apelul la conștiința fiecăruia, fundamentul inalienabil al democrației”, a subliniat Gheorghiu.

În ceea ce privește data referendumului, Gheorghiu a menționat că în negocierea cu grupurile parlamentare a fost stabilită data de 23 aprilie, însă este realistă și analiza unei alte dăți în caz de întârziere a procedurii.

“În cazul în care procedurile devin mai greoaie și ar putea să existe întârzieri, evident că va trebui să discutăm altă dată. Dar data pe care noi am susținut-o și am negociat-o este 23 aprilie. Este realist să ne gândim și la altă dată, dacă apar întârzieri”, a precizat Gheorghiu.

Pentru cursul după-amiezii, în sala mare a Primăriei Oradea a fost programată și organizarea unei dezbateri pe tema acestui referendum, la care au fost invitați reprezentanți ai tuturor cultelor bisericești, organizații civice, simpli cetățeni.

De asemenea, Coaliția pentru Familie intenționează să organizeze în 25 martie o mare adunare publică la Oradea, simultan cu alte asemenea manifestări în alte orașe ale țării, precum și un marș pentru viață.

Peste 3.000.000 de români, din care 100.000 bihoreni, au semnat pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constituție pentru definirea căsătoriei ca uniune liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a declarat că referendumul pe tema definirii căsătoriei în Constituţie ca uniune între bărbat şi femeie ar putea fi organizat la sfârşitul lunii mai, iar o propunere în acest sens va fi făcută partidelor politice.

“(…) Vom veni cu o propunere către partidele politice de a accepta organizarea referendumului în ultima decadă a lunii mai. Şi cred că acest lucru va fi acceptat. Trebuie să ne exprimăm voinţa şi dorinţa de a apăra familia şi de a-i apăra pe copiii noştri”, a declarat, miercuri seara, Mihai Gheorghiu, potrivit Mediafax.

De asemenea, medicul Pavel Chirilă, prezent la o conferinţă pe această temă, consideră că, în prezent, “se lucrează pentru a se distruge identitatea de gen a omului” şi că Biserica încearcă să apere normalitatea.

“În toată Europa vedem băieţi în fustiţe şi fetiţe în pantaloni, vedem certificate de naştere care au trei căsuţe: masculin, feminin şi neutru. Este o luptă acerbă pentru a distruge identitatea de gen a persoanei. În momentul în care este distrusă, cu acel om poţi să faci orice. Noi vrem să apărăm normalitatea, am ajuns în secolul în care normalitatea trebuie apărată”, a declarat medicul Pavel Chirilă.

  • Anghel Buturuga:

“Din banii nostri”…

Da, din banii nostri, exact.  Vrem referendum pentru familie din banii nostri, pe banii nostri. Nu vrem sa dam taxe si impozite unui stat care redefineste familia ca asa zice nu stiu ce ONG “progresist”. Sa retinem argumentul.

“Progresistii” se exprima. Sa-i ascultam:

Citez:

“c…e astia is turbati?
ASTA LE ARDE LOR ACUMA familia traditionala in morti mamii lor
are they fucking retarded?
hotii scapa hotii si dobitocii astia cred ca e momentu oportun”
<

“Ma scoate din minti asta cu sa ne aparam copiii. Cum ii aperi? Sa nu-i mai bata? Sa nu-i mai trimita la cersit? Sa nu-i mai trimita la munca de la 7 ani? Sa schimbam sistemul de educatie in asa fel incat sa fie optim? Sa ne lasam de tampenia asta cu fara vaccinuri?
M..e tie si tuturor celor care te asculta.”

“Sa fim realisti, nu va fi un vot anti-CPF, deci cea mai buna strategie pentru evitarea interzicerii constitutionale este neprezentarea la vot. Asa s-a mai intamplat cu referendumul anti-migranti de anul trecut din Ungaria, cel anti-gay de acum 2 ani din Slovacia si chiar la cel pentru demiterea lui Basescu.”

“când ministru de interne este una din curvele lui Dragnea, iar PSD este interesat să considere votul pro-CPF ca pe o victorie personală, nu aş fi sigur că poliţia va opri traseele cu urna mobilă prin sate pentru culegerea voturilor. Pragul este mai mic decât la referenumul pentru demiterea lui Băsescu şi este posibil să treacă.”

“hotii si dobitocii
coalitia pentru familie in a nutshell”

De aici: https://www.reddit.com/…/coalitia_pentru_familie_vrea_sa_o…/

Si putina analiza:

dupa cum se vede, orizontul simbolic al tefelistilor anti-CFP este foarte apropiat de orizontul simbolic al #rezist-entilor. Pana acolo incat si tacticile se vor asemana.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Referendum casatorie familie, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “COALITIA PENTRU FAMILIE PROPUNE REFERENDUMUL LA SFARSITUL LUI APRILIE/ Scandal la conferinta CpF de la Timisoara (Video). Cativa activisti pro-LGBT contesta REFERENDUMUL pentru ca ar fi facut pe… “BANII NOSTRI”/ Mostre de limbaj “progresist” anti-CpF: “FUCKING RETARDED”, “HOTI SI DOBITOCI”

  1. Ar trebui sa se mentioneze faptul ca [scuzati cacofonia] “casatoria trebuie sa fie doar intre barbat si femeie care au fost nascuti barbat si femeie”, intrucat si transexualii sunt “barbati” si “femei” si nu trebuie sa existe o astfel de bresa. N-au decat sa traiasca in parteneriate. Nu exista loc pentru ei in casatorie.

  2. @ Ion:

    Nu, fiindca ar insemna ca acceptam in sine ideea de transsexuali, pe langa complicarea problemei.

  3. Pingback: COALITIA PENTRU FAMILIE denunta un FAKE NEWS: INTERZICEREA FILMULUI "FRUMOASA SI BESTIA"
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare