Der Spiegel despre ALIANTA ISTORICA DINTRE GRUPARILE PRO-HOMOSEXUALITATE SI PRO-PEDOFILIE/ Esti crestin? Te arestam! Esti crestin? Te reeducam! REPRIMAREA LIBERTATII RELIGIOASE, o realitate care ne priveste si pe noi

31-08-2013 10 minute Sublinieri

lgbt-pedo

În anii 80, grupurile de activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianţă cu pedofilii, militând pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioadă neagră pentru comunitatea gay, despre care puţini au curajul să vorbească astăzi, anunţă publicaţia germană Der Spiegel. În iulie 1981, revista pro-gay „Rosa Flieder“ publica un interviu cu Olaf Stüben, unul dintre cei mai cunoscuţi pedofili din Germania de la acea vreme, care scria pentru ziarul de stânga, Die Tageszeitung. Stüben milita deschis pentru acceptarea pedofiliei drept un lucru sănătos şi moral.

Pedofilul a fost întrebat dacă este acceptabil ca adulţii să întreţină raporturi sexuale cu copii şi tineri. Stüben a răaspuns detaliat despre partide de sex cu băieţei şi declara că a venit vremea ca atingerea copiilor să nu mai fie un lucru tabu. „Inocenţa copiilor este o invenţie a lumii burgheze de la începuturile capitalismului“, susţinea Stüben. Dar interviul din revista Rosa Fielder nu era o raritate. Din contră, în anii 70 şi 80, multe publicaţii pro-gay promovau deschis sexul cu copii, publicând chiar şi poze cu băieţei dezbrăcaţi. Revista „Don“ a prezentat cinci reportaje cu experienţele unor bărbaţi pedofili. Titlul era „Nu suntem violatori de copii!“.

În ultimele luni, mulţi germani discută despre cum a putut Partidul Verde să se lase manipulate de pedofili în anii 80. Partidul a fost supus unei asemenea presiuni, încât l-a angajat pe expertul în politica, Franz Walter, să analizeze istoria proprie a partidului legată de acea perioadă. Cu toate acestea, scrie Der Spiegel, este foarte clar că mişcarea gay din Germania trebuie să recunoască şi să accepte acest capitol negru din existenţa sa. Oricine cercetează prin arhive poate găsi suficient de multe dovezi care leagau organizaţiile pentru drepturile homosexualilor de activiştii pedofiliei. 

Dacă pedofilii aveau probleme cu legea, se puteau baza pe consiliere juridică din partea unui grup numit „Avocaţii gay“. Mulţi politicieni din Partidul Verde au grijă să se asigure că cererile de legalizare a sexului cu minori erau auzite. Astăzi pare şocant cum au putut homosexualii să se asocieze şi să susţină oameni ale căror obsesii erau cât se poate de clar ilegale. Toleranţa pentru pedofilie avea însă mai multe cauze. În primul rând, mulţi gay de atunci simţiseră pe pielea lor discriminarea statului. Sexul între bărbaţi a fost scos de pe lista infracţiunilor abia la sfârşitul anilor 60, în plină Revoluţie Sexuală. Acesta pare să fie unul dintre motivele pentru care homosexualii nu mai doreau ca şi alte inclinaţii sexual deviante să fie judecate. Într-un climat de toleranţă generală, mişcarea gay îşi pierduse orice reper moral: grupurile gay nu numai că nu se distanţau de pedofili, ci i-au luat sub aripa lor protectoare.

Momentul culminant a fost şocanta idée că băieţilor minori nu ar trebui să li se nege şansa de a avea experienţe sexual cu bărbaţi adulţi. Chiar şi astăzi, Asociaţia Lesbienelor şi a Homosexualilor din Germania (LSVD) susţine pe site-ul său, că în anii 80, singurii bărbaţi care aveau curajul să vorbească despre orientarea lor, erau cei care experimentaseră sexul cu adulţi în copilăria sau adolescenţa lor.

Pentru pedofili, alianţa cu mişcarea gay a avut numai beneficii. Aveau astfel o platformă pe care puteau să îşi exprime obiectivele. Mişcarea gay din Germania anilor 80, i-a ajutat pe pedofili în toate formele posibile. În pamfletul „Sfaturi juridice pentru homosexuali“ exista un capitol de o pagină şi jumătate despre „sprijinul prin argumente“. Îi instruia pe bărbaţii care erau acuzaţi de a fi întreţinut relaţii sexuale cu minori cum să scape de acuzaţii. La mijlocul anilor 80, mişcarea gay din Germania a început să se distanţeze de pedofili. La convenţia Partidului Verde din martie 1985, partidul a aprobat un document care cerea legalizarea sexualităţii non-violente între adulţi şi copii. Incidentul a cauzat un scandal uriaş în Germania, astfel încât Verzii au ratat şansa de a mai intra în Bundestag. Mişcarea feministă a fost cea parţial responsabilă pentru creşterea conştientizării între politicienii de stânga despre daunele cauzate de pedofilie. Celebra feministă Alice Schwarzer a luptat activ împotriva abuzului faţă de copii, într-o vreme în care pedofilia era acceptată în unele cercuri.

Nota noastra: ceea ce nu arata Der Spiegel este ca alianta intre homosexuali si pedofili este ACTUALA si nu face parte doar din istorie. O dovada a fost produsa chiar la noi in tara, recent, de ACCEPT, care a invitat un profesor pedofil din Olanda; este semnificativ si faptul ca o activista LGBT isi desfasoara activitatea la un liceu, avand de-a face, asadar, cu MINORI (este vorba de cazul Liceului Cosbuc).

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Cetatea Ciceiului nr. 23, sector 6, Bucuresti

Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro

office@alianta-familiilor.ro

29 august 2013

ESTI CRESTIN? TE AMENDAM! ESTI CRESTIN? TE EXILAM …

Esti crestin? Te amendam. Esti crestin? Te exilam. Esti crestin? Te arestam. Esti crestin? Te concediem. Esti crestin? Te deprivam de drepturi. Esti crestin? Te reeducam. Si lista continua. Acesta e verdictul secularismului si al institutiilor lui impotriva crestinilor care isi manifesta credinta in spatiul public. Penalizarile pentru a fi crestin in zilele noastre cresc din zi in zi. Asta a fost dovedita din nou, fara echivoc, de evenimentele care s-au petrecut dincolo de Atlantic saptamina trecuta. Incidentele despre care scriem astazi au o tema comuna: exercitarea drepturilor crestinilor este penalizata. Ele sunt o simptoma a unei probleme despre care scriem mereu – secularismul e intolerant, iar structurile seculare discrimineaza la adresa crestinilor. Incidente de genul celor despre care scriem astazi le mentionam aproape saptaminal in scrisoarea noastra saptamanala de marti si la care va incurajam pe toti sa va abonati. Ea deschide ochii spre o realitate diferita, una care lipseste din media romana, si va tine la curent cu ultimele evenimente care ne afecteaza credinta in viata publica. 

New Mexico: Esti Crestin? Te Amendam

Acesta e mesajul unei decizii judecatoresti emise pe 22 august de Tribunalul Suprem al statului american New Mexico. In 2006 o familie crestina, proprietara a unui studio de fotografie, a refuzat sa fotografieze ceremonia de “casatorie” a doua femei. Refuzul a fost motivat pe  consideratii de constiinta si a convingerilor religioase a proprietarilor. Fiind refuzate, cele doua femei au dat studioul in judecata. Legea nediscriminarii din New Mexico interzice refuzul serviciilor pe baza de orientare sexuala. Comisia Drepturilor Omului din New Mexico (The New Mexico Commission on Human Rights), al carei echivalent in Romania Clashing-Claims-Elaine-Hugueninar fi Consiliului National de Combatere a Discriminarii, i-a gasit pe fotografi vinovati de discriminare pe baza de orientare sexuala. Fotografii au facut recurs, iar dupa 6 ani, Tribunalul Suprem din New Mexico a dat castig de cauza lesbienelor. Libertatea religioasa si de constiinta a fotografilor crestini a fost declarata irelevanta. Nediscriminarea si egalitatea in drepturi, a declarat tribunalul, au prioritate in raport cu libertatea religioase si de constiinta.

Foarte ingrijoratoare, insa, sunt comentariile si analiza judecatorilor conform carora intr-un stat de drept libertatea religioasa, exprimata la nivel de actiune, este limitata cind e exercitata in detrimentul drepturilor altor persoane. (“In a constitutional form of government, personal, religios, and moral beliefs, when acted upon to the detriment of someone else’s rights, have constitutional limits.”) Individul e liber sa creada cum vrea, au spus judecatorii, dar cind actiunile lui intra in conflict cu drepturile altora, e necesara o acomodare. (“One is free to believe, think and speak as one’s conscience, or God, dictates. But when actions, even religiously inspired, conflict with other constitutionally protected rights, then there must be some accommodation”.) E irelevant, au afirmat ei, ca fotografii sunt constansi sa-si compromita credinta religioasa care le-a inspirat si definit viata. Compromisul e o consecinta necesara a faptului ca traim intr-o societata “multiculturala”. (“A multicultural, pluralistic society, one of our nation’s strengths, demands no less”.) Ba mai mult, compromisul e un pret pe care crestinul trebuie sa-l plateasca pentru a trai intr-un stat liber. (fotografii crestini “are free to think, to say, to believe, as they wish; they may pray to the God of their choice and follow those commandments in their personal lives wherever they lead. … But there is a price to pay, one that we all have to pay somewhere in our civic life.  .. it is the price of citizenship”.)

Opinia judecatoreasca o puteti citi aici, iar citatele acestea se afla pe ultimele doua pagini ale opiniei: ttp://www.adfmedia.org/files/ElanePhotoNMSCopinion.pdf

Notati indeosebi ce declara tribunalul: credinta e doar atit – convingeri personale care pot fi exercitate la nivel personal, dar nu pot fi transpuse in actiuni in spatiul public. Asta reflecta  ostilitatea secularismului fata de religie: religia este o chestiune privata, nu publica. Nu stim, insa, de nici un alt drept care nu poate fi exercitat in public. Exceptia e religia care, dupa ideologia secularista, poate fi practica doar in spatiul personal, nu public.

AFR va recomanda: Pa marginea deciziei Tribunalului Suprem din New Mexico va recomandam comentariul urmator: http://www.nationalreview.com/article/356539/clashing-claims-ryan-t-anderson

Esti Crestin? Te Reeducam

Un caz similar e pe rol in statul american Oregon unde o patiserie crestina a refuzat sa impodobeasca sala de nunta a unui cuplu homosexual cu torte, tot din motive de constiinta si convingeri religioase. Au fost si ei dati in judecata. Ministrul Muncii din stat a facut o afirmatie, cu privire la crestini, recomandind ca afacerilor lor sa nu fie inchise ci ei sa fie “reabilitati”. (“The goal is never to shut down a business. The goal is to rehalibitate”.) Citim printre randuri obiectivul sinistru al secularismului – munca crestinilor trebuie utilizata dar gandirea lor transformata sa accepte casatoriile homosexuale si homosexualitatea. Istoria pare sa se repete. Asa a fost in Uniunea Sovietica, China comunista si Romania. Inchisorile de la Sighet, Jilava si Canalul Dunarea-Marea Neagra sunt martore ale reeducarii crestinilor care s-au opus ideologiei seculariste si comuniste. Detalii despre incidentul din Oregon le puteti citi aici: http://www.ncregister.com/blog/joan-desmond/opponents-of-same-sex-marriage-need-rehabilitation#ixzz2cwe4ON28

Esti Crestin? Te Concediem

Universitatile americane, care ar trebui sa fie cele mai tolerante si sa promoveze pluralismul si diversitatea de opinii, se afla in primul rind al discriminarii impotriva crestinilor care critica homosexualitatea si casatoriile homosexuale. Saptamina trecuta Dartmouth University, una din cele mai prestigioase universitati americane, a concediat un episcop anglican.  Episcopul, originar din Malawi, a fost angajat sa conduca centrul universitar de spiritualitate, etica si dreptate sociala. Meteahna lui insa a fost tocmai locul de provenienta: Biserica Anglicana din Malawi se opune homosexualitatii si casatoriilor homosexuale. Cu ani in urma acest episcop a criticat decizia Bisericii Episcopale din SUA de hirotonie a unui episcop homosexual. Dartmouth e un exemplu ingrijorator de cenzurare si persecutie a crestinilor care afirma valorile biblice in detrimentul celor seculare. Detalii privind acest incident le aflati aici: http://www.theamericanconservative.com/dreher/no-african-christians-apply-dartmouth/ 

Esti Crestin? Nu ai drepturi 

Canada e cu un pas inaintea Americii privind discriminarea impotriva crestinilor. Recent, le Parti Quebecois din Quebec a lansat un proiect legislativ care sa interzica persoanelor religioase sa poarte simboluri religioase in public si angajatilor din domeniul public sa poarte simboluri religioase la locul de munca. Francezii secularisti din Quebec se inspira in actiunea lor discriminatorie de la francezii continentali care au institutionalizat laicismul in Franta. Laicismul insa nu este o doctrina seculara neutra, ci una care exclude religia din spatiul public si o transforma in intregime intr-o afacere personala. Exclude influenta religiei in politica, legislatie, moralitate, educatie, ori in spatiul public si institutiile publice. Secularistii englezi au scontat acelasi succes. Este legal pentru companiile engleze sa interzica portul simbolurilor religioase la locul de munca, iar Curtea Europeana a Drepturilor Omului, (a se citi: nu a companiilor!) a declarat aceasta prohibitie ca fiind nediscriminatorie. Va ganditi sa emigrati in Quebec? Lasati-va simbolurile religioase acasa. E posibil ca ajunsi la Montreal cu crucea la gat sa fiti arestati ori amendati in loc sa vi se spuna “bine ati venit”. Detalii privind proiectul legislativ din Quebec pot fi citite aici:http://www.ottawacitizen.com/opinion/op-ed/Quebec+bans+religion+from+public+square/8821970/story.html

Esti crestin? Iti indoctrinam copiii in homosexualitate

Un ultim incident s-a petrecut tot saptamina trecuta, dar in statul american New Jersey unde guvernatorul statului a semnat o lege care interzice consilierea adolescentilor care se lupta cu simtaminte homosexuale. Tot mai multi parinti crestini americani se plang ca unii dintre copiii lor, expusi mediei deocheate americane, se declara atrasi sexual de persoane de acelasi sex. Vreme de citeva decade parintii au desfasurat prin biserici asa numitele programe de “exod” din diverse patimi, alcool, fumat, pornografie ori homosexualitate. Unii psihologi au lansat programe speciale pentru a ajuta tinerii care nu doresc atractii homosexuale, sa-si revina la normal. Cu luni in urma California a devenit primul stat american care sa interzica prin lege consilierea ori ajutorarea adolescentilor sa se debaraseze de atractii homosexuale. Saptamina trecuta New Jersey a devenit al doilea stat, iar tot saptamina trecuta statul New York a initiat si el un proiect legislativ identic. Detalii aici: http://www.nydailynews.com/blogs/dailypolitics/2013/08/three-nys-dems-want-to-follow-nj-gop-gov-chris-christie-in-banning-gay-conve-0

Cine va castiga batalia?

Ascensiunea fara precedent din ultimii ani a drepturilor homosexualilor s-a facut in detrimentul libertatii religioase. Batalia inca continua, dar mai fiecare decizie judecatoreasca si initiativa legislativa se pronunta impotriva crestinilor. Crestinii pierd iar libertatea lor de constiinta si religioasa e tot mai subreda. Intrebarea tot mai des pusa este: va supravietui libertatea religioasa asaltului drepturilor homosexualilor? Subiectul acesta a facut obiectivul unui interviu acordat, pe 23 august, publicatiei americane National Review Online de un expert american in drept constitutional si libertate religioasa. Vi-l recomandam: http://www.nationalreview.com/corner/356560/will-religious-liberty-survive-same-sex-marriage-kathryn-jean-lopez

 Lectii pentru Romania si crestini

Atentionam de multi ani comunitatea crestina din Romania privind pericolele care privesc libertatea noastra religioasa. Simtim o somnolenta privind acest subiect si chiar o oarecare incredere falsa ca “in Romania nu se va intimpla nici odata asa ceva.” Atentionare: gandirea aceasta e gresita. Daca diminuarea libertatii religioase in una din cele mai religioase tari din lume, SUA, se produce atit de rapid, acelasi trend va incepe sa bata si la usa Romaniei curind. E vremea sa ne trezim si sa pretuim ce avem.crestini-prigoniti

Un pericol iminent pentru libertatea religioasa din Romania e proiectul legislativ initiat de dl Remus Cernea privind parteneriatele civile. El interzice “discriminarea” impotriva parteneriatelor homosexuale. Imaginati-va un cuplu homosexual cerindu-va sa le fotografiati “nunta” ori sa le inchiriati salile de nunti pentru a-si comemora uniunile. Imaginati-va cerindu-va sa le impodobiti sala de “nunta” cu flori, ori sa faceti catering pentru ceremoniile si uniunile interzise de Biblie. O veti face? Daca refuzati veti fi dati in judecata. Proiectul dlui Cernea impune patronilor sa acorde concediu obligatoriu cuplurilor homosexuale dupa “nunta”. Patroni crestini: cum veti reactiona cind vi se va cere sa faceti lucrul acesta?

Daca crestinilor din Romania inca nu le pasa, evenimente ca cele descrise astazi ii va forta sa le pese. Dar s-ar putea sa fie prea tarziu. S-ar putea ca trezirea sa se faca la un punct cind pierderea libertatii religioase ori a manifestarii credintei in spatiul public sa fie ireversibila. Auzim des comentariul: “Nu imi pasa. Cum ma afecteaza asta pe mine”? Acum e evident ca legiferarea lucrurilor rele ne afecteaza. Va reamintim ca Declaratia de la Timisoara promoveaza libertatea religioasa si drepturile crestinilor de a-si manifesta credinta in spatiul public. Puteti citi si semna Declaratia aici: http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Un alt pericol, dar la nivel unional, e directiva propusa pentru interzicerea “discriminarii” pe baza de “orientare sexuala” in prestarea de servicii. Acum poate intelegeti de ce acest proiect de directiva e foarte periculos pentru crestini. Proiectul nu a fost inca adoptat, Germania inca impotrivindu-se directivei. In 2009 AFR a inregistrat in Parlamentul European un memoriu de opozitie impotriva directivei. 

CORINA UNGUREANU: NU, CATEGORIC NU!

Corina Ungureanu si-a anuntat candidatura independenta la europarlamentare in mai 2014. AFR deja spune: Nu, categoric nu! Dna Ungureanu promoveaza revolutia sexuala asa cum o face europarlamentara PNL Renate Weber si dl Remus Cernea, fost membru PSD. Insistam: nu acordati dnei Ungureanu semnaturile de care are nevoie pentru a candida, iar daca ajunge pe listele electorale, nu o votati. Dna Ungureanu impartaseste ideologia seculara de stanga, si ne-a facut de rusine in afara tarii pozind pentru Playboy. Copiii nostri si tineretul Romaniei nu au nevoie de modele de viata deocheate, ci de persoane integre moral si competente profesional. Detalii privind candidatura dnei Ungureanu le puteti citi aici:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/corina-ungureanu-playboy-parlamentul-european-460015.html

MEMORIU PRO VITA, PROVITA MEDIA SI AFR PRIVIND RUAM

In Parlament se afla pe rol o propunere legislativa privind reproducerea umana asistata medical. Miscarea profamilie si provita din Romania se opune si cere Parlamentul sa respinga acest proiect legislativ. Pe 11 august Pro Vita, Pro Vita Media si AFR au inregistrat in Senat Memoriul alaturat care explica de ce acest proiect nu e potrivit pentru Romania. Lung de 7 pagini, Memoriul poate fi citit, in intregime, aici: http://provitabucuresti.ro/docs/lobby/RUAM-2013-opinie-prelim.pdf

sigla

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 250, 27 aug 2013

Francezii nu accepta mizeria. Primarul ales al unei comunitati din Franta refuza sa “casatoreasca” doua femei. Desigur, presa antivalori face abuz de epitete, catalogand-o pe dna primar Marie-Claude Bompard ca fiind de extrema dreapta. Este al doilea caz de primar care refuza aceste mizerii, de la legalizarea acestora de catre socialisti in primavara acestui an (link).

Transumanism. Ideologia si tehnologia transumanista merg inainte. Transumanismul promoveaza ideea ca mecanismul de functionare a fiintei umane poate fi reprogramat prin intermediul tehnologiei pentru a-l imbunatati. Ultimul articol, ingrijorator spunem noi, descrie progresul facut de un nanotehnolog japonez care reconfigureaza materialul genetic uman pentru a transforma barbatii in mame si femeile in tati (link).

Noua tendinta in sexualitate – Adolescenti. O noua tendinta se simte in America: parintii le permit copiilor lor adolescenti sa-si aduca prietenii acasa peste noapte pentru a avea relatii sexuale. Mai bine asa, zic parintii libertini, decat in alta parte unde e mai riscant (link).

Quebec – Esti crestin? Te exilam. Autoritatile provinciei Quebec au anuntat recent ca intentioneaza sa emita o lege care sa interzica personalului de stat sa poarte simboluri religioase la locul de munca, cat si cetatenilor in spatiile publice, adica pe strada, in parcuri, etc. Esti crestin si vrei sa porti simboluri crestine la locul de munca? Uita totul si compromite-ti credinta. Acesta e mesajul guvernului secular si agresiv al Quebecului (link).

Oregon – Esti crestin? Te reeducam. Cu luni in urma, o florareasa din statul american Oregon a refuzat sa vanda flori pentru o “casatorie” homosexuala in Portland. Un oficial al statului a spus, incredibil, ca atat ea, cat si toti cei care se opun acestor nebunii trebuie “educati”. Noua, romanilor, acest termen ne aminteste de reeducarile de la Pitesti, Sighet si Aiud. Asemenea vesti sumbre vin dintr-o tara care isi permite sa pozeze in campioana democratiei (link).

New York – Evreii in ofensiva. Evreii din New York au intrat in ofensiva ca sa-si protejeze drepturile. Articolul alaturat din New York Times afirma ca evreilor ortodocsi (hasidici) din New York le-a ajuns cutitul la os: cer ca practicile lor religioase sa fie respectate in public. 330.000 dintre cei 1,1 milioane de evrei care traiesc in New York sunt ortodocsi traditionalisti. Au reusit sa-si aleaga parlamentari in congresul statului si personalitati influente in consiliul municipal al New Yorkului. Rezultatele, afirma New York Times, surprind (link).

Masacrul crestinilor in Egipt. Masacrul crestinilor care a avut loc in Egipt acum doua saptamani a fost cel mai grav din ultimii 700 de ani (link).

Thailanda – Casatorii homosexuale. Articolul alaturat discuta incercarile de legalizare a casatoriilor homosexuale in Thailanda, o tara conservatoare, dar “toleranta”, zice articolul (link).

Surogatul si familia monoparentala. Tendinta – barbati care traiesc singuri, nu se casatoresc, si au copii din mame surogat (link).

Ontario – Ateii castiga, crestinii pierd. O decizie judecatoreasca emisa in Ontario, Canada ii pune pe atei pe picior de egalitate cu crestinii – daca crestinilor li se permite sa distribuie Biblii in scolile publice, ateilor trebuie sa li se permita sa distribuie materiale ateiste in aceleasi scoli (link).

Declinul Crestinismului in America. Saptamana trecuta, Wall Street Journal a publicat un interviu cu noul lider al baptistilor americani, despre diminuarea influentei Crestinismului in America (link).

Germania – Familia ideala: fara copii. 23% dintre barbatii germani spun ca familia ideala e cea fara copii (link).

Casatoriile fara copii – Sunt ele nebiblice? Daca ii dezaprobam pe cei care intentionat nu aduc copii pe lume, trebuie sa ne si intrebam: sunt casatoriile intentionat fara copii nebiblice? Da, afirma comentariul alaturat (link).

Casatorii homosexuale – Manipularea sondajelor de opinie. Sociologul texan Mark Regnerus explica cum se manipuleaza sondajele de opinie privind casatoriile homosexuale ca sa dea impresia ca majoritatea americanilor sunt pentru casatorii homosexuale (link).

Australia – Partidul sinucigasilor. Voluntary Euthanasia Party este numele unui nou partid australian. Obiectul lor este sa legalizeze eutanasia si sinuciderea asistata in Australia. La alegerile din octombrie vor avea un candidat (link).

Poliamoria – Cum functioneaza. BBC Magazine a publicat recent un documentar privind poliamoria, o tendinta in ascensiune in Candva Marea Britanie (link).

Abstinenta – Exceptii la Hollywood. Grupul muzical american Duck Dynasty e crestin, activeaza la Hollywood si pe ecranele americane, dar e diferit: promoveaza viata celor nenascuti, abstinenta si casatoria crestina (link).

Fertilizarea in vitro – Abuz. In Candva Marea Britanie, pentru producerea a 112.000 de embrioni viabili au fost distrusi alti 3 milioane. E un abuz strigator la cer, scrie autorul articolului din Telegraph (link).

Daniel – Un baiat curajos. Daniel e un liceean din Michigan, care a avut curajul sa ii spuna profesorului sau ca dezaproba homosexualitatea, in conformitate cu invataturile Scripturii primite la biserica. Profesorul l-a pedepsit. Parintii lui Daniel au dat liceul in judecata si au castigat. Cinste lui Daniel! De acum inainte, profesorii vor fi mai atenti sa nu incalce libertatea de constiinta si religioasa a elevilor (link).

Imperialismul degenerat al lui Obama + Cameron. Obama si Cameron vor sa impuna homosexualitatea in tarile sarace ale lumii. Dar Lumea a Treia se opune si respinge acest imperialism satanic (link).

 


Categorii

Homosexualitate, Pedofilie, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Der Spiegel despre ALIANTA ISTORICA DINTRE GRUPARILE PRO-HOMOSEXUALITATE SI PRO-PEDOFILIE/ Esti crestin? Te arestam! Esti crestin? Te reeducam! REPRIMAREA LIBERTATII RELIGIOASE, o realitate care ne priveste si pe noi

  1. Nu trebuie sa acomodam nimic. Nu am chef sa te fotografiez. Astia cica sunt oameni liberi si deschisi. Nu cred ca ei ar vrea sa traiasca in propria lor utopie.

  2. 29 august 1987, in jurnalul Monicai Fermo, cuvintele parintelui Argatu:

    ”Din ceea ce ne-a explicat dânsul, chiar si după ce se va elibera lumea de ciuma asta rosie si va cădea comunismul (cu ajutorul puterilor divine) ceea ce va urma va fi sub semnul antihristului si cu toate că vor fi granitele libere si vom putea merge liberi în lume, muncind si având bani, de fapt toată gândirea va fi satanică: homosexuali căsătorindu-se oficial, desfrânare si drogati în scoli, desfrânarea la loc de cinste. “Bine, dar unde va fi Biserica?”, am întrebat. Biserica nu va mai avea nici un ecou în sufletele oamenilor, pentru că le va fi dat pâine si circ (filme si programe TV porno) si ei vor “fi fericiti”. Dar pe urmă va urma pecetluirea cu semnul antihristului si oamenii îsi vor vinde sufletul pentru mâncare si băutură, pentru distractie, pentru a avea case, masini luxoase, a călători, într-un cuvânt “a trăi bine”, uitând că Hristos a venit pe pământ pentru ABSOLUT ÎNTREAGA OMENIRE, DE LA ÎNCEPUTURI PÂNĂ ACUM, SI SI-A DAT VIATĂ PENTRU EI Apoi a zis: “ACELA CARE VREA SĂ-SI LASE AVEREA SĂRACILOR, SĂ-SI IA CRUCEA SI SĂ-MI URMEZE”.”

  3. Pingback: ALARMANT. Dupa modelul ”normalizarii” homosexualitatii, PEDOFILIA a fost definita drept ORIENTARE SEXUALA in SUA - Recomandari
  4. Pingback: RAZBOIUL GLOBAL IMPOTRIVA CRESTINILOR.Genocidul despre care nu se vorbeste si care va patrunde si in “lumea crestina” - Recomandari
  5. Pingback: STATUL FUNDAMENTALIST ANTICRESTIN - Recomandari
  6. Pingback: ”Gandul” isi continua misiunea: PROMOVAREA MASCATA A DREPTURILOR ”FAMILIEI” HOMOSEXUALE INTR-UN ARTICOL CU IZ ….DUBIOS/ Timbre cu teme obscene homosexuale in FINLANDA si alte “evenimente istorice” pe FRONTUL LGBT - Recomandari
  7. Pingback: De luat aminte, de reflectat. Deutsche Welle despre rețeaua de PEDOFILIE creată în numele EDUCAȚIEI SEXUALE EMANCIPATE. Profesor și teoretician al eliberării sexuale, oameni importanți din lumea academică, birouri de protecție a copilului: UN SIS
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare