Dinu C. Giurescu in dialog cu Adrian Ursu (Video): REGIMUL NOU ARE ACEIASI PATRONI CU CEL VECHI. NE CAUTAM MEREU STAPAN, ASTEPTAM INDICATII

4-08-2015 1 minut Sublinieri


Dinu C Giurescu in dialog cu Adrian Ursu… de medialert

Profesorul Dinu C. Giurescu a vorbit, duminică, la emisiunea “Secvenţial”, de la Antena 3, despre neajunsurile românilor şi ale României în care nu s-a schimbat nimic, unde “povestea cu ne luăm ţara înapoi este doar o lozincă“.

“Nu s-a schimbat nimic. Cei care erau la butoane sunt încă acolo. Eu nu văd nici o schimbare. (…) Poate că ni se pregăteşte aşa, o nouă revoluţie. De fapt, adevărata revoluţie. Că cea din decembrie nu a fost revoluţie, o spun din nou, deşi or să mă urmărească cu bastoanele”, a spus academicianul, arătând că, după 89, aparatul statului a rămas acelaşi, doar cei doi lideri ai săi au fost lichidaţi.

Academicianul Giurescu a vorbit şi despre scandalurile de viol care împart ţara în două, dar şi despre cum a fost posibil ca infractori dovediţi să fie lăsaţi în libertate.

“Asta nu mai înţeleg eu, ca om, ca profesor. Când vezi că sunt cazuri atât de flagrante, tu, care eşti deasupra lor, cum de nu iei măsuri imediate. De ce nu iei măsuri? Poate că există în ţara asta o instituţie care are imunitate absolută”, a mai spus Dinu C. Giurescu.


Categorii

1. DIVERSE, DINU C. GIURESCU, Istorie, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Dinu C. Giurescu in dialog cu Adrian Ursu (Video): REGIMUL NOU ARE ACEIASI PATRONI CU CEL VECHI. NE CAUTAM MEREU STAPAN, ASTEPTAM INDICATII

  1. La noi romanii este potrivit proverbul:,,E mai grasa capra vecinului.”Pornesc de la acest proverb sa spun ca ne dam in vant dupa personalitati din strainatate in detrimentul celor autohtone.Si uite asa adorand pe straim cadem in capcana de a deveni sclavii lor, sa-i acceptam liderii nostri, ca au mai multa experienta in democratie si mai capabili sa ne conduca si uite asa devenim colonie de buna voie.Daca intinzi o mana , vestul iti ia toata mana.

  2. Pingback: ACADEMICIANUL DINU GIURESCU A MURIT. Ultimele sale interviuri, ultimele avertismente: "Suntem sub imperiul prabusirii noastre ca neam" (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare