Doi crestini armeni DECAPITATI in SIRIA

15-01-2014 27 secunde Sublinieri

cross

Islamistii membri ai gruparii DAASH (Statul Islamic al Irakului si Al Siriei Superioare) au decapitat doi prizonieri crestini – armeni din satul Deir Hassan (al-Dana, Idlib). Conform unui reportaj al MCN, impreuna cu armenii fusesera rapiti si niste kurzi, dar acestia au reusit sa fuga.

Conform Ishtar TV, citat de portalul Persecution.org, zece kurzi care fusesera rapiti de DAASH au reusit sa evadeze si s-au intors la casele lor din Afrin (Alep).

Rashid Arif, unul dintre cei evadati, a povestit ca islamistii au adus doi armeni in tabara si i-au tinut captivi timp de o saptamana. Dupa aceasta, au fost scosi din inchisoare si nimeni nu i-a mai vazut vii de atunci. Ulterior, unul dintre rapitori le-a adus o cutie de biscuiti celorlalti prizonieri si le-a sugerat sa manance continutul. Cand au deschis cutia, au descoperit inauntru capul unuia dintre armeni.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Siria, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Doi crestini armeni DECAPITATI in SIRIA

  1. Uciderea si batjocorirea crestinilor a devenit o politica globala;de la limitarea drepturilor in UE si pana la atrocitati in masa in tari din Africa,Pakistan,Orientul Mijlociu etc.,membri nici unui cult religios nu sunt supusi la atata suferinta.Lucru cel mai grav,este faptul ca in cadrul UE,crestinii nu au aceleasi drepturi cu homosexualii,adica se practica o dubla masura,iar pentru aceasta ar fi interesant un studiu,sau o cercetare.

  2. Doamne ajuta ! De cativa ani incoace sant prigoniti si omorati peste 100. 000 ,in toata lumea . Din pacate ,toate popoarele crestine si crestin-ortodoxe ,nu iau nici o masura de SOLIDARITATE ,pt. fratii nostrii .Ar trebui sa fie strazile pline in orice tara crestina ,sa protesteze EUROPEI marilor puteri,care se cred ,ca fac Drepturile omului si libertatea la credinta a omului . Cum sa asteptam sa vina binele peste noi ,daca nu vrem sa vorbim si ne facem ,ca nu vedem … Diavolu ,nu se va opri si va inainta prin diferite mijloace asupra tuturor popoarelor crestine . Toti crestinii din lume , in aceste momente facem o gresala ,,ENORMA ,, fata de DUMNEZEU . Avem limbile de lemn si fermoar la gura. SOLIDARI-UNITI , santem numai pt. salarii , MALAIUL SI CARNEA ….

  3. @Dumitru
    Nu este deloc de mirare,Domnul si Dumnezeul nostru este batjocorit cumplit in zilele noastre pline de “libertate” insa crestinii nu zic nimic,cum crezi ca ar face ceva cand alti frati intru credinta sunt batjocoriti sau ucisi ?

  4. Pingback: Salbaticie anticrestina fara sfarsit in Siria: CRESTIN DECAPITAT SI CU PIEPTUL STRAPUNS DE PROPRIUL CRUCIFIX/ Harta globala a PERSECUTIILOR CRESTINILOR - Recomandari
  5. Pingback: Salbaticie anticrestina fara sfarsit in Siria: CRESTIN DECAPITAT SI CU PIEPTUL STRAPUNS DE PROPRIUL CRUCIFIX/ Harta globala a PERSECUTIEI CRESTINILOR - Recomandari
  6. Pingback: SIRIA. Grupari de “rebeli” gazduite de Turcia au atacat orase si sate ale crestinilor armeni, ucigand civili si profanand biserici - Recomandari
  7. Pingback: Inca un sat de crestini devastat in Siria - Recomandari
  8. Pingback: RAZBOIUL – “OSPATUL MORTII”/ 9-10 mai 1877 – pomenirea eroismului romanesc si a jertfelor pentru INDEPENDENTA. Vremea cand SE MUREA “FERICIT” PENTRU TARA | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare