EXTRATERESTRII: experimente “in afara de trup” care ar arata CA APARITIILE SUNT DEMONICE

28-10-2011 1 minut Sublinieri

O echipă de experţi americani de la un centru de cercetări din Los Angeles a încercat să demonstreze că oamenii de pe Pământ nu au avut niciodată până acum un contact direct cu extratereştrii, pe calea unui experiment bazat pe faza somnului REM (Rapid Eye Movement), potrivit LiveScience.com, citat de Agerpres. Conform constatărilor, relatările unor oameni despre presupuse întâlniri cu extratereştri nu sunt decât amintiri ale unor vise foarte vii şi realiste.

Astfel, organizatorii experimentului au instruit 20 de voluntari cum să se cufunde în faza de somn REM, în timpul căruia să iasă în ‘astral’, adică starea în care sufletul pare că se separă pentru puţin timp de corp. Conducătorul studiului, Michael Raduga, spune că mai mult de jumătate dintre voluntari au reuşit acest lucru, iar şapte dintre ei au reuşit chiar să ‘comunice cu extratereştrii’ în această stare. Potrivit unuia dintre participanţii la experiment, atunci când a avut senzaţia că se află în afara corpului său, a întâlnit trei extratereştri.

Un alt voluntar cu numele Alexander afirmă că creaturile semănau mai mult cu personajele din filmul ‘The Thing’ decât cu omuleţii cu ochii mari din imaginile cu care ne-am obişnuit. ‘Ei voiau să-mi vorbească, ceea ce m-a speriat foarte tare şi m-am întors repede în corpul meu’, adaugă el.

Rezultatele experimentului au fost considerate concludente de şeful echipei de cercetători, care afirmă că relatările despre presupuse întâlniri cu extratereştri nu reprezintă decât o plăsmuire a imaginaţiei.Atunci când oamenii povestesc că au fost răpiţi noaptea de extratereştri, ei nu trişează. Pur şi simplu ei nu ştiu că s-au aflat în faza de somn REM , iar în acest timp conştiinţa lor călătoreşte. Este foarte realist, iar oamenii nu pot înţelege ce se întâmplă cu ei. Şi acest lucru i se poate întâmpla oricui’, a explicat el.

În acest sens, peste un milion de americani raportează anual despre contacte avute cu reprezentanţi ai unor civilizaţii extraterestre, adaugă el.

Nota noastra:

Interesant experiment, dar ca interpretarea lasa de dorit. Este limpede ca experientele din afara de trup nu sunt deloc similare visurilor, ci sunt experimente foarte periculoase de “decorporalizare”,  intalnire in unele practici yoga sau in cazurile de moarte clinica. Astfel, nu e vorba de imaginatie la mijloc, ci de experientele sufletului in afara trupului, in vazduhul populat de duhurile rele, de diavoli. Astfel de cazuri sunt analizate din perspectiva ortodoxa de Parintele Seraphim Rose in cartea Sufletul dupa moarte.

Sugestiva este si marturia unuia din voluntari, care isi aduce aminte de filmul The Thing, un oribil horror care are in trailer mesajul foarte concludent: “cel mai calduros loc [pentru the thing – creatura extraterestra] de a se ascunde este omul”.

Legaturi:

De pe alte site-uri:


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri...

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la “EXTRATERESTRII: experimente “in afara de trup” care ar arata CA APARITIILE SUNT DEMONICE

 1. Nu e de mirare ca aceste “intalniri” cu extra-terestri / demoni au loc in SUA, unde lumea nu merge la Biserica, nimeni nu e macar pomenit de cineva. De ce nu se intampla intalnirile astea in Rusia, Romania, Grecia?

 2. Apropos de intalniri cu extraterestrii, mi s-a intamplat si mie o data in studentie: am adormit ascultand Pantera – A Vulgar Dispaly of Power, intreg albumul. M-am pomenit in afara trupului, cu o prezenta intunecata incercand sa se apropie de mine si incercand sa ma impinga spre coltul camerei. Totul se petrecea foarte incet si vizual nu puteam identifica acea putere, doar ii simteam prezenta difuza in fata mea. Nu puteam sa ma misc, nu puteam sa vorbesc, sa strig, toate puterile imi erau constranse de acea putere, mai ales mainile le simteam legate iar picioare nici nu simteam ca am. In plus, pluteam in aer. A durat cateva momente – cel putin asa imi mai amintesc – intalnirea a fost scurta, noroc ca mi-a trecut prin cap sa zic “Tatal nostru” si astfel am scapat, nici nu am inceput bine sa zic toata rugaciunea ca o prezenta luminoasa a gonit “extraterestrul” intunecat si m-a intors inapoi in trup, dupa care m-am trezit si am oprit casetofonul. Din aceasta “intalnire” mi-a ramas clar intelegerea de ce am patit acea intalnire ca si cum as fi stiut cu evidenta ca pentru ca ascultam Pantera, am avut parte de “display-ul puterii vulgare”, ce ceri primeste asa ca grija mare la ce ascultam si ce invocam.

 3. Multe voci stiintifice (neauzite, ne-popularizate) au argumente impotriva fenomenului OZN.
  Din pacate ei nu pot lupta cu spalarea pe creier efectuata de mass media (main stream), filmele, cartile pseudostiintifice etc..

  De ex., o voce cu mult bun simt este cea a lui Jacques Vallee. El este un matematician, astronom (a lucrat pt NASA) si autor premiat de carti stiintifico-fantastice. Este pasionat de ufologie, chiar el a fost martor al unor “aparitii”.
  Dupa o munca laborioasa colectare a datelor despre fenomenul ozn timp de ani intregi, a ajuns la concluzia ca acestea sunt O FORMA DE MANIPULARE a umanitatii, iar in spatele lor se afla o inteligenta ne-umana, capabila sa modifice timpul si spatiul pentru a crea iluzii. (Interesant ca a legat chiar si “aparitiile marianice” de la Fatima de fenomenul ufo, considerandu-le de aceeasi natura).

  Una din cartile cunoscute a lui J. Vallee este “Cinci argumente impotriva teoriei extraterestre” (poate fi gasita online http://www.jacquesvallee.net/bookdocs/arguments.pdf)
  Argumentele lui tin de domeniul evidentei. De exemplu, pornind de la numarul de intalniri cu extraterestrii declarate, presupunand aceastea reprezinta un procent mic fata de cele ne-declarate, precum si fata de aterizarile extraterestre fara martori umani, el estimeaza ca au fost circa 14 milioane “aterizari extraterestre” in ultimii 40 ani. Ceea ce ar face din ET o specie foarte ineficienta! De cate aterizari ar avea nevoie pt a observa planeta (flora, fauna, solul etc) in conditiile in care atmosfera pamantului face totul foarte vizibil din spatiu? Dar poate ca aparitiile lor sunt facute cu scopul de a fi “observati”.
  De ce “extraterestrii” observati sunt adaptati la conditiile de viata de pe pamant (ganditi-va ca orice perturbare a conditiilor climaterice, de exemplu are efecte puternice asupra vietii pe pamant.. radiatii puternice, presiune atmosferica mai mare, oxigen mai putin.. toate ar avea efecte foarte neplacute asupra oamenilor, deci suntem foarte specializati in a trai pe pamant asa cum ni l-a dat Dumnezeu). Dar si “omuletii verzi” sunt “specializati” sa traiasca aici?
  Exista deci argumente ce tin de bunul simt, care ne atrag atentia ca totusi fenomenul ozn nu este deloc ceea ce pare, ci este mai degraba o forma de manipulare.

  (Efectele “extraterestrilor” asupra oamenilor cu care intra in contact au fost examinate de parintele Seraphim Rose in Ortodoxia si Religia Viitorului”, dar si altii au observat asemanarea acestora cu fenomenele demonice)

 4. Intr-adevar, argumentele tin mai mult de evidenta decat de mai stiu eu ce studii stiintifice laborioase.

  Niste fiinte humanoide (evolutionist si probabilistic vorbind, asemenea fiinte pur si simplu nu ar putea exista pe alte planete, dar trecem peste), capabile sa intreprinda calatorii inter-galactice, ar detine la degetul mic practic cele mai intime legi fizice ale universului.

  Nu ar avea in niciun caz nevoie sa vina pe pamant pt. a teroriza si rapi oameni noaptea din asternut, a face lobotomie la cirezi intregi de vaci, pt a se juca de-a “v-ati ascunselea” pe la hublourile astronautilor de pe statiile orbitale sau pt. a desena niste cercuri intr-un lan de porumb in ideea de a se face “auziti” sau “intelesi”.

  Fenomenul in sine este unul extrem de interesant si, in acelasi timp, ingrijorator pt. starea de indobitocire, manipulare si, pana la urma, indracire, la care am ajuns.

 5. @ Mirela:

  Un fel de… hai sa vedem cat de bine ne putem distra, cat de tare si pana unde putem sa prostim pe americani si pe cine s-o mai gasi. E aproape imposibil sa-ti retii rasul, daca nu te-ai gandi ca (alt)ceva pun ei la cale sub paravanul “extraterestrilor”.

 6. Există o întreagă industrie a ufologiei: studii, tratate, tone de cărţi tipărite, multe filme. Sunt foarte bine organizaţi. Şi la noi în ţară cei care sunt implicaţi în fenomenul OZN sunt toţi atei declaraţi, cum ar fi de exemplu Alexandru Mironov sau Cristian Tudor Popescu (autor de cărţi SF).

 7. @admin

  Multumim!

 8. In unele tratate medievale despre vrajitorie,si multe din secolul XVI-XVII,exista oameni care impart dracii in mai multe tipuri,in functie de elementele primordiale,astfel existand demoni ai apei,pamantului,focului si aerului.
  Astfel,acesti “alieni” care sunt intalniti in timpul viselor de catre aceste persoane ar putea fi demoni ai aerului,care sunt si printre cei mai periculosi,deoarece omul isi traieste viata pe pamant,nu este obisnuit cu demonii aerului,singurul contact cu aceste spirite malefice se face doar prin vise.Omul intra astfel pe un taram neexplorat,si este neajutorat in fata unor forte care pot profita de cei fara credinta.
  Dumnezeu sa Ii ajute pe acesti rataciti care inca cred in povesti!

 9. Cu aproximativ 2 – 3 luni in urma, am participat pentru scurt timp la o discutie intre cateva persoane.

  Toti dintre persoanele respective se declara crestini.

  Doi dintre ei sunt convinsi ca exista extraterestrii. Eu am incercat sa le schimb aceasta convingere, incercand sa le explic ca toata aceasta aiureala cu extraterestrii a fost pusa la punct cu scopul de ai indeparta pe oameni de credinta in Dumnezeu.

  Odata ce incepi sa crezi in extraterestrii, incluzand aici toate vicleniile diavolului legate de aceasta manipulare, tinzi sa crezi ca, de fapt, pamantul a fost locuit inainte de noi de o alta civilizatie, ca mai sunt “n” civilizatii in univers, ca poate …
  Deci, incepi sa te indoiesti de originea si scopul adevarat al acestei lumi,
  iar patimile contribuie din plin la aceasta autoconvingere.
  Multi dintre oameni ar prefera, in sinea lor, sa nu dea socoteala nimanui, sa poata face orice, sa nu mai existe nimic dupa aceasta viata lumeasca sau sa se inventeze metode prin care sa traiasca cat mai mult, chiar la nesfarsit daca s-ar putea.
  Si uite asa, cu cate o marturie a lui X persoana simpla sau Y personalitate din lumea stiintei, patrunde o idee diavoleasca in mintea omului. Ea, ideea, sta linistita acolo, pana prinde momentul slab al patimei, al dorintei de libertinaj, si se coboara in inima.
  Omul este prins in capcana propriei lui nedumeriri, ca daca exsta extraterestrii, nu exista Dumnezeu. Sau ca, poate chiar acesti etraterestrii sunt un fel de dumnezeu, iar omenirea este pe o cale gresita fata de intelegerea a cine este Dumnezeu.

  Prin urmare, acesti oameni ori nu mai cred deloc in Dumnezeu, ori isi formeaza un dumnezeu propriu, in functie de propriile lor dorinte.
  Aceasta manipulare cu extraterestrii, este doar una din metodele prin care se incearca indepartarea omului de Dumnezeu.

  Un al treilea participant la discutie, spunea ca oamenii de stiinta au descoperit ca, proorocii lui Dumnezeu foloseau diverse substante halucinogene, intrau in transa, si asa reuseau sa comunice cu Dumnezeu.

  In acest moment i-am spus ca nu vreau sa aud asa ceva si am plecat, rugandu-l pe respectivul sa nu creada nimic din aiurerile pe care le aude, dar si daca vrea sa mai vorbim vreodata, sa nu mai pomeneasca in prezenta mea despre asemenea “descoperiri stiintifice”.

  Asa zisele concluzii ale “oamenilor de stiinta”:

  “Rezultatele experimentului au fost considerate concludente de şeful echipei de cercetători, care afirmă că relatările despre presupuse întâlniri cu extratereştri nu reprezintă decât o plăsmuire a imaginaţiei. ‘Atunci când oamenii povestesc că au fost răpiţi noaptea de extratereştri, ei nu trişează. Pur şi simplu ei nu ştiu că s-au aflat în faza de somn REM , iar în acest timp conştiinţa lor călătoreşte. Este foarte realist, iar oamenii nu pot înţelege ce se întâmplă cu ei. Şi acest lucru i se poate întâmpla oricui’, a explicat el.”

  Tind sa cred ca o alta parte a oamenilor, cei care nu au fost prinsi in inselarea extraterestrilor sau in altele, vor putea fi prinsi cu aceasta idee a “visului real”, care insamanteaza in mintea omului indoiala ca sfintii prooroci ar fi comunicat in realitate cu Dumnezeu. Acesti oameni se vor indeparta de Dumnezeu Cel viu si adevarat, incercand, unii chiar insistand, sa creada ca acei sfinti au fost niste “visatori REM”.

  Cat de diversificata este inselarea diavoleasca. Are o experienta acumulata de la facerea lumii, adica de 7519 ani. Fara Domnul nostru Iisus Hristos suntem victime sigure.

  Sa ne pazim ochii si urechile, sa citim zilnic Noul Testament si sa ne rugam cat mai mult lui Dumnezeu. Sa ne rugam continu, asa cum spunea parintele Arsenie Papacioc: ” O stare de prezenta continua”.

 10. Este adevarat faptul ca ateii sunt cei care sustin din spate cel mai mult acest fenomen (sau mai exact spus, popularizarea acestui fenomen in logica in care este el acum popularizat).

  Acest lucru nu dovedeste, in opinia mea, decat ipocrizia fara margini la care te impinge acest statut auto-asumat de “ateu”. Pe de-o parte te falesti cu faptul ca esti un om care nu asculta decat de glasul ratiunii – sau al propriei ratiuni – iar pe de alta parte esti dispus sa accepti un lucru total fantasmagoric, pentru care nu exista niciun fel de dovada palpabila, obtinuta prin observatie directa sau indirecta.

  Iar cand spun ca nu exista nicio dovada nu ma refer la existenta fenomenului in sine. Fenomenul exista, este si a fost observat si studiat pe toate partile. Nu exista insa nicio dovada cu privire la faptul ca acesti “vizitatori” sunt fiinte cu “resedinta fixa” (ca sa folosesc un termen de recenzor :)) pe alte planete. Exista in schimb o tona de dovezi contra posibilitatii existentei vietii pe alte planete.

  Nu mai spun contra existenta vietii de tip humanoid pe alte planete, humanoizi care ar fi inzestrati si cu o serie de “puteri” foarte interesante (apar din senin unde si cand vor, “calatoresc” in nave cu beculete facute din aliaj metalic sau luminos de toate formele si marimile, te pot imobiliza fizic fara sa te atinga, iti pot vorbi telepatic si controla gandurile, pot muta fara sa atinga obiectele din jurul lor, samd).

  Fara o explicatie venita din sfera spiritualitatii, lucrurile de mai sus sunt pur si simplu inexplicabile si inacceptabile pt. orice om zdravan la cap.

 11. Nu mai spun contra existenta vietii de tip humanoid pe alte planete, humanoizi care ar fi inzestrati si cu o serie de “puteri” foarte interesante (apar din senin unde si cand vor, “calatoresc” in nave cu beculete facute din aliaj metalic sau luminos de toate formele si marimile, te pot imobiliza fizic fara sa te atinga, iti pot vorbi telepatic si controla gandurile, pot muta fara sa atinga obiectele din jurul lor, samd).

  Cei care cred in existenta omuletilor verzi, sunt in majoritatea lor de parere ca acestia au ajuns la un nivel foarte avansat tehnologic, dar pt unii, atentie, si spiritual. De aici posibilitatea lor de a te imobiliza fizic, telepatia si altele. Avansul tehnologic este explicat prin faptul ca (zic ei) daca omenirea in 100 de ani a avansat atat de mult in privinta tehnologiei, extraterestrii in mii de ani, cu atat mai mult.

  Nu ar avea in niciun caz nevoie sa vina pe pamant pt. a teroriza si rapi oameni noaptea din asternut, a face lobotomie la cirezi intregi de vaci, pt a se juca de-a “v-ati ascunselea” pe la hublourile astronautilor de pe statiile orbitale sau pt. a desena niste cercuri intr-un lan de porumb in ideea de a se face “auziti” sau “intelesi”.

  Cica vor sa ne testeze reactia, sa ne analizeze, sa faca experimente pe noi, finalitatea fiind (dupa unii) invazia extraterestra si dominarea asupra speciei umane. Dar stai, ca sunt unii buni si altii rai, cei buni ne apara de ET rai, care ne vor raul, o intreaga poveste. Cei buni doresc sa ne ajute sa evoluam, vegheaza asupra noastra ca sa nu ne distrugem si ne apara de invadatorii cei rai.

  Doi dintre ei sunt convinsi ca exista extraterestrii. Eu am incercat sa le schimb aceasta convingere, incercand sa le explic ca toata aceasta aiureala cu extraterestrii a fost pusa la punct cu scopul de ai indeparta pe oameni de credinta in Dumnezeu.

  Nu cred ca e bine sa convingi pe cineva ca nu exista extraterestrii (daca am inteles bine), ci ca aceste fenomene si aparitii sunt de natura demonica, caci fenomenul este cat se poate de real, adica manifest (fizic sau hipnotic). De ex. si mie, dar si unei cunostinte, ne-au aparut intr-una din fotografii cate un obiect zburator pe cer ce seamana cu ozn, desi la momentul executarii ei nu se vedea nimic pe cer cu ochiul liber.

 12. Cred că marea înşelare aici este credinţa, că omul poate studia/ cerceta fenomenul acesta prin metode ştiinţifice. Adică cum putem noi să percepem fenomene ce ţin de duhovnicesc, aplicând “metode de cercetare” din material? Tare departe a ajuns înşelarea demonică în sec XXI ….
  E nevoie de multă smerenie şi de întoarcerea grabnică la Domnul Nostru, Cel Carele ţine în mâna Sa toate aceste fenomene, şi încă altele în plus. Auzi mândrie: “Rezultatele experimentului au fost considerate concludente de şeful echipei de cercetători”!!!

 13. Pingback: Pericolul legaturii cu duhurile cazute sau: "Cu uimire si infricosare" despre "USURATATEA CU CARE 'CRESTINII' DE ASTAZI SE INCRED IN VEDENII SI ARATARI"
 14. Pingback: Reinventarea psihozei APOCALIPSA MAYA 2012: nu va fi sfarsitul lumii, dar va pieri trei sferturi din populatie - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 15. Pingback: Parintele Serafim Rose despre SUFLETUL DUPA MOARTE si VAMILE VAZDUHULUI -
 16. Pingback: INVATATURA ORTODOXA DESPRE VRAJITORI, VINDECATORI SI PREZICATORI. “Chiar daca vrajitorii ar putea sa dea sanatate, tot trebuie să-i indepartam!” -
 17. Pingback: Reportaj In Premiera despre PSIHOZA APOCALIPTICA 2012. Negustorii spaimelor, aventurierii sfarsitului lumii si… profetiile parintelui Arsenie Boca (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 18. Pingback: “GATA PENTRU… INCEPUTUL LUMII” (emisiunea In premiera). Mesaje NEW AGE despre apocalipsa 2012 si neomilenarismul pr. Constantin Necula [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 19. Pingback: Manifestari ale psihozei in masa provocate de apropierea “apocalipsei 21.12.2012″ in RUSIA/ O bizarerie: fresca “APOCALIPSEI MAGNETICE” din Biserica Sf. Nicolae din Șcheii Brașovului - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 20. Pingback: Institutii guvernamentale dau ”SFATURI” DE SUPRAVIETUIRE in caz de APOCALIPSA/ Der Spiegel trateaza tema OMENIRII PE CALE DE DISTRUGERE din cauza ”INCALZIRII GLOBALE” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 21. Pingback: Filmul rusesc SECTA + Emisiunea “Noile miscari religioase” (VIDEO). Despre fenomenul sectelor apocaliptice de tip new age - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 22. Pingback: DALAI LAMA ne “pregateste”: CONTACTUL CU EXTRATERESTRII SE APROPIE SI VA FI TRAUMATIZANT - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare