FERIȚI-VĂ DE TIRANIA VACCINURILOR OBLIGATORII. „Statul a căutat de mult timp să ne controleze mintea și discursul. Acum vin după trupurile noastre”

14-12-2020 4 minute Sublinieri

Conservative Women/ Karen Harradine:

Feriți-vă de tirania vaccinurilor obligatorii

În urmă cu câţiva ani, soțul meu a plecat la muncă în Malaezia. Înainte de a pleca, am insistat să-şi facă fiecare vaccin necesar pentru Asia de Sud-Est.

Am fost întotdeauna pro-vaccinuri, crezând că sunt o invenție umană miraculoasă și uimitoare. Dar, într-o societate liberă, vaccinurile nu ar trebui niciodată să fie obligatorii.

Nu mi s-a cerut istoricul vaccinării când am imigrat în Marea Britanie, chiar dacă am venit din Africa – unde abundă boli mult mai grave decât Covid-19.

Nu-mi amintesc să mi se fi cerut dovada vaccinării împotriva febrei galbene nici atunci când am plecat în vacanță în Europa. Deci, de ce insistă Guvernul să facă vaccinurile Covid-19 efectiv obligatorii și să ne tachineze cu „paşapoarte de libertate” legate de vaccin, ca un temnicer care zdrăngăne cheile de la ușa închisorii?Dr. Michael Yeadon spune că acesta este cel mai înspăimântător lucru pe care l-a auzit de ani întregi.

Guvernul a reacționat într-un mod isteric la Covid-19, distrugându-ne în același timp economia și societatea. Indiferent cât de mult insistă cu un program de vaccinare, nu va scăpa niciodată de vina pentru politicile sale catastrofale de blocare.

Vaccinările obligatorii reprezintă un răspuns inadecvat la un virus care are o rată de recuperare de 99% și o rată de mortalitate de 0,1-0,5% la cei sub 55 de ani. Şi Covid-19 aproape s-a terminat.

Legea Coronavirus 2020 nu conferă guvernului puterea de a impune vaccinările, dar clasa noastră politică se va asigura că injecţia împotriva Covid-19 va fi obligatorie, mai puţin că se va spune că nu e aşa.

Se pare că Boris Johnson și junta sa primesc sfaturi doar de la cei care ne-ar dori supuși tiraniei. În iulie, trei profesori universitari au trimis dovezi Parlamentului cu privire la motivul pentru care vaccinul Covid-19 ar trebui să devină obligatoriu.

Nu numai că au spus că lockdown-urile ar fi compatibile cu drepturile omului, dar au susținut că statul are dreptul să aresteze persoanele care refuză vaccinul, în baza Legii Sănătății Mintale. Această contorsionare obscenă a drepturilor omului ne neagă dreptul real de a avea control asupra a ceea ce punem în propriile noastre corpuri.

Temerile despre graba legată de vaccinul Covid-19 nu sunt doar apanajul anti-vacciniştilor sau al teoreticienilor conspirației. British Medical Journal are, de asemenea, îngrijorări majore cu privire la modul în care au fost efectuate studiile despre vaccinuri. Nu există încă suficiente date și evaluări colegiale pentru a ne permite să luăm decizii în cunoștință de cauză cu privire la siguranța acestor vaccinări.

De ce ar trebui să avem încredere în ceea ce spune Guvernul cu privire la un vaccin Covid-19, având în vedere că miniștrii sunt atât de analfabeți științific încât neagă chiar imunitatea de turmă?

Cei care papagalicesc propaganda oficială cum că este egoist să nu aveți vaccinul nu au nicio grijă faţă de oricine ar putea suferi efecte secundare care îi schimbă viața. Există, de asemenea, o posibilitate reală că forțarea oamenilor să se vaccineze repede și fără să existe teste corespunzătoare să ducă în timp real spre o viitoare criză de sănătate.

Vaccinurile sunt vitale în lupta împotriva bolilor mortale, dar nu eradichează toate bolile. Variola este singura boală eliminată cu succes vreodată.

Lui Max Theiler i-a luat opt ​​ani pentru a-și dezvolta și testa vaccinul împotriva febrei galbene, câștigător al Premiului Nobel, în timp ce Jonas Salk și-a testat vaccinul împotriva poliomielitei salvator de viaţă timp de trei ani, până când a fost suficient de sigur pentru a fi administrat. Știința din spatele vaccinurilor antigripale este încă în dezbatere. Faptul că Matt Hancock acordă vaccinurilor Covid-19 superputeri magice arată cât de puțin le înțelege.

Vaccinurile previn infecția prin reducerea transmisiei și opresc persoanele să se îmbolnăvească grav în cazul în care se infectează. Producătorii vaccinului Moderna împotriva coronavirusului au recunoscut că nu dețin date statistice care să arate dacă acesta va ajunge la oricare dintre aceste două rezultate.Fie doar şi asta arată cât de experimental este vaccinul lor.

Întrebările se învârtesc, de asemenea, şi în jurul afirmației că vaccinul Oxford University / AstraZeneca este eficient în proporţie de 90%. Studiul lor cu doze mici a testat doar participanții cu vârsta sub 55 de ani, o acţiune bizară, dat fiind faptul că persoanele în vârstă sunt cele mai expuse riscului de a contracta și de a muri de Covid-19.

Scurtele studii efectuate de Moderna și Pfizer pentru vaccinurile lor au dus la efecte secundare la o rată de două procente, mai mare decât în ​​mod normal pentru un vaccin. Acest lucru înseamnă că aproximativ 700.000 ar putea suferi de oboseală severă, simptome asemănătoare gripei și febră în urma administrării acestor vaccinuri.

Efectele secundare pe termen lung ale unui vaccin mARN – care utilizează codul genetic al unui virus pentru a genera un răspuns imun, în comparaţie cu a folosi o formă slăbită a virusului – sunt necunoscute.Cei cu boli autoimune, cum ar fi lupusul, ar putea avea izbucniri ale efectelor secundare, deși acest lucru este teoretic, deoarece nu au fost încă stabilite date.

Graţie unei legislații UE, producătorii de vaccinuri vor avea imunitate legală împotriva oricărei cereri de daune pe fondul oricăror efecte secundare.

În mod clar, nu există suficiente date despre siguranța sau validitatea vaccinurilor Covid-19 sau despre modul în care acestea vor interacționa cu alte boli. Deci de ce este atât de dornic Guvernul să ne oblige pe toți să îl facem?

Legile precum purtarea centurii de siguranță au sens și de aceea majoritatea oamenilor le urmează. A pune un vaccin fără eficacitate demonstrată în corpul tău nu are sens.Nu este de mirare că atât de mulți se întreabă de ce trebuie să urmăm, fiind ameninţaţi cu amenda sau arestarea, încă o regulă dăunătoare Covid-19 bazată pe date necinstite, nesigure.

Nu oricine se opune blocajelor este un „negaţionist Covid”. Nu orice persoană care se opune vaccinului este un „anti-vaccinist”. Echilibrul și judecata au fost aruncate la gunoi într-atât încât trăim cu adevărat într-un prezent distopic.

Ca evreu, am un sentiment înnăscut de repulsie la gândul vaccinurilor obligatorii. Naziștii au căutat să curețe Germania de oricine era privit ca o amenințare la adresa sănătății publice, lansând programe de sterilizare în masă pentru „cei nedoriţi”.

Regimurilor tiranice le place să justifice acțiuni perfide ca acestea, afirmând că ele servesc „binelui mai mare”. În lagărele de concentrare, precum Buchenwald, prizonierii au fost supuși vaccinurilor experimentale pentru boli precum febra tifoidă.

Nu poate exista nicio comparație cu Shoah (Holocaustul), dar Guvernului trebuie să i se reamintească cât de îndeaproape merge pe urmele tiraniei.

URSS a favorizat închisoarea psihiatrică pentru disidenții politici. Medicii sovietici au recurs la inventarea unei noi forme de boli mintale, numită „schizofrenie lentă”, folosind acest „diagnostic” pentru a închide pe oricine era împotriva ordinii statale. Profesia medicală din Rusia sovietică a fost complice la tortura și detenția ilegală a celor care nu au urmat linia partidului.

Faptul că Guvernul încearcă să impună vaccinurile obligatorii Covid-19 suspecte asupra publicului britanic ne transformă pe toți în experimente umane fără voie. Acest lucru contravine Codului de la Nürnberg, scris după ce medicii naziști au fost judecați pentru efectuarea experimentelor lor medicale asupra prizonierilor din lagărele de concentrare.

Codul afirmă că este profund lipsit de etică să forțezi sau să constrângi o persoană să participe la experimente medicale, spunând: „Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial”.

Amenințarea de a aresta pe cei care sunt împotriva vaccinului sau de a face viața imposibilă celor care nu doresc vaccinul se consideră fără îndoială constrângere și contravine Codului de la Nürnberg.

Faptul că guvernul britanic ar putea încerca, de asemenea, să creeze o legătură între bolile mintale şi dreptul de a ne guverna propriile corpuri este terifiant. A pune sub semnul întrebării guvernul poate duce la o vizită a poliției, un alt semn că Marea Britanie este acum o țară fascistă.

De ce ei ignoră etica medicală și amenință să ne injecteze pe toți cu un vaccin care nu este nici sigur, nici necesar? Nici măcar mișcarea anti-vaccinistă împotriva vaccinului ROR nu a primit acest nivel de invective și amenințări din partea guvernului și a poliției, în ciuda faptului că aceste boli sunt mult mai letale decât Covid-19.

Faptul că Guvernul striveşte atât de nemilos și cu violență orice disidență arată că „doamna chiar protestează prea mult”.

Statul a căutat de mult timp să ne controleze mintea și discursul. Acum vin după trupurile noastre.

Profesorul SUCHARIT BHAKDI despre cele patru mari pericole ale VACCINULUI ANTI-COVID genetic (Video)

CÂRDĂȘIA COVID. Editorial în British Medical Journal despre LIPSA DE TRANSPARENȚĂ și CONFLICTELE DE INTERESE flagrante ale experților consultați de guvernul Marii Britanii în gestionarea pandemiei. LOCKDOWN-ul, VACCINAREA, decise de oameni cu interese financiare/ Când vom avea o discuție despre conflictele de interese de la noi?

British Medical Journal critică „ȘTIINȚA PRIN COMUNICATE” folosită de producătorii vaccinurilor Covid-19/ Un precedent important: VACCINUL ÎMPOTRIVA GRIPEI PORCINE/ Didier Raoult: Vaccinurile anti-covid sunt SF și Publicitate/ Astărăstoae despre EXPERIMENTUL PFIZER: Nu cred în altruismul marilor companii farmaceutice/ Elveția rămâne PRUDENTĂ față de vaccinurile anti-covid/ Strategia vaccinării: CONDIȚIONARE, NU OBLIGARE FORMALĂ/ Bill Gates anunță 6 vaccinuri anti-covid

OMS ia în calcul folosirea CERTIFICATELOR DIGITALE DE VACCINARE. Există deja un proiect-pilot în ESTONIA/ Președintele CHINEI propune folosirea de CODURI QR atribuite persoanelor pentru călătorii

Profesorul și medicul infecționist CHRISTIAN PERRONNE, fost vice al experților OMS pentru vaccinare pe Europa: VACCINURILE PFIZER ȘI MODERNA, O ÎNȘELĂTORIE. „Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals „vaccinuri”, iau cetățenii lumii drept COBAI”. „Trebuie REFUZAT CATEGORIC tipul acesta de vaccin” (Video)

Ministrul Sănătății dă asigurări că vaccinul anti-covid NU va fi obligatoriu. ÎN CE MĂSURĂ VA CONDIȚIONA ÎNSĂ ACCESUL LA O VIAȚĂ „NORMALĂ”?/ Italia: proiect pentru PERMISUL DE VACCINARE, obligatoriu pentru a putea CĂLĂTORI/ Drepturile omului: o „prosteală” în raport cu vaccinul?/ Ce a produs un vaccin PFIZER în Nigeria/ Dr. Mircea Frentiu: Vaccinul anti-covid conține celule umane de la fetuși AVORTAȚI/ Reprimarea STALINISTĂ a opiniilor medicului Vasile Astătărăstoae

LEGEA EPIDEMIEI – proiect legislativ ORWELLIAN controversat în Danemarca, ce prevede DETENȚIA celor care refuză VACCINAREA și examinarea medicală FORȚATĂ a celor bolnavi

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, discută cu Bill Gates un PLAN GLOBAL DE „SECURITATE A SĂNĂTĂȚII”/ Editorial fulminant în BRITISH MEDICAL JOURNAL – denunțarea COMPLEXULUI MEDICAL-POLITIC care suprimă adevărata știință spre profitul celor puternici și bogați

PLANIFICATORII MARII VACCINIADE COVIDICE. Ministrul Tătaru: primele tranșe din vaccin ar ajunge în DECEMBRIE/ Arafat: „Trebuie OPRITE mesajele care pun la îndoială ce spun medicii”/ Se vorbește de ECHIPE MOBILE, chiar și de ARMATĂ, pentru VACCINARE în școli, universități, supermarketuri, farmacii/ VACCINUL ASTRAZENECA – O FRAUDĂ FARMACEUTICĂ?

Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii – stipendiați de Fundația GATES

Geneticiana ALEXANDRA HENRION-CAUDE despre înăsprirea restricțiilor, măști și vaccin. “Văd o DISPROPORȚIE între starea lucrurilor, starea cifrelor, gradul de pericol sanitar, și ceea ce suntem puși să trăim” (VIDEO)

Premierul Australiei dă înapoi după ce declarase că vrea VACCINARE OBLIGATORIE anti-Covid/ Experimentul extrem al carantinării TUTUROR INFECTAȚILOR din Noua Zeelandă/ UPDATE: Curtea Constituțională zeelandeză: prima carantină, ILEGALĂ


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “FERIȚI-VĂ DE TIRANIA VACCINURILOR OBLIGATORII. „Statul a căutat de mult timp să ne controleze mintea și discursul. Acum vin după trupurile noastre”

  1. Dar interzicerea avortului nu intra tot la categoria de “control al trupului”? Sau asta nu se pune la socoteala, fiind unul din punctele propagandei crestin-conservatoare?

  2. @dilema noua
    Nu, nu intra. Din motive evidente.

  3. Pingback: Cum și ce a aprobat de fapt FDA, agenția americană a medicamentelor, în privința VACCINURILOR PFIZER și MODERNA? „Vaccinuri investigative”, adică în stadiu EXPERIMENTAL, autorizate pentru uz, dar încă nelicențiate/ Procesul evaluării vacci
  4. Argumente clare si adevarate , pentru orice logica sanatoasa, guvernele care au ajuns sa aplice aceste vacc-uri sunt mai rele decat cel nazist, iar medicii de azi care s-au raliat acestor guverne satanice sunt mai rai decat cei din lagarele de exterminare , se intelege de ce, nu mai explic.

  5. Pingback: Predică la Sf. Prooroc Daniel a PĂRINTELUI DAN BĂDULESCU (video, text): “În anumite circumstanțe, noi NU SUNTEM OBLIGAȚI să ne supunem unor porunci oricât de demente sau de antihristice ar fi. NU-I ASTA DATORIA CREȘTINULUI, CI SĂ AIBĂ DIS
  6. Pingback: OLIGARHIE, NU ȘTIINȚĂ. Jurnalistul Tucker Carlson critică impunerea DISCURSULUI UNIC despre vaccinul Covid de companiile Big Tech și miliardari (Video)/ Facebook ANULEAZĂ pagina Declarației de la GREAT BARRINGTON. Inițiator de la Stanford Medical
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare