Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii – stipendiați de Fundația GATES

12-10-2020 3 minute Sublinieri

New England Journal of Medicine publică „Strategia” pentru statele federate ale SUA privind  modul de a promova  obligativitatea vaccinului COVID-19

02 OCTOMBRIE 2020/ childrenshealthdefense.org

De Jeremy Loffredo

Un nou articol din New England Journal of Medicine (NEJM), cunoscut pentru că se numără printre cele mai prestigioase reviste medicale din lume, susține că  guvernele statelor americane au nevoie de o „strategie” pentru implementarea  campaniei  de vaccinare cu viitorului vaccin COVID-19.

Preocupați de faptul că doar 51% dintre cetățenii SUA intenționează să accepte vaccinarea, cei trei autori propun  un plan-cadru pentru  legiuitori „care să-i ajute să  asigure adoptarea de către populație a vaccinului, atunci când acesta va fi disponibil”. Accentul este pus pe „șase criterii de declanșare”, pe care statele ar trebui să le ia în considerare atunci când vor decide că este necesară vaccinarea pentru  COVID-19.

O  prima condiție propusă este dovada că COVID-19 reprezintă o „amenințare continuă” pentru statul respectiv, amenințarea fiind demonstrată prin „tendințe tulburătoare și susținute de  cazuri noi, spitalizări sau decese”.

Se sugerează, de asemenea, un „program generos de compensare pentru persoanele care suferă  de  efecte secundare grave ale vaccinului”. Întrebarea de ce guvernele acestor state ar trebui să autorizare un vaccin de la  care se așteaptă  efecte secundare grave?, rămâne fără răspuns în articol.

Autorii recomandă statelor să introducă, mai întâi, un ordin de vaccinare voluntară și, dacă acest lucru se dovedește „a nu avea succes”, atunci să se impună vaccinarea obligatorie. Această abordare ar fi necesară deoarece „principiile eticii în sănătatea publică susțin încercarea unor politici mai puțin dure înainte de a trece la altele”. Cu toate acestea, perioada de dispoziție a vaccinării voluntare „ar trebui să fie limitată la câteva săptămâni”, scriu ei.

Autorii isi continuă argumentația, descriind cum ar putea arăta autorizarea vaccinării: fiecare stat își va scrie propria legislație, dar  guvernul federal ar putea, de asemenea, să autorizeze vaccinarea  unor  grupuri specifice de oameni.

(Deși puterea constituțională de a proteja sănătatea publică revine în primul rând statelor, starea de  urgență națională declarată în martie permite astfel de măsuri federale legate de COVID-19.)

Aceștia susțin că, deși ar fi inadecvată vaccinarea obligatorie, neacceptarea vaccinarii ar trebui să implice „sancțiuni relativ substanțiale”.

Autorii descurajează însă statele să introducă sancțiuni penale, pentru a se evita contestațiile legale din motive de infracțiune a procedurilor legale „(due process)”, dar încurajează sancțiuni precum „suspendarea din serviciu (a fi dat afară din slujbă) sau ordinele de ședere la domiciliu”.

Interesant este faptul că, în timp ce autorii descurajează amenzile, recunoscând că îi „dezavantajează  pe cei săraci”, totuși pledează cu dezinvoltură pentru pierderea locurilor de muncă  de către cei care  nu  acceptă să fie vaccinați.

În timp ce autorii propun doar posibilitatea de penalizare a persoanelor din „grupuri cu prioritate ridicată”, stabilirea celor considerați prioritari, oricare ar fi aceștia, va fi lăsată în sarcina autorităților mandatate să aplice legea. Acest lucru este deosebit de deranjant atunci când se știe  că cei mai săraci sunt mai susceptibili de a fi considerați cu risc ridicat în ceea ce privește contractarea COVID-19.

În incheiere, articolul  publicat in NEJM  subliniază necesitatea de a se caștiga „încrederea publicului” de către  factorii de decizie ai  statului, pentru a se evita  apariția  suspiciunii conform căreia profitul, mai degrabă decât motivele de sănătate publică, stă la baza acestor propuneri de autorizare a vaccinarii obligatorii.

Producătorii de vaccinuri ar trebui să rămână însă invizibili”, scriu ei.

Acest lucru s-ar putea dovedi dificil, având în vedere că consilierul științific sef al proiectului guvernului SUA  de dezvoltare rapidă a unui vaccin COVID-19, supranumit „Operațiunea Warpspeed”, este Moncef Slaoui, fost cadru executiv la GlaxoSmithKline (GSK).

GSK este cea mai mare companie de vaccinuri din lume după venituri și a fost responsabilă pentru ceea ce Departamentul de Justiție al SUA a numit „cel mai mare aranjament financiar de despăgubiri (settlement) pentru  fraudă în domeniul sănătății, din istoria SUA”, la acea vreme.(2012)* Slaoui deține în prezent aproximativ 10 milioane de dolari în acțiuni GSK.

Și, în timp ce cei trei autori ai articolului NEJM nu au dezvăluit niciun interes financiar, este semnificativ faptul că toți cei trei autori pot fi asociați cu Fundația Gates – auto-declarat „cel mai mare finanțator de vaccinuri din lume”**.

Autorul principal este Michelle Mello, care provine de la Universitatea Stanford, si care a primit până în prezent 2,7 milioane de dolari de la Fundația Gates în 2020. Co-autorul Ross Silverman provine de la Universitatea Indiana și  a primit 3,4 milioane de dolari de la Fundația Gates în 2020.

Și poate cea mai izbitoare este legătura dintre fundație și al treilea autor al articolului, Saad Omer, directorul inaugural al Institutului Yale pentru Sănătatea Mondială. Grupul privat de cercetare al lui Omer este finanțat atât de Fundația Gates, cât și de Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare, (GAVI) care este strâns legată de Fundația Gates, aceasta fiind  cel mai mare finanțator privat al ei.

„Acest articol este un (blueprint) revelator – și înfricosător – privind modul in  care companiile farmaceutice, ar putea sa impună dispoziții care  sa ceară sutelor de milioane de americani reticenți să se supună unei proceduri medicale riscante cu vaccinuri slab testate, ineficiente și  pentru care companiile farmaceutice  au o responsabilitate zero ”, a spus Robert F. Kennedy , Jr., președinte al organizatiei Children’s  Health Defense  (Apărarea sănătății copiilor)… NEJM a confirmat din nou prin acest articol, avertismentul fostului său editor Marcia Angell că acest jurnal odinioară renumit s-a transformat într-un vas de propagandă pentru companiile farmaceutice.”

CHD implementează numeroase strategii, inclusiv legale, într-un efort de a apăra sănătatea copiilor și de a obține dreptate pentru cei deja afectați.

*GlaxoSmithKline to plead guilty and Pay $3billon to  Resolve Fraud Allegations and Failure to Report Safety Data(Largest Health Care Fraud Settlement in Us History (Department of Justice, Office of Public Affairs, July2,2012)

**What you need to know about the Covid -19 vaccine, Gates Notes ,The Blog of Bill Gates April 30, 2020

Consilierul șef al MARII BRITANII are acțiuni de sute de mii de lire sterline la GSK, o companie BIG PHARMA care are contract cu guvernul pentru dezvoltarea VACCINULUI ANTICOVID/ Se confirmă și oficial: ASTRAZENECA are imunitate parțială în UE

Geneticiana ALEXANDRA HENRION-CAUDE despre înăsprirea restricțiilor, măști și vaccin. “Văd o DISPROPORȚIE între starea lucrurilor, starea cifrelor, gradul de pericol sanitar, și ceea ce suntem puși să trăim” (VIDEO)

CHRISTIAN PERRONNE, profesor de boli infecțioase și fost șef al Comisiei pentru Boli Transmisibile din Franța, despre CORUPȚIA BIG PHARMA și goana după vaccinul anti-Covid: SUNTEM ÎNTR-UN DELIR TOTAL! Gilead și Bill Gates sunt în conflicte de interese majore

Arhiepiscopul Macarie al Australiei și alți lideri creștini protestează față de VACCINUL anti-Covid al ASTRAZENECA. Motivul: recoltarea țesutului fetal s-a făcut de la un COPIL AVORTAT

Premierul Australiei dă înapoi după ce declarase că vrea VACCINARE OBLIGATORIE anti-Covid/ Experimentul extrem al carantinării TUTUROR INFECTAȚILOR din Noua Zeelandă/ UPDATE: Curtea Constituțională zeelandeză: prima carantină, ILEGALĂ

PROTESTE ÎN MONTREAL față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil/ BILL GATES donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ ROMÂNIA solicită UE 10 milioane de doze de VACCIN. Tătaru pune COPIII, una din categoriile cele mai puțin afectate de Covid, PE LISTA PRIORITARĂ DE VACCINAȚI

PARIS MATCH în chestiunea Hidroxichlorochinei: DAVID vs GOLIAT, actul II: Susținătorii/ Epidemiolog de la YALE în Newsweek: cheia în lupta împotriva Covid-19: Hidroxichlorochina/ De ce au nevoie producătii de vaccinuri anti-Covid de IMUNITATE?/ În România se efectuează STUDII CLINICE cu vaccinurile anti-Covid și cu Remdesivir

“Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

LABORATOARELE ATOTPUTERNICE ALE BIG PHARMA: profituri mari, scandaluri mari. Prezentarea unui documentar ARTE despre practicile oneroase ale marilor companii farmaceutice

AP: epidemie de poliomielită derivată din VACCINUL ORAL anti-polio în Africa centrală. Acum o săptămână OMS declarase continentul african „LIBER DE POLIOMIELITĂ” în urma unei campanii de vaccinare susținută și de Fundația lui BILL GATES

PARIS MATCH: Bill Gates a devenit PRINCIPALUL SPONSOR al OMS. Revista franceză acuză o campanie orchestrată de Organizația Mondială a Sănătății și Bill Gates pentru decredibilizarea hidroxiclorochinei

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii – stipendiați de Fundația GATES

 1. Intrebarea ar fi care este miza exacta a acestui vaccin? Devine din ce in ce mai clar ca una din mizele COVID-ului a fost inca de la inceput venirea cu un vaccin universal. Chestia cu cipu-ul din vaccin e o aberatie- din punctul meu de vedere din mai multe motive pe care nu am timp sa le detaliez aici. Este clar, insa,
  ca acest vaccin ne va afecta negativ sanatatea dar oare cum si la citi?

  Eu cred ca exista doua sau 3 posibilitati:
  1. este posibil sa ne afecteze sistemul imunitar in asa fel incit atunci cind se va da drumul la un nou virus acesta sa fie cu adevarat letal. Adica practic majoritatea zdrobitoare a celor vaccinati vor muri pur si simplu.
  2. Afecteaza drastic fertilitatea.
  ar mai fi si varianta 3. vaccinul ne slabeste pur si simplu sistemul imunitar in asa fel incit vom muri mai repede si in masa de alte boli carora un sistem imunitar normal le-ar fi facut fata. Vina se va da, evident, pe orice altceva dar NU pe vaccin. Si cum exista destul de multa lume care si la ora actuala crede ca mai exista o pandemie si un val doi si ca masca ii salveaza, etc, etc tot asa va fi o majoritatea care sa inghita povestile despre cit de bun este vaccinul iar cei care mor din cauza lui de fapt mor din alte cauza. Deja putem sa observam complicitatea uriasa a corpului medical in farsa cu infectiile si cu pacientii cei grav(cica) internati prin spitalele care sint goale de fapt.

  Si atunci intrebarea este CE VOM FACE? Ne vom pierde serviciile si vom muri de foame? Ca faza cu ma duc la tara si cultiv teren este, asa, o viziune bucolica pe care putini o pot implini.

  Probabil ca Sf. Parascheva ar putea sa ajute mult in cazul asta… ca tot veni vorba!

 2. Mai vreau sa spun ceva din proprie experienta. Am scapat ca prin urechile acului de o serie de aspecte neplacute ale masurilor astora. As spune fara sa exagerez ca au fost niste mici minuni extrem de folositoare care s-au intimplat una dupa alta: biserica deschisa pe timpul carantinei, evitarea auto-izolarii la un fir de par, etc.

  Am impresia ca la ora actuala avem nevoie de minuni concrete. Asa ca.. LA RUGACIUNE!!!!! Luati cit se poate de serios aceste avertismente apropo de vaccin. S-a terminat cu perioada de asteptare a catastrofei. Furtuna ale caror tunete le auzeam de citiva ani este aici! A inceput!

 3. Da,e vremea cind majoritatea minoritatii caldiceilor(adica a asa zisilor ortodocsi),vom intra fie la gheata fie la foc…Doamne,miluieste!

 4. @Petra: Lucrarea faradelegii ce se desfasoara inaintea noastra este peste masura ratiunii noastre. Nu degeaba au zis Sf. Parinti ca in vremurile din urma situatiile vor fi atat de grele, de viclene, incat numai oamenii care vor avea darul Duhului Sfant vor reusi sa gaseasca o portita de scapare astfel incat sa nu cada.

  Cat despre scopul vaccinului, cred ca este instrainarea omului ca creatie si chip al lui Dumnezeu, prin intermediul transumanismului. In filmuletul de mai jos se explica cum este posibil realizarea acestui lucru prin intermediul vaccinului. De asta si “marele filantrop” face presiuni pentru impunerea vaccinului cat mai repede cu putinta.

  https://www.youtube.com/watch?v=oRm39OMO4MY&feature=youtu.be

  Consider ca nu este deloc intamplator ca descrierea doamnei doctor coincide in linii mari cu spusele parintelui Elpidie cu privire la scopul real al vaccinului:
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

  Iertare!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare