FRANTA: demontarea absurdului si revoltatorului DREPT LA COPIL al “FAMILIILOR HOMOSEXUALE” de catre un pedopsihiatru ateu

22-05-2013 1 minut Sublinieri

Etre-parents-dans-une-famille-homoparentale_ratio628x363

Legea privind deschiderea căsătoriei persoanelor homosexuale a fost adoptată și cu ea, ineluctabilul drept la un copil pentru “cuplurile de același sex”. Pentru a sustine acest egalitarism frenetic, politicieni, jurnaliști și partizani de toate tipurile ai Căsătoriei pentru toti se ascund in spatele multor studii carora le aplica epitetul de “științifice”.

Mai ramân unii experti care nu se lasa amagiti, ca doctorul Maurice Berger, un pedopsihiatru și șef de departament în psihiatria copilului la Centrul spitalicesc universitar din Saint Etienne.

Potrivit acestui om de știință, care se considera ateu și favorabil PACS (“pacte civil de solidarité”), a prezenta homoparentalitatea ca un model de educație absolut comparabil cu o parentalitate – iertati acesti termeni îngrozitori – normala si naturala este un demers militant si deci mai mult decât o concluzie a unor lucrari științifice serioase.

Doctorul Berger denunță in special lipsa de rigoare metodologică a studiilor invocate de catre ideologii “copilului pentru toți”. Astfel, spune el, sunt considerate ca fiind referințe științifice documente continând simple mărturii ale unor parinti homosexuali întrebati despre bunăstarea copiilor lor, sau chiar un studiu numit comparativ bazat pe niste eșantioane de numai în jur de douăzeci de familii, si a carui interpretare este in plus foarte originala: autorul acestui studiu la scară foarte mică ar considera anecdotic faptul că un sfert dintre copiii crescuți în familii homoparentale au ei înșiși experiențe homosexuale în timp ce nici un caz nu se găsește în eșantionul reprezentativ de familii tradiționale.

Alte studii, pe care doctorul Berger le consideră a fi mai serioase, demonstreaza contrariul celor afirmate pe tot parcursul dezbaterilor de catre sustinatorii dreptului la un copil. Printre acestea, pedopsihiatrul citează lucrarea universitarului american Mark Regnerus care, plecând de la date statistice pe o scară mult mai larga, observa că indivizii care se confruntă în copilărie cu homosexualitatea parentala au o viață socială și psihică semnificativ mai perturbata la maturitate.

Dupa aceasta constatare, Dr. Berger amintește niste evidente despre funcția securizanta a mamei și rolul emancipator al tatălui. Așa că, explica el, este evident că un copil nu poate scapa teafar din punct de vedere psihologic din privarea de unul sau de celalalt.

Și doctorul Berger conchide : vremurile nu mai sunt la a lua în considerare drepturile copiilor – ceea ce a prevalat odata la încadrarea juridica a adoptiei -, ci la a asigura dreptul pentru cei mai puternici, adulții, de a exercita un drept asupra celor mai slabi, copiii. Mare progres …

traducere pentru razbointrucuvant de C.C.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “FRANTA: demontarea absurdului si revoltatorului DREPT LA COPIL al “FAMILIILOR HOMOSEXUALE” de catre un pedopsihiatru ateu

 1. Are perfectă dreptate, doctorul Berger. Pe lume mai sînt și demenți, dar și societăți demențiale sau dementizate.

 2. Ce realizez in toate aceste situatii in care anormalitatea si minoritatea ajung sa dicteze totul este ca acest lucru scoate in evidenta o lipsa, de fapt: lipsa preocuparii generale a omenirii de problemele fundamentale ale vietii.

  Casatoria a fost de la inceput bazata pe relatiile firesti dintre barbat si femeie avand scopul de a procrea. Homosexualitatea a fost la inceput considerata anormala, o boala. Dar daca aceste lucruri nu au fost mai departe aprofundate si intelese, ele nu au prins radacini cu adevarat. Cu alte cuvinte, departarea si lipsa de religie si spiritualitate isi spune cuvantul — omul nu are un tel si o oranduire precisa si astfel nici nu se bucura sau realizeaza mai nimic cu adevarat.

  Totusi, in Ortodoxie se poate observa cat de frumos si profund s-a ingrijit Dumnezeu de toate aceste principii si oranduiri. Casatoria este e doar una dintre Tainele minunate ale vietii. Aceste lucruri exista, sunt posibile, doar de ar putea si ar vrea omul. Cine are ocazia sa o faca si nu isi pune aceste probleme sau spune adevarului minciuna isi face o mare nedreptate de care singur este responsabil, sau mai rau, duce si pe altii pe aceste cai intunecate.

 3. da…asa o fi “pe lume mai sînt și demenți” dar si noi suntem de vina ca acceptam prin privit la televizor si ziare si le luam model.

 4. toate sau intors pe dos iar daca le atragi atentia esti catalogat rasist,

 5. Subscriu la cele spuse de confratele pedo-psiatru francez. Sunt studii numeroase despre rolul tatalui si al mamei in dezvoltarea psihica a copilului(normala sau patologica). Peste tot se vorbeste despre rolul tatalui(care bineinteles e un barbat) si al mamei(care bineinteles e o femeie) in modelarea psihismului copilului. Niciodata rolul tatalui-barbat sau al mamei- femeie(iertati-mi precizarile aberante, dar in aceasta lume aberanta, se pare ca au devenit necesare) nu va putea fi suplinit de aberantele si monstruoasele roluri homoparentale. Cuplurile homosexuale care vor adopta copii vor creste niste indivizi tulburati psihic. Parerea mea e ca acesti copii cresuti de homosexuali sau lesbiene au un risc major de a face o tulburare psihica(de la depresie, pina la tulburari disociative sau psihotice si in mod sigur dizarmonii de personalitate), mult mai mare decat in populatia geerala. Ca sa nu mai vorbim de modelul de cuplu deviant pe care il vor prelua!

 6. Pingback: PRIMAVARA FRANCEZA. Demonstratie uriasa impotriva CASATORIILOR HOMOSEXUALE la Paris. Guvernul socialist cauta motive pentru INTERZICEREA MISCARII CONTESTATARE si asimilarea acesteia cu EXTREMISTII DE DREAPTA [video+foto] - Razboi întru Cuvânt - Recomand
 7. Pingback: Parlamentul European ia in considerare LEGIFERAREA GESTATIEI PENTRU CUPLURILE HOMOSEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare