GERMANIA IMPUNE COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI IN UE/ Slovacia refuza sa aplice decizia/ SLOVENIA RIDICA GARD, CROATIA INDEAMNA REFUGIATII SPRE ROMANIA/ Ingineriile demografice ale Germaniei/ Diversiunile “cruciadei” impotriva “ISLAMIZARII” si MOSCHEEI/ Legatura dintre valul de imigranti si REDUCEREA LIBERTATILOR (Video)

23-09-2015 13 minute Sublinieri

refugiati-epa-agerpres-465x390

Miniştrii de Interne ai statelor UE au aprobat, în reuniunea de marţi, sistemul propus de Comisia Europeană privind distribuirea a încă 120.000 de refugiaţi, a anunţat preşedinţia luxemburgheză a Consiliului UE. Decizia a fost luată cu o majoritate calificată, o măsură neobişnuită pentru că de obicei deciziile în Consiliu se iau cu unanimitate. Astfel, a fost ignorată opoziţia celor 4 state din Estul Europei – România, Cehia, Slovacia şi Ungaria, care au votat împotriva mecanismului suplimentar de relocare a refugiaţilor.

Cele 4 state vor participa însă la acest mecanism, pentru că sunt obligate de tratatele UE, o dată ce au recunoscut rezultatul votului. Conform cifrelor propuse de Comisia Europeană, România urma să primească în total 6.351 de refugiaţi – 1.705 prin primul mecanism aprobat în iulie la Bruxelles şi restul prin mecanismul aprobat astăzi. După Acordul votat astăzi, al doilea mecanism de relocare a 120.000 de refugiaţi urmează să se desfăşoare în două etape, pe doi ani. În primul an, România va primi 2.475 de refugiaţi, care se adaugă la cei 1.705 conveniţi deja prin primul mecanism. În al doilea an, conform cotelor convenite acum însă care pot fi modificate, României îi mai rămân de primit 2.171 refugiaţi.

România a votat împotriva cotelor obligatorii, vicepremierul Gabriel Oprea având mandat pentru primirea a doar 1.785 de refugiaţi, din care 1.705 au fost deja conveniţi prin primul mecanism de relocare a refugiaţilor, adoptat în luna iulie.

Conform deciziei de astăzi din Consiliul JAI, al doilea mecanism de relocare a refugiaţilor va fi implementat în două etape, în următorii doi ani. În primul an, vor fi relocaţi doar 66.000 din cei 120.000 de refugiaţi planificaţi iniţial – 15.600 din Italia şi 50.400 din Grecia. Restul de 54.000 de refugiaţi vor fi relocaţi din Italia şi Grecia, în aceeaşi proporţie ca în prima etapă, în al doilea an, deci din 2016 încolo.

Astfel, România ar urma să primească în decurs de un an începând de astăzi un număr total de 2.475 de refugiaţi care se află acum în Italia şi Grecia – 585 din Italia şi 1.890 din Grecia. Restul de 2.171 refugiaţi ar urma să fie alocaţi României în cel de-al doilea an, 2016. Aceste cifre se adaugă la cei 1.705 de refugiaţi stabiliţi deja prin primul mecanism de relocare, convenit anterior la Bruxelles. Totalul din cele două mecanisme de relocare rămâne deci acelaşi cu cel propus de CE în cazul României – 6.351 de refugiaţi (1.705 plus 4.646).

Această etapizare a cotelor de refugiaţi a apărut ca urmare a faptului că Ungaria a refuzat să fie considerată o naţiune-front pentru refugiaţi, alături de Italia şi de Grecia, ţări din care refugiaţii ajunţi aici urmează să fie relocaţi către alte state UE. Astfel, Ungaria va participa la fel ca şi celelalte state la sistemul de cote alocate prin aceste mecanisme.

Comisia Europeană îşi rezervă dreptul de a modifica aceste cifre, în funcţie de evoluţia situaţiei de pe teren, dacă un anumit stat se confruntă cu o situaţie de urgenţă sau dacă apare o creştere bruscă a fluxului de migranţi.

Statele UE care participă la acest mecanism de relocare a refugiaţilor vor primi câte 6.000 de euro pentru fiecare persoană primită în relocare, mai informează Consiliul UE. Astfel, România ar urma să primească peste 38 de milioane de euro, dacă se respectă cifra de 6.351 de refugiaţi propusă iniţial.

În afară de România, au votat împotriva cotelor obligatorii Cehia, Slovacia şi Ungaria, iar Finlanda s-a abţinut, a anunţat ministrul de interne ceh pe Twitter.

Deşi Polonia anunţase iniţial că se opune planului obligatoriu de relocare suplimentară a 120.000 de refugiaţi, marţi a votat în favoarea acestuia.

“Reprezentanţii statelor UE au aprobat marţi, la Bruxelles, cu o largă majoritate, o decizie de relocare a încă 120.000 de refugiaţi”, a anunţat preşedinţia luxemburgheză a Consiliului Uniunii Europene, conform BBC.

„Am obţinut un acord printr-o majoritate foarte largă, care depăşeşte majoritatea prevăzută de tratate. Am fi preferat o adoptare prin unanimitate, dar nu am reuşit, şi nu din lipsa încercărilor”, a declarat ministrul uxemburghez de Externe Jean Asselborn, în conferinţa de presă de după Consiliu.

El a declarat că este o situaţie de urgenţă şi că o decizie trebuia luată. Asselborn a precizat că în textul acordului de astăzi nu se mai regăseşte termenul de „cote obligatorii”, astfel că prin votul de astăzi, aceste cote sunt voluntare.

Vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, a explicat că, deşi cele 4 state membre s-au opus acestui mecanism, au fost de acord să respecte rezultatul votului, astfel că şi ele vor lua parte la mecanismul de relocare a refugiaţilor, chiar dacă au votat împotriva lui.

„Este foarte important pentru noi ca toată lumea să participe la acest mecanism. Refuzul nu corespunde valorilor fondatorilor UE”, a declarat ministrul de Interne francez Bernard Cazeneuve.

„Comisia Europeană salută eforturile depuse de toate statele membre pentru a atinge acest rezultat şi salută mai ales munca neobosită a preşedinţiei luxemburgheze a Consiliului. CE a lucrat consistent şi continuu la o reacţie coordonată europeană la refugiaţi şi la frontul migraţiei. Relocarea este o parte a unei abordări complexe care să gestioneze criza refugiaţilor. Miniştrii de Interne sunt aşteptaţi acum să facă progrese cu celelalte propuneri ale Comisiei, inclusiv cu lista UE a ţărilor de origine sigure, cu reforma sistemului Dublin, la următorul Consiliu JAI de pe 8 octombrie”, se arată într-un comunicat al Comisiei Europene, publicat după decizia de marţi a Consiliului JAI.

Decizia miniştrilor de Interne vine la o săptămână după ce discuţiile se blocaseră din cauza opoziţiei aceloraşi 4 state care au votat şi lunea trecută împotrivă. Rigiditatea acestora în negocieri a făcut Germania să ameninţe că se va folosi de majoritatea calificată în Consiliu, dar şi că va impune ţărilor care refuză planul Bruxelles-ului să plătească câte 6.500 de euro pentru fiecare refugiat pe care îl refuză.

Statele Grupului de la Vişegrad (Cehia, Polonia, Slovacia şi Ungaria) anunţaseră că îşi vor menţine poziţia de respingere a cotelor fixe de preluare de refugiaţi, conform premierului ceh Bohuslav Sobotka. Poziţia a fost aceeaşi şi în cazul României. Cu toate acestea, Polonia nu a mai votat astăzi împotrivă, astfel că a fost posibilă atingerea majorităţii calificate în Consiliu.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunţat că mandatul dat de preşedinte şi de premier este că ”România îşi manifestă solidaritatea cu privire la relocarea persoanelor aflate în nevoie de protecţie internaţională prin preluarea unui număr de 1.705 solicitanţi de azil din Italia şi Grecia, precum şi a încă 80 de persoane din afara Uniunii (1785)”, conform unui comunicat MAI.

„În cazul în care se va supune la vot proiectul de Decizie a Consiliului de stabilire a unor măsuri provizorii în domeniul protecţiei internaţionale în beneficiul Italiei şi Greciei (suplimentarea cu 120.000 a numărului de persoane relocate faţă de 40.000 câte au fost adoptate în Consiliul JAI din 14 septembrie), România va vota negativ”, conform MAI.

Lunea trecută, la alt Consiliu JAI, miniştrii de Interne nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la cotele obligatorii de refugiaţi, însă au fost nevoiţi să accepte ratificarea primului mecanism de relocare a 40.000 de refugiaţi, plan convenit încă din luna iulie şi ratificat de Parlamentul European. Conform acestui plan, România urmează să primească 1.785 de refugiaţi.

Slovacia va refuza să pună în aplicare planul Uniunii Europene de redistribuire de solicitanți de azil între toate statele membre, pe baza sistemului de cote aprobat marți de miniștrii de interne și ai justiției, a indicat premierul Robert Fico, relatează Reuters, citată de AGERPRES.

”Atât timp cât voi fi prim-ministru, cotele obligatorii nu vor fi aplicate pe teritoriul slovac”, a declarat Fico în comisia pentru afaceri europene a legislativului de la Bratislava.

Uniunea Europeană a aprobat marți, la reuniunea miniștrilor de interne și ai justiției, cu ‘o largă majoritate’, repartizarea a 120.000 de refugiați între statele membre.

Decizia de relocalizare a 120.000 de persoane (a fost) adoptată cu o largă majoritate de state membre”, a anunțat președinția luxemburgheză a Consiliului UE pe Twitter.

Pe aceeași rețea de socializare, ministrul de interne ceh Milan Chovanec a precizat că Cehia, Slovacia, România și Ungaria au votat împotrivă, iar Finlanda s-a abținut.

 • Digi24:

Croația cere Serbiei să trimită refugiați către România

Premierul croat Zoran Milanovici a cerut, marți, Serbiei să reînceapă transporturile de imigranți către Ungaria, dar să le îndrepte deopotrivă și către România, pentru a ușura povara țării sale, sufocate de afluxul a peste 35.000 de refugiați în șase zile.

„Nu acuz Serbia, dar le spun: trimiteți imigranții către Ungaria și România, și către Croația, iar noi îi vom trimite la rândul nostru în toate direcțiile”, a declarat Milanovici la o întâlnire cu presa.

De la 16 septembrie, Belgradul a încetat să mai transporte migranți către Ungaria, care a înălțat un gard de sârmă de-a lungul celor 175 de kilometri de frontieră cu Serbia.

Pe de altă parte, compania feroviară germană Deutsche Bahn a anunțat marți suspendarea până la 4 octombrie a liniei Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta, din cauza perturbărilor de trafic provocate de controalele la frontieră reintroduse de autoritățile germane din cauza refluxului de refugiați.

Germania a reintrodus controalele la frontieră de la mijlocul lunii septembrie, după ce în capitala Bavariei au venit în câteva zile, dinspre Austria și Ungaria, 15.000 de imigranți. De atunci, solicitanții de azil sunt preluați direct de la frontieră de către autorități, care îi repartizează pe întreg teritoriul Germaniei. Aceste măsuri au dus la întârzieri ale unor curse feroviare foarte importante și au provocat suspendări ale traficului feroviar, dar niciodată pe o durată așa de îndelungată.

Afluxul de refugiați dinspre Austria către Germania a scăzut considerabil de la reintroducerea controalelor la frontieră. Sâmbătă și duminică au intrat în total în Germania 7.000 de refugiați, în condițiile în care în precedentele două weekenduri se înregistraseră și câte 20.000 de refugiați.

Germania se așteaptă să găzduiască între 800.000 și un milion de solicitanți de azil anul acesta. Berlinul susține instituirea cotelor de refugiați la nivel european, o măsură respinsă de mai mulți parteneri din Uniunea Europeană, între care Ungaria și România.

Slovenia își face gard la granița cu Croația

Preşedintele Croaţiei o acuză pe Angela Merkel că este vinovată de situaţia actuală, pentru că „i-a invitat pe refugiaţi în Germania, după care s-a răzgândit”. Între timp, căile ferate germane au anunţat că suspendă traficul pe linia Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta până pe 4 octombrie. Motivul – activitatea a fost perturbată de controalele introduse la frontiere din cauza afluxului de refugiaţi. Iar Solvenia, pentru a opri valul de imigranţi, a început construcţia unui gard metalic pe o porţiune a graniţei cu Croaţia.

Un punct fierbinte în criza refugiaţilor este acum la graniţa dintre Serbia şi Croaţia, unde mii de oameni aşteaptă autocare ce îi duc către vestul Europei. Lucrurile se mişcă însă destul de încet la punctul de trecere Sid-Tovarnik.

„Situaţia este disperată din cauza războiului, a grupării Stat Islamic, a regimului Assad şi a Armatei pentru Eliberarea Siriei. Toţi se luptau între ei şi civilii sunt pierduţi. Nu mai ştiu unde să se ducă”, spunea un refugiat.

„Războiul mi-a furat viaţa, viitorul, aşa că mergem într-o ţară mai bună, unde să fim trataţi mai bine”, adăuga un altul.

Cei mai mulţi dintre refugiaţii care ajung din Serbia în Croaţia sunt duşi în tabăra din Opatovaţ. Ei se plâng de condiţiile în care trebuie să stea.

Refugiaţii care nu au mai avut loc în tabără s-au văzut nevoiţi să-şi găsească singuri adăpost. Unii au dormit într-un cimitir.

Credeţi-mă, nu ne place, stăm aici, pentru că e frig. Dacă nu existau probleme în ţara noastră, nu am fi venit aici”, explica un refugiat.

Zagrebul spune că peste 35.000 de refugiaţi au intrat pe teritoriul ţării, din data de 16 septembrie, când Ungaria şi-a izolat graniţa cu Serbia, iar imigranţii s-au îndreptat spre Croaţia.

Ministrul sârb de Externe a criticat lipsa de soluţii a Europei în faţa crizei migraţiei. „În loc de o Europă fără frontiere, am primit o Europă cu o cortină de fier. Serbia nu poate permite să devină o tabără de concentrare, nu putem fi încercuiţi cu garduri”, a declarat

De partea cealaltă, premierul ungar precizează că Europa trebuie să se apere de pericolul reprezentat de refugiaţii care asediază graniţele.

„Imigranţii nu doar că ne bat la uşi, ci pur şi simplu ni le dărâmă. Nu sunt doar câteva sute, câteva mii, ci sute de mii, poate chiar milioane care asediează graniţele Ungariei şi ale Uniunii Europene”, a declarat Viktor Orban.

Criza imigranţilor pune în discuţie funcţionarea şi raţiunea de a fi a Uniunii Europene, avertizează ministrul francez de Externe. Oficialul precizează că, dincolo de solidaritatea faţă de refugiaţi, uşa Europei nu poate fi deschisă pentru imigranţii economici.

Un sondaj de opinie realizat de INSCOP arată că peste 56% dintre români consideră că țara noastră nu ar trebui să primească refugiați, informează ziarul Adevărul.

De cealaltă parte, 35,5% cred că România ar trebui să primească refugiați, arată sursa citată. Dintre cei care sunt de acord ca țara noastră să primească refugiați, peste 82% consideră că România trebuie să-și stabilească singură cota pe care o poate primi, în timp ce doar 14,6% ar fi de acord ca țara noastră să accepte cotele impuse de UE.

În ceea ce privește posibilitatea ca imigranții să se stabilească în România, peste 65% dintre români nu doresc acest lucru, iar 67,1% nu doresc ca refugiații să se stabilească în localitatea din care provine respondentul.

Referitor la motivațiile celor care au plecat spre Europa, răspunsurile sunt interesante. Astfel, 41,7% dintre români consideră că refugiații au plecat din cauza războiului din Orient, în timp ce 23,4% cred că sunt grupuri organizate pentru a destabiliza Europa. De asemenea, 23,3% dintre respondenți consideră că oamenii au plecat din cauza sărăciei.

Cel mai COERENT articol pe tema refugiaților. Așa a început totul: anunțul făcut de Institutul pentru Populaţie şi Dezvoltare din Berlin în 2014 și “reţelele” care au „democratizat” lumea arabă, au răspândit ca un virus promisiunea paradisului nemţesc

Problema imigranților-refugiați a fost tratată în fel și chip în ultimele săptămâni. De la poziții dintre cele mai agresive, până la toleranță excesivă, nicio extremă nu a fost ratată.

Un blogăr român, Dan Diaconu, a făcut o analiză a situației imigranților-refugiați și a reacțiilor care s-au născut în România pe acest subiect.

“Sursele credibile sunt puţine. Marea majoritate a celor care se pronunţă o fac fără a avea acces la surse, într-un mod bombastic, înflorind ştirile reale cu evenimente strict imaginare. E greu să ai o poziţie într-un bruiaj informaţional atât de mare.

E clar că nu poţi lua de bune informaţiile tembele vehiculate de un demagog ticălos precum băsescu. Şi asta, mai ales dacă ne gândim că, în cazul în care s-ar fi aflat acum la butoane, pe acelaşi ton belicos, ne-ar fi demonstrat în ieşirile lui tembele cum ar trebui să stăm capră la ce-i ordonă lui Merkel şi Ambasada SUA.

Ar mai fi de amintit şi propagandiştii de mâna a zecea care bruiază înfiorător. Proşti solemni avansează cifre, fac speculaţii vizibil false, aruncă pe piaţă informaţii cretine. Masa de manevră reacţionează aşa cum e învăţată: conformistă şi ineptă. Cam aşa arată peisajul media, mult prea odiosul câmp de bătaie al intereselor meschine”, a scris Dan Diaconu pe blogul său.

În ceea ce privește cauzele acestei migrații, acesta afirmă că Germania are nevoie să rezolve problema demografică a țării și că a folosit, în acest sens, “imigraţia strict controlată numeric”.

“Cam de pe la sfârşitul anului trecut, în Germania se petreceau fenomene ciudate. La început a fost un comunicat sec al Institutului pentru Populaţie şi Dezvoltare din Berlin care anunţa ceea ce ştie toată lumea: panta descendentă a dinamicii demografice a Germaniei şi iminenţa unei răsturnări a raportului angajaţi/pensionari. În momentul în care amintitul raport devine subunitar, sistemul de pensii german începe să înregistreze deficite, punând presiune pe bugetul ţării. Există două căi prin care se poaate rezolva această problemă: prin stimularea naşterilor, a famiilor cu mulţi copii(strategie utilizată de către Rusia lui Putin) sau prin imigraţia strict controlată numeric(strategie utilizată – nu obligatoriu din cauza acestei presiuni – de către Canada). Mai multe ONG-uri germane s-au pronunţat „dezinteresat” în favoarea celei de-a doua alternative care n-ar pune presiune pe strictul buget federal şi ar da rezultate rapide. Însă n-a fost numai asta. O grămadă de organisme guvernamentale au început să-şi coordoneze politicile astfel încât să integreze rapid viitorii imigranţi”, notează el.

Blogărul afirmă că s-au folosit intens rețelele sociale pentru a-i ademeni pe oamenii din Orient în Germania.

“Ştirile au circulat la început pe fluxurile normale însă, de la jumătatea anului în curs au început să se propage pe reţelele sociale. Aceleaşi reţele care au „democratizat” lumea arabă, au răspândit ca un virus promisiunea paradisului nemţesc. Imaginaţi-vă ce înseamnă pentru nişte amărâţi care trăiesc zilnic sub teroarea morţii promisiunea unei vieţi normale într-o ţară civilizată. Cum să mai stai şi să aştepţi normalizarea unei zone intrate într-un tăvălug iremediabil când, pe canale semi-oficiale, eşti invitat să trăieşti normal în Germania? Practic aşa a început totul. Mulţi oameni simpli şi-au vândut toată agoniseala de-o viaţă pentru luxul de a trăi normal (chiar dacă mai prost decât în ţările lor suferinde) restul de viaţă care le-a mai rămas.

Într-un mod suspect de rapid se organizează o infrastructură ilegală de transport a doritorilor de bunăstare spre ţara „mamei Merkel”. Sirieni, dar şi afgani, pakistanezi, irakieni, kurzi s.a.m.d. sunt conduşi pe trasee periculoase spre noul tărâm al făgăduinţei. Este de-a dreptul suspect cum pot fi „transferate” fără probleme blocuri compacte de indivizi prin zone de război, cum pot scăpa aceşti „imigranţi semi-oficiali” terorii instituite de ISIS. Nu e de mirare cum, în profitabila afacere a „migrării”, sunt implicaţi cetăţeni occidentali, unii dintre ei cu misiuni oficiale.

Nu mai departe de începutul lunii curente, Franţa a retras un consul onorific din Turcia după ce acesta fusese filmat vânzând imigranţilor bărci pneumatice şi veste de salvare. Înainte de a atinge graniţele UE, imigranţii reuşesc într-un mod suspect să violeze frontierele a cel puţin 4-5 state. În unele cazuri, autorităţile organizează transportul rapid al emigranţilor către următoarea frontieră pe care sunt invitaţi s-o „violeze paşnic”, afirmă blogărul.

Pentru a citi articolul integral, faceți click AICI.

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, o acuză pe cancelarul german Angela Merkel că a creat un adevărat haos în Europa, prin declarațiile contradictorii în criza imigranților.

Kolinda Grabar-Kitarovic este de părere că Angela Merkel a creat haos după ce a anunțat că Germania primește imigranți și apoi, când au ajuns în Europa, le-a închis porțile.

Președinta Croației a criticat dur acţiunile cancelarului german Angela Merkel faţă de criza imigranţilor. Kolinda Grabar-Kitarovic a acuzat-o pe Angela Merkel că a creat “haos” în Europa.

Liderul croat a spus, într-un interviu pentru NOVA TV, citat de Spiegel, că Angela Merkel i-a chemat pe refugiaţi “iar acum a tras frâna de mână, spunând că Germania nu îi poate absorbi pe toţi aceşti migranţi economici”, potrivit Antena 3.

“Doamna Merkel a acţionat ca şi cum nu ar fi fost conştientă că trăgând frâna de mână, cu atâtea maşini în jur, va crea un haos. Toată această situaţie trebuie să fie rezolvată acum”, a declarat preşedinta Croației.

Peste puțin timp se va consuma partea a doua din acțiunea “nu islamizării României”, faza Huntington, adică “Ciocnirea civilizațiilor”. Deși cei doi afgani care au intrat în țară au început literalmente să plângă și au făcut cale întoarsă spre Ungaria, noi scoatem paloșul împotriva urmașilor ienicerilor și facem zid la porțile Europei asupra căreia s-a indreptat urgia.

De ce este nevoie politic de o tensiune care atinge in mod cert xenofobia/islamofobia într-o țară în care tensiunile religioase sunt inexistente? Pentru că aceasta este politica neoconservatoare de dupa 11 septembrie 2001, care trebuie sa justifice prădarea unor state în goana dupa resurse. Tema este la noi bine instrumentalizată de Băsescu (PMP), cel care este în discuții să facă un pol politic cu rămășița penibilă a PNȚCD și, posibil, cu Monica Macovei și partidul personal.

De ce este importantă această precizare?

Mercenarul Cătălin Berenghi este un emul al escrocului Nick (de) Teodoreanu( Arhiduce de Bacău și Țara de Jos!) , prim-vicepreședinte al PNTCD. Care nu a scăpat ocazia de a fi prezent la prima ședință cu cruci din câmpul din Bdul Expoziției. Chiar Patriarhia Română a trebuit să se delimiteze oficial de cel care își adăuga titlul de “Alteța Sa” și care afirmă că este un intim al Patriarhului Daniel. “BOR atentioneaza toate institutiile referitor la Nick Teodoreanu, pretins colaborator al Patriarhiei”, au titrat jurnalele in vara anului 2009.

“Atenționăm instituțiile publice centrale și locale, inclusiv unitățile bisericești și opinia publică asupra faptului că activitățile, demersurile, inițiativele sau propunerile domnului Nick Teodoreanu au caracter personal și nu au binecuvântarea sau girul autorităților superioare bisericești, nu implică și nu reprezintă în niciun fel Biserica Ortodoxă Română” a conchis Biroul de Presă al Patriarhiei, unde se strânseseră plângerile asupra acestui ipochimen. Care se prezintă ca făcând parte dintr-o lojă masonica elvețiană.

Mercenarul Catalin Berenghi, ortodox New Age si “urmaș al voievozilor”, patronul barului Krishna Caffe din Piata Kogalniceanu, este mai degrabă obișnuit cu mirosul de bețisoare parfumate și tutun la narghilea decât de cel de tămâie, petreceri cu fete care dansează oriental samd, decât cu patrafirul preoțesc și sfintele slujbe. Dar pozează astăzi în salvatorul neamului și al ortodoxiei cu porci pictați în tricolor. Pentru că dă bine la viitorul CV politic și la lucrarea pescuitorilor în ape tulburi.

Alt protagonist emblematic al acțiunilor cruciate este monahul Teodot (Marius Rogojină pe numele mirenesc), celebru pentru că a profanat mormântul Pr. Gheorghe Calciu și a fost văzut cum uscă cu feonul moaștele Sfântului. Disperată de modul în care acest monah a distrus imaginea Mănăstirii fondate de Pr. Iustin, obștea de la Petru Vodă, care cunoștea legăturile acestuia cu SRI-ul, a dat un comunicat în care se amintea: “Ca să îi reprimim, l-aţi şantajat pe Mitropolitul Teofan al Iaşilor, l-aţi şantajat pe părintele Hariton, stareţul nostru, şi probabil că şantajul nu s-a oprit aici, de vreme ce nici exarhul local, Luca Diaconu, nu a mai ajuns să verifice unde sînt slugoii voştri după ce l-aţi sunat să se întoarcă acasă.

Tovarăşi, Înţelegeţi că răbdarea noastră a ajuns la un capăt şi că aţi depăşit măsura. Vă rugăm să vi-i luaţi din mănăstirea noastră (pe) monahul Teodot (Marius) Rogojină – pe care, prin faptul că îl ţineţi aici doar pentru că e fratele unui ofiţer SRI (?), îl văduviţi de un tratament psihiatric corespunzător afecţiunilor sale mintale.”

Acelasi monah care in timpul procesiunii cu cruci a incitat credulii care au fost prezenti la mascarada, cerandu-le sa nu mai aiba legatura cu ierarhia si Sf. Sinod, care nu mai reprezinta Ortodoxia. Ortodoxia este acum a lui Teodot, Berenghi, AS de Teodoreanu si a Cavalerului de Malta George Roncea, printre altii.

Acelasi securistoid Teodot ii cere astazi Patriarhului in mod public demisia:
“Noi ne desolidarizăm de toate ereziile și de toate faptele dvs. apostate și anti-românești! Ne este rușine cu dvs. și nu ne reprezentați demn Biserica! Pentru toate acestea și altele asemănătoare acestora vă cerem insistent prezentarea de urgență a demisiei din toate funcțiile deținute până acum; retragerea într-o mănăstire în vederea plângerii păcatelor”.

Suntem in fata uneia dintre cele mai mari diversiuni organizate pentru revenirea in politica a lui Basescu si a clicii sale, cu riscul major de a rupe unitatea Bisericii – singura Biserica autocefala din Europa nesfâșiată pana acum -, de a antagoniza pana la rupere societatea romanească (bine, aici licheaua națională are un deceniu de experiențe reușite) inclusă în planul mai mare de a induce nesiguranța și conflictul la nivel european.

Pentru ca haosul trebuie bine controlat si Romania incepuse sa devina o tara predictibila, cu toata intruziunea SRI – DNA care a ravasit viata politica si economica in favoarea partenerilor strategici si a multinationalelor.

Cred ca vom asista la diversiuni din ce in ce mai mari, mai ales pe fondul unei regrupari de forte in Siria. Romania trebuie sa ramana captiva, cu o Biserica fragmentata si credinciosi disperati, cu o societate atomizata, totul pentru linistea Noii Ordini Mondiale.

VALUL DE NEOPRIT AL IMIGRANTILOR si VINOVATIA SUA si EUROPA pentru situatia tragica din SIRIA

Din emisiunea “Sinteza zilei” (Antena 3) din 21 septembrie 2015:
CRISTIAN TRONCOTA, ALICE DRAGHICI, ADRIAN URSU despre criza imigrantilor si situatia din Siria

Alecu Racoviceanu: CRIZA REFUGIATILOR si PIEREDEREA LIBERTATILOR IN NUMELE IPOCRITEI SIGURANTE INTERNATIONALE

Alecu Racoviceanu la B1TV – “Ultimul Cuvant” cu Catalin Striblea, luni 14 septembrie 2015

Sergiu Andon despre CRIZA EUROPEI prin INVAZIA IMIGRANTILOR ARABI.Vom mai avea libertate de opinie pe tema imigrantilor?

Din emisiunea “La ordinea zilei” cu Dana Grecu (Antena 3) – 16 sept. 2015


Categorii

Criza refugiatilor/ imigrantilor, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Germania, Iulian Capsali, Razboiul impotriva Romaniei, Stat politienesc, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “GERMANIA IMPUNE COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI IN UE/ Slovacia refuza sa aplice decizia/ SLOVENIA RIDICA GARD, CROATIA INDEAMNA REFUGIATII SPRE ROMANIA/ Ingineriile demografice ale Germaniei/ Diversiunile “cruciadei” impotriva “ISLAMIZARII” si MOSCHEEI/ Legatura dintre valul de imigranti si REDUCEREA LIBERTATILOR (Video)

 1. Avertismenul Bisericii Ortodoxe din Grecia

  http://www.stiripesurse.ro/avertismentul-bisericii-ortodoxe-venirea-islami-tilor-poate-duce-la-sfar-itul-nostru-ca-na-ie_967823.html

  AVERTISMENTUL Bisericii Ortodoxe: Venirea islamiștilor poate duce la sfârșitul nostru ca nație

  Autor: Cristi Șelaru, Redactor

  Publicat: 22/09/2015

  Europa este lovită de un imens val de imigranți! În majoritate musulmani, aceștia au ales Europa creștină și nu statele musulmane din Asia. Imigraţia necontrolată ameninţă însăşi existenţa Greciei, ţară care se confruntă cu un aflux masiv de imigranţi musulmani, a atras atenţia mitropolitul Antim al Tesalonicului, potrivit pravoslavie.ru.

  ”Trebuie să ajutăm oamenii care sosesc la noi în ţară, dar nu trebuie să ne pierdem identitatea naţională şi să dispărem ca popor”, a afirmat mitropolitul.

  ”Am mai spus că îi iubim pe aceşti oameni (imigranţi) şi îi putem ajuta, dar Grecia nu poate să-i integreze. Unii au interpretat greşit spusele mele… Ce ar fi trebuit să spun? Să vină milioane din Asia? Dacă într-adevăr vor veni milioane, aceasta va însemna sfârşitul nostru (ca popor)”, a mai afirmat ierarhul grec.

  Mitropolitul Tesalonicului a făcut în continuare referire la măsurile luate de unele state în contextul gravei crize a imigraţiei, întrebându-se în acelaşi timp cum va arăta Grecia în cazul în care va creşte numărul musulmanilor în ţara cu puternică tradiţie creştin-ortodoxă.

  ”În Germania, după venirea primilor refugiaţi au fost luate o serie de măsuri. Ungaria spune ”nu” imigranţilor. Slovacia şi Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei de asemenea. Acum imigranţii sunt trecuţi de traficanţi din Turcia peste râul Evros. Ce va fi în cazul în care va creşte numărul musulmanilor în regiunile greceşti, unde şi aşa sunt foarte mulţi? Cum va fi atunci Grecia?”, s-a întrebat mitropolitul Antim al Tesalonicului, scrie agerpres.ro

 2. DOCUMENTAR exceptional despre invazia islamica- EUROPA, ULTIMA REDUTA

  Să ia aminte politicienii de paie ai României: Teritoriul pe care se află o moschee devine, în concepţia musulmanilor, teritoriu islamic (min. 36:42).

  Scopul lor: să cuprindă întreaga lume în Statul Islamic (Califatul), iar legea lor, Sharia, să guverneze tot globul.

  Statul Islamic are, conform imamului Anjem Choudary, 5 elemente (min. 38:37):
  1.Suveranitatea aparţine lui D(d)umnezeu (Alah). Doar legea lui (Sharia) este punctul de referinţă).
  2.Întreaga autoritate să fie în mâinile musulmanilor.
  3.Să existe un singur lider mondial – Califul.
  4.Toate disputele să fie rezolvate de calif.
  5.Să existe un singur organism administrativ care să implementeze legea Sharia.

  Aşadar şi musulmanii vor un singur lider mondial. Adică diavolul lucrează pe mai multe planuri: evreii, cu al lor sionism internaţional, vor un conducator mondial, un mesia, iar islamiştii vor şi ei acelaş lucru, un conducător mondial numit calif. S-ar putea să mai existe şi alţii care vor tot aia: pe Antihrist!

  Să ne ferească şi să ne ocrotească, Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos!

  https://www.youtube.com/watch?v=HFyI1OUST_Y

 3. @ unul: interesant clipul cu hornbach, am ramas uimita cand a rulat pe ecranul tv. Probabil asa va arata industria germana dupa ce va iesi din colimator? Acum VW, urmeaza curand Deutsche Bank (spun gurile rele prin ziare), se pare una dintre cele mai prestigioase si influente banci din lume. http://notquant.com/is-deutsche-bank-the-next-lehman/
  Se spune ca atunci cand bancile au probleme mari, primul lucru la care apeleaza este politica concedierilor. La fel a fost si in 2008 cu LB, la fel este si acum cu DB – cca 25% concedieri, lucru destul de serios.

 4. Pingback: ARHITECTII NOULUI HAOS PLANETAR/ Penibila “fermitate” a presedintelui Iohannis pe tema refugiatilor/ ORBAN critica “IMPREIALISMUL MORAL” al Germaniei/ MERKEL vrea PERMANENTIZAREA “COTELOR OBLIGATORII”/ RUSIA SE VA COORD
 5. Pingback: VOM AVEA MULT HAOS DIN CAUZA REFUGIATILOR: “Mă tem că pentru România problemele vor fi insurmontabile”/ ARHITECTII NOULUI HAOS PLANETAR/ Penibila razgandeala “nemteasca” a presedintelui Iohannis pe tema primirii imigrantilor (VI
 6. Pingback: Comunicat al Arhiepiscopiei Iasilor despre MONAHUL TEODOT | Cuvântul Ortodox
 7. Sa-mi explice si mie cineva, ma rog, de ce s-a citat articolul “Hare Krishna să ne păzească!”! Dupa cum scrie cineva intr-un comentariu la acel articol, “textul e toxic, fetid si grosolan-manipulator (prin lipsa oricaror dovezi, autorul arata ca nu e interesat decat de denigrarea unora)”. E un articol mizer, parca scris la comanda. Sa nu mai spun ca e sustinut de un anume Mihai Soimanescu, care raspunde aberant la toate comentariile de acolo, aratand ca el e pro-moschee. Si cum spunea acelasi comentator pe care l-am citit la inceput: “Am invatat sa fiu atent la ceea ce de fapt NU spui pentru ca ceea ce NU spui, vorbeste mai mult despre tine decat ceea ce spui.” Are dreptate, mai important e ce NU scrie in acel articol decat ceea ce scrie. Vreau o explicatie!

 8. @Alex:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/09/26/comunicat-al-arhiepiscopiei-iasilor-despre-monahul-teodot/#comment-419135

  In articolul respectiv se dau informatii concrete. In cazul in care nu vii cu ceva care sa arate ca sunt informatii false, ce spui este irelevant si tendentios.

 9. Pingback: Opinii si analize in APARAREA BISERICII, dar si pentru A TRAGE NISTE INVATAMINTE din “lectia” CRIZEI “COLECTIV”. Ce greseli ar fi de asumat, ce raspunsuri ar fi de dat? PROPAGANDA DE CASA TINE LOC DE MISIUNE AUTENTICA?/ Tinerii imb
 10. Pingback: Avertismentul Arhiepiscopului Ieronim al Greciei: BALCANII SE VOR TRANSFORMA INTR-UN “BUTOI CU PULBERE” DACA IMIGRANTII VOR FI BLOCATI IN REGIUNE | Cuvântul Ortodox
 11. Pingback: BISERICA BULGARIEI IA POZITIE PE TEMA REFUGIATILOR: “Ii ingrijim asa cum putem pe cei veniti, dar Guvernul nu ar trebui sa mai primeasca alti refugiati. PROBLEMA TREBUIE SOLUTIONATA DE CEI CARE AU CREAT-O” | Cuvântul Ortodox
 12. Pingback: MAREA INVAZIE A MIGRANTILOR ARABI. Reportaj “In premiera” (VIDEO): “ROMÂNIA și BULGARIA trebuie să facă eforturi serioase ca să nu ajungă să fie transformate în REZERVAȚII PENTRU REFUGIAȚI”. Cum a fost DISTRUSA viata norm
 13. Pingback: Primii refugiati adusi la Galati (VIDEO)/ Discursul “strategic” al AMBASADORULUI SUA despre “o NOUĂ Românie” EXPERIMENTALĂ in contextul CRIZEI MIGRANTILOR: “Lăsați-i pe acești imigranți să devină parte a acestei noi
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare