SOROS influenta direct politica externa a DEPARTAMENTULUI DE STAT al SUA, inclusiv in materie de justitie/ Comisari europeni, companii de PR si mari publicatii occidentale, CUMPARATE de LOBBY-ul Arabiei Saudite pentru a acoperi CRIMELE din YEMEN/ Austria, Polonia, Cehia, Croatia si Ungaria vor sa SE RETRAGA din PACTUL GLOBAL pentru MIGRATIE al ONU

3-11-2018 9 minute Sublinieri

Legăturile dintre Administraţia lui Barack Obama şi Soros nu reprezintă o noutate. Dar, documente noi declasificate, aparţinând Departamentul de Stat și USAID, reuşesc să scoată din umbră mai multe elemente, inclusiv privind fi nanțarea unor proiecte din România. Potrivit lui Tom Fitton, de la Judicial Watch, acest tip de parteneriat i-ar fi permis lui Soros, cel mai mare sponsor al curentelor neomarxiste, să stabilească agenda politică externă a SUA.

Judicial Watch a publicat documente noi ale Departamentului de Stat al SUA (49 de pagini) care demonstrează că reprezentanții lui Soros în România au colaborat cu administraţia lui Barack Obama. Mai exact, este vorba despre „Open Government Partnership”, o iniţiativă sprijinită în comun de USAID (Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională) şi Soros’s Open Society Foundations – Romania (OSFR).

Potrivit Judicial Watch, documentele au fost obținute grație unui proces din 2018, care a fost intentat împotriva Departamentului de Stat al SUA și a USAID, după ce acestea nu a răspuns unei cereri din 2017 (Judicial Watch v. Departamentul de Stat al Statelor Unite și Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională). Procesul a urmărit obţinerea înregistrărilor referitoare la orice contracte, subvenții sau alte alocări/plăți de fonduri de către Departamentul de Stat către Fundația pentru o Societate Deschisă – România și / sau personalul său și / sau orice filiale sau afiliate OSFR. De asemenea, a a vizat evaluările, rapoartele sau înregistrările similare referitoare la activitatea Fundației pentru o Societate Deschisă – România și / sau filialele sau organizațiile sale afiliate.

Ovidiu Voicu şi Centrul pentru Inovare Publică

La 16 septembrie 2016, Jennryn Wetzler, de la Biroul de Afaceri Educaționale și Culte al Departamentului de Stat, a trimis un e-mail prin care anunța publicul participant la o conferinţă „Open Government Partnership” că vorbitorul, Ovidiu Voicu, este sponsorizat de Departamentul de Stat. Ovidiu Voicu este directorul executiv al Centrului pentru Inovare Publică, care se descrie ca un dezvoltator al programelor Fundației Soros pentru o Societate Deschisă.

O schemă aplicată şi în Albania

Fonduri ale Agenției guvernamentale USAID au mers către fundațiile finanțate de miliardarul George Soros în 2016 și 2017 în vederea susținerii unei campanii în favoarea reformei în justiție realizată de guvernul socialist din Albania, conform unor documente federale. Potrivit Profit.ro, Tom Fitton, de la Judicial Watch, cel care a obținut informațiile, spune că astfel de scheme au fost promovate și în alte țări din regiune, precum România și Ungaria. „George Soros este un miliardar și nu ar trebui să primească banii contribuabililor pentru a-și promova agenda de extrema stângă spre a submina libertatea acasă și peste granițe.” Departamentul de stat al SUA, în timpul Administrației Barack Obama și Agenția pentru Dezvoltare Internațională (USAID) au cheltuit nu mai puțin de 9 milioane de dolari pentru a susține activități politice în Albania derulate de Fundația pentru o Societate Deschisă, finanțată de miliardarul american George Soros.

Arabia Saudită a ajuns în câteva zile un client despre care nicio firmă de PR nu dorește să vorbească, scrie publicația Politico, subliniind că tăcerea este și mai adâncă atunci când vine vorba despre companiile de lobby care activează în inima UE, la Bruxelles. ”Guvernele nu vor să se știe că niște agenții de PR lucreaza pentru ele și nu vor nici ca agențiile să se laude că au clienți printre guvernele lumii”, scrie Politico.

 ”Saudiții nu se folosesc de saudiți pentru a deschide ușile de la Bruxelles. Ei folosesc aproape întodeauna firme globale sau foști oficiali UE”, scrie Politico. Spre exemplu, compania petrolieră saudită Aramco l-a angajat pe Marcus Lippold, fost șef al departamentului pentru Energie din Comisia Europeană. În primul an în care a lucrat pentru Aramco, Lippold a beneficiat de o clauză care îi permitea să se întoarcă oricând la Comisia Europeană. Apoi, fostul tehnocrat european a a părăsit Comisia pentru încă un an, în 2013, pentru a lucra pentru imaginea companiei MOL, deținută de statul ungar și de ING.

”Chiar în inima UE, la Bruxelles, profesioniștii din relațiile publice și consultanții de lobby lucrează pentru cele mai autocrate regimuri din lume, care comit unele din cele mai mari abuzuri împotriva drepturilor omului”,a scris pentru Politico Katharine Ainiger, de la Alianța pentru Transparența Lobbyului. ”Aceste companii spală imaginea clienților, îi defăimează pe disidenți și pe oponenți, organizează campanii electorale, ascund abuzuri, fac lobby pentru investiții, pentru acorduri comerciale, pentru ajutoare, pentru susținerea politică în interiorul instituțiilor UE și din statele membre. Noi nu avem cum să aflăm cine sunt, cu cât sunt plătiți sau ce au de gând să facă”, mai scrie Ainiger.

Lobby de milioane la ONU

Dacă transparenta cu care se laudă instituțiile de la Bruxelles este aproape zero (Registrul Transparenței UE, un departament din cadrul Comisiei, lasă o mulțime de asemenea firme de lobby în umbră, scrie Politico), bomba a explodat la ONU. The Guardian a publicat în aceasta săptămână fragmente dintr-un raport intern al Națiunilor Unite care dezvăluie o schemă de servicii de imagine contra cost pusă la cale de Arabia Saudită chiar cu agențiile ONU, la mijloc fiind nu mai puțin de un miliard de dolari.

O serie de rapoarte ONU au acuzat Arabia Saudită pentru multe dintre atrocitățile războiului din Yemen, acolo unde a intervenit militar începând din 2015. Strategia saudită a fost următoarea: grupurilor umanitare și agențiilor umanitare care operează în Yemen li s-a cerut să propage o imagine favoranilă Arabiei Saudite, în schimbul a circa un miliard de dolari. Aceste organizatii au primit 930 de milioane de petrodolari saudiți, în timp ce regatul îi bombarda pe oamenii pe care beneficiarii fondurilor ar fi trebuit să-i ajute.Aceste organizații ar fi trebuit să vorbească cât mai mult despre ”efortul umanitar al Arabiei Saudite în Yemen” poentru publicații precum The New York Times sau The Guardian, nominalizate în mod expres de saudiți.

Agențiilor umanitare li s-a sugerat în mod clar că donațiile primite vor fi direct legate de ”cantitatea de publicitate pozitivă oferită Arabiei Saudite”. ”Considerăm că este foarte important ca dragii noștri yemeniți să fie conștienți de donațiile noastre. Trebuie pus mult accent pe întărirea vizibilității  noastre pe plan local, în presa locală, astfel încât donatorii să obțină recunoașterea meritată și să nu fie trecuți în plan secund în fața agențiilor care primesc acești bani”, se arată în document. Mai mult, Arabia Saudită a insistat pe lângă Oficiul pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare al ONU să aibă un reprezentant special, desemnat de Riyadh, în cadrul acestui organism.  Sarcina lui avea să fie ”asigurarea implementării planului de către toate agentiile ce beneficiază de donații și să încheie rapoartele”.

În lumina acestor informații, ar fi legitimă o întrebare despre fondurile care ar fi putut fi primite de ONU odată cu alegerea Arabiei Saudite, în 2017, în Comisia ONU pentru Statuul Femeilor, știut fiind că regatul saudit are una dintre cele mai slabe reputații în acest domeniu.

Dacă nu ar fi izbucnit scandalul asasinării jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, asemenea informații ar fi rămas, cel mai probabil, nepublice. La fel și noile informații despre bilanțul negru al războiului din Yemen. Abia acum ziarul The Independent arată că numărul deceselor cauzate de acest conflict, în care Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite luptă împotriva rebelilor susținuți de Iran, este mult mai mare decât cifra oferită de ONU, de 10.000 de vicxtime. În fapt, ar fi vorba despre 70-80.000 de morți.Un grup asociat cu Universitatea din Sussex arată că a numărat 56.000 de morți doar până la începutul anului 2016. În plus, este greu de contabilizat numărul victimelor holerei și ale foametei, care se agravează pe măsură ce singurul port prin care intră ajutoare (dar și arme din partea Iranului) este supus unui asediu.

Este greu de determinat numărul victimelor nu numai pentru că ”Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite complică accesul în Yemen pentru jurnaliștii străini și pentru martorii imparțiali, dar și pentru că, spre deosebire de ce se întâmplă în Siria, autoritățile americane, britanice și franceze nu au interesul să scoată la lumină ravagiile din Yemen, câtă vreme ele se datorează intervenției saudite”, arată organizația menționată anterior, The Independent Yemen for the Armed Conflict Location and Event Data Project.

 • Anghel Buturuga: 

Crimele impotriva umanitatii din Yemen

2 milioane de copii malnutriti in Yemen.
400000 copii bolnavi grav
130 mor in fiecare zi
50000 copii au murit anul trecut

Mai multi vor muri in acest an din cauza foamei

NYT face un reportaj– crancen – despre Yemen. Articolul incepe cu imaginea unui copil de trei ani cu capul atarnand greu pe piept, “un sac de oase luptandu-se sa respire”. In afara spitalului magazinele sunt pline de mancare. Insa tatal copilului nu are bani sa cumpere. Preturile au explodat in Yemen. Este efectul razboiului economic al Arabiei Saudite, care nu se rezuma doar la a bombarda autobuze cu civili, nunti, inmormantari, ci stranguleaza si prin alte metode, non-militare, aceasta tara. Totul sub conducerea “reformatorului” MbS, cel care batea palma cu fondatorul VICE pentru a-si face imagine buna.

Abia dupa asasinatul lui Jamal a inceput si MSM sa intre mai serios in subiectul ororilor saudite din Yemen…

Fetita din Yemen a carei poza a ilustrat foametea care ucide copii a murit la 7 ani.

Da, avea 7 ani, nu 3-4 cat i-ai fi dat…

Amal Hussain era numele ei.

Vice a facut propaganda platita pentru Barbaria Saudita

Ii stiti. “Jurnalistii” activisti care vor sa va scape de CoalISIS, de fundamentalistii familiei si ai crucii in general. Implicati in toate cauzele bune, implicit si explicit anticrestine, anticonservatoare.

Printre ele: propaganda platita pentru Arabia Saudita. Aia care dezmembreaza jurnalisti in consulate si care fac crime impotriva umanitatii in Yemen (ultimele acum cateva zile). S-a intamplat la biroul de la Londra al platformei hipsteresco-activiste, care promoveaza nobila meserie a “lucratorilor sexuali”, agenda LGBTQ si alte minunatii din registrul Vice.

Celebrul MBS, printul scelerarii saudite, s-a intalnit in SUA chiar cu fondatorul Vice…

In timp ce la biroul din SUA scandalurile legate de hartuire sexuala abia s-au stins.

Premierul ceh, Andrej Babis, a declarat joi că doreşte să retragă ţara sa din acordul global al ONU privind migraţia şi că va discuta această chestiune cu partenerul său de coaliţie social-democrat, relatează website-ul idnes.cz, citat de agenţia Reuters.

Declaraţia lui Babis survine la o zi după ce Austria a anunţat că va urma exemplul SUA şi al Ungariei şi se va retrage din acordul ONU denumit ”Pactul global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată”, care va fi semnat în decembrie în oraşul marocan Marrakech.

Anterior şi guvernul de la Varşovia a anunţat că ia în calcul să retragă Polonia din acest pact, criticat de ţările ce-l resping mai ales pentru că nu ar stabili o delimitare clară între migraţia legală şi cea ilegală şi pentru că include migraţia printre drepturile omului, încurajând astfel acest fenomen.

”Considerăm că unele puncte ale Pactului privind migraţia sunt extrem de critice, precum mixul între căutarea de protecţie şi migraţia economică”, a explicat miercuri cancelarul austriac Sebastian Kurz, adăugând că migranţii salvaţi în Marea Mediterană nu ar trebui să fie aduşi direct în Europa. Şeful guvernului de la Viena s-a pronunţat de asemenea împotriva unui drept al omului la migraţie şi a estimat că acest pact ar putea conduce la un fel de ”diluare a migraţiei legale şi ilegale”.

Acest pact nu va face decât să înrăutăţească situaţia pentru că va încuraja milioane de oameni să emigreze, punându-şi în pericol vieţile şi plătind milioane de dolari reţelelor de trafic de persoane, a motivat la rândul premierul ungar Peter Szijjarto decizia ţării sale de a se retrage din acord. Potrivit şefului diplomaţiei ungare, pactul se bazează pe principiul fals că migraţia este un drept fundamental al omului, când în realitate un drept fundamental este ca oamenii să poată trăi în pace în propria lor ţară, iar dacă nu este posibil, atunci să li se acorde protecţie în cel mai apropiat loc sigur posibil.

Polonia se va retrage şi ea foarte probabil din pactul ONU privind migraţia, la fel ca SUA, Ungaria, Austria şi posibil Cehia, întrucât acest acord poate încuraja imigraţia ilegală, a anunţat vineri premierul polonez Mateusz Morawiecki, relatează agenţiile Reuters, dpa şi EFE.

”Este foarte probabil că nu o să mai fim parte a pactului global’‘ privind migraţia, a spus Morawiecki la o conferinţă de presă comună cu cancelarul german Angela Merkel, aflată într-o vizită oficială la Varşovia.

”Considerăm că principiile noastre suverane au o prioritate absolută”, a explicat şeful executivului polonez, după ce cu o zi în urmă şi premierul ceh Andrej Babis a anunţat că doreşte să retragă ţara sa din acordul ONU denumit ”Pactul global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată”, iar miercuri Austria a confirmat că va urma exemplul SUA şi al Ungariei şi se va retrage din acest acord.

În replică, Angela Merkel a spus la conferinţa de presă comună cu premierul Morawiecki că, în opinia Germaniei, acest pact ţine cont de suveranitatea statelor şi stabileşte bazele unei migraţii legale, contribuind totodată la combaterea celei ilegale. ‘‘Din perspectiva mea, toate acestea sunt clarificate în pactul privind migraţia; el nu este constrângător şi de aceea Germania îl va aplica”, a spus şefa guvernului de la Berlin, care a promovat o politică a frontierelor deschise prin care peste un milion de migranţi din Orientul Mijlociu şi Africa au venit în Germania în ultimii ani.

Dar ţările ce resping acest pact al ONU acuză faptul că documentul nu stabileşte o delimitare clară între migraţia legală şi cea ilegală şi include migraţia printre drepturile omului, încurajând astfel acest fenomen.

”Considerăm că unele puncte ale Pactului privind migraţia sunt extrem de critice, precum mixul între căutarea de protecţie şi migraţia economică”, a explicat miercuri cancelarul austriac Sebastian Kurz, adăugând că migranţii salvaţi în Marea Mediterană nu ar trebui să fie aduşi direct în Europa. Şeful guvernului de la Viena s-a pronunţat de asemenea împotriva unui drept al omului la migraţie şi a estimat că acest pact ar putea conduce la un fel de ”diluare a migraţiei legale şi ilegale”.

Acest pact nu va face decât să înrăutăţească situaţia pentru că va încuraja milioane de oameni să emigreze, punându-şi în pericol vieţile şi plătind milioane de dolari reţelelor de trafic de persoane, a motivat la rândul său premierul ungar Peter Szijjarto decizia ţării sale de a se retrage din acord. Potrivit şefului diplomaţiei ungare, pactul se bazează pe principiul fals că migraţia este un drept fundamental al omului, când în realitate un drept fundamental este ca oamenii să poată trăi în pace în propria lor ţară, iar dacă nu este posibil, atunci să li se acorde protecţie în cel mai apropiat loc sigur posibil.

Președintele croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, nu va semna Convenția Națiunilor Unite privind migrația (GCM), anunţă site-ul de ştiri Direktno.

Jurnalistul Velimir Bujanec a anunţat pe social media că echipa editorială Direktno a trimis o scrisoare la Biroul președintelui croat, d-na Kolinda Grabar-Kitarovic, cu o singură întrebare clară: “Veţi semna așa-numitul Acordul de la Marrakech privind migranții?”

În răspunsul pe care consiliul său de redacție îl primește, președintele Grabar-Kitarovic afirmă: “Fiţi sigur că nu voi semna Acordul de la Marrakech “, scrie Bujanec pe Facebook.

Răspunsul Președintelui a fost transmis de purtătorul de cuvânt al acesteia, doamna Ivana Crnić, și, printre altele, afirmă: “Preocuparea dvs. cu privire la migrația ilegală și Acordul de la Marrakech este absolut ușor de înțeles, însă în acest caz nu este vorba de acceptarea migranților ilegali. Echipa președintelui este implicată sub orice formă în negocieri (…). Asigurați-vă că nu se va semna Acordul de la Marrakech … “.

Croația aderă la un număr din ce în ce mai mare de țări care au decis să nu semneze pactul ONU privind migrația. Anterior Statele Unite, Ungaria și Austria au refuzat să o semneze. Iar ţări precum Polonia și Republica Cehă se opun în mare parte acestui pact ONU. Mesajul jurnalistului Velimir Bujanec de pe social media îl puteţi citi AICI.

Austria va urma exemplul Statelor Unite şi Ungariei şi nu va semna un pact ONU privind imigraţia din cauza temerilor că acesta va estompa linia dintre imigraţia legală şi cea ilegală, a declarat miercuri guvernul de dreapta din Viena.

Pactul Global pentru o Migraţie Sigură, Ordonată şi Reglementată a fost aprobat în luna iulie de toţi cei 193 de membri ai ONU, cu excepţia SUA, care s-a retras din acest plan anul trecut, potrivit Reuters.

Guvernul de dreapta al Ungariei, condus de premierul Viktor Orban, care a adoptat o poziţie dură în privinţa imigraţiei, a susţinut că nu va semna documentul final la ceremonia care va avea loc în Maroc în luna decembrie.

Polonia, care a avut disensiuni la rândul ei cu Bruxelles-ul deoarece a refuzat să accepte cotele naţionale impuse de UE privind solicitanţii de azil, ia în calcul să facă acelaşi lucru.

“Am decis că nu ne vom alătura pactului”, a declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz, un politician conservator cu o poziţie dură faţă de problema imigraţiei şi care guvernează ţara printr-o coaliţie cu Partidul Libertăţii, de extremă dreapta, potrivit postului de radio ORF.

Austria nu va trimite un delegat la ceremonia de semnare din Maroc şi se va abţine la votul din cadrul ONU, programat pentru anul viitor, au susţinut ORF şi agenţia de ştiri APA, citându-i pe Kurz şi pe vicecancelarul de extremă dreapta Heinz-Christian Strache.

Cabinetul de la Viena va aproba decizia în mod oficial în cursul zilei de miercuri.

“Prin urmare, ne vom abţine la votul din Adunarea Generală a ONU din 2019”,a declarat Kurz pentru ORF.

Kurz şi Strache şi-au manifestat în această lună temerile cu privire la pact, precizând că acesta ar putea restricţiona suveranitatea Austriei.


Categorii

1. DIVERSE, Criza refugiatilor/ imigrantilor, George Soros, Suferinta de langa noi

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “SOROS influenta direct politica externa a DEPARTAMENTULUI DE STAT al SUA, inclusiv in materie de justitie/ Comisari europeni, companii de PR si mari publicatii occidentale, CUMPARATE de LOBBY-ul Arabiei Saudite pentru a acoperi CRIMELE din YEMEN/ Austria, Polonia, Cehia, Croatia si Ungaria vor sa SE RETRAGA din PACTUL GLOBAL pentru MIGRATIE al ONU

 1. Cazul fetitei din Yemen imi aduce aminte de acel baiat din Siria care inainte sa moara a strigat criminalilor sai ca ii va spune lui Dumnezeu tot ce a patimit aici. Eu cred ca si Amal Hussain ii va povesti lui Dumnezeu.

 2. “Eu cred ca si Amal Hussain ii va povesti lui Dumnezeu.”
  Si eu cred la fel.

  Si mai cred ca e bine ca si in ceasul al 12-lea sa se dezica natiunile suverane de pe tot pamantul de capcana satanica numita ONU, in toate privintele.
  Mai precis, inainte sa fie demolat totul la gramada, la comanda, cu scop…

 3. @Titus L.

  Ea spus si ea si alti copii deja, ca de-aia-i coada la usa lui Erdogan.

 4. @Ileana
  Este coada mult mai mare la alta “usa”, romancele stiu de ce…
  “Sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumină. Nici nu se bucură, nici nu se chinuiesc. Si ei strigă la Dumnezeu: „Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, căci noi nu am văzut lumina soarelui, nu am văzut frumusetile din această lume si nici nu am făcut vreun păcat?”
  Părintele Cleopa
  http://ortodoxia.me/parintele-cleopa-face-lumina-copiii-avortati-au-suflet-iata-unde-se-duc-sufletele-lor-dupa-avort/

 5. nimeni,
  Daca-i vorba de stat la usa si de asteptat hotararea Judecatorului, apai cred ca sunt doua “cozi” acolo. Una la care stau romancele si alta la care stau romanii.

 6. @cineva

  Ma refeream ca lumea il curteaza pe Erdogan pentru eventuale interventii in zona, ca Dumnezeu nu bate cu bata. Poate pentru geografia locului, poate pentru bazele deja existente, nu stim noi. Razbunarea este a lui Dumnezeu si el stie cand si cum o sa platim si noi. Cititorul are dreptate si, in general, cand vine nota de plata, tot poporul o pateste, inclusiv copiii care n-au nicio vina. Dar este crestinesc sa vedem in asta iubirea lui Dumnezeu, care ne opreste caderea. Multi sfinti romani a dat si comunismul, chiar daca noi vedem doar latura intunecata.

 7. @Ileana

  “Multi sfinti romani a dat si comunismul, chiar daca noi vedem doar latura intunecata.”
  Aia erau deja foarte credinciosi dinainte de venirea comunismului. Astazi cati or mai fi?

  “Razbunarea este a lui Dumnezeu si el stie cand si cum o sa platim si noi.”
  Eu n-as zice ca Dumnezeu este razbunator. El ne-a pus in vedere multe, de multa vreme, dar noi nu pre am fost dispusi sa vedem si sa luam aminte. Este destul de limpede ca a venit vremea sfarsitului.

  „În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu” (2 Timotei 3:1-4).

  „Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.” (Matei 24:12)

  „Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.” (Matei 24:14)

 8. @cititor
  De-o fi doar o usa, ca sa nu spuna feministele si LGBT ca se fac discriminari, noi sa fim gentlemeni si sa le spunem “ladies first” …

 9. @cineva

  Nu stiu cum vezi tu situatia, dar eu o vad in felul urmator: in jurul meu sunt oameni mult mai buni decat mine si asta imi da speranta. Unul din ei esti tu. Din pricina asta iti zic cineva si nu nimeni.

 10. @Ileana
  Cu multi ani in urma cineva mi-a brodat pe un tricou cuvantul ‘Cineva”. M-am suparat si i-am cerut sa taie si sa scoata ce a scris. Asa ca nu te amagi in privinta mea!

 11. @Ileana
  Eu obisnuiesc sa ma plimb descult in parc, tocurile sunt esentiale cand ai ajuns “cineva”. Iata cu cata grija isi aleg tocurile vedetele:
  “incepe sa analizeze cu maaare atentie tocurile catorva perechi de pantofi din magazin: zicea ca se teme ca tocul sa nu fie totusi prea jos si spunea ca isi doreste sa evite un aspect prea “babesc”; dar ca avea cateva perechi dintr un model similar cu un toc mai inalt; ma rog, treburi …”
  “I-m spus ca tocurile ii vin bine. Si sunt realmente ultimul racnet in materie. In plus, sunt si in linie cu rolul si pozitia ei “foarte importanta” de acum.”
  https://www.stiripesurse.ro/scene-rare-intre-iubita-lui-liviu-dragnea-i-jurnalista-denise-rifai-ce-schimb-de-replici-au-avut-i_1302000.html

 12. @cineva

  Raspunzi deci existi. Iarta-ma. Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba mila de noi toti!

 13. Zeci de mii de carduri de debit preplatite puse la dispoziția migranților de către Comisia Europeană și Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați UNHCR, au fost utilizate de migranți pe “traseul de migrație reactivat din Balcani”
  https://evz.ro/cardurile-debit-migranti-soros-onu.html

  Multi dintre ei traiesc relaxati in Romania.

 14. Pingback: MERKEL, IN SPATELE PACTULUI GLOBAL PENTRU MIGRATIE AL ONU/ Cancelarul german acuza de "NATIONALISM" oponentii pactului/ ISRAEL se alatura tarilor care NU VOR SEMNA Pactul. La fel si Bulgaria
 15. Pingback: SEMNEAZA ROMÂNIA PACTUL GLOBAL(IST) PENTRU MIGRATIE? Ce se alege de discursul anti-Soros al PSD in fata unui act prin care imigratia devine „drept al omului”?
 16. Qatarul abandoneaza petrodolarul in favoarea yuanului
  Qatarul a anunţat luni că va părăsi OPEC la 1 ianuarie
  https://www.mediafax.ro/externe/breaking-qatarul-va-parasi-organizatia-statelor-exportatoare-de-petrol-opec-17744818

  Qatar to Become First Middle East Clearing Hub for China’s Yuan
  https://chinainvestin.com/index.php/zh/china-offshore/conferences/2454

  The Qatar-China LNG Deal Is A Game Changer
  https://oilprice.com/Energy/Energy-General/The-Qatar-China-LNG-Deal-Is-A-Game-Changer.html

 17. Trump se lauda ca SUA a ajuns din mare putere economica si industriala cel mai mare producator de petrol si gaz, fara sa-si dea seama ca asta inseamna sfarsitul petrodolarului si a “visului american”.
  “We are now exporting oil, which is the first time in my lifetime – we are right now the largest producer of oil and gas. This is not good if you’re Vladimir Putin where your chief export is oil. W.H. Agent – Not good for Kremlin.”
  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1087892911734382592

  https://www.thepoc.ro/petrodolarul-moare-visul-american-dispare/
  https://romanialibera.ro/international/afacerea-khashoggisauditii-ameninta-petrodolarul-si-implicit-economia-mondiala-757920

  Concluzie
  Desigur, este un fapt evident că Federația Rusă, China și multe alte națiuni acum lucrează din greu pentru a construi un zid rigid față de petro-dolarul american și au înființat propriile sisteme de comercializare directă, fără ajutorul petro-dolarului american. Acest lucru ne dă speranța că Putin și Federația Rusă sunt setați pentru desființarea completă a acestor globaliști și a sistemului lor financiar care răspândesc haosul, teroarea, războiul și moartea peste tot în Orientul Mijlociu.
  http://informatii-agrorurale.ro/prorocie-despre-pedepsirea-reprezentantei-acestei-lumii-ninive-capetenii-preoti-si-popoare-de-pretutindeni-maiestate-domnilor-tortionari-calai-guvernanti-politruci-boieri-amarasteni-iliesci/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare