„Gravida din Arad” care „răspândea teorii ale conspirației” sau cum a fost speculat un deces tragic al unei mame și al copilului său nenăscut de ARAFAT și de presa aservită/ CAZURI GRAVE DE MALPRAXIS semnalate în contextul internărilor cu Covid-19. „Ne mai întrebăm și noi câți morți de Covid sunt, practic, uciși sau lăsați să moară în numele Covidului?”

5-08-2020 6 minute Sublinieri

Captură după Hontews, 3 august

Captură după Arad Online

Adrian Pieptu

E ceva ce nu-mi iese din cap. Aseară (2 august-n.n.), Raed Arafat îi povestea nu fără o satisfacție prost disimulată lui Radu Tudor, cum ultima postare a unei tinere decedate cu COVID, era una antivaccin.

Cum să spui asta despre o biată victimă moartă atât de tânără? Vă dați seama cat de mărunt, orgolios și răzbunător poate fi omul ăsta? Și cu ce se ocupă el? Ce griji îl frământa? Că are probabil oameni care monitorizează și-i raportează tot ce se scrie despre el?

Așa ceva e inuman, sinistru și odios. Ca de altfel tot ce ni se întâmplă în ultimile luni când suntem cu toții tratați ca suspecți, ca posibili infractori numai buni de băgat cu forța în spitale.

Anghel Buturugă:

Hidoasă lume

După ce Arafat a dat tonul, presstituta a preluat teza și acum vezi peste tot materiale despre femeia gravidă care a murit „de Covid”. Și din cauza „conspirațiilor” pe care le răspândea pe Facebook. Din nou, pare a fi o sugestie speculată de comunicatori „strategici”. Cât de scelerat și sociopat să fii, totuși?! Iată, atât de.

Niște întrebări și observații se impun:

1. De când știm că femeia a murit „de Covid”? Nu era declanșată o anchetă? Chiar penală in rem? Nu cumva aceste teze scelerate pot servi la acoperirea adevăratei cauze a decesului? Nu este atât de strigător la cer abuzul făcut de Arafat cu vorbele sale împroșcate la ore de maximă audiență și de jurnaliștii care preiau pe negândite aceste teze și le amplifică?

2. De unde știu toți acești scelerați că femeia a murit pentru că nu a „respectat” nu știu ce reguli sau recomandări? Știm cum și de la cine s-a infectat? Știm dacă purta sau nu mască? Una e ce scrii pe Facebook, alta e ce faci.

3. Și de unde știm că masca „protejează”? În Olanda, Suedia, experții lor în boli infecțioase consideră nu doar că nu e dovedită eficiența, ci chiar că pot avea consecințe negative. Același lucru îl susțin și epidemiologi recunoscuți din Marea Britanie, Oxford.

Tragedia decesului unei mame și a copilului său nenăscut sunt transformate cu meta-cinism într-o oportunitate de comunicare de cei pe care nu-i pot numi decât scelerați. Și de complicii lor din presă.

Iulian Capsali:

O FEMEIE GRAVIDĂ MOARE

purtată între spitale, iar mașina criminală de propagandă din presă, dar și psihopatul Arafat, afirmă că femeia a postat pe Facebook că nu credea în utilitatea măștii ca protecție anti-Covid.
Masca fiind contestată ca prevenție inclusiv de medici și specialiști din toată lumea, chiar și de ministrul Tătaru inițial.

Nu mai vorbim de faptul că producătorii serioși ai măștilor folosite în general de public (nu vorbim de măștile cu filtru special, care sunt scumpe și greu de găsit), scriu chiar ei pe cutie că nu protejează împotriva virușilor.

De ieri, în diferite orașe din țară, adulții și copiii peste 5 ani sunt obligați să poarte masca în parcuri…

Deci, bestiilor criminale, faceți o anchetă ca să vedeți de ce a murit femeia și copilul ei nenăscut și nu mai poluanți mințile fragede ale snowflakes-ilor cu propaganda mizerabilă!

Mor oameni din cauză că țineți spitalele închise!

Băgați în spital cu forța asimptomatici, caz UNIC ÎN LUME!

Faceți teste în laboratoare fără certificare și cu personal nespecializat pe un virus (SARS-CoV 2) care NU A FOST ÎNCĂ IZOLAT – ce testați, de fapt?

Sunt cauze pentru cele până la 70% teste cu rezultat fals, despre care vorbea medicul specialist Musta, șeful clinicii din Timișoara.

Dați tratamente scumpe pentru o viroză la care NU EXISTĂ TRATAMENT, toate virozele/gripele fiind tratate pe simptomatologie, deci nu poți da un tratament țintit pe COVID-19. Am convingerea că mulți oameni au murit datorită unor scheme de tratament (care includ medicamente anti-HIV, cu efecte adverse grave), ce NU AVEAU LEGĂTURĂ CU EVOLUȚIA BOLII PACIENTULUI!

INTUBAREA NU ESTE TRATAMENT, peste 80% din intubați mor!

Distrugeți psihicul oamenilor, relațiile sociale, ruinați economia; OMORÂȚI – din cauza “procedurilor” – oameni care puteau trăi dacă ar fi fost tratați la timp de bolile de care sufereau sau care suferă accidente!

Dar voi induceți ideea că de vină sunt oamenii care merg la mare și femeia care postează pe Facebook înainte să intre în malaxorul politico-medical.

Până unde mergeți cu manipularea și propaganda, jigodii nenorocite?

Silviu Dancu:

Ok, în comentarii, omul a dat numele și prenumele decedatului, comuna etc. Cel care a decedat are, (culmea!), o poză de profil în care apare cu… Orban. Nu știu ce făcea, cu ce se ocupa (ori ocupase). Dar există această relatare. Să luăm în calcul că și 1% există probabilitatea să se confirme povestea. Cum e cu responsabilitatea socială?

Unde e iubirea ceea de aproapele fluturată de mulți doar pt a masca frica pt propria piele? Sau care prezintă strict versiunea (cinică!) a lui Arafat privind femeia gravidă care a murit de curând?

Ne mai întrebăm și noi câți morți de Covid sunt, practic, uciși sau lăsați să moară în numele Covidului? Ne apasă oleacă sentimentul cela acut de responsabilitate socială? Sau nu trece de mască?

Și, insist: NU iau de bune, fără ezitare, această istorisire. Ba chiar o iau cu suspiciunea de rigoare. Totuși, nu e singura. Ați auzit de vreo poziție clară, de inspecții, constatări, măsuri și de cercetări amănunțite ale autorităților cu privire la treburi de genul ăsta??

ActiveNews:

Testul sau viața: Arădean ajuns la spital cu AVC, privat de tratament și hrană timp de 24 de ore, până la venirea rezultatului testului Covid. A intrat în spital pe picioare, dar a ieșit în scaunul cu rotile, pe jumătate paralizat

Neglijența medicilor, tributari paranoiei Covid, l-a dus la paralizie pe un bărbat de 78 de ani, adus la Spitalul Județean din Arad pentru că suferise un accident vascular cerebral. Deși în asemenea cazuri promptitudinea intervenției e crucială pentru reabilitare și evitarea sechelelor, omul nu a fost tratat de urgența cu care venise, pentru că medicii erau mai preocupați să afle dacă pacientul are sau nu covid, deși nu prezenta simptome. Mai bine de 8 ore a fost lăsat să aștepte pe un scaun din Unitatea de Primiri Urgențe, după care a fost transferat la o clinică privată și închis într-o cameră alte 16 ore, fără tratament și nici măcar hrană, în condițiile în care suferea și de diabet, având nevoie de mese la ore fixe. După ce i-a venit rezultatul negativ la testul de coronavirus și a putut fi, în sfârșit, transferat la secția de Neurologie, unde ar fi trebuit să ajungă din prima clipă, medicul specialist n-a mai putut decât să constate inevitabilul: pareză pe partea dreaptă.

Fiul victimei, avocat, istorisește întâmplarea, hotărât să depună o plângere penală împotriva Spitalului Județean din Arad:

„În urmă cu două săptămâni, tatăl meu a suferit un accident vascular cerebral. Ne-am prezentat la U.P.U. Arad luni la ora 15.00, unde i-au făcut CT și au stabilit ca într-adevăr așa este. L-au pus pe un scaun și l-au aruncat într-un colț jos la U.P.U. Până noaptea la ora 23.30 nu l-a mai băgat nimeni în seamă. L-au ținut nemâncat și fără tratament, deși este și diabetic și suferise un A.V.C. L-au transferat în miez de noapte la clinica Laser, unde l-au închis într-o cameră până a doua zi la ora 15.00, când i-a venit testul Covid negativ. Acolo, aceeași poveste. Fără mâncare și fără tratament medical. A intrat în spital pe picioare. Ieri l-am scos în scaun cu rotile. Paralizată partea dreaptă. La întrebarea adresată unuia dintre medicii de la neuro vis-a-vis de starea în care a ajuns, acesta mi-a răspuns: Se pare că starea s-a agravat de când a intrat în spital și până a ajuns pe secția de neuro. 24 de ore a fost umilit și privat de tratament medical, deși cazul său era urgență de grad zero. Au ținut un om de 78 de ani care suferise un AVC timp de 24 de ore fără tratament. Mi-a povestit cum a încercat în timp ce se afla închis în cameră la clinica Laser să meargă la toaletă. A căzut în baie pe jos, peste cada de duș și abia a reușit să se târască înapoi în pat, lovit la cap și spate. Ăștia sunt medicii din Arad, cam asta fac cu părinții noștri: îi umilesc și ii omoară cu zile, sau îi distrug pe viață! Halucinant și oripilant sunt cuvinte mult prea frumoase pentru a putea descrie ceea ce se întâmplă în spitalele din Arad! O femeie tânără a fost omorâtă cu zile împreună cu copilașul pe care îl purta în pântec; tatăl meu a fost privat timp de 24 de ore de tratament medical, deși suferise un accident vascular cerebral! A intrat în spital pe picioare și ieri l-am scos în scaun cu rotile, pe jumătate paralizat! Oare câte astfel de cazuri mai sunt în Arad și nimeni nu vorbește nimic despre ele? Este inuman să nu acorzi tratament medical unor oameni care se prezintă cu afecțiuni grave la spital, sub pretextul lipsei rezultatului la testul Covid. Pacienții cu afecțiuni grave sunt ținuți pe holurile spitalului cu zecile de ore până îi bagă cineva în seamă! Măsurile luate de acest guvern i-au transformat pe majoritatea medicilor, din șpăgari, în torționari. Ăsta este crudul adevăr!”, a scris Alexandru Nistor, sâmbătă, pe Facebook.

Contactată de reporterii agenției Mediafax, managerul spitalului arădean, Florina Ionescu, a spus că sarcina ei este să își protejeze medicii. Cât despre soarta pacienților, a promis că va efectua o anchetă.

„Mi-e greu să cred că sunt sabotată din interior, o să analizăm ce se întâmplă în comitetul director, voi cere și directorului medical explicații legate de ceea ce se întâmplă în acest moment în spital. Treaba mea este să asigur medicilor condiții optime pentru desfășurarea actului medical. Eu nu pot să mă implic în derularea actului medical doar în momentul în care apar erori de acest gen. Pot interveni cu anchete interne și cu aplicarea sancțiunilor care se impun. Directorul medical are în subordine toți medicii și șefii de secții, este și președintele Consiliului Medical și normal că are și atribuția de a se implica în gestionarea cazurilor critice și de a le coordona”, a declarat Florina Ionescu, noul director al Spitalului Județean din Arad.

Gheorghe Piperea:

Ce se întâmplă în ultimele zile este horror. Pacienți cu boli grave sunt internați în spitale “suport” covid și fie nu mai sunt tratați deloc pentru bolile de care suferă, fie sunt “tratați” doar de covid (poate că lumea nu știe, dar nu există tratament pentru covid, ci numai medicamente off-label și substanțe experimentale).

În primul caz, oamenii fac complicații ireversibile – am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile.

Peste toate acestea, medicii de alte specializări sunt obligați să se ocupe cu “infecția”. Sunt îngrijorări pe care le-am perceput ex proprii sensibus, din discuții directe cu medicii respectivi : au vrut să își facă asigurări suplimentare de malpraxis pentru noua “specializare” de facto, dar asigurătorii au refuzat pentru ca noua “specializare” nu figurează pe diplomă.

Când tsunami-ul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo. Managerii de spital, desepiștii și politicienii se vor fi spălat pe mâini, că tot insistă Werner pentru acest act de “igienă”.

CAZ IMPORTANT. Judecătoria din Galați a anulat o decizie de INTERNARE FORȚATĂ a unei minore asimptomatice luată de DSP. Din motivare: „DSP Galaţi NU A ANALIZAT situaţia pacientei şi NU A ȚINUT CONT că ea şi mama ei puteau să se izoleze la domiciliu”/ Profesorul Vasile Astărăstoae: LEGEA CARANTINEI LASĂ LOC ABUZURILOR

OPRIȚI GENOCIDUL bolnavilor cronici si cu alte afectiuni netratate la timp, în spitalelele din România! Tot mai multi MEDICI RUP TACEREA si acuza CRIMA SISTEMICA (video)/ La Spitalul Judetean din BOTOSANI – lant de decese in conditii suspecte, dupa ce PACIENTII ERAU SEDATI SI LASATI FARA TELEFOANE!

VICTIMELE „COLATERALE” ȘI EVITABILE ALE ÎNCHIDERII SPITALELOR NON-COVID – Ion Cristoiu și Monica Pop (Video). Asociațiile bolnavilor de cancer: „Opriți acest genocid și deschideți spitalele până nu este prea târziu!”/ Avocatul Poporului explică de ce Spitalele Covid-19 sunt LOCURI DE DETENȚIE și de ce trebuie monitorizate pentru RELE TRATAMENTE

PREȚUL CARANTINEI (I). Michael Levitt, premiat Nobel: „Cred că măsurile de carantină vor produce mult mai mult rău decât viețile salvate”/ Sute de medici trag un semnal de alarmă în SUA: IZOLAREA PRODUCE VICTIME ÎN MASĂ

PREȚUL CARANTINEI (II): Potrivit LE FIGARO, în țările sărace 6000 DE COPII ar putea să moară în fiecare zi/ THE GUARDIAN: 18.000 de bolnavi de cancer ar putea muri în următorul an în Marea Britanie/ Director de spital din Deva: „Adevărații bolnavi mor cerșind ajutor”/ MONICA POP critică strategia pacienților NON-COVID din starea de urgență


Categorii

1. DIVERSE, Gheorghe Piperea, Pandemia de coronavirus/ COVID-19

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “„Gravida din Arad” care „răspândea teorii ale conspirației” sau cum a fost speculat un deces tragic al unei mame și al copilului său nenăscut de ARAFAT și de presa aservită/ CAZURI GRAVE DE MALPRAXIS semnalate în contextul internărilor cu Covid-19. „Ne mai întrebăm și noi câți morți de Covid sunt, practic, uciși sau lăsați să moară în numele Covidului?”

  1. Cel mai ticalos guvern de la 1859 incoace si cel mai ticalos gringopres care au indus prin mijloace viclene si de forta delirul COVID la nivel national, va fi insa si pentru ei o zi a judecatii.

  2. Pingback: VICTIMELE „COLATERALE” ALE CARANTINEI. Excesul de mortalitate pe iunie 2020 NU poate fi pus pe seama Covid/ „NIȘTE PACIENȚI PE CARE NU-I VREA NIMENI”. Reportaj Digi 24: cel mai mare centru oncologic din România și-a redus activitatea LA JUMĂT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare