Premierul Ucrainei si noul presedinte al Slovaciei – LEGATURI CU “BISERICA” SCIENTOLOGICA. Planul “BULGRAVIA”, “Tara Sfanta” a scientologilor din BALCANI, si inca un indiciu despre rolul de CAL TROIAN al SECTELOR TOTALITARE

2-04-2014 3 minute Sublinieri

iats

Arseni Iateniuk a negat ca ar fi membru al “Bisericii” Scientologice. Totusi, exista probe care arata ca premierul instalat in urma loviturii de stat din Ucraina, membru al Comisiei Trilaterale, a locuit in California unde s-a intalnit, in 2009, cu liderul secretos al sectei, David Miscavige. Iateniuk s-ar fi alaturat organizatiei acestuia in timpul asocierii cu Aval Bank, in 2005, devenind un membru avansat al cultului, cu gradul “OT-6” (Operative Thetan Level 6). 

Andrej Kiska a negat, la randul sau, ca ar apartine “Bisericii” Scientologice si a depus plangere, in acest sens, impotriva contracandidatului sau pentru afirmatii calomnioase, premierul Robert Fico. Totusi, milionarul si presedintele ales al Slovaciei si-a pus managerii companiei sa urmeze ore de training furnizate de Hubbard School of Administration si de World Institute of Scientology Enterprises (WISE). Biografia lui, Ia-ti via in propriile maini, a fost publicata de omul de afaceri si detinatorul de editura Ladislav Pavlik, scientolog, care a scris si prefata volumului. 

Ridicarea la putere aproape simultana a lui Iateniuk, drept premier al Ucrainei, si a lui Andrej Kiska, drept presedinte al Slovaciei, a produs temeri ca organizatia secreta bazata in SUA, “Biserica” Scientologica, da o “lovitura de putere” in Estul Europei. 

Fondatorul Scientologiei, L. Ron Hubbard, scriitor de SF, si-a fondat secta in 1954. Multi membri dezamagiti ai asa-zisei “biserici” au pretins, ulterior, ca interesele lui Hubbard nu erau deloc eterice. Ei au pretins ca acesta a cautat sa se imbogateasca folosindu-se de exceptarile de la taxe acordate de organizatiile religioase de catre autoritatile SUA. Alti critici ai “bisericii” l-au acuzat pe Hubbard ca a lucrat in cadrul programului MK-ULTRA al CIA, in care si-a folosit hubbarDorganizatia drept acoperire pentru operatiunile de control al mintii desfasurate de agentie. 

Un lucru ce nu poate fi negat privitor la Scientologie este propensiunea sectei pentru secret in ceea ce priveste obiectivele si operatiunile acesteia. De fiecare data cand secta, sau “cultul”, cum o numesc unii, apare in stiri, exista un intreg efort depus de conducerea scientologilor pentru a aduce la tacere criticii prin intimidari, manipularea retelelor sociale, a Wikipedia, si cerand membrilor sa adere la secretizarea totala. 

Dupa lovitura de stat finantata de Vest in Ucraina, au inceput sa circule informatii despre faptul ca Iateniuk, un favorit al neoconilor din Washington ca V. Nuland, fie a cochetat cu Scientologia, fie a devenit membru deplin al acesteia, ajungand la nivelul numit OT-6 sau Operating Thetan Level 6.

Iateniuk si sora sa, rezidenta in California, au negat vehement orice legatura cu Scientologia. Totusi, legaturile acestuia cu secta merg mult dincolo de admiratia acestuia fata de Tom Cruise, unul din binefacatori majori ai cultului. 

Unele informatii sugereaza ca Iateniuk a absolvit scoala scientologica de “Dianetica” din Kiev in 1998. Scientologia si-a mentinut prezenta in Ucraina pe strada Ivana Mazepy nr 14, aproape de Manastirea Sfantului Mihail a Bisericii Ortodoxe Ucrainene. Iateniuk s-ar fi alaturat organizatiei pe cand lucra drept consultant pentru Aval Bank. Banca, a patra din Ucraina, a fost cumparata de Raiffeisen Bank in 2005. Raiffeisen Bank a fost legata, de asemenea, de santajarea financiara a unor scientologi din Germania. Despre Iateniuk se mai spune ca s-ar fi alaturat Organizatiei Scientologice a Marilor, o unitate de elita din cadrul sectei, in acelasi timp in care a inceput sa lucreze la Aval. 

Sotia, copiii si sora lui Iateniuk sunt rezidenti in California. Sora acestuia a negat vehement ca ar fi OT-4 in cadrul scientologiei. Exista, insa, unele informatii conform carira Iateniuk s-ar fi intalnit cu liderul scientolog David Miscavige in California, in 2009. 

[…] In ceea ce priveste Slovacia, premierul Fico a acuzat faptul ca Kisca si scientologia incearca sa preia puterea in tara.

Acuzele lui Fico se aseamana celor aduse de FBI in anii 70 si 80 ai sec. trecut sectei. Mai multi membri ai scientologiei au fost surprinsi infiltrand numeroase agentii federale ale SUA, inclusiv Serviciul Intern al Veniturilor, Administratia Medicamentelor, Departamentul de Munca, Departamentul de Stat, Administratia pentru Medicamente si Alimente, Comisia de Energie Atomica, Sistemul de Serviciu Selectiv, Comisia de Comert Federal, Posta Americana, Coasta de Garda, US Navy, Departamentul de Justitie. Mai multi scientologi au furat documente clasificate guvernamentale. Dincolo de SUA, scientologii au penetrat nivelurile superioare guvernamentale din provincia Ontario din Canada, mai multe departamente de politie canadiana, dar si British Home Office si biroul presedintelui Mitterand al Frantei. Scientologii au incercat sa dobandeasca influenta si in guvernele din Australia, Africa de Sud si Rhodesia. 

Fico a afirmat, in cadrul campaniei electorale, ca in multe tari scientologia este considerata “un risc la adresa securitatii”. Fico a adaugat ca “chiar si in Slovacia mai scientologia-pavlik-kiskamulte firme si-au pierdut garantiile din cauza legaturilor cu aceasta secta.” Fico a pus la indoiala negarea totala a lui Kiska a existentei vreunei legaturi a acestuia cu scientologia. “Cand am spus ca dl Kiska este apropiat de secta scientologilor, m-am asteptat la o declaratie oarecare, dar el a respins totul.Fico a subliniat ca scientologia nu e o religie oficiala in Slovacia dar ca milionarul Kiska a fost implicat timp de doi ani in activitati scientologice. Fico a afirmat: “Kiska cunoaste oameni din secta, comunica cu ei, se intalneste cu ei si coopereaza cu ei. Este o problema serioasa pentru aceasta tara daca o persoana conectata la scientologie candideaza la presedentie.” 

 

[…]

Este demn de remarcat ca lipsa totala de experienta politica a lui Kiska a produs unde de soc in intreaga Europa. Nu doar ca Fico a avut sprijinul celor trei presedinti anteriori ai Slovaciei, dar el a fost sustinut, de asemenea, si de presedintele Cehiei, Milos Zeman, si de cel al Frantei, F. Hollande. Reactia negativa fata de Kiska ar putea proveni din rapoarte ale serviciilor secrete slovace despre legaturile lui Kiska cu scientologia, un cult care este vazut in Europa drept unul de tip fascist. 

Cu asemenea “intrari” in Ucraina si Slovacia, scientologia poate aspira la dobandirea unui control politic si mai mare, mai ales in tarile care recunosc secta drept religie. Acestea sunt Slovacia, Croatia si Ungaria.

Seful scientologie are, printre planurile sale, si acela de a stabili o “Tara Sfanta” a scientologiei in balcani. Numita “Bulgravia” (de la BULgaria, GRecia, Albania si IugoslaVIA) suprastatul ar cuprinde tarile mentionate. 

Planurile legate de Bulgravia au fost descoperite dupa un raid al politiei din Atena la o organizatie scientologica numita Centrul de Filosofie Aplicata. Politia a strans mii de pagini de documente si CD-uri ce contin planurile respective de a fonda Bulgravia cu Albania ca prima tara-tinta din cauza structurilor guvernamentale slabe si a lipsei dezvoltarii. “Proiectul A”, de la Albania, a fost dezvoltat de WISE, aceeasi organziatie cu care Kiska si-a organizat cursurile de training pentru managerii sai. Prima tinta a scientologilor era televiziunea albaneza. Alte tinte de recrutare pentru scientologi erau muftii musulmani din Bosnia, presedintele bosniac Alija Tzebegovic, precum si Partidul Democrat Croat. Planul a intrat in colaps dupa raidul politiei ateniene. 

Cu doi reputati scientologi la varful puterii din Kiev si Bratislava, atacul scientologilor pentru stabilirea “Marii Bulgravia” poate fi reluat. 

Traduceri Razbointrucuvant

david-miscavige-scientology-dallas

 


Categorii

1. DIVERSE, Traduceri, Ucraina

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Premierul Ucrainei si noul presedinte al Slovaciei – LEGATURI CU “BISERICA” SCIENTOLOGICA. Planul “BULGRAVIA”, “Tara Sfanta” a scientologilor din BALCANI, si inca un indiciu despre rolul de CAL TROIAN al SECTELOR TOTALITARE

  1. si cand ai mai aud pe cate uni ca le zic la sectari pocaiti, parca nustiu cum ami vine desi acestia nau nimic in comun cu pocaiala

  2. Pingback: CONTROLUL MINTII IN NOUL TOTALITARISM. Cum suntem guvernati prin TEHNICI SECTARE transformate in METODE DE CONDITIONARE a gandirii si comportamentului. FALSA “TREZIRE”, FANATIZAREA, eticheta “TEORIEI CONSPIRATIEI” si DESFIINTAREA F
  3. mihai,
    “Pocaitii” sectari nu au nimic in comun cu dreapta credinta si cu pocainta. In acelasi timp pot sa spun ca dumneata nu ai nimic in comun cu limba romana; iertata sa-mi fie observatia.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare