CHEMAREA INTOARCERII LA PURITATE – Dar muzical de Craciun: KATIE MELUA, o faimoasa si… delicata cantareata ORTODOXA, cantand ingereste, impreuna cu corul georgian GORI, inclusiv un colind romanesc (VIDEO)

26-12-2016 40 secunde Sublinieri

Legaturi:

***


Categorii

COLINDE, Craciunul, Muzica, NOUTĂȚILE ZILEI

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “CHEMAREA INTOARCERII LA PURITATE – Dar muzical de Craciun: KATIE MELUA, o faimoasa si… delicata cantareata ORTODOXA, cantand ingereste, impreuna cu corul georgian GORI, inclusiv un colind romanesc (VIDEO)

 1. There are 9 millions bicycles in Beijing, that’s a fact… 🙂 N-am stiut ca e ortodoxa, ce tare! Foarte frumos, The little swallow nu e doar minunat si in ruseste :), dar cred ca e vorba de Sf. Impartasanie! Vad ca ati pus tot albumul, f dragut, multumim! Dar colindul romanesc nu l-am gasit, e cumva in prima postare, in concert?

 2. @ Doroteea:

  Da. Si in albumul audio – playlist.

 3. Eu totusi nu inteleg, cum poti sa stai cu spatele la Mantuitorul si la Maica Domnului, care ne privesc din Icoanele Imparatesti si la Trupul si Sangele Mantuitorului , care este prezent intotdeauna pe Sfanta Masa?

 4. Dumnezeu a inzestrat-o cu toate harurile pe Katie Melua: frumusete, un glas minunat si atita sensibilitate! Nu mai spun de modestie… Tare mi-a placut, am urmarit tot concertul. La ea, pina si blues-ul suna a rugaciune.
  Multumiri pentru dar!

 5. Toma Denis:

  Nu, adevarul e ca si preotul ar trebui sa predice cu fata la Altar si cu spatele la oameni, e foarte logic si normal… DOAMNE FERESTE-NE DE LIPSA DE MINE SI DE ASA JUDECATORI!

 6. Pingback: Cele mai frumoase CONCERTE DE COLINDE si CANTARI BISERICESTI LA NASTEREA DOMNULUI (psaltice, corale, folk, populare) | Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: ALTFEL DE COLINDE, in interpretari tulburatoare, memorabile: “Se-ntorc fiii la părinţi/ Şi părinţii la străbuni…” (VIDEO) | Cuvântul Ortodox
 8. Pingback: Daţi drumul la Cer, dar… NU DAŢI DRUMUL CERULUI NICI DUPĂ CRĂCIUN! – “Bună sara, gazdă aleasă…” (Colinde cu MAICILE DE LA DIACONEŞTI, FIII PUTNEI şi grupul psaltic TRONOS) | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare