Statul Washington legalizeaza MARIJUANA si CASATORIILE HOMOSEXUALE

7-12-2012 51 secunde Sublinieri

Statul american Washington a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex şi posesia de marijuana.

Potrivit CBSNews, această lege permite utilizarea de marijuana în scop recreaţional, dar şi posesia a câteva grame.

Pe de altă parte, fumatul de marijuana în locuri publice continuă să fie interzis, la fel şi vânzarea sa.

Astăzi este o zi mare pentru noi, am trăit întreaga viaţă sub cortina de fier a prohibiţiei“, a declarat unul dintre activiştii legalizării marijuanei.

Ca urmare a legalizării căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, televiziunile locale au filmat numeroase cupluri aşteptând la coadă pentru a-şi primi certificatele de căsătorie.

Camera Deputaţilor a parlamentului ceh a aprobat vineri legalizarea folosirii marijuanei în scopuri medicale, informează Associated Press. Deputaţii au decis că marijuana va putea fi importată sau cultivată pe plan intern de firme care vor fi autorizate pentru aceste activităţi, în prezent ilegale.

Pacienţii vor avea nevoie de reţetă pentru a achiziţiona marijuana din farmacii, iar tratamentul nu va fi acoperit de asigurarea medicală. Pacienţii nu vor avea permisiunea de a cultiva ei înşişi marijuana. 

Pentru a intra în vigoare, proiectul legislativ trebuie aprobat şi de Senat.  Utilizarea marijuanei în scop medical este legală în mai multe ţări europene şi în SUA.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Statul Washington legalizeaza MARIJUANA si CASATORIILE HOMOSEXUALE

 1. Este inca problematica si complicata legalizarea marijuanei in Washington. Momentan, este legal sa cumperi, dar nu sa vinzi. Se vrea organizarea unor retaileri autorizati. Altfel, dupa cum stim, este foarte grav a se incuraja vinderea drogurilor, pe de o parte pentru ca dauneaza grav omului, pe de alta pentru ca incurjeaza organizatii mafiote si chiar satanice.

  De asemenea, aceasta legalizare este numai la nivel statal. Nu se stie ce vor face in continuare federalii.

 2. Sfantul Episcop Ioan din Munti Carpati spune ca astea sunt vremurile apocaliptice

 3. @ Andrei:

  Care sfant episcop Ioan?! Nu-i vorba, stim asta, evident ca sunt, si au spus-o deja cuviosi mai cunoscuti si extrem de vrednici de crezare…

 4. @IoanC: nu-i nici o problema, vor ajunge ca statul si politia sa le furnizeze drogurile necesare celor dependenti sau fara adapost, cum se intampla in nordul statului Washington, adica la Vancouver. Chiar in fata politiei generale din Vancouver, cu masini de politie parcate din loc in loc, e si sediul nenorocitilor fara adapost. Drogurile se comercializeaza si se doneaza chiar de guvern fara nici o jena.

  http://www.virtualtourist.com/travel/North_America/Canada/Province_of_British_Columbia/Vancouver-903183/Warnings_or_Dangers-Vancouver-Downtown_Eastside-BR-1.html

 5. @svm

  Am locuit mult timp in zona Vancouver. Downtown Eastside era de mult ceva ingrozitor si nu ma surprinde ca se merge in directia asta. Nu stiu daca in Washington ar merge ei chiar asa departe, dar nu prea mai stiu ce e pe acolo.

 6. Mai poate cineva să zică că în SUA nu-i dăzmățcrație?

 7. Pingback: Reprezentanti ai asociatiilor antidrog acuza PRESIUNI din partea UE pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI - Recomandari
 8. Pingback: PRIORITATILE GLOBALE. Un raport inca “in lucru” al ONU recomanda LEGALIZAREA TUTUROR DROGURILOR! | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare