Marea Britanie, un precedent periculos: CENZURAREA INFORMATIILOR DE PE INTERNET CARE AVERTIZEAZA ASUPRA PERICULOZITATII UNOR VACCINURI

15-08-2012 2 minute Sublinieri

(NaturalNews) Un grup din Marea Britanie, dedicat ajutorarii parintilor spre intocmirea de programe de vaccinare pentru copii, a fost luat in vizor de autoritatile Britanice pentru ca a publicat avertismente dovedite stiintific despre pericolele vaccinurilor combinate impotriva pojarului, oreionului si rubeolei, cunoscut si ca MMR. BBC News a raportat ca lui BabyJabs.co.uk i s-a ordonat de catre U.K. Advertising Standards Authority (ASA) sa scoata informatii de pe site-ul lor care doar explica legaturile cunoscute dintre MMR si autism.

Citand un studiu din 2002 din care reiese ca MMR nu poate fi eliminat total din lista cauzelor de autism la copii, BabyJabs au sustinut pe site-ul lor ca MMR “ar putea cauza autism intr-un procent de 10% din copiii bolnavi de autism din U.K.“, ceea ce este o afirmatie mai mult decat rezonabila. Grupul a mai sugerat ca cei mai multi experti din ziua de azi sunt de acord ca ratele de autism la copii sunt in crestere, si ca aceasta crestere nu poate fi atribuita doar faptului ca au fost mai multe diagnosticari.

De asemenea, BabyJabs a mai inclus informatii ce explica ca varianta de virus de pojar vizata de vaccin a fost gasita in intestinele si creierele unor copii cu autism, ceea ce este problematic. Pana la urma, U.S. Institude of Medicine (IOM), a descoperit in 1994 ca acel vaccin pentru pojar poate cauza infectii serioase, care la unele persoane pot duce la moarte. (http://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/MMR.aspx)

MMR nu a fost niciodata dovedit ca nu provoca autism

Desi exista mai multe dovezi stiintifice care sa sugereze o legatura intre MMR si autism la unii copii decat exista impotriva, BabyJabs nu a mers pana la a face aceasta afirmatie. De fapt, grupul doar a indicat ca MMR nu a fost niciodata dovedit ca nu provoaca autism, un fapt incontestabil care trebuie facut cunoscut parintilor, mai ales celor al caror copii sunt supusi unui risc mai mare de a fi afectati negativ de vaccin.

Dar, odata ce ASA a aflat ca cineva, undeva, nu accepta mitul oficial ca MMR este complet sigur si ca in nici un caz nu cauzeaza autism, aceasta institutie guvernamentala a batut cu pumnul in masa si a ordonat lui BabyJabs sa scoata informatia de pe site. De asemenea, BabyJabs a facut referinta si la faptul ca amplul studiu al Doctorului Andrew Wakefield in legatura cu MMR a fost “puternic respins” (citam) de guvern si stabilimentul medical, sau mai degraba declarat fals, o nuantata variatie in folosirea cuvintelor care, de asemenea, pare ca a deranjat pe cei care detin puterea.

Datorita pozitiei sale deschise si independente legata de acest subiect, lui BabyJabs i s-a cenzurat dreptul la exprimare libera de catre oficialii celui mai tiranic stat politienesc, U.K. Aceasta asa-numita natiune progresista cenzureaza in mod activ libertatea de a discuta despre sanatate petru ca face referire la vaccinuri — daca nu esti de acord cu dogma oficiala despre vaccinuri si alegi sa scrii despre asta online, cu alte cuvinte, ai putea foarte bine sa devii urmatoarea tinta a ASA.

Numeroase studii leaga MMR de groaznice efecte secundare, inclusiv autism

Este remarcabil ca o autoritate sau institutie guvernamentala se incumeta sa faca indrazneata afirmatie ca MMR nu a fost niciodata o cauza a autismului, ceea ce ASA a facut in acest caz. In 1981, in preajma momentului cand primele versiuni de MMR au fost date in folosinta publica, cercetatorii deja identificau unele efecte secundare foarte serioase asociate cu MMR.

Studiul National Britanic de Encefalopatie la Copii, de exemplu, a identificat o legatura intre vaccinul pentru pojar si seriose tulburari neurologice, care par sa se fi intensificat odata ce acel vaccin a fost adaugat la vaccinul MMR 3-in-1. Au mai fost si alte studii in ani urmatori, inclusiv unul din U.K. in 1995, care a indentificat o legatura intre vaccinul de pojar si colita ulceroasa.

Desigur, acestea, au fost unele rezultate ale Doctorului Andrew Wakefield, care incepuse sa sustina administrarea individuala a vaccinurilor pentru pojar, oreion si rubeola, si nu combinata — adica, pana a devenit tinta complexului medical industrial condus de stat. Dr. Wakefield observase ca MMR cauzeaza probleme gastrointestinale, inclusiv enterocolita, la unii copii, pe cand unele vaccinuri administrate individual par sa prezinte mai putin risc.

Puteti urmari intreg interviul dintre Dr. Wakefield si Mike Adams, Health Ranger-ul, in care Dr. Wakefield imparte versiunea sa in legatura cu studiul, aici: http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=608256A446123276E4E72A5351322186

Daca nu este deajuns, un raport IOM aparut anul trecut recunoaste deschis ca MMR poate cauza pojar indus de vaccine, atacuri febrile, anafilaxie, atralgie fluctuanta (?) la femei si copii, ceea ce e departe de a fi vaccinul sigur pe care autoritatile il sustin.(http://www.naturalnews.com/033447_Institute_of_Medicine_vaccines.html). Si, recent, curtea Italiana a decis ca MMR a declansat intr-adevar autismul unui baiat caruia i s-au produs probleme severe la intestine si variate forme de tulburari din spectrul autistic, inclusiv inabilitatea de a vorbi, dupa primirea MMR-ului. (http://www.naturalnews.com/036255_MMR_autism_court_case.html)

Cei care ignora aceste informatii pertinente, si cred in loc povestea officiala ca MMR este sigur si ca nu provoaca autism, fac asta pe propriul risc. In cel mai bun caz numai, putem spune inca nu se poate dovedi ca MMR-ul nu provoaca autism, ceea ce este insa acceptat de multe autoritati din sanatate si oficiali guvernamentali. Pana atunci, o mare parte din stiinta independenta care a fost dezvoltata in ultimii ani arata ca MMR este legat de cauzarea autismul si alte efecte secundare permanente, cel putin la unii copii.

Tinand cont de toate acestea, este a permite injectarea MMR-ului in propriul copil un risc pe care vrem sa-l luam, doar pentru ca guvernul insista ca este lipsit de pericol?

Printre sursele acestui articol:

http://www.bbc.co.uk/news/health-19163717

http://www.independent.co.uk


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Marea Britanie, un precedent periculos: CENZURAREA INFORMATIILOR DE PE INTERNET CARE AVERTIZEAZA ASUPRA PERICULOZITATII UNOR VACCINURI

 1. NaturalNews
  Against allopathy
  Alternative medicine
  NaturalNews.com (formerly Newstarget) is a website founded and owned by self-proclaimed “health ranger” Mike “HealthDanger” Adams. The site promotes almost every sort of medical woo known, though it specializes in vaccine hysteria and quack cancer medicine.[1][2] The site also promotes conspiracy theories about modern medicine, geared to gain sympathy for alternative medicine.[3]
  Contents [hide]
  Rejection of evidence-based medicine

  [edit]Beliefs

  Adams is a flat-out opponent of modern medicine and opposes any medication or doctor visits. Adams calls himself a holistic nutritionist and is a raw food proponent who opposes food that contains sugar, food that was cooked or made to last, “red” meat, sweeteners, glutamate, homogenized milk, bread and “white” flour, washing powder of some brands, deodorants, shampoos and fluoride toothpaste.
  He thinks Scientology (of which he is an ex-member) is treated unfairly.[4]
  According to Adams, this is due to attempts by anti-religious bigots and (you guessed it) Big Pharma to oppress their belief system in order to protect their profits.
  Adams’ love for woo isn’t restricted to medicine. Cold fusion and so-called free energy ideas and devices like the Energy Catalyzer are presented on his website with the same enthusiasm as the latest alternative medicine fad.[7][ Rejection of evidence-based medicine

  A recurring theme is the contrast between the site’s exacting criticism of evidence-based medicine and its unquestioning acceptance of nature woo, New Age and alternative medicine.[10] This often involves rejection of the scientific method’s application to medicine as “inherently flawed”, with a preference for quackery in general and anecdotal evidence in particular.

 2. Mihaela, daca ai sa cauti intr-adevar cu constiinciozitate, ai sa gasesti despre FIECARE SI ABSOLUT TOTI cei care pledeaza pentru adevarul complet despre vaccinuri informatii denigratoare. Cu cat mai multe si mai vitriolizante, cu atat mai evidenta pertinenta pozitiilor celor atacati. Atunci cand interesele financiare sunt in joc, principiile si valorile sunt inlocuite de arme…

 3. Pingback: Ce substante toxice contin vaccinurile? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare