Ce substante toxice contin VACCINURILE?

27-10-2012 4 minute Sublinieri

V-ati intrebat vreodata ce se gaseste de fapt in vaccinuri? Pe pagina de internet a Centrului pentru Controlul Bolilor din America, putem regasi urmatoarele substante folosite in mod obisnuit ca aditivi in vaccinuri:

aluminiu – metal usor ce cauzeaza dementa si Alzheimer; n-ar trebui sa va injectati niciodata aluminiu;

antibiotice – chimicale ce promoveaza superbacteriile, bacterii rezistente la antibiotice ce omoara zeci de mii de americani in fiecare an;

formaldehida substanta folosita la imbalsamarea cadavrelor. Foarte toxica pentru sistemul nervos, cauzand orbire, leziuni ale creierului si atacuri de apoplexie. Departamentul American al Sanatatii si Serviciilor Sociale recunoaste in mod deschis ca formaldehida provoaca cancer. Puteti citi asta pe site-ul Programului National de Toxicologie, in al 12-lea Raport despre carcinogeni. Acolo insa este uitata mentionarea folosirii formaldehidei in vaccinuri. Acesta este “secretul murdar” al guvernului si al industriei vaccinurilor. Se mentioneaza totusi ca “…formaldehida provoaca leucemie mieloida, precum si forme rare de cancer ca cel sinonazal sau cel nasofaringeal.”

– monoglutamat de sodiu o substanta neurotoxica numita “excito-toxina”. Produce supra-excitarea neuronilor pana la punctul decesului. Monoglutamatul de sodiu este toxic si atunci cand este consumat in mancaruri, cauzand migrene si leziuni endocrine. Nu ar trebui sa va injectati NICIODATA MGS in organism. Din nefericire, exact asta fac muncitorii din sistemul medical atunci cand va vaccineaza.

timerosalun compus al mercurului care provoaca leziuni severe, permanente ale sistemului nervos. Mercurul este foarte toxic pentru creier. Nu trebuie niciodata atins, inghitit sau injectat. Orice doza este periculoasa. Doctorii si promotorii vaccinurilor MINT atunci cand spun ca nu exista mercur in vaccinuri. Pana si CCB recunoaste ca vaccinurile inca mai contin mercur (timerosal).

Mai mult, Programul National de Toxicologie admite in propriile documente ca:

– Vaccinurile “pot provoca o crestere mica, dar masurabila a nivelurilor de mercur din sange”.

“S-a descoperit ca timerosal poate traversa barierele sange-creier si sange-placenta”.

“Pericolele timerosalului includ neuro si nefrotoxicitatea (toxicitatea creierului si a rinichilor).”

“Profilurile toxicologice similare dintre etil si metilmercur cresc posibilitatea aparitiei neurotoxicitatii chiar si in cazul dozelor mici de timerosal.”

– “Nu exista inca reguli orientative pentru expunerea in siguranta la etilmercur, metabolitul timerosalului.”

– “Evaluarea a determinat ca folosirea timerosalului ca si conservant in vaccinuri poate rezulta intr-un consum de mercur in primele 6 luni din viata care depaseste normele recomandate de Agentia de Protecie a Mediului.”

– “In Statele Unite, timerosalul se regaseste inca sub forma conservantilor in componenta vaccinurilor pentru copii, precum si in cateva produse biologice recomandate in timpul sarcinii. Timerosalul ramane conservantul din anumite vaccinuri administrate adolescentilor si adultilor. Mai mult, timerosalul continua sa fie folosit international ca si conservant in vaccinuri.”

Raportul continua cu afirmatia ca studiile FDA au gasit totusi ca timerosalul nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate. Mai spune de asemenea ca producatorii “lucreaza” la eliminarea timerosalului din vaccinuri, dar in realitate acesta se regaseste inca in compozitia lor. Interesant este ca FDA cere ca timerosalul si conservantii similari sa se adauge doar in vaccinurile “multi-doza” – flacoane ce contin mai mult de o doza de vaccin. Companiile farmaceutice ar putea, daca ar dori, produce vaccinuri “curate”, fara mercur/timerosal. Dar aleg sa ignore aceasta varianta deoarece este mult mai profitabil sa produci vaccinuri multi-doza. Cum mentioneaza raportul: “Conservantii nu sunt necesari in produsele impachetate in flacoane de o singura doza. Flacoanele multi-doza sunt preferate de catre anumiti doctori si anumite clinici datorita faptului ca acestea sunt adeseori mai ieftine si mai usor de depozitat.”

Deci motivul pentru care copilul vostru este injectat cu asa ceva se reduce la atingerea unui profit cat mai mare si optimizarea spatiilor de depozitare de catre birourile de sanatate!

“Mercurul din vaccinuri este o teorie a conspiratiei!”

Mi-a fost spus de catre numerosi “sceptici” si doctori ca nu exista un asemenea lucru precum mercurul din vaccinuri, si ca orice astfel de sugestie nu este nimic altceva decat o “teorie nebuna a conspiratiei”. Acest fapt arata cat de ignoranti sunt toti scepticii, doctorii si toti ceilalti muncitori din domeniul medical: nu au NICI CEA MAI MICA IDEE ce se afla in compozitia vaccinurilor pe care le administreaza pacientilor. Tot ce trebuie sa faca este sa viziteze pagina web a CCB, unde vor gasi recunoasterea fara echivoc a faptului ca aceste chimicale sunt folosite in vaccinuri la ora actuala. Se pare ca nu este o teorie conspirativa. Este status-quo-ul societatii moderne de producere a vaccinurilor. Si in cazul in care CCB va sterge pagina respectiva, citam direct de acolo:

Ati simtit migrena de dupa un vaccin? Aceea este senzatia substantelor chimice ce va mananca din creier. Luati in considerare urmatorul fapt: cel mai raspandit efect secundar al injectarii unui vaccin este durerea de cap. CCB admite ca mai mult de 30% dintre cei vaccinati acuza dureri de cap sau migrene.Ia ganditi-va: ce ar putea fi in vaccinurile acelea care ar putea cauza durere de cap, migrene sau leziuni cerebrale? Hmmm… poate mercurul, formaldehida, alumimiul si monoglutamatul de sodiu?… Chiar daca esti adeptul teoriei vaccinurilor ca si cale ajutatoare de a invata sistemul imunitar sa recunoasca patogenii, de ce ar crede oricine – mai ales un doctor -, ca este in regula sa injectezi fiinta umana cu mercur, monoglutamat de sodiu, formaldehida si aluminiu?

Argumentul promotorilor vaccinarii este acela ca fiecare vaccin contine doar o doza minuscula din aceste substante foarte toxice, si deci este in regula sa fii injectat cu ele. Insa acest argument contine o greseala fatala: copiii din SUA sunt vaccinati de 20 de ori pana implinesc varsta de 6 ani!!! Care este efectul cumulat al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare si sursele alimentare? Care este efectul injectarii mercurului intr-un copil ce sufera de o deficienta nutritionala cronica?

Cercetatorii nu cunosc raspunsul deoarece asemenea studii nu au fost niciodata facute. Deci pot pretinde linistiti ca nu se va intampla nimic rau si continua sa administreze tot mai multe vaccinuri bebelusilor, copiilor si chiar mamelor insarcinate. Joaca ruleta ruseasca pe seama copiilor nostri, cum ar veni, joc in care fiecare injectie ar putea produce un atac de apoplexie, coma, autism sau moarte.

Daca vaccinurile sunt bune pentru tine, atunci de ce contin atatia aditivi care iti fac rau? Nu cred ca ti-ai dori mercur in pestele pe care-l mananci. Nu cred ca ti-ai dori monoglutamat de sodiu in sandvis si in mod sigur nu ti-ai dori formaldehida in bautura racoritoare. Deci de ce ai vrea sa te injectezi cu aceste substante ucigatoare? Si, cel mai important, de ce producatorii nu ofera vaccinuri “curate”?

Ganditi-va: cand cumperi mancare bio, iti doresti alimente FARA mercur, FARA monoglutamat de sodiu, FARA aluminiu si bineinteles FARA formaldehida. Niciun om intreg la minte nu ar consuma aceste otravuri neurotoxice. Si totusi, uimitor, exact aceiasi oameni stau aliniati pentru a fi INJECTATI cu exact aceleasi otravuri, autojustificandu-si ignoranta.

Si mai absurd, industria vaccinurilor sustine ca aceste ingrediente toxice sunt adaugate tocmai pentru a le face mai eficiente! Da, acesta e motivul: mercurul face vaccinurile mai eficiente! Dati click aici pentru a vedea un reportaj in care se afirma ca mercurul creste eficienta vaccinurilor, imbunatatindu-le copiilor “comportamentul si performanta mentala”. Nu, nu inventez nimic. Mass-media afirma la modul cel mai serios ca mercurul este BUN pentru bebelusi. Vitaminele s-ar putea sa te ucida, dar mercurul este benefic! Dar stati putin: parca teoria din spatele vaccinurilor era ca virusii slabiti invata sistemul imunitar sa dezvolte anticorpi impotriva adevaratilor virusi. Unde intra mercurul, MGS si formaldehida in teoria asta?

Deci… Exista vreun vaccin “curat”? Va provoc sa descoperiti unul. Pur si simplu nu exista niciunul pentru marea majoritate a populatiei. Aproape toate vaccinurile destinate maselor sunt formulate cu substante neurotoxice care nu au absolut nimic de-a face cu stiinta vaccinarii, dar au absolut totul de-a face cu autismul, Alzheimer, dementa prematura, suprimarea imunitatii, prostirea la scara larga a functiilor creierului. (…)

 


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Ce substante toxice contin VACCINURILE?

  1. Pingback: Studiu: simptome de AUTISM dupa administrarea SCHEMEI DE VACCINARE a copiilor practicata in SUA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: Marea Britanie: cum au fost dosite EFECTELE SECUNDARE GRAVE ale vaccinurilor pentru ”imunizare” de dragul intereselor INDUSTRIEI FARMACEUTICE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Pingback: Se reia ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: VACCINUL SI AUTISMUL: cazuri recunoscute oficial in SUA - Razboi întru Cuvânt
  5. Pingback: Blog Delicii Bio » Ce alegere voi face pentru copilul meu?
  6. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Romanii au RATA CEA MAI SCAZUTA de VACCINARE a copiilor din Europa [VIDEO]. Raspunsul autoritatilor: INTEGRAREA VACCINULUI ANTI-HPV IN SCHEMA DE IMUNIZARE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Am un prieten care avea 2 copii prefect sanatosi unu de 4 si unu de 5 ani dupa vaccin amindoi au facut autism! Mio spus exact ce contin vaccinurile (exact ce scrie si aici pe site omu nu e roman) si reactile adverse ale acestora

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare