O CEREMONIE FARA CANTEC. Andrea Bocelli s-a retras de la ceremonia de instalare a lui TRUMP, dupa ce a primit AMENINTARI CU MOARTEA/ Redactorul-sef al Die Welt, cotidian ”conservator” german: IN FATA LUI TRUMP, TREBUIE SA FIM MAI HOMOSEXUALI, MAI MULTICULTURALI

19-01-2017 1 minut Sublinieri
FILE - In this Wednesday, Nov. 2, 2016 file photo, Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a campaign rally in Miami. Outraged claims of voting fraud are no longer only a regular part of elections in unsteady, young democracies - they’re increasingly being made in established democratic countries by populist politicians who question the fairness of the voting process - and with it the validity of representation by and for the people. At the final debate of the U.S. presidential election, Donald Trump refused to commit to honor the result of the Nov. 8 vote. But he’s not the only example of a politician casting doubt on the fairness of the democratic system in countries where it is the norm. (AP Photo/ Evan Vucci, file)

(AP Photo/ Evan Vucci, file)

Ceremonia de instalare în funcție a noului președinte Donald Trump deja întâmpină unele dificultăți. Într-o mișcare neașteptată, tenorul Andrea Bocelli a declarat că nu va mai cânta la ceremonie, susținând că a fost amenințat cu moartea, scrie dailymail.co.uk.

Tenorul Andrea Boceli a renunțat să mai cânte la inaugurarea mandatului președintelui SUA, D. Trump după ce a primit amenințări cu moartea din partea grupurilor „antifasciste” și „pentru drepturile minorităților” care urmăresc să perturbe sau să împiedice ceremonia, programată vineri.

O sursă apropiată de Bocelli, un prieten al lui Trump, a declarat: „Andrea este foarte trist că va rata ocazia să cânte la un astfel de eveniment global, dar a fost sfătuit că pur și simplu nu merită să-și asume riscul”.

Președintele ales al SUA și-a dorit ca la ceremonia de învestire la Casa Albă, din 20 ianuarie 2017, pe scena de la National Mall din Washington să cânte celebrul tenor italian Andrea Bocceli.

Într-un editorial recent, redactorul șef al ziarului german, zis de dreapta, a făcut apel la germani să i se opună lui Donald Trump.

Redactorul șef al cotidianului Die Welt, Ulf Poschardt, a scris un editorial combativ ca răspuns la un interviu acordat de Donald Trump ziarului Bild lunea trecută.

În acest editorial, Poschardt susține că germanii trebuie să i se opună lui Trump, deoarece acesta amenință sistemul globalizării, de pe urma căruia Germania ar fi avut atâtea beneficii.

Cancelara Merkel și cabinetul ei au avut dreptate să promoveze, să popularizeze și să se angajeze în politica globalistă într-un context de luptă diplomatică dificilă”, a scris redactorul șef, susținând că a fost un lucru pozitiv pentru germani faptul că ideile neoloberale ale globalizării s-au răspândit în toată lumea.

Și Poschardt continuă:

Repartizarea prosperității mondiale va fi decisă în viitor într-un mod agresiv de Statele Unite în favoarea lor – dacă nu rezistăm și nu devenim și mai buni, și mai curajoși, și mai harnici, și mai inovativi, și mai liberi, și mai deschiși, și mai homosexuali, și mai multiculturali.”

Sute de comentatori au taxat editorialul din Die Welt, care se pretinde de orientare conservatoare (?!):

„Ce-a fumat omul ăsta? De ce vom reuși mai bine dacă suntem mai ‘homosexuali’ și mai ‘multiculturali’? Există vreo legătură între a fi Gay, multiculturalismul în creștere și succes?

Sau:

De ce trebuie să fim homosexuali? Mai deschiși în felul în care-i tratăm pe gay în societate, asta aș putea înțelege. Dar de ce gay atunci când e vorba de Trump?

După înlocuirea cuvântului „Homosexuali”, site-ul pro-LGBTQ.de a atacat Die Welt, afirmând că Poschardt a cedat în fața „populiștilor de dreapta”. Ei susțin că dacă tot ar fi vrut să înlocuiască termenul „Homosexuali”, nu ar fi trebuit să îl schimbe cu „creativi”, ci, mai degrabă, „mai toleranți” sau „mai diverși”.


Categorii

1. DIVERSE, America, Homosexualitate, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “O CEREMONIE FARA CANTEC. Andrea Bocelli s-a retras de la ceremonia de instalare a lui TRUMP, dupa ce a primit AMENINTARI CU MOARTEA/ Redactorul-sef al Die Welt, cotidian ”conservator” german: IN FATA LUI TRUMP, TREBUIE SA FIM MAI HOMOSEXUALI, MAI MULTICULTURALI

  1. Pingback: Vom asista din nou la ”salvarea” democratiei si a ”statului de drept” de popor? OPINII DESPRE (R)EVOLUTIILE PRO-SISTEM DIN SUA SI ROMÂNIA | Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: ATAC ARMAT SUA. Roadele climatului isteric al "REZISTENTEI" anti-Trump
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare