“MAIDAN” IN AMERICA. Proteste violente impotriva lui Donald Trump in mai multe orase din SUA. George SOROS – acuzat de finantarea unei “revolutii” pentru delegitimarea presedintelui ales. VIITORUL LUI TRUMP INTRE HAOS CIVIL, ACOMODAREA CU ESTABLISHMENTUL si… ASASINAT!

13-11-2016 15 minute Sublinieri

Cine sunt protestatarii anti-Trump care fac de rusine renumele progresistilor pretinzand ca sunt progresisti si refuzand rezultatele alegerilor? Arata ca si se comporta mai rau decat “gunoiul alb” pe care-l denunta.

Cred ca stiu cine sunt. Sunt huligani platiti de catre oligarhie pentru delegitimiarea presedentiei lui Trump similar cu modul in care Washingtonul si German Marshall Fund au platit studenti in Kiev pentru a protesta fata de guvernul ales democratic al Ucrainei pentru a pregati calea catre lovitura de stat.

Organizatia change.org, care pretinde a fi un grup progresist, dar poate fi parte a unui front, alaturi de alte grupuri progresive, condus de oligarhie, distruge reputatia progresistilor punand in circulatie o petitie care cere electorilor din Colegiul Electoral sa anuleze alegerile dandu-si votul lui Hillary. Va amintiti cat de suparati au fost progresistii cand Trump a spus ca s-ar putea sa nu accepte rezultatele alegerilor daca exista dovezi ca ar fi fost falsificate? Acum aceiasi progresisti fac ceea ce au acuzat la Trump.

Vestul a folosit protestele din Kiev pentru a delegitima guvernul ales democratic si pentru a da o lovitura de stat. Plata pentru participarea la protest a fost indeajuns de buna astfel incat sa atraga non-ucraineni din tarile vecine. Atunci am publicat sumele date zilnic protestatarilor. Rapoartele imi veneau de la oameni din Estul si Vestul Europei care nu erau ucraineni dar care au fost platiti sa protesteze de parca ar fi fost.

Acelasi lucru se intampla cu protestele anti-Trump. CNN transmite ca “pentru multi americani din toata tara, victoria lui Donald Trump este un rezultat pe care pur si simplu refuza sa-l accepte. Zeci de mii de oameni au umplut strazile in cel putin 25 orase din SUA peste noapte”. Acesta este exact genul de stire pe care oligarhia l-a vrut de la mass-media aservita si l-a si obtinut.

Sper ca nimeni nu mai crede ca protestele simultante din cele 25 de orase au fost un eveniment spontan. Cum au reusit 25 de proteste independente unul de altul sa dea aceleasi sloganuri, aceleasi semne, in aceeasi noapte de dupa alegeri? Care este scopul protestelor si ce interese servesc ele? Dupa cum intrebau romanii, “cui foloseste”?

Exista un singur raspuns: oligarhia si numai oligarhia.

Trump este o amenintare pentru Oligarhie, pentru ca intentioneaza sa opreasca scurgerea joburilor americane catre straini. Aceasta scurgere, sanctificata de economistii neoliberali drept “comert liber”, este unul din motivele principale pentru inrautatirea distribuitiei veniturilor in SUA. bani care inainte ajungeau la salariile clasei de mijloc si ale angajatilor manufacturilor americane, la absolventii de colegii, au fost re-directionati in buzunarele oligarhiei (celor de 1%).

Cand corporatiile americane si-au mutat productia de bunuri si servicii vandute americanilor offshore sau in tarile asiatice, cum ar fi China sau India, veniturile s-au prabusit. Banii care inainte intrau in conturile clasei de mijloc s-au dus catre bonusuri, dividente si profituri pentru actionari. Scarile mobilitatii verticale care facusera din America o tara a posibilitatilor au fost demantelate pentru unicul scop de a face o mana de oameni multi-miliardari.

Trump este o amenintare pentru oligarhie, pentru ca intentioneaza sa aiba relatii pasnice cu Rusia. Or, pentru a inlocui profitabila Amenintare Sovietica, oligarhia si agentii sai neoconi au lucrat pentru a recrea “Amenintarea ruseasca”, demonizand Rusia.

Obisnuiti cu multe decenii de profituri in exces in timpul Razboiului Rece, complexul militar-securitar a fost furios cand presedintele Reagan a pus capat acestuia. Dupa prabusirea URSS, complexul militaro-securitar si agentii neoconi au inventat “razboiul impotriva terorii” pentru a pastra fluxul de bani catre oligarhie. Dar, oricat de greu a lucrat mass-media aservita pentru a induce frica de “amenintarea musulmana”, chiar si cei mai nepasatori americani stiau de musulmanii nu au mii de arme nucleare capabile sa distruga integral SUA in cateva minute.

Nici nu aveau musulmanii o Armata Rosie capabila sa invadeze Europa in doua zile. Intr-adevar, musulmanii nici nu aveau nevoie de o armata. Refugiatii creati de razboaiele Washingtonului, lasati de europeni, invadeaza Europa.

Astfel ca scuza pentru un buget de 1000 miliarde dolari pentru complexul militar-securitar lipsea. Prin urmare, oligarhia a creat “noul Hitler” in Rusia. Hillary a fost principalul agent al oligarhiei in incercarea de a incinge un nou Razboi Rece.

Hillary este unealta oligarhiei, al carei job ca presedinte era sa protejeze si sa creasca bugetul complexului militar-securitar. Cu Hillary la Casa Alba, jefuirea platitorilor de taxe americani in numele bogatiei celor de 1% (oligarhiei) putea merge inainte nestanjenita. Dar, daca Trump elimina “Amenintarea ruseasca”, oligarhia incaseaza o lovitura in aceste venituri.

Misiunea lui Hillary ca presedinte era, de asemenea, sa privatizeze asigurarile sociale pentru ca Wall Street sa jupoaie americanii asa cum au fost jupuiti acestia de catre campaniile de asigurari prin Obamacare.

Acei americani care nu sunt atenti considera, eronat, ca FBI a spalat-o pe Hillary de acuzatia de violare a protocoalelor de Securitate Nationala prin practicile sale de emailing. FBI-ul a spus ca Hillary a violat Securitatea Nationala, dar ca aceasta a fost rezultatul lipsei de grija sau a ignorantei. A scapat de punere sub acuzare, deoarece FBI-ul a concluzionat ca nu a violat intentionat protocoalele. Investgatia asupra Fundatiei Clinton continua.

Cu alte cuvinte, pentru a o proteja pe Hillary, FBI-ul a renuntat la vechiul dicton al legii cutumiare conform caruia “nu poate exista crima fara intentie”.

Cineva s-ar putea gandi ca protestatarii, daca ar fi fost legitimi, ar sarbatori victoria lui Trump. Acesta, spre deosebire de Hillary, promite sa reduca tensiunile cu Rusia si, speram, si cu China. Spre deosebire de Hillary, Trump spune ca este preocupat de absenta carierelor pentru tocmai acei oameni care protesteaza, pe strazi, in cele 25 orase, impotriva lui.

Cu alte cuvinte, protestele impotriva poporului american care l-a ales pe Trump ca presedinte sunt fara obiect. Protestele au loc dintr-un singur motiv. Oligarhia vrea sa delegitimeze presedentia lui Trump. Odata ce Trump, ca presedinte, e delegitimat, devine mai usor pentru oligarhie sa-l asasineze. Daca oligarhia nu poate sa numeasca si sa controleze guvernul lui Trump, acesta este candidat pentru asasinare.

Protestele impotriva lui Trump sunt suspecte si din alt motiv. Spre deosebire de Hillary, Obama, GW Bush, Donald Trump nu a macelarit si nu a dislocat milioane de oameni din sapte tari, trimitand milioane de refugati din cauza razboaielor oligarhiei in Europa. Trump si-a castigat averea, fie prin frauda, fie prin smecherie, dar nu prin vanzarea influentei guvernului american unor agenti straini, asa cum au facut Bill si Hillary.

Asa ca impotriva a ce sunt protestele? Nu exista alt raspuns decat acela ca sunt platiti sa protesteze. Asa cum protestatarii din Kiev au fost angajati sa protesteze de catre ONG-uri americane si germane.

Protestele din Kiev erau la fel de lipsite de sens, pentru ca alegerile prezidentiale erau la cateva luni distanta. Daca ucrainenii credeau ca presedintele lor conspira cu Rusia pentru a nu permite ca Ucraina sa devina un stat marioneta al Vestului, aveau sansa de a vota impotriva. Singurul motiv al protestelor a fost orchestrarea unei lovituri de stat. SUA a reusit sa-si puna agentii de influenta in noul guvern ucrainean, asa cum a confirmat si Victoria Nuland in conversatia telefonica disponibila pe internet.

Protestele din Maidan erau fara sens, altul decat a face lovitura de stat posibila. Acestea au fost, fara indoiala, aranjate de Washington prin intermediul Victoriei Nuland, o neoconservatoare adusa in Departamentul de Stat de Hillary Clinton cu scopul de a crea conflict cu Rusia.

Impotriva lui Trump se protesteaza pentru a-l face vulnerabil in cazul in care se dovedeste ca este o amenintare pentru oligarhie. Trump a castigat presedentia, insa oligarhia este inca la putere, lucru care face ca orice reforme reale sa fie dificil de indeplinit. Reformele simbolice pot fi produsul competitiei dintre presedintele Trump si oligarhi.

[…] Trump este un dealmaker. Oligarhia ii poate permite stralucirea unui succes superficial in schimbul unei optiuni pentru lipsa de schimbare reala.

Trump nu e perfect. Poate sa cada din cauza lui. Dar ar trebui sa-l sprijinim pentru cele mai importante doua puncte din programul lui: reducerea tensiunilor dintre puterile nucleare si stoparea politicii Washingtonului de permitere a globalismului de a distruge viitorul economic. Daca tensiunile dintre puterile nucleare se inrautatesc, nu vom mai fi aici ca sa ne facem alte probleme. Combinatia dintre o economie globalista si imigratie este un cosmar. Daca Trump intelege asta, atunci e un motiv de a fi sprijinit.

traducere Cuvantul Ortodox

După ce Donald Trump a câștigat marți alegerile, protestele au început în marile orașe de pe întregul teritoriu al Statelor Unite ale Americii. În fiecare seara mii de oameni protestează împotriva lui Trump, iar pentru acest weekend sunt programate proteste şi mai violente.

BUCUREŞTI, 12 nov — Sputnik. Printre email-uri lui Podesta dezvăluite de Wikileaks este şi un document care arată implicarea lui George Soros în organizarea şi finanaţarea MoveOn.org la nivel local, informează RT. 

În 2004, Washington Post a dezvăluit că Soros și soția sa, Susan Weber Soros, au donat 1.460.000 de dolari către Move.On.org. Imediat după alegeri, miercuri, MoveOn.org a emis un comunicat de presă prin care cheamă oamenii în stradă împotriva lui Donald Trump.

“Sute de americani, zeci de organizații să se adune pașnic în faţa Casei Albe și în orașele din toată ţara, să ia atitudine împotriva misoginismului, rasismului, islamofobiei și xenofobiei”, arată comunicatul de presă al MoveOn.org.

Paul Horner, un tănâr de 37 de ani, a recunoscut că a fost plătit cu 3.500 de dolari ca să provoace o revoltă la un eveniment de-al lui Donald Trump din Fountain Hills, Arizona.

„Am fost plătit cu 3.500 de dolari ca să protestez la o adunare de-a lui Donald Trump din Fountain Hills. Cred că am fost plătit mai bine decât ceilalți protestatari pentru că sunt alb și am urmat câţiva ani cursuri de lupte de stradă și box”, a declarat Horner pentru ABCNews.

Paul Horner a dezvăluit cu cât sunt plătiţi ceilalţi oameni prezenţi în stradă. Sumele variază între 150 de dolari pentru femei, copii şi imigranţi, şi 750 de dolari pentru afro-americani.

„Aproape pe toți oamenii cu care am protestat i-am văzut la interviuri şi la training. La miting, vorbind cu unii dintre ei, am aflat că au plătit pe hispanici cu doar 500 de dolari, pe musulmani cu 600 de dolari şi pe afro-americani cu 750 de dolari. Femeile și copiii au fost plătiţi cu jumătate din cei 300 de dolari cât au primit bărbații și imigranții ilegali”, a dezvăluit Horner.

Marko Gasic, comentator britanic, a declarat că oligarhia doreşte să-l intimideze pe Donald Trump şi să-l facă să accepte pacea în politica internă cu condiţia ca războaiele să continue în afara ţării.

„Ei doresc să-l intimideze ca să accepte pacea în interior atâta timp cât elitele globale sunt lăsate să continue războaiele în afara ţării. Ei doresc ca el [Trump, n.r.] să devină un neoconservator la fel ca ei”, a precizat Gasic.

La mitingul din Portland au participat mai mult de 4.000 de persoane joi seara. Poliția a tras cu gloanțe de cauciuc și cu gaze lacrimogene în mulțime după ce oamenii legii au fost atacaţi de protestatari.  Au fost arestate 26 de persoane.

Finanţatorii importanţi din California ai Partidului Democrat au început o campanie de respingere a votului în urma căruia Donald Trump a câştigat. Gasic crede că cineva “agită oala” deoarece “America nu a avut în mod tradițional o problemă cu acceptarea rezultatului unor alegeri”.

“Soros se află în spatele multor revoluții „colorate” în alte țări și acum finanțează revoluția semi-colorată din SUA. Singura lui legitimitate este portofelul. Singura lui preocupare este crearea unui fel de democrație pe care el să se sprijine şi să obțină un beneficiu din partea ei”, a declarat Gasic pentru RT, cu referire la Revoluția portocalie din Ucraina, printre altele.

În august, hackerii de la DCLeaks au intrat în documentele private ale Open Society, organizație fondată de George Soros. DCLeaks a scris atunci că George Soros este “arhitectul și sponsorul fiecărei revoluții și lovituri de stat din întreaga lume în ultimii 25 de ani”.

Chiar pe site-ul www.change.org a fost lansată o petiţie în care se cere ARESTAREA LUI GEORGE SOROS pentru organizarea protestelor Anti-Trump! Este vorba de acelaşi site unde un ONG al lui Soros a cerut anularea votului pentru Casa Albă! În acest fel, se confirmă ceea ce scria cotidianul.ro, adică faptul că George Soros se află în spatele acelor ciudate mitinguri de protest din chiar a doua zi după alegerile din SUA, cîştigate detaşat de Donald Trump împotriva candidatei Hillary Clinton!

Textul originar, în limba engleză, al Petiţiei poate fi accesat aici. Iată traducerea acestei Petiţii care are titlul „ARESTAŢI-L ŞI OPRIŢI-L PE GEORGE SOROS PENTRU PLATA PROTESTELOR VIOLENTE DIN AMERICA!” (“Arrest and Stop George Soros from paying for violent protests in America!”):

Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidenţiale, dar unul dintre principalii ei susţinători nu se opreşte.

Vrem să aducem acest lucru în atenţia lui Trey Gowdy din Camera Reprezentanţilor, astfel încît să găsească un anumit tip de acţiune care să fie luată împotriva lui George Soros. Acesta rulează anunţuri pe Craiglist în toate marile oraşe / plătind aceşti oameni, ei protestează şi dau startul violenţelor, provocînd haos peste tot. Democraţii acţionează în afara legii, iar acest lucru nu va fi tolerat de America. Trebuie să luăm poziţie în apărarea noului preşedinte ales Donald Trump şi să-l ajutăm în lupta împotriva lui George Soros. Trebuie să ne protejăm drepturile de cetăţeni ai SUA şi să nu permitem ca acest tip de comportament să continue. George Soros a scăpat complet de sub control., Soros foloseşte banii săi în modul cel mai diabolesc posibil, folosind oamenii să facă astfel de fapte. Este o persoană diabolică ce comite TRĂDAREA Americii!!

Lupta pentru suveranitatea Americii se dă acum între preşedintele ales Donald Trump şi teoriile globaliste ale lui George Soros.

MoveOn.org, un grup liberal care s-a împrăştiat în toată ţara, este finanţat de Soros prin Open Society Foundations. Este binecunoscut faptul că MoveOn.org este responsabil pentru multele revolte şi proteste de la mitingurile de campanie ale lui Donald Trump, unele dintre acestea devenind violente şi periculoase.

Miercuri – a doua zi după victoria lui Trump – MoveOn.org a trecut la acţiune. Grupul a postat pe pagina sa de Facebook acest mesaj, anunţînd că vor organiza miercuri seara „adunări paşnice de rezistenţă” în întreaga ţară:

** ÎN ACEASTĂ DUPĂ AMIAZĂ **

ne vom aduna în această seară în oraşele din întreaga ţară pentru noi şi pentru ceilalţi că nu vom renunţa. Nu contează cu ce provocări ne vom confrunta în viitor, ne vom uni cu alţii şi vom apăra comunităţile noastre – indiferent de rasă, religie, sex, vîrstă, capacităţi, naţionalitate, statut de imigranţi, orientare sexuală, clasă sau alte forme de identitate. Lupta pentru o ţară cu libertăţi şi dreptate pentru toţi – cu o economie şi democraţie care se aplică tuturor – va continua.

Oricare dintre noi care este imigrant, refugiat şi din comuniatea de musulmani este ameninţat. Respingem asta şi sîntem pregătiţi să rezistăm atacurilor asupra tuturor comunităţilor noastre şi ne angajăm avem grijă de ei căutînd să stăm împreună. Un atac asupra oricăruia dintre noi va fi un atac asupra tuturor. În seara asta vom uni mîinile celor care împărtăşesc opiniile noastre, promitem solidaritate reciprocă şi o rezolvare pentru a putea merge înainte împreună în acest moment de pericol. Am avut eşecuri şi înainte, dar am revenit mereu, Mişcările noastre sînt rezistente şi de neoprit”.

Un anunţ de pe site-ul lor: „Membrii MoveOn şi aliaţii noştri se vor aduna în mod paşnic în această seară, 9 noiembrie, în oraşele din întreaga ţară. Vom afirma permanenta noastră respingere faţă de bigotismul, xenofobia, islamofobia şi misogigismul lui Donald Trump şi vom demonstra hotărîrea noastră de a lupta împreună pentru America. Noi încă mai credem că este posibil.”

Aceste „adunări” nu au fost în întregime paşnice”.

Trey Gowdy, căruia îi este adresată această Petiţie, este membru al Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii din partea Partidului Republican. Are 52 de ani 52), şi reprezintă Greenville, Carolina de Sud.

MoveOn.org” ESTE O FUNDAŢIE FINANŢATĂ OFICIAL DE GEORGE SOROS

Am verificat cu atenţie ce este cu asociaţia MoveOn.org la care face trimitere textul Petiţiei şi am descoperit că, într-adevăr, aceasta este pe lista oficială a sutelor de ONG-uri finanţate direct de George Soros! Astfel, pe site-ul www.discoverthenetworks.org, sub titlul „Organizations Funded Directly by George Soros and his Open Society Foundations”, găsim la poziţia 123 chiar numele MoveOn.org cu următoarea menţiune: „MoveOn.org: This Web-based organization supports Democratic political candidates through fundraising, advertising, and get-out-the-vote drives”.

Aşadar, cu mult timp înainte de aceste alegeri, în America se ştia că asociaţia „MoveOn.org” se ocupă de „strîngerea de fonduri pentru candidaţii republicani”! Iată că acum, explicit, această asociaţie MoveOn.org se implică direct în organizarea Protestelor contra proaspătului Preşedinte ales al SUA, Donald Trump!

Ce este ciudat, este faptul că în România toată presa a prezentat pe larg Petiţia lui George Soros intitulată „Electoral College: Make Hillary Clinton President on December 19” („S-o facem pe Hillary Clinton Preşedinte pe 19 decembrie”), dar nu au scos un cuvînt despre Petiţia de mai sus, prin care se cere chiar arestarea lui George Soros pentru acţiunile de protest finanţate şi organizate de MoveOn.org, asociaţie aflată pe lista organizaţiilor finanţate direct de miliardarul american!

De altfel, nu cu mult timp înainte, americanii mai făcuseră o Petiţie împotriva lui George Soros, intitulată „Federally Indict George Soros for funding various terrorist and cartel groups” („Inculparea federală a lui George Soros pentru finanţarea grupărilor teroriste şi a cartelurilor”), despre care presa din România, de asemenea, nu a scris absolut deloc! Iată fotografia care a însoţit şi această Petiţie care l-a avut în centrul ei pe George Soros:

Motivul acestor „omisiuni” făcute de jurnaliştii români ar putea fi găsit în faptul că multe ONG-uri sau site-uri în care sînt implicaţi gazetari sînt finanţate de diferitele fundaţii ale lui George Soros: ActiveWatch, EuObserver, „România curată”, „Centrul pentru jurnalism independent”, „Freedom House”, „Institutul de Politici Publice” etc.

După aceste alegeri din SUA, se pare că George Soros şi numeroasele sale fundaţii vor fi mult mai atent monitorizate în întreaga lume, mai ales acum, cînd influenţa lor a ajuns pînă în Guvernele unor ţări, între care şi cel din România!

Reamintim că însuşi Prim-ministrul României Dacian Cioloş face parte din ONG-ul „Friends of Europe”, finanţat, între alţii, şi de George Soros!

P.S. Cotidianul a publicat chiar azi, înainte de apariţia Petiţiei, articolul „Mitingurile anti-Trump poartă marca înregistrată a lui George Soros”. Aproape instantaneu, supoziţiile noastre sînt confirmate chiar din SUA.

În cadrul acestui articol îmi încalc un jurământ personal. Este un jurământ pe care nu l-am făcut public niciodată, ci l-am păstrat pentru mai mult de un deceniu, din perioada evenimentului 11 Septembrie. Oricine mi-a urmărit articolele în ultimii ani probabil că a observat că rareori comentez cu privire la politica americană. În timp ce am scris masiv despre politica externă a SUA, nu scriu sau discut aproape niciodată despre politicile interne ale Statelor Unite.

Am înțeles de mult că administrația SUA – cu excepția scurtei conduceri a lui J.F. Kennedy – este o marionetă, compusă din două părți de ascundere a intențiilor reale, o parte de divertisment și o parte de distragere de la statul neo-conservatorist, negustor de război și globalist, care trage de fapt sforile. Acest fapt este atât de adevărat pentru mine, încât, atunci când cineva vorbește despre politicile SUA cu seriozitate – de exemplu, de parcă candidații politici, partidele, democrația, o presă liberă, etc. ar conta sau ar exista de fapt in SUA – îmi pierd automat interesul. În timp ce toate politicile sunt teatru până la un anumit punct, SUA stă excepțional la acest capitol. Și noțiunea potrivit căreia este mult adevăr, autenticitate și autonomie în guvernul și politicile SUA îmi sună atât de străin, încât nu pot relaționa cu prea multă seriozitate cu ea.

Acestea fiind spuse, astăzi rup tăcerea, pentru a comenta pe scurt cu privire la alegerile prezidențiale din SUA din 2016, ca urmare a victoriei lui Trump. La începutul acestei campanii prezidențiale, am văzut candidatura lui Donald Trump ca pe o cascadorie de publicitate; ca pe un spectacol de televiziune bombastic. Dar am fost conștientă că adevăratul pericol, în termeni de politică externă și politici internaționale l-a reprezentat dura, neo- conservatoarea și negustoarea de război, Hilary Clinton. Politicile și infracțiunile sale din trecut sunt cu totul aliniate agendei imperialiste curente a SUA, aceea de război infinit și putere militară, și aceasta o face mult, mult mai periculoasă decât Trump. Aceasta ar fi favorizat-o în câștigarea alegerilor, am presupus eu.

Lăsându-i la o parte firea scandaloasă și grandomania, am simțit de la început că Trump este perceput ca o amenințare a stabilimentului corporatist global, militarizat și a aliaților săi politici, și că acesta este motivul real pentru care el a fost atacat la persoană de către stabilimentul politic și de către mass-media din SUA, de-a lungul liniilor partidelor. Cei mai mulți politicieni democrați și republicani și intelectuali din mass-media fac parte din mașinăria stabilimentului global.

Cea mai mare infracțiune a lui Trump pare să fi fost refuzarea încuviințătii /stabilimentului global. Perspectivele lui cu privire la politicile externe, costurile militare și politicile economice și comerciale demonstrează acest lucru. Din cauza amenințării sale aparente asupra imperiului global militar industrial, mondial – bancar / de război, condus de SUA, am fost sigură că statul și elitele globale pur și simplu nu îi vor permite sa câștige. Chiar dacă ar fi trebuit să aranjeze alegerile, într-un sistem politic deja aranjat, am fost sigură că nu îl vor „lăsa” să câștige.

Acum că a câștigat, nu știu ce să cred, mai ales ținând cont de schimbarea bruscă de politică a directorului FBI, Comey, și a condamnării lui Clinton, redeschizând investigația cu privire la scandalul emailului lui Clinton (email Gate) în cel de-al unsprezecelea ceas. Dorește FBI-ul să îl vadă pe Trump în funcție? Dacă da, ce înseamnă aceea că reprezintă o amenințare la adresa stabilimentului? Reprezintă Trump începutul sfârșitului stabilimentului global sau este doar o revizuire, o nouă direcție, o pregătire pentru o nouă reluare a status-quo–ului? Desigur, Trump face parte din elită, dată fiind imensa sa bogăție și putere corporatistă. Dar, așa cum explică Centrul pentru Cercetare asupra Globalizării, elitele nu reprezintă un monolit și pot exista divizări și facțiuni în interiorul elitei globale care se opun într-adevăr direcției prezente și istorice a stabilimentului global. Asta este ceea ce reprezintă Trump, divizarea din interior a structurii puterii globale? Are prieteni sus-puși care doresc să reamenajeze prezenta oligarhie globală militarizată corporatistă și bancară? Sau reprezintă ultima sa iterație? Este o poartă către ceea ce urmează să vină  – Legea Marțială, etc.? Rămâne de văzut.

Pentru moment, sunt susceptibilă cu privire la noua direcție pe care o pot lua, în cadrul mandatului său, politica economică și politica externă a SUA. Dacă vrea (și poate) să conducă în ambele, atunci va depăși promisiunile încălcate de fosta admistrație a SUA. A declarat în nenumărate rânduri că se opune multor elemente ale războiului declanșat terorii (invadarea Libiei, operațiunile curente ale SUA în Siria și încercări de înlăturare a regimului existent, oferirea suportului SUA către ISIS, etc.) și complexul militar industrial. Și, în timp ce el este fără nicio îndoială un capitalist, este mai degrabă un naționalist capitalist de modă veche sau de tipul protecționist – separatist, și nu un neo-liberal global – capitalist care lasă pe toată lumea fără lucru. Acest fapt singular l-a făcut pe Trump mai bun decât Hillary, dacă putem spune așa. Dar faptul că el, fără nicio îndoială, face parte din elita economică, și pentru faptul că a putut să câștige în ciuda rezistenței din toate părțile din spectrul politic și mediatic (atât republican, cât și democratic), ridică semne de întrebare.

traducere pentru Cuvantul Ortodox de r.m.

TREI lucruri despre alegerile din America pe care nu le vei afla NICIODATĂ de la presa mainstream aservită globalismului satanist:

1. 28% dintre americanii care au votat nu au mai votat niciodată. Ei sunt creştinii practicanţi din zonele rurale sau mici orăşeneşti (town) ale centrului Americii care s-au săturat de sodomia politică a statului.

2. Mike Pence vicepreşedintele ales este un creştin practicant, care plânge când vorbeşte despre Dumnezeu, este împotriva avorturilor şi căsătoriilor homosexuale.

3. 100 de milioane de americani (aşa evanghelici sau baptişti cum sunt ei) au făcut post şi rugăciune trei zile înainte de alegeri pentru a scăpa naţiunea de establisment-ul globalist care impune agresiv homosexualitatea, avortul, perversiunile, ideologia transgender, eutanasia, educaţia sexuală de la 3 ani, moartea veşnică. Să vedem ce va fi.

Asta produce invatamantul american, controlat de un guvern de trogloditi, o specie rara de loseri fara GPS ,fara perspectiva, platiti cu ora de ONG urile lui Soros, marxism cultural si toalete pentru persoane cu sex incert . #OBAMALEGACY

UMBRA haosului provocat de tinerii boccii si liberi din America e “marionetistul” global George Soros . Uniti Salvam, Uniti Visam, same shit, tentacule firave ale Open Society Foundation.

PROOF that protests are being led by Soros funded group ‘United We Dream’. Trump should ban him and his family from the USA, then engage in a joint effort with Russia to prosecute him for his crimes under international law.

proteste-trump

Pentru o imagine mai clarã cine protesteazã impotriva lui Trump : “muriti, albilor”!

die

S-a terminat cu America. Grafitti-uri cu “Die Whites Die” împodobesc monumentele publice, femei defechează în public pe poza lui Trump, copii și tineri sunt omorâți în bătaie, jefuiți. De cealaltă parte, sigur, sunt alte abuzuri: racial slurs, misogynistic slurs, funny memes. Sticks and stones may break my bones, but words hurt me so.

Mă aștept ca revoltele să escaladeze. Nu numai fiindcă îi aduc cu autobuzele de partid, dar mai ales fiindcă te poți aștepta la orice de la oameni care se sinucid pentru o alegere politică. Până la urmă ăsta e idealul socialist: martiriul politic, martirul justiției sociale. Poate poate așa vor putea obține o intervenție armată, declararea stării de urgență și rămânera indefinită a lui Obama în funcție.

Oricum ar fi, acum sau mai târziu, America nu va mai ieși din criza în care a intrat fără o violență fără precedent. Această criză a tot fost alimentată timp de cel puțin un deceniu: albii împotriva non-albilor, femeile împotriva bărbaților, LGBT împotriva conservatorilor, pro-choice împotriva pro-life, socialiștii împotriva liberalilor (i.e. democrații vs. republicanii), și toată lumea împotriva creștinilor.

Că democraţia stângii este o utopie pentru că ea nu ţine cont de natura umană, conform căreia întotdeauna vor fi unii care se vor căţăra pe spatele celor corecţi, cinstiţi, care muncesc, care îşi văd de treaba lor, pentru a pune mâna pe putere şi a duce statele şi lumea încotro vor „muşchii” lor ideologici, am mai spus.

Că stânga s-a folosit de ea ca de nişte mărgele şi oglinjoare plus apă de foc am mai spus.

Că au decis că nu mai au nevoie de ea şi că pot impune dictatura întunericului, a violenţei, a sclaviei – vezi ideologiile totalitare ale LGBT-imului, hate-speech-ismului, islamofobismului etc., am mai spus.

Despre adâncimea urii, ticăloşiei, perversităţii, cinismului, lăcomiei, aplecării către distrugere a ideologilor şi militanţilor stângişti ştiam, dar descoperim zi de zi, şi de afară, dar şi de la noi, că este chiar fără limite.

Aceasta este explicaţia pentru „revoltele” cu distrugeri, incendieri, crime motivate ideologic ale tinerilor spălaţi de creier în universităţile comuniste ale Vestului, ale minoritarilor sexuali, sau de altă natură,  ale militanţilor civici extremişti ai stângii din aceste două zile (alături de toate manifestările lor paranoice de pe parcursul campaniei din SUA, de manifestările lor agresive, violente, intolerante din toate statele occidentale) şi apelurile care circulă acum pe twitter şi nu numai pentru asasinarea unor semeni ai lor aleşi de 50 de milioane de semeni ai lor să conducă America. Este mai mult decât clar că aceeaşi soartă ar rezerva-o cu plăcere, cu extuziasm, cu trăiri orgasmice şi celor care au votat pentru aceştia. Şi, probabil, astfel de asasinate motivate ideologic se vor mai întâmpla.

Aceasta este faţa  celor care ne acuză de intoleranţă, rasism, xenofobie, fanatism religios, fundamentalism, extremism de dreapta, reacţionarism doar pentru că avem obrăznicia de a gândi altfel, de a emite o opinie, de a nu fi de acord cu dictatura unor „adevăruri ideologice” lipsite de orice suport ştiinţific, de orice logică normală, de orice ultimă fărâmă de umanism, de toleranţă, opuse vieţii şi, în consecinţă, umanităţii.

Şi pentru exemplificare iată câteva exemple de „iubire progresistă”:

Trump ain’t president ’til inauguration day lmao you guys still have time to assassinate BOTH Trump and Pence.

molly @protectisak

if trump gets assassinated then y’all are gonna have michael pence and he is possibly even worse. so u need to assassinate both of them


Categorii

America, Corporatism, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

46 Commentarii la ““MAIDAN” IN AMERICA. Proteste violente impotriva lui Donald Trump in mai multe orase din SUA. George SOROS – acuzat de finantarea unei “revolutii” pentru delegitimarea presedintelui ales. VIITORUL LUI TRUMP INTRE HAOS CIVIL, ACOMODAREA CU ESTABLISHMENTUL si… ASASINAT!

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Garry Kasparov: Oameni ca Henry Kissinger, importanți pentru supravieţuirea lui Putin
    http://inliniedreapta.net/jurnal/garry-kasparov-oameni-ca-henry-kissinger-importanti-pentru-supravietuirea-lui-putin-ca-dictator-absolut-al-rusiei/

    Henry Kissinger membru al Academiei Ruse de Stiințe
    http://www.flux24.ro/henry-kissinger-membru-al-academiei-ruse-de-stiinte/

    Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele RĂZBOIULUI, înseamnă că sunteți surzi!”
    http://www.capital.ro/henry-kissinger-daca-nu-auziti-tobele-razboiului-inseamna-ca-sunteti-surzi.html

    Kissinger: Trump nu e un apologet al lui Putin
    http://m.gandul.info/puterea-gandului/kissinger-trump-nu-e-un-apologet-al-lui-putin-15959988

    Împărtăşesc previziunea marelui politolog american Henry Kissinger, fost secretar de Stat al preşedinţilor Richard Nixon şi Gerald Ford, pe cea a lui Mihail Gorbaciov, ultimul lider sovietic, şi a mai multor analişti care susţin că o nouă conflagraţie mondială este inevitabilă. „Dacă nu puteţi auzi tobele războiului înseamnă că sunteţi surzi!”, spunea Kissinger.
    http://meritocratia.ro/2016/10/bat-tobele-razboiului-mondial/

  2. Pingback: CONFRUNTAREA DINTRE GLOBALISTI SI LOCALISTI SAU NOUA FALIE MONDIALA/ Intr-un complet dispret al interesului national, propaganda anti-TRUMP duduie in România/ NOUL NATIONALISM ECONOMIC SI VALORILE TRADITIONALE/ Da, votul crestinilor chiar a contat la ale
  3. Pingback: TRUMP, FACUT PRESEDINTE DE PUTIN. Strategia propagandei establishmentului democrat de a contesta LEGITIMITATEA presedintelui ales al SUA | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: O CEREMONIE FARA CANTEC. Andrea Bocelli s-a retras de la ceremonia de instalare a lui TRUMP, dupa ce a primit AMENINTARI CU MOARTEA/ Redactorul-sef al Die Welt, cotidian ”conservator” german: IN FATA LUI TRUMP, TREBUIE SA FIM MAI HOMOSEXUALI, MAI MULT
  5. Pingback: Injectare de fonduri uriase in NEOBOLSEVISMUL global(ist). GEORGE SOROS a transferat 18 MILIARDE de dolari pentru Fundatiile pentru o Societate Deschisa/ Amintiri de consilier prezidential: SANDRA PRALONG a revenit in România prin SOROS
  6. Pingback: INSURGENTE CIVILE in SUA, dupa ce un afro-american a fost ucis de un politist. Se cauta incitarea unui RAZBOI RASIAL in contextul alegerilor prezidentiale?/ TUCKER CARLSON: MASSMEDIA SUFLA IN JARUL RASIAL (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare