O fetita de 5 luni moare in urma administrarii unui vaccin (VIDEO)/ PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII – APROAPE FINALIZAT/ Mexic a intrerupt VACCINAREA NOU-NASCUTILOR din cauza unor posibile REACTII ADVERSE

12-05-2015 3 minute Sublinieri

La trei zile după ce a făcut un vaccin, o fetiţă de cinci luni s-a stins în braţele mamei. Înainte de administrarea serului, a fost consultată de medic, iar acesta a spus că fata este perfect sănătoasă.

Fetiţa care avea toată familia la picioarele ei s-a stins însă în braţele mamei. Totul s-a întâmplat aşa de repede, încât nimeni nu-şi poate da seama cum de s-a întâmplat nenorocirea. Până a ajuns ambulanţa, fetiţa şi-a dat ultima suflare.

Cu doar trei zile înainte, o consultase un medic. Părinţii au dus-o pe copilă la cabinetul medical pentru un vaccin.

Medicii care au eliberat cerificatul medico-legal ar fi avut însă un răspuns, pe care au evitat să-l treacă pe hârtie, spun părinţii.

Părinţii spun că asistentul de la cabinetul medical le-a bătut la poartă şi le-a cerut să nu mai caute vinovaţi pentru moartea bebeluşului. Îndureraţi, aceştia spun că nu mai au puterea să se lupte prin tribunale cu medicii.

Medicii legişti au trimis la Craiova mai multe seturi de analize pentru ca specialiştii de acolo să stabilească cu exactitate cauza din care a murit copila.

Comisia de specialitate a Ministerului Sanatatii este aproape de finalizarea proiectului legii vaccinarii, document care va ramane in dezbatere publica atat cat va fi necesar, dar pentru care va prima opinia specialistului, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, citat de Mediafax.

“Comisia este aproape de draftul final, il vom pune in dezbatere publica imediat ce specialistii isi vor spune parerea. Este vorba de cateva saptamani, dar proiectul va ramane in dezbatere publica cat va fi necesar, astfel incat toata lumea sa-si exprime un punct de vedere. Subliniez insa ca primeaza opinia specialistului”, a spus ministrul Nicolae Banicioiu, dupa conferinta privind a o suta operatie pe cord facuta la Spitalul de Copii “Marie Curie”, printr-un program al Ministerului Sanatatii si Clinicii San Donato din Italia.

Ministrul Sanatatii a adaugat ca a vazut multe pareri legate de aceasta lege, dar ca sunt “chestiuni care trebuie reglementate si in Romania”.

Intrebat daca Ministerul Sanatatii ar achizitiona vaccin de la Institutul Cantacuzino, in cazul in care acesta isi va relua productia, Banicioiu a spus ca acest lucru se va intampla numai daca produsul va fi conform.

“Daca Institutul Cantacuzino reia productia, vom face comenzi numai daca vaccinul va fi conform. Nu este conform, nu il vom lua, pentru ca nu vom da populatiei un vaccin daca nu are toate avizele. Nu vrem sa punem viata niciunui om in pericol”, a mai spus Nicolae Banicioiu.

Ministrul Sanatatii declara, la jumatatea lunii aprilie, ca se lucreaza la o lege a vaccinarii avand ca model legislatia din mai multe tari europene, intrucat exista o campanie foarte agresiva impotriva imunizarii, crescand opozitia parintilor la vaccinare.

“Am luat aceasta decizie intrucat exista o campanie foarte agresiva antivaccinare, a scazut mult numarul doritorilor si a crescut opozitia parintilor. In acest context, exista riscul reaparitiei unor boli foarte grave, mortale chiar, dupa cum a sesizat si Organizatia Mondiala a Sanatatii. Sa nu uitam ca poliomielita, o boala eradicata prin vaccinare, reapare prin refuzul vaccinarii”, spunea atunci Nicolae Banicioiu. […]/ integral pe hotnews.ro

Preotul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, a criticat în cadrul unei conferinţe faptul că autorităţile române nu fac nimic pentru a salva Institutul Cantacuzino. ”Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula.

Preotul Constantin Necula a vorbit în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o la Bucureşti despre situaţia Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume în perioada comunismului, vreme în care pe poarta institutului ieşeau lunar până la 3 milioane de doze de vaccin.

“Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, a spus părintele Constantin Necula.

La aproape un secol de la înfiinţare, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino” este o umbră a ceea ce a fost chiar şi în perioada comunismului.

Institutul Cantacuzino şi-a început declinul în februarie 2010, după ce Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) i-a retras autorizaţia de punere pe piaţă a produselor injectabile, inclusiv a vaccinurilor, întrucât îi expirase standardul de bune practici de fabricaţie. În aceste condiţii, unele programe naţionale de imunizare au fost blocate timp de mai multe luni, iar autorităţile au fost obligate să importe vaccin. Anul 2012 a fost primul în care nu au mai fost folosite vaccinuri de la Institutul Cantacuzino în campania de imunizare gratuită împotriva gripei, după ce, în ianuarie 2012, multe loturi cu doze fabricate aici au fost retrase, din cauza unei concentraţii scăzute a tulpinei B, linia de producţie a fiolelor fiind ulterior închisă. În 2013, producţia a fost reluată, fiind realizate primele 600.000 de doze. Chiar şi aşa, la sfârşitul anului, ANM a anunţat Institutul Cantacuzino că vaccinul antigripal nu poate fi pus pe piaţă, întrucât au fost descoperite probleme.

Un număr total de 52 de copii din municipalitatea Simojvel au fost vaccinați vineri împotriva hepatitei B, a tuberculozei şi a rotavirusului, iar 31 dintre ei au avut reacții adverse în noaptea respectivă, conform Institutului Mexican pentru Securitate Socială.

Dintre bebelușii spitalizați, șase se află în stare gravă, iar 23 în stare stabilă, susține agenția medicală, relatează site-ul Los Angeles Times.

Cauza care a provocat aceste reacţii adverse rămâne încă necunoscută. Ca metodă preventivă, autorităţile au oprit sâmbătă administrarea vaccinului la nivel naţional.

vacc


Categorii

1. DIVERSE, Preot Constantin Necula, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “O fetita de 5 luni moare in urma administrarii unui vaccin (VIDEO)/ PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII – APROAPE FINALIZAT/ Mexic a intrerupt VACCINAREA NOU-NASCUTILOR din cauza unor posibile REACTII ADVERSE

 1. O fetiţă de cinci luni a murit la trei zile după ce a făcut un vaccin: https://youtu.be/Nnr8aX-XPpE

 2. Sper ca robul lui Dumnezeu Nicolae sa fie scos cat mai curand pe tusa si sa nu mai poata lua decizii criminale, pana nu se cocoseaza de cat il stimuleaza producatorii de vaccinuri. Cand zici ca un ministru al Sanatatii e culmea groazei apare alta muma a padurii si baga sperietii in noi cu noi decizii scelerate. Cand te gandesti ca exista o galerie intreaga de din astia, si mai sunt si prieteni unii cu altii, simti ca n-o sa mai ai timp sa te plictisesti sau sa-ti tragi sufletul niciodata.

 3. http://www.lionmentor.ro/blog/132-noi-nu-vaccinam

  Acest documentar a fost sponsorizat de peste 300 de părinți.
  Versiunea în limba română a fost finanțată de: Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România http://www.pacientactiv.ro, Lion Mentor Association precum și de mulți părinți!

 4. Pingback: “LINISTE, SE VACCINEAZA!” Documentar canadian despre EFECTELE SECUNDARE ALE VACCINURILOR (Video) | Cuvântul Ortodox
 5. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. Deocamdata autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris… pe
 6. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. [Deocamdata] Autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris…
 7. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scr
 8. Pingback: LOGICA PROFITULUI BATE LOGICA MEDICALA? O NOUA ISTERIE A EPIDEMIEI DE GRIPA, pentru ca exista prea putini “clienti” pentru vaccinul antigripal? SPERIETOAREA “MIILOR DE VICTIME” | Cuvântul Ortodox
 9. Pingback: LEGEA OBLIGATIVITATII VACCINARII imparte in doua medicii si parintii si da pe fata INSENSIBILITATEA CINICA LA SUFERINTA a celor care privesc victimele drept “cazuri izolate”. UN SFERT DINTRE ROMÂNI NU AU INCREDERE IN VACCINURI. Noi marturii a
 10. Pingback: VACCINARE SAU TOTALITARISM? România – un experiment social si in aceasta privinta? | Cuvântul Ortodox
 11. Pingback: ROBERT DE NIRO denunta TOTALITARISMUL VACCINISTILOR: “Oamenii sa vada VAXXED si sa decida ei insisi” (Video)/ FRANTA DISCUTA EXTINDEREA VACCINARILOR OBLIGATORII. O dezbatere reala, chiar daca intre surzi, fata de MONOLOGUL PROPAGANDISTIC si AG
 12. Pingback: ARGUMENTE RATIONALE in sprijinul dreptului parintilor de a REFUZA VACCINAREA COPIILOR: “A încredința statului dreptul de a decide asupra beneficiilor de care trebuie să se bucure trupul nostru înseamnă a acorda un cec în alb oricarui dictator
 13. Pingback: Lansarea unei carti-eveniment si a campaniei împotriva vaccinării obligatorii: VACCINURILE SI AUTOIMUNITATEA – un semnal de alarma asupra reactiilor ADVERSE si chiar FATALE ale VACCINURILOR. Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu (APC România): “VA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare