Sodomizarea Americii si a Europei: OBAMA SUSTINE CASATORIILE HOMOSEXUALE IN NUMELE… BIBLIEI, IAR COMISARUL EUROPEAN PT INTERNE INDEAMNA LIDERII STATELOR MEMBRE SA II URMEZE EXEMPLUL

10-05-2012 6 minute Sublinieri

 • Hotnews:

VIDEO Barack Obama s-a pronuntat in favoarea casatoriilor intre homosexuali; Mitt Romney si-a reiterat pozitia opusa

Presedintele Barack Obama a afirmat in cadrul unui interviu pentru postul ABC ca este in favoarea casatoriilor intre homosexuali, punand capat mai multor luni de presiune asupra liderului de la Casa Alba de a-si clarifica pozitia, noteaza BBC. Obama este primul presedinte american care sustine casatoria intre persoanele de acelasi sex.

Mitt Romney, candidatul republicanilor in alegerile prezidentiale, ar trebui sa fie investit de catre partidul sau, in august, pentru a-l infrunta pe Obama pe sase noiembrie, a sustinut la un post de televiziune local ca “nu sustine mariajul intre persoane de acelasi sex si nici uniuni civile daca acestea nu difera de casatorii decat prin simplu nume”, reiterandu-se pozitia.

In ultimele zile, vicepresedintele Joe Biden si membrul cabinetului Arne Duncan s-au exprimat in favoarea mariajului intre persoane de acelasi sex.

Un sondaj Gallup publicat marti arata ca 50% dintre americani sunt in favoarea legalizarii casatoriilor intre homosexuali, in usoara scadere fata de anul trecut, in timp ce 48% sunt impotriva.  “La un anumit punct, am ajuns la concluzia ca pentru mine personal este important sa vin sa afirm ca persoanele care formeaza cupluri de acelasi sex ar trebui sa se poata casatori”, a spus Obama pentru ABC.

Liderul de la Casa Alba a declarat ca si-a schimbat parerea dupa ce i-a vazut pe membrii homosexuali din staff-ul sau care sunt “in relatii dedicate monogame” si care se simt frustrati ca nu se pot casatori.  “Au fost dati cand eu si Michelle stateam la masa la cina si cu Malia si Sasha, care nu puteau intelege ca parintii prietenilor lor ar putea fi tratati diferit”, a mai spus Obama.  In 2010, Obama a declarat, referitor la aceasta chestiune, ca opiniile sale “evolueaza”, o declaratie care i-a frustrat pe suporterii pentru drepturile homosexualilor.

Nota noastra:

Ceea ce a omis sa arate presa de la noi a fost faptul ca Obama a avut tupeul sa afirme ca sustine casatoria homosexualilor si in virtutea credintei sale de …crestin, invocand predica de pe Munte si “regula de aur”, spre deosebire de pasaje obscure din Epistola catre Romani.

Nu e prima oara cand un lider politic face apel la Evanghelie pentru a justifica sodomia, intr-o logica tipic antihristica. A mai facut-o si David Cameron, actualul premier “conservator” al Marii Britanii, cel care, ca si SUA, conditioneaza relatiile bilaterale ale tarii sale de adoptarea “drepturilor gay”.

Pe frontul gay combate agresiv si Uniunea Europeana, care preseaza Republica Moldova sa accepte legea discriminarii, o prima forma de acceptare a homosexualitatii si care acum cauta sa profite de pe urma declaratiei fatise a lui Obama pentru a pune presiune pe liderii statelor membre sa faca la fel.

Liderii UE trebuie sa urmeze exemplul lui Obama si sa sustina casatoriile homosexuale – comisar european

Comisarul european pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, a incurajat joi liderii tarilor europene sa urmeze exemplul presedintelui american Barack Obama, care s-a pronuntat in favoarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex, relateaza AFP.

“Cred ca un cuplu de indragostiti ar trebui sa se poata casatori oriunde in Europa, fie ca e un cuplu heterosexual sau homosexual”, a scris Cecilia Malmstrom pe contul sau de Titter.

Casatoria intre homosexuali este legala in cinci dintre cele 27 de state UE – Belgia, Olanda, Suedia, Spania si Portugalia. Alte tari UE, intre care si Franta, permit uniunile civile intre partenerii de acelasi sex.

***

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

www.alianta-familiilor.ro

office@alianta-familiilor.ro
10 mai 2012 
 


QUEER

Luna mai marcheaza debutul paradelor homosexuale in Europa si America de Nord. Inclusiv Romania. Foarte probabil, vom asista din nou la marsul homosexualilor romani care de obicei se tine in mai sau la inceputul lui iunie. Un mars care bate pasul pe loc privind numarul participantilor, dar in care Uniunea Europeana investeste tot mai multe fonduri in comparatie cu anii precedenti, asa cum o face si cum a facut-o in multe tari din Uniunea Europeana in ultimii ani. O face pentru a “promova” “diversitatea”, “toleranta” si “acceptarea“ homosexualitatii ca si comportament normal, fara riscuri, demn, moral, si care trebuie pus pe picior de egalitate cu relatiile sexuale intre persoane de sex opus. La fel vor face, prin declaratii de sprijin, si ambasadele acreditate la Bucuresti ale tarilor care promoveaza un imperialism cultural agresiv si radical, un neocolonialism valoric, ele fiind cele bine cunoscute: Administratia Obama, Canada, Olanda, Suedia, Australia, Marea Britanie, etc. O vor face fara ca Guvernul sau Ministerul de Externe al Romaniei sa obiecteze, cu toate ca declaratiile de sprijin constituie o incalcare evidenta si flagranta a Conventiei Internationale privind Relatiile Diplomatice.

Iar in aceste luni ale paradelor homosexuale vom fi obligati sa vizualizam, asa cum am fost obligati sa o facem ani in sir, manifestari murdare, vulgare, indecente, depravate. Iar media din Romania le va cinta participantilor in struna, amintindu-ne cit de bigoti si incuiati la minte suntem noi, majoritatea covarsitoare a societatii romane care inca avem curajul sa afirmam ca homosexualitatea e un mod de viata riscant, imoral, care aduce prejudicii societatii si moralei publice. Media romana e programata sa gindeasca asa si sa promoveze aceste idei. Jurnalistii romani sunt formati in strainatate si educati in “valorile europene.” Anual sunt invitati la conferinte special organizate pentru ei de miscarea homosexuala romana si europeana, in care sunt indoctrinati in normalitatea homosexualitatii si incurajati sa o promoveze cind au oportunitatea. Sa portretizeze pe larg si pozitiv marsurile homosexuale, sa descrie cu simpatie si partinire “discriminarea” impotriva homosexualilor. Fonduri pentru asta sunt, din belsug. La fel s-a facut si in februarie cind homosexualii romani au organizat, la liceul George Cosbuc din Bucuresti, cu aprobarea conducerii liceului, dar nu a noastra a parintilor, luna homosexualitatii in Romania. Tot cu fonduri europene. 

Un subiect foarte serios

 Scriem astazi asupra unui subiect foarte important si serios, unul dintre cele mai serioase despre care am scris pina acuma. In primavara anului trecut am scris citeva editoriale privind revolutia sexuala si modul in care ea se infiltreaza si e promovata in Romania. Revenim luna aceasta cu citeva editoriale si comentarii privind acelasi subiect, focalizindu-ne insa asupra homosexualitatii. O facem din perspectiva unei noi aparitii editoriale americane care descrie adevarul privind homosexualitatea. E vorba de A Queer Thing Happened to America (“Un lucru bizar i s-a intimplat Americii”), scrisa de Dr. Michael Brown, activist crestin si teolog din Charlotte, Carolina de Nord. Suntem primii care introducem aceasta carte remarcabila publicului din Romania. Dr. Brown este unul dintre cei mai bine informati autori si intelectuali crestini americani privind homosexualitatea si agenda miscarii homosexuale americane. Acum 40 de ani foarte rar erau americanii care cunosteau, fie direct sau indirect, un homosexual. Doua generatii mai tirziu realitatea a devenit socanta – majoritatea dintre ei cunosc cel putin un homosexual, au prieteni homosexuali, multi afirma ca nu sunt deranjati de prieteniile cu homosexualii, iar unii ca sunt chiar mindri sa cunoasca astfel de persoane. Cum de s-a produs aceasta schimbare radicala in societatea americana in doar ultimele doua generatii? Acestei intrebari fundamentale si ingrijoratoare cauta Dr. Brown sa dea raspuns in A Queer Thing.

 “Queer” e un cuvint care pina nu demult avea conotatii peiorative. In romaneste s-ar putea traduce ca “straniu”, “bizar”, “ciudat” sau “deocheat.” In societatea nord americana era folosit sa desemneze persoanele stranii cu comportamente ciudate. In timp, a fost folosit pentru a eticheta persoanele cu deviatii sexuale, inclusiv si in special homosexualii. Eticheta era una murdara, vulgara si jignitoare. In ultima generatie insa homosexualii au deturnat acest cuvint peiorativ si i-au dat un inteles contrar, in sensul ca, spun ei, “straniu” sau “ciudat” din perspectiva sexuala e un lucru bun, de dorit, de imitat. Incetul cu incetul, apelatia “homosexual” se transforma in “queer.” Daca pina acuma, de exemplu, catedrele de sociologie din universitatile americane ofereau studii in homosexualitate, asa numitele “homosexual” say “gay studies”, terminologia curenta s-a transformat in “queer studies”, un termen avantgardist, la moda, cool si chic. Iar activistii homosexuali se mindresc cu noua eticheta prin care se autodefinesc – “queer.” Iar procesul de “queererizare” a mijlocului social american e in plin avint, fiind promovat de marile canale de televiziune americane, printre ele MTV si HBO. Iar programele de televiziune promoveaza si ele, in mod intentionat, notiunea de “queer”, un show foarte popular al decadei trecute fiind “Queer eye for the straight guy” (“Ochi straniu dupa tipul normal”). Avantgardist, showul se profila pe seducerea barbatilor heterosexuali de catre barbati homosexuali, in auzul hohotelor de ris ale audientei. Adica, transformarea barbatilor normali in barbati “queer”. 

Sodomizarea Americii

De fapt, afirma Dr. Brown, asistam la sodomizarea sau homosexualizarea Americii. Nu in sensul ca un segment notabil al societatii americane imbratiseaza stilul de viata homosexual, ci in sensul ca homosexualitatea a fost deja acceptata intr-o masura extrema si de neinchipuit, si ca ideologia homosexuala a permeat orice institutie sociala, educativa, politica, militara, si religioasa a Americii, mass media, a deturnat cultura pop americana, Hollywood, arta si literatura americana. Parca nici un colt al societatii americane nu a rams neatins de revolutia homosexuala. A Queer Thing arata rapiditatea uimitoare cu care ideologia si stilul de viata homosexual s-au extins in ultimele doua generatii.

S-a ajuns la punctul extrem in care diferenta intre sexe a fost abolita, copiilor li se interzice sa spuna la scoala ca au un “tata” si o “mama” (pentru a nu ofensa copiii care traiesc cu doua “mame” sau doi “tati”), angajatilor li se cere sa completeze o fise de lucru in care sa-si “identifice” sexul ales (nu dobindit la nastere), toaletele publice nu mai sunt de doua feluri (barbati si femei) ci de trei feluri (barbati, femei si neutre), certificatele de nastere ale adultilor sunt re-emise pentru a identifica nu sexul dobindit la nastere al persoanei (adica sexul biologic), ci sexul “ales” ca adult. Sexul biologic e asaltat ca fiind o descriptie incorecta si invechita a adevaratului sex al fiintei umane, si e numit sexul “desemnat” noului nascut de catre societate impotriva vointei lui. A fost inlocuit cu “sexul ales” de persoana respectiva la varsta majoratului. In alte cuvinte o fetita careia pina acuma i se indifica in certificatul de nastere sexul ca fiind feminin, i se spune ca la nastere societatea i-a “desemnat” sexul ca fiind feminin, asta insa neinsmnind ca de fapt fetita apartine sexului feminin. Sexul ei e decis de ea cind devine adolescenta si dupa cum se simte ea comfortabila, femin sau masculin. In alte cuvinte, sexul biologic nu e o realitate de netagaduit ci o catalogare impusa noului nascut de societate asa cum i se impune unui puscarias o celula in inchisoare. 

 Cum de s-a ajuns aici, se intreaba Dr. Brown? Raspunsul e complicat, dar explicat cu deamanuntul, cu multa rabdare si claritate si pe intelesul tuturor in cele 598 de pagini cu scris marunt ale cartii, cit si in cele 90 de pagini cu scris si mai marunt al notelor explicative. Cartii ii lipseste indexul si bibliografia, ele fiind intentionat omise pentru a scurta cartea si a reduce costul imprimarii. Indexul si bibliografia pot fi accesate separat la www.aqueerthing.com. Cartea e foarte bine documentata. In fapt, e un compendiu care descrie traiectoria miscarii homosexuale in ultimii 50 de ani in America. E o analiza minutioasa, o catalogare foarte folositoare a zecilor de stiri, articole si studii care apar zilnic privind homosexualitatea. In acest sens Dr. Brown merita toata aprecierea. AFR publica saptaminal, martia, un buletin informativ care contine multe stiri despre homosexualitate. Multe din stirile sau studiile care le-am publicat si noi apar si sunt explicate in cartea dlui Brown. Era nevoie de cineva care, inarmat cu multa rabdare si tenacitate, sa sintetizeze aceste stiri care le citim zilnic si sa le interpreteze pentru cititorul interesat de subiect intr-o forma in care pot fi intelese si puse intr-o perspectiva obiectiva. Persoana aceasta este Dr. Brown.

Fara Publicist

La incept Dr. Brown nu si-a putut gasi nici macar un publicist pentru carte. Marile case editoriale americane i-au respins manuscrisul pe motiv ca subiectul cartii era prea indraznet si ar fi declansat minia sau boicotul homosexualilor. Ori nu ar fi fost cumparata de nimeni. Nu fiti deci suprinsi ca A Queer Thing nu a fost publicata de Oxford University Press sau Harvard University Press, ci de foarte putin cunoscuta casa editoriala EqualTimeBooks din si mai putin cunosctul orasel Concord din Carolina de Nord. Si acest indiciu reflecta una din marile ironii ale vremurilor noastre – e greu de aflat o platforma pentru difuzarea adevarului, dar usor pentru promovarea neadevarului.

Cui recomandam aceasta carte? Fiecarui cititor. Dar in special preotilor, pastorilor, teologilor, legiuitorilor, liderilor de tineret, profesorilor, sociologilor, parintilor, si tuturor celor interesati de una din cele mai diabolice provocari ale inceputlui Mileniului III – revolutia sexuala in formele ei cele mai perverse. Cartea aceasta ar trebui sa figureze in fiecare biblioteca, parohie, biserica, in fiecare loc unde oamenii doresc sa cunoasca adavarul privind revolutia sexuala.

 Cartea e divizata in 15 capitole, fiecare capitol tratind un subiect separat. Capitolele nu sunt legate intre ele la nivel conceptual, iar argumentul cartii nu este construit capitol peste capitol. Dimpotriva, fiecare capitol descrie ascendenta ideologiei homosexuale in diverse domenii, incepind cu sistemul educational, universitatile, marile corporatii americane, tribunalele, legislatiile, biserica si teologia (da, ati citit bine, ideologia homosexuala a dat nastere si unei teologii a homosexualitatii – numita, ati ghicit bine, “queer theology”), un vocabular nou, dictionare noi, arta, literatura si cinematografia, stiinta, sociologia si psihologia, medicina, scolile publice, colegiile crestine, Casa Alba, mass media, etc. 

Legaturi:


Categorii

Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Sodomizarea Americii si a Europei: OBAMA SUSTINE CASATORIILE HOMOSEXUALE IN NUMELE… BIBLIEI, IAR COMISARUL EUROPEAN PT INTERNE INDEAMNA LIDERII STATELOR MEMBRE SA II URMEZE EXEMPLUL

 1. Dragi admini iar vă fac necazuri. Acesta este textul complet.Mulţumesc pentru drsgoste, pentru tot.

  De ce iubim oare păcatul
  De ce nu acceptăm credinţa ?
  (Aşa cum ne’a adus-o Domnul),
  De ce ne…, tace conştiinţa ?

  Omul modern ce înţelege
  Şi ce alege să iubească,
  (În era veacului atomic)
  Şi cum doreşte să trăiască ?

  Cu’atât de multe cunoştinţe,
  Ţintim spre Univers….departe.
  Vrem trai uşor, progres, ştiinţă
  Academii şi doctorate…

  Dar lumea nu e nici mai bună,
  Nici mai cinstită, nici mai dreaptă
  Ci dimpotrivă-i mai trufaşă,
  Mai rece, (pentru că…,-i “deşteaptă”).

  Am inventat “frumosul” minţii
  Ce ni se pare mai frumos,
  Mai captivant, mai’nalt, mai falnic…
  Ca Adevărul Lui Hristos.

  Ce’am construit, ce ştim, ce facem
  Ni-i adevăr “sfânt”, ni-i lumină.
  Credem în adâncimea minţii
  Şi-n forţa dată de maşină.

  Ne înrobeşte banul, luxul
  Întâietatea şi plăcerea,
  Puterea, titlul academic
  Şi grija de’nmulţi averea.

  Şcoala, familia şi statul,
  Şi-au lepădat faţa creştină,
  Iar presa spurcă totu-n public,
  Şi scoate omul din lumină.

  Femeia-şi leapădă menirea,
  Şi nu-i prea pasă de Hristos
  Iar “sărăcirea” (prin mândrie),
  Distruge tot ce-i ortodox.

  Familia nu mai e taină
  Căci se clădeşte pe curvie,
  Şi are ţintă doar plăcerea
  Şi-i vai de noi, (în ce’o să vie).

  Se cătuim trupul şi mintea
  De energie şi putere,
  Nu pentru Duh, în Har şi-n cinste
  Ci pentru spurcat, (prin plăcere).

  Ce preţ plătim pentru acestea ?
  Şi cum vrem să avem folos,
  Storcând şi trupul şi planeta,
  Şi ignorându-L pe Hristos ?

  Cine mai caută azi oare,
  Să strige’n public Adevărul
  Să mustre’n el neruşinarea,
  Şi să cultive’n el poporul ?

  Că… ce profit poate aduce
  (Mustrarea astfel), ce folos ?
  Nu a făcut-o oare Domnul ?
  Şi… nu ştim ce’a primit Hristos ?

  Cine-i dispus să î-şi asume
  Această foarte mare cruce,
  (Din start fără suces la public),
  Ştiind ce greutăţi aduce ?

  Cei ce-au ales să facă asta,
  O fac. Dar nu sunt ascultaţi.
  Că… nu trăiesc (ce spun ei înşişi)…
  Nu… fac minuni…nu’s ajutaţi…

  Iar alţii (cautând “lumina”)
  Nu numai că nu prea sporesc
  Dar încurcându-se’n “convingeri”
  Şi’n umanism, se rătăcesc.

  Iar răul (liber) şi’n putere
  Sapă adânc, (nimicitor),
  Robind, strivind şi legând veşnic
  (Cu milioanele’n) popor.

  Să te apuci să strigi în public
  Că a curvi i’o grozăvie
  Ce stoarce trupul, seacă mintea,
  Că spurcă tot…, I’O NEBUNIE!.

  Să spui la oameni de “cultură”,
  La cei cu bani şi cu putere
  Că otrăvesc şi’nşeală neamul
  Şi că-l lipsesc de înviere,

  Că’ncurajând cultul plăcerii
  Şi viaţa fără de Hristos
  Închid accesul către ceruri
  Şi ţării nu-i aduc folos,

  Să spui că-i căldică “lupta”…,
  Că se rosteşte prea puţin
  (Prea n’eangajant, prea “culturalnic”)
  Acest avertisment divin,

  Că milioanele de’avorturi
  I’un sânge care-l vom plăti,
  (Cu suferinţe mari şi crunte),
  Că neamul ni-l vom pustii….

  Că facem rele Sodomei
  (Şi poate chiar cu mult mai rău),
  Că ţara noastră ortodoxă,
  Cultivă-n sine tot ce-i rău,

  Şi’am coboarât (şi monshismul)
  De la asceză, la lumesc,
  La “cultural”, la gol şi laic
  Că pustnici nu se mai găsesc…,

  Că lucrul ortodox de bază
  Nu-i lupta despătimitoarea
  Nu-i demascarea înşelării
  Ci… faptele exterioare,

  A spune lumii ce-o aşteaptă
  Nesocotind pe Dumnezeu
  E… NEBUNIE ! Dar…, e sfântă !
  (Când nu e săvârşită rău).

  Azi adevărul teologic
  Rostit, (de jos şi până sus),
  Ne… onorează, nu ne’aruncă,
  În luptă pentru (şi-n) Iisus

  Cuvântul viu, (cel ce’arde răul)
  Şi taie’n demoni, (şi trzeşte)
  (Cel ce’angajează’n lupta sfântă)
  Azi oare cine-l mai rosteşte ?

  C’acela-i sabia divină
  (Ce taie-n rău), iar cu lumina
  Demască falsul şi ruşinea,
  (Vădind mizeria şi vina).

  De nu se înfierează astăzi
  Tot ce-i păcat, tot ce-i ruşine,
  Tot ce e fals (modern), minciună… ,
  Nici când nu ne va merge bine.

  De nu se va lovi păcatul
  Fără cruţare (prin Hristos),
  Ci căldicel şi… teoretic,
  Se va vorbi fără folos.

  Vom face, “social”…, artistic,
  Culturnic…, şi vom sta cuminţi…
  (Străini de lupta sfinţitoare
  Şi duhul sfinţilor părinţi).

  Sfinţenia a vrut Stăpânul,
  Să fie pură, nestricată.
  S’ajungă-n suflet, (doar prin crucea
  Şi dragostea adevărată).

  Şi’acolo (unde ea există),
  Cuvântul ei este puterea,
  (Care cutremură şi arde)
  Şi naşte’n suflet învierea.

  Cuvântul căldicel (şi dulce)
  S’aude astăzi peste tot,
  Dar nu trezeşte nu învie
  Pe cel ce sufleteşte-i mort.

  De’aceia răul râde liber
  Şi cântă…laic, (că-i…, frumos)
  Chiar şi de’acolo di’un’s’aşteaptă
  Doar rugi şi slavă Lui Hristos.
  Iertare.

 2. “Regula de aur” suna mai degraba de parca ar veni din “epoca de aur” a noastra, adica prostire pe fata. Cum ar veni, Dumnezeu ne cere sa acceptam pacatele semenilor pt ca suntem si noi pacatosi. Iar in cazul de fata, daca avem ceva pacate, trebuie sa le acceptam si pe ale altora, sa se desfasoare in voie, peste limitele macar ale bunului simt (pe care l-au pierdut ei si-l pierdem astfel si noi).
  Dar ar trebui sa nu ne facem partasi la pacate straine acceptandu-le. Ar trebui sa-i intelegem pe cei robiti de pacate si sa nu le dam in cap, dar sa-i ajutam sa iasa din ele. Ar trebui sa facem altora cum am dori sa ne faca ei noua ca sa ne ridicam de la dorinte la fapte. Nu ceilalti, ci noi. Si ar trebui sa aplicam regula aceasta nediferentiat, nu ca sa dam curs unor perversiuni fara sa stingem prin facerea de bine dihonia dintre noi din tot ceasul.
  Nu stiu cat de bine este a intra in logica asta, dar cred ca e bine de contracarat, ca se pot molipsi si altii. Ca sa nu devina cuvantul lui Dumnezeu mijloc de propaganda, ci sa fie implinit si trait cu credinta.

 3. Infricosator !
  Din ce in ce mai greu si mai scarbos…

 4. Obama e socialist, ca si Hollande in Franta care spune ca va legaliza aceste “casatorii”, nadajduiesc ca dupa legislative sa nu aiba majoritate !

  Socialismul este cea mai mare plaga a acestei lumi, pentru ca presupune un amalgam din toate punctele de vedere, nu mai sunt principii, nu mai sunt traditii, numai sunt individualitati de niciun fel, toti suntem o apa si un pamant, desigur eu ei in frunte !!!

  Sunt de acord ca socialistii asigura o protectie mai mare claselor defavorizate, si nici nu sunt impotriva acestui lucru, dar de aici si pana a accepta orice pentru voturi, mi se pare pur si simplu pervers !

  Dar si aceasta tendinta se inscrie in cele ce trebuie sa se intample…

  NU cred ca pozitia noastra, a crestinilor, trebuie sa se opreasca la critica. Cred ca trebuie sa ne punem in cauza si sa petrecem in plangere si rugaciune.

  Doamne ajuta !

 5. Va amintiti ce spunea parintele Arsenie Papacioc in acel minivideo de pe youtube in legatura cu alegerea viitorului patriarh in 2007?

  http://www.youtube.com/watch?v=BZCF5i1Wtw0 (in special de la minutul 3:15)

  Doamne ajuta!

 6. Este de-a dreptul ingrijorator ca lumea a incaput pe mana unor mascarici jalnici, care ,manuiti din umbra de taticul relelor intentii si apucaturi,incearca sa traseze “linia directoare’ (constient deviata) majoritatii ramase in limitele normalitatii.Si asta interpretand tot pe dos -cum altfel?-Biblia.O mai mare nesabuinta din partea acestor asa-zisi lideri nu se poate.Isi vor lua plata lor,asta este clar pentru orice crestin-ortodox.Dureros este faptul ca aceeasi crestini-ortodocsi vor fi- din ce in ce mai obraznic- obligati sa “inghita” asemenea anomalii pe post de…. legi.
  Un prim si important pas a fost impunerea Legii minoritatilor.Vor urma ceilalti…
  Stiu ca trebuie sa ne rugam pentru semenii nostri cazuti in greseala.Sa o facem cu toata sinceritatea.Pentru homosexuali as avea chiar o chestie suplimentara pe care le-o recomand cu “varf”:Vlad Tepes.Le-ar satisface toate gusturile si preferintele.

 7. Pingback: Patriarhul Kirill la “CMB”-ul EURASIEI: VOR O LUME FARA DUMNEZEU - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: LA MARGINEA SODOMEI/ Razboiul puternicilor lumii impotriva FAMILIEI (recomandari si stiri familie) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: Eurocratii si remorca religioasa a UE: intalnire intre liderii europeni si religiosi. NU LE SPUNE NIMENI CA ”NU LI SE CUVINE”… - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 10. Pingback: Scotia: prima tara din Marea Britanie care introduce CASATORIILE HOMOSEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: Obama a sustinut CASATORIILE HOMOSEXUALE in discursul INAUGURAL de presedinte al SUA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: ALERTA: Curtea Suprema a SUA DESFIINTEAZA autonomia statelor federate americane si LEGALIZEAZA CASATORIILOE HOMOSEXUALE LA NIVEL FEDERAL - Recomandari
 13. Pingback: ORTODOXIA TINERILOR despre derapajul rusinos al ZIARULUI LUMINA: evocare slugarnic-laudativa a unui DOCUMENT EUROPEAN ce ar “apara libertatea religioasa”, INTERZICAND INSA “DISCRIMINAREA” HOMOSEXUALILOR! - Recomandari
 14. Pingback: Pr. Marcel Radut Seliste: UNIUNEA EUROPEANA INTERZICE BISERICII AFIRMAREA ADEVARULUI DESPRE HOMOSEXUALITATE! Analiza importanta pe marginea textului european APLAUDAT de PATRIARHIE. Indiferent de o noua constitutie anticrestina, PRIGOANA CRESTINILOR POATE
 15. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
 16. Ma intriga foarte tare ca Obama vorbeste despre predica de pe Munte, cand se spune clar in Biblie ca sodomia este pacat capital, dar sa mai devina si lege.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare