Planurile ONU pentru un ‘GUVERN MONDIAL’ cu pretextul INCALZIRII GLOBALE

4-11-2009 3 minute Sublinieri

 

mason_hand_holding_6ad4

A citit cineva tratatul de la Copenhaga? Planurile ONU pentru un nou “guvern” sunt infricosatoare

de Janet Albrechtsen

Sursa articolului – The Wall Street Journal: Has Anyone Read the Copenhagen Agreement? U.N. plans for a new ‘government’ are scary.

“Nu putem decit sa speram ca liderii statelor lumii nu vor face nimic altceva decit o plimbare placuta cu bicicleta pe fermecatoarele strazi ale Copenhagai in cursul intilnirii din luna decembrie. Pentru ca daca se va lua o decizie comuna pe baza proiectului curent al tratatului despre schimbarea climei, lumea intreaga va avea parte de citeva surprize neplacute.

Un proiect? Daca nu ati auzit de el e din cauza ca cei care ne conduc, altfel foarte vorbareti, nu s-au obosit sa ne spuna ce contine si deci ce vor trebui ei sa ia in considerare (in decembrie, n.tr.). Si nici media nu ne-a spus nimic.

LordChristopherMoncktonAici isi face intrarea lordul Christopher Monckton. Fostul consilier al doamnei Thatcher a tinut o conferinta la Bethel University in St. Paul, Minnesota, SUA, ceva mai devreme luna aceasta, iar conferinta a facut senzatie. Pentru prima data publicul a auzit de cele 181 de pagini, emise in 15 septembrie, care reprezinta Conventia Cadru a ONU cu privire la schimbarile climatice proiectul in stare bruta a ceea ce ar putea fi aprobat in decembrie.

Pina acum postarea pe youtube a conferintei a fost accesata de peste 1 milion de ori. Si merita sa fie vazuta de inca multe milioane de ori pt. ca lordul Monckton avertizeaza cum ca scopul tratatului inca in stagiu de proiect e sa puna bazele unui guvern “transnational” la o scara pe care nimeni nu a mai pomenit-o.

 

“Schema noului aranjament institutional bazat pe Conventie” care incepe la pagina 18 contine prerogativele formarii unui “guvern”. Scopul este sa dea unui nou, dar inca ne-numit organ al ONU, puterea sa intervina direct in treburile interne: financiare, economice, in materie de taxe si de mediu ale tuturor statelor care vor semna tratatul de la Copenhaga.

Motivul acestei preluari de putere este clar.

In proiect se regasesc clauze, una dupa alta, prin care natiunile dezvoltate sunt obligate sa plateasca o “datorie de adaptare” tarilor in curs de dezvoltare, pentru a finanta modificarile impuse de schimbarile de clima. Clauza 33 de la pagina 39 arata ca

“pina in 2020 trebuie sa se ajunga la un flux financiar de cel putin 67 miliarde $ sau undeva intre 70 si 140 miliarde $ pe an, pentru sustinerea cheltuielilor de adaptare”.

Si sub ce forma vor fi obligate tarile dezvoltate sa asigure fluxul financiar pentru cele in curs de dezvoltare? Proiectul specifica diferite variante inclusiv optiunea 7 de pe pagina 135, care reprezinta

“2 % din tranzactiile de pe pietele financiare internationale ale partilor specificate in Anexa I.”

Anexa I include tarile industrializate precum: SUA, Australia, Marea Britanie si Canada.

Tarile care semneaza tratate internationale cedeaza intotdeauna puterea de a verifica daca acestea sunt respectate organelor ONU. Diferenta in cazul acestui tratat e ca se pare ca s-au luat masuri pe precautie deosebite ca sa i se mascheze adevaratul continut. Pe linga limbajul dificil de descifrat al ONU, mai sunt multe clauze descrise ca “alternative” si “optiuni” care ar trebui sa le dea de gindit tarilor democratice care tin la propria suveranitate.

Lord Mockton insusi nu a stiut de puterile extraordinare care se vor conferi acestui nou guvern mondial pina cind un prieten nu a ajuns pe un site obscur al ONU si a sapat prin citeva straturi de legaturi (links, n.tr.) inainte de a gasi un document care nici macar nu se numeste proiect al “tratatului”.  Denumirea sa e “nota a Secretariatului”.

In cadrul unui interviu cu Alan Jones difuzat luni de radio Sydney, lord Monckton a declarat ca

e prima data cind am vazut un tratat transnational care desemneaza un nou organ (care va fi creat prin acel tratat) ca fiind un guvern. Ceea ce e insa inspaimintator sunt puterile care vor fi conferite acelui guvern in intregime ne-electoral“.

A mai adaugat:

“Ambitia acestui nou guvern mondial este de la inceput enorma – inca dinainte sa isi acrediteze puterea (…).”

Criticii l-au admonestat pe lordul Monckton acuzindu-l de un limbaj prea colorat. Iar dinsul a fost, in mod clar, foarte dur (in exprimare, n.tr.).

In expozeul tinut in St. Paul despre proiectul tratatului de la Copenhaga i-a avertizat pe americani ca

“in urmatoarele saptamini, in cazul in care nu il veti opri, presedintele vostru va semna cedarea libertatii, democratiei si prosperitatii voastre pentru totdeauna”.

Cei care il critica nu raspund direct celor afirmate de dinsul. Puneti-va urmatoarea intrebare:

Politicienii nostrii petrec sute de ore vorbind despre schimbarile climatice si despre nevoia de consens in privinta tratatului de la Copenhaga. Cum de nici unul nu vorbeste deschis despre detaiile acestui tratat referitor la modificarile climatice? Doar odata semnat acest tratat va deveni obligatoriu pentru semnatari. Ce se ascunde de fapt? Multumita lordului Monckton acum avem cit de cit idee ce planuiesc.

Janosz Pasztor, director al echipei de suport pentru problemele de schimbari climatice al secretarului general a declarat unor reporteri in New York, lunea trecuta, ca, deoarece Congresul SUA inca intirzie sa voteze o lege cu privire la schimbarile de clima este putin probabil ca se va ajunge la adoptarea tratatului de la Copenhaga. Sa speram ca are dreptate. Si multumim Americii”.

global_warming_is_a_global_hoax_tshirt-p235426743478038560q6vb_400

Nota Razboi intru Cuvant: Cheia optimista in care se incheie articolul este, desigur, cel putin o naivitate a autorului articolului. Pe de alta parte, ceea ce s-a descris mai sus este un pattern prin care guvernarea mondiala este justificata, fara ca aceasta guvernare sa aiba, cel putin in prima faza,  aparenta formala al unei autoritati statale mondiale. Patternul este urmatorul: avand in vedere o problema declarata a fi de o gravitate deosebita si globala (criza economica si sociala, incalzirea climei, pandemia, “pacea” – adica… razboiul, etc.) se afirma necesitatea rezolvarii ei prin intermediul unui guvern mondial, care initial va avea o forma aparent benigna (consiliu de supraveghere economica, autoritatea pentru combaterea incalzirii climei globale etc. – dupa modelul U.E., care initial era numai o Comunitate a Otelului si Carbunelui. Justificarea unei astfel de autoritati se poate face si intr-un mod mai sofisticat, cum a facut-o Papa Benedict, postulandu-se necesitatea unei autoritati mondiale pentru a se edifica acea societate a umanismului “crestin” profund in care fiecare persoana va avea asigurat – ca intr-o utopie comunista –  un statut de demnitate sociala.

Dar lucrurile nu se vor opri aici. Edificiul, desigur, se construieste inca de pe acum, fundatiile sunt puse. Lipseste insa cinevaCaci legitimitate nu va avea niciodata un astfel de moloh, va fi greoi, evident, nu va rezolva nicio problema ci va inrautati dramatic lucrurile… Si atunci se asteapta aparitia liderului providential, eroul pe care asteptarea lumii acesteia sta sa il nasca, personajul principal pentru care filmul cu multe episoade la care asistam in ultimii ani a fost facut de la bun inceput. Este vorba despre… cel care nu era, care este si care nu va fi. Antihristul.

papusarii1

Vezi si:


Categorii

Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pagini laice, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Planurile ONU pentru un ‘GUVERN MONDIAL’ cu pretextul INCALZIRII GLOBALE

 1. Referitor la persoana “providentiala” Mihail Gorbaciov va spune ceva ? Tocmai l-au sarbatorit…Conduce “Green Cross”, este unul din redactorii principali ai Cartei Terrei, prilej cu care afirma cu neobrazare:”Acest document contine legile care vor inlocui DECALOGUL”- citat din memorie din cartea CLUBUL BILDERBERG, aparuta la editura LITERA- pledeaza pentru o religie unica, evident si pentru globalizare si este ca sa zic asa bine infipt la ONU, la care de altfel se refera ca la autoritatea suprema in lumea de azi.Personajul merita monitorizat caci ceva imi spune ca i se pregateste revenirea, asa rablagit cum pare, revenire cu cat mai improbabila cu atat mai spectaculoasa pentru cei care nu au citit APOCALIPSA si nu s-au trezit deloc anii acestii…
  Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos sa ne pazeasca de ratacire, sa ne intareasca in Duhul Sfant pentru a marturisi adevarul si a ramane alaturi de EL pana la sfarsit!

 2. Pingback: Război întru Cuvânt » Povestea cartofului, a porcului si a incalzirii globale sau DESPRE MANIPULAREA… MINUT CU MINUT
 3. Pingback: INCALZIREA GLOBALA: inca un scandal legat de FALSIFICAREA DATELOR PENTRU PROMOVAREA IDEOLOGIEI
 4. Pingback: Canada denunta PROTOCOLUL KYOTO pe INCALZIREA GLOBALA, iar RUSIA constata ca acordul isi pierde relevanta
 5. Pingback: Fosti angajati si astronauti de la NASA contesta minciuna INCALZIRII GLOBALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: APOCALIPSA INCALZIRII GLOBALE: reluarea unei TEME FALSE de catre BANCA MONDIALA si “oamenii de stiinta” [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: Obama foloseste propaganda INCALZIRII GLOBALE pentru a ajuta INDUSTRIA GAZELOR DE SIST. Presedintele american inaugureaza ERA EMISIILOR CONTROLATE DE CARBON - Recomandari
 8. Pingback: Agenda “SCHIMBARII CLIMATICE” si a “EMISIILOR DE CARBON”: INGINERIE SOCIALA menita remodelarii comportamentului uman - Recomandari
 9. Pingback: Inca o proba la DOSARUL MISTIFICARII NUMITE INCALZIREA GLOBALA/ Meteorologii anunta cea mai severa iarna in ultimii 100 ani - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare