PROTEST LA BUCURESTI pentru FLORIN BARBU, tatal ai carui copii au fost dati unor HOMOSEXUALI din Marea Britanie – Duminica, orele 15, Piata Universitatii, la statui

25-06-2016 3 minute Sublinieri

justice-for-barbu-family

Vedeti si anuntul evenimentului de pe Facebook si transmiteti mai departe!

***

UPDATE: Mesajul recent al lui Florin Barbu pe Facebook (mai multe detalii aici)

Social Services Haringey nu mai cooperează cu mine de cind am făcut greva foamei. Insa noi mergem mai departe si Avocata a gasit cea mai bună Junior Barister pe Drepturile Omului din Londra si de Luni va studia cazul pentru Apel însă ne trebuie bani apelul costînd în jur de £10.000 si mai mult daca vom ajunge la CEDO. Vă doresc o zi plină de bucurii alături de Familie, Copii si cei pe care îi iubiți. Doamne Ajută!

Donează aici pentru a-l sprijini pe Florin Barbu în demersurile sale juridice de recâștigare a copiilor!

florin-barbu2

Detalii despre cheltuielile judiciare găsiți aici.

Tribunalul Central de Familie de la Londra a decis luni în mod definitiv ca cei doi copii ai românilor Forin Barbu și Diana Racoltă să fie încredințați spre adopție unui cuplu de homosexuali britanici, în ciuda faptului că cei doi copii (Andy, 5 ani, și Diana, 8 ani) au doar cetățenie română, cunosc limba română și putea fi puți în grija familiei extinse din România.

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, admis cu greu să asiste la decizie, a notat următoarele pe pagina sa de Facebook:

Totusi, dupa alte deliberari intense, instanta a permis sefei sectiei consulare [a Romaniei] sa vorbeasca, avand o pledoarie excelenta si foarte profesionista. Practic, dupa alti doi ani, statul Roman cerea acelasi lucru: stramutarea cauzei in Romania si oferirea posibilitatii ca autoritatile romane competente sa preia cazul. Pronuntarea de la ora 15 a fost una negativa, inacceptabila din punctul meu de vedere. Cum sa dai copiii cetateni doar romani in adoptie unor straini, stiind ca adoptia internationala este interzisa in Romania, iar mai mult si unui cuplu de homosexuali din Anglia? Identitatea religioasa (copiii fiiind botezati ortodocsi), limba si cultura, sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrara a „binelui superior al copilului”. Cazul trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!

Duminică 26 iunie, de la ora 15, la Statuile din Piața Universității, București, va avea loc un miting de protest și de susținere pentru Florin Barbu și copiii lui, care merită să crească în sânul familiei extinse și în țara ai cărei cetățeni sunt. Florin Barbu va fi prezent la București pentru protest.

O manifestație similară a avut loc pe 19 iunie la Viena, iar la Londra un protest se anunță pe 25 iunie, de la ora 10.00, și alt protest pe 17 iulie dela ora 13.00, ambele la reședinta Premierului britanic din Downing Street nr. 10.

Florin Barbu a protestat și el de curând prin greva foamei în fața Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg, pe 27 iunie plănuind să reia această formă de protest în același loc.

Ca și Andreea (Sutton) Bradeanu, altă mamă ai cărei copii sunt și cetățeni români și au fost luați abuziv în custodie de statul britanic, și Florin Barbu riscă arestarea pentru că a dezvăluit detalii despre proces, precum și identitatea adoptatorilor.

Citește și Senatorul Titus Corlățean propune mecanisme instituționale pentru sprijinirea familiilor de români din străinătate

a10

După doi ani de lupte în instanţă şi două săptămâni de grevă a foamei, românul Florin Barbu a pierdut şi ultima şansă de a-şi recupera copiii. 

Un tribunal londonez a hotărât ca cei mici să fie adoptaţi de un cuplu de homosexuali. Disperat, tatăl face acum apel la susţinerea românilor de pretutindeni.

Florin Barbu le-a cerut ajutorul românilor să-l ajute atât din punct de vedere financiar, cât și cu acțiuni de protest.

”Cer ajutor financiar tuturor celor care pot. Iar mâine (duminică – n.r.) îi invit pe bucureșteni la protestul de la Universitate, să susținem toți copiii care în aceste clipe sunt departe de părinții lor”, a spus Florin Barbu, sâmbătă, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

Florin Barbu abia mai găseşte puterea să vorbească. Tocmai a primit vestea de care se temea cel mai tare. O instanţă londoneză a hotărât că Diana şi Andi, copiii lui, vor deveni, cu acte, ai altcuiva. 

Din punct de vedere legal, românul a mai solicitat negocieri între uvernul român și cel al Marii Britanii.

Sunt doi ani de când Florin şi-a văzut ultima dată copiii.

În urma unei anchete a Protecţiei Copilului din Marea Britanie, Diana şi Andi, în vârstă de 8 şi 5 ani, au fost luaţi de la părinţi.

După o serie de înfăţişări şi audieri, instanţa a decis să încuvinţeze procesul de adopţie. Cei doi copii români vor fi crescuţi de un cuplu de homosexuali. Doi oameni cu mulţi bani şi multă influenţă.

Tatăl copiilor nu vrea să renunţe la luptă. Şi le cere ajutor românilor. 

Senatorul Oni Ben Ardelean, unul dintre aliaţii familiei Barbu, a fost la tribunalul londonez care a anunţat decizia. Toate argumentele părţii române au fost ignorate. 

Dacă se ajunge la CEDO, procesul va fi lung şi costisitor.


FLORIN BARBU e in Romania, la NEWS MAGAZINE (Antena 3)


Categorii

1. DIVERSE, anunturi, Confiscarea copiilor de catre stat, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “PROTEST LA BUCURESTI pentru FLORIN BARBU, tatal ai carui copii au fost dati unor HOMOSEXUALI din Marea Britanie – Duminica, orele 15, Piata Universitatii, la statui

 1. Sant de acord ca Uniunea Europeana nu serveste decat elitelor dar Brexitul a fost castigat folosind rasismul si xenophobia drept motivatii pentru vot..

  Englezii si-au aratat adevarata atitudine fata de est-europeni asa ca sa nu ne mai miram de deciziile tribunalelor din UK in aceste cazuri.
  Pentru englezi ca si pentru restul europei de vest nu santem decat niste slugi.

  Daca fanariotii de la conducerea Romaniei n-ar fi distrus si aservit tara pentru ca ei sa se imbogateasca si sa fie la putere atunci milioane de romani n-ar fi emigrat si aceste tragedii ar fi fost evitate.

  Cel mai mult imi este mila pentru copiii dati in grija acestor perversi;
  Oare ce vor vedea si experimenta in asa numita “familie”, ce educatie si morala vor primi de la niste homosexuali?

  Acesti copii sant niste victime inocente sacrificate pe altarul minciunilor si satanismului.

 2. As dori sa adaug ca statisticile oficiale (destul de greu de gasit pentru ca nu sant prezentate in mass-media din motive lesne de inteles) indica faptul ca majoritatea pedofililor (nu toti, dar majoritatea) condamnati la inchisoare sant homosexuali, cuplurile (“familiile”) gay au o viata bazata pe promiscuitate, “famillile” lor au o durata scurta si sant “deschise” (in sensul ca implica mai multi parteneri in relatiile sexuale).

  Sinuciderile, bolile venerice si afectiunile psihice sant procentual mai multe in cazul homosexualilor decat in cazul familiilor traditionale.

  O simpla intrebare:

  Daca homosexualitatea ar fi normala in natura atunci viata n-ar exista pe acest pamant , nu-i asa?

  Si atunci de ce se cauta a se face anormalul, normal?

  Daca, spre exemplu o minoritate sant hoti atunci hai sa legiferam in sensul ca hotia este acceptabila, nu-i asa?

  Unde sant considerate drepturile copiiilor in decizia tribunalului in virtutea argumentelor afisate mai sus?

  Dreptul minoritatilor impus majoritatii, asa este “democratia” originala de astazi (in loc sa tina cont de vointa majoritatii asa cum este definita democratia in dictionar).

  Aceste evidente ar fi trebuit sa fie considerate de instanta pentru ca sant realitati nu minciuni ale asaziselor drepturi ale homului.

  Aceste adevaruri ar fi trebuit sa fie spuse tare si raspicat de reprezentantii Romaniei.

  Decizia tribunalului e la fel cum cineva ar pune lupii paznici la oi, cam asa ceva in intelegerea mea.

  Dar ce poti cere de la niste creaturi la care instinctul pervers sexual are prioritate in fata oricaror norme de decenta si normalitate? Sa respecte copiii?

  Daca vor copiii, atunci de ce nu cauta sa revina la normalitate in loc sa foloseasca o legislatie inumana si incorecta pentru a-i obtine?

  Oare asta vrem pentru copiii nostri?

  Aceasta este oare jertfa care trebuie adusa pentru “30 de euro” de noul Iuda “tanar si liber”?

  Daca nu vrem aceste lucruri sa se intample atunci trebuie sa fim uniti si sa luptam pentru viitorul copiiilor nostri, sa nu pretuim mai mult bunurile materiale decat o constiinta curata.

  E decizia fiecaruia, dupa sufletul fiecaruia dar fiecare va da socoteala mai devreme sau mai tarziu.

 3. Doamne ajuta sa isi recapete Florin copiii. Sa stie britanicii si restul Europei care este atitudinea romanilor fata de rapairea copiilor fara jena. Ar trebui organizate proteste in toate orasele mari din tara.

 4. Ma rog sa reuseasca si D-l Barbu in lupta cu diavolul, adica cu homosexualii care i-au rapit copii.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare