#REZIST pregateste PROVOCARI de Ziua Nationala. Proteste organizate pe 1 decembrie la Bucuresti si Alba Iulia. JANDARMERIA vorbeste despre INSTIGARI la VIOLENTA

27-11-2018 5 minute Sublinieri

Nu mai e urmă de dubiu. De 1 Decembrie sunt așteptate noi proteste similare celui de la 10 august, care a făcut vâlvă în presa internațională și ne-a adus chiar și o rezoluție negativă în Parlamentul European. Pe grupul Diaspora Europeană sunt anunțate proteste atât în București, cât și în Alba – Iulia.

Mișcarea de stradă din Capitală va începe de la ora 17:30 în Piața Universității și se va desfășura sub sloganul La mulți ani în UE, România. E timpul să scapi de hoți.  La Alba Iulia, protestatarii se vor reuni sub sloganul “Uniți în cuget și simțiri” , în Piața Cetății. Aici, protestul este anunțat de la 10 la 23.

  • DCNEWS: 

Proteste 1 decembrie. Bădiță, despre planul din Piața Victoriei

Mai este puțin până la 1 decembrie, Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri. Tot mai mult se vorbește pe internet despre protestele care vor fi de 1 decembrie. DC News a vrut să afle mai multe detalii despre acest subiect de la Florin Bădiță.

Contactat telefonic de DC News, Florin Bădiță a oferit câteva detalii despre protest.

O să particip la protestul de la ora 16.00, dar mai mult ca sigur voi fi și la parada de dimineață.”

Întrebat dacă vor fi conflicte de Ziua Națională a României, Bădiță a declarat:

“Sper că nu. Tot timpul primăm pe nonviolență. Cum a fost în 10 august, am văzut că majoritatea violențelor au fost susținute de către Jandarmerie, au fost facilitate pe baza incompetenței lor, atât timp cât ei, în februarie 2017, au știut cum să gestioneze un grup de protestatari mai violenți, într-un an și jumătate se pare că au uitat să facă acest lucru. Dacă o să fie, o să fie din cauză că Jandarmeria o să le creeze.”

Diaspora va veni la protestul de 1 decembrie?

“Probabil o să vină lumea. În principiu, oamenii își iau vacanță în perioadă sărbătorilor, nu doar pentru că e 1 decembrie, decât dacă sunt oameni care au vacanță mai mare. Eu sper să vină cât mai mulți oameni din Diaspora. Mai mult ca sigur vor fi și oameni din Diaspora care vor veni de 1 decembrie. Unii poate special pentru protest, alții că sunt în țară. Dacă era mai aproape de Crăciun, veneau mai multe persoane din Diaspora”, a spus Florin Bădiță.

Ce semnificație are Centenarul Marii Uniri?

“1 decembrie este o zi ca oricare alta, doar că are o semnificație specială, pentru că avem, istoric vorbind, 100 de ani de la Marea Unire. Noi ar trebui să sărbătorim în fiecare zi că suntem români, nu numai în anumite zi, pentru că este Centenarul. La 100 de ani de la Unire, din păcate, vedem că sunt actuale unele probleme care erau actuale și acum 100 de ani. Este mai greu să stăm uniți, însă sper să se schimbe acest lucru, pe viitor”, a declarat Florin Bădiță pentru DC News.

1 Decembrie, protest. Plan la Arcul de Triumf: Să aruncăm în Jandarmerie

Protestatarii au lansat o invitație la “acțiune” împotriva Jandarmeriei la Arcul de Triumf. Peste 1400 de persoane și-au arătat deja interesul.

Protestatarii pregătesc o acțiune care ar putea avea loc, în intervalul orar 11.00-16.00 la Arcul de Triumf. Țintele sunt social-democrații prezenți la paradă și Jandarmeria Română.

Inițiativa a fost inițiată de grupul “Iesiți In Strada Daca Va Pasa” și se numește “1 decembrie. Care e cu noi sa aruncam cu oua in Jandarmerie?”.

“Oua, rosii, ce aveti pe-acasa. Hai sa le aratam ca nu ne e frica si ca si-au pierdut respectul nostru definitiv! Nu e gluma, luati cu voi un carton de oua si hai sa le facem ziua frumoasa psdilor si acolitilor din jandarmerie!”, este mesajul transmis de organizator.

Până acum, peste 1400 de persoane sunt interesate să participe, iar 188 susțin că vor veni la Arcul de Triumf.

Jandarmeria spune că “are cunoștință de mesajele și provocările care se propagă în mediul virtual” privind organizarea unor acțiuni de protest la defilarea militarilor jandarmi în 1 Decembrie și își exprimă “convingerea că cetățenii nu vor răspunde instigărilor la acte de violență”.

“Jandarmeria are cunoștință de mesajele și provocările care se propagă în mediul virtual, referitoare la organizarea unor acțiuni de protest, cu ocazia defilării militarilor jandarmi în data de 1 Decembrie și este pregătită să gestioneze orice situație aflată în competența sa”, a transmis Jandarmeria, într-un răspuns pentru HotNews legat de acțiunilor de boicotare a jandarmilor la parada de 1 Decembrie.

Jandarmeria mai susține că “fiecare persoană este liberă să se manifeste cum consideră de cuviință, atâta timp cât modul de manifestare respectă cadrul legal” și își exprimă “convingerea că cetățenii nu vor răspunde instigărilor la acte de violență”.

Pe rețelele de socializare au fost create evenimente privind acțiuni de boicotare a prezenței jandarmilor la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf – “Care e cu noi să aruncăm cu ouă în Jandarmerie?” – și au fost distribuite apeluri prin care persoanele care asistă la defilarea de 1 Decembrie sunt invitate să se întoarcă cu spatele când vor trece jandarmii.

Jandarmeria a reacționat și, într-un mesaj transmis site-ului DC News, susținea că cei care vor participa la un astfel de protest “se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români” și aduc “o ofensă statului român”.

De asemenea, pentru 1 Decembrie, de la ora 16.00, este anunțat un protest în Piața Victoriei – “La mulți ani în UE, România! E timpul să scapi de hoți!”. “De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”, spun organizatorii.

Circulă pe net un mesaj semnat Declic, redactat de cîțiva  juni. Nu știu dacă sunt zăltați pe cont propriu sau plătiți de cineva. Nu știu cine îi susține și cine îi impinge în acest comportament antiromânesc. Poate numai ceața din subconștientul lor vînturat. Ei confundă anticorupția cu anti-România. Nu știu dacă lucrează într-o multinațională sau protestul este  profesia lor, ca și pentru Mălin Bot, Cristian Mihai Dide și Angi Şerban. Oricum, nu își asumă o identitate. Lucrează pe Facebook și încearcă să transforme populația într-o  mulțime secretă  de agitatori. Pentru ei, partidele sunt corupte. SRI-ul și DNA-ul, nici vorbă. Liberalii și Klaus Iohannis sunt curățenia întruchipată. Averea lor este numai din meditații și salarii. Şi a lui Dacian Cioloș, la fel.

O teorie rudimentară, extremistă, care pune pe toată lumea într-o oală murdară și care nu înseamnă nimic, începe să fie reluată obsesiv pe net.

Mă îngrozește această lume a cinstei de paradă, a patriotismului violent, a moralei trîmbițate, a anticredinței pe post de credință. Ei sunt proprietarii patriotismului și a iubirii de limba română scrisă fără diacritice, a cinstei procurorilor și ofițerilor de servicii secrete pe care nu trebuie să-i controleze nimeni. Ei sunt sfinții patriei, în altarul căreia tronează icoana preacinstitei fiice de procuror comunist. Ea se numește Laura Codruța și la poalele  sale se închină tractoristul brazdelor prin dreptate, numit Augustin.

 Ştiți că lumea aceasta este plină de tragediile unor grupuri conduse, la momente tragice, de niște impostori zăltați? Așa mi se par ai noștri juni, porniți ca orbii împotriva corupției. Ei sunt luptători pentru dreptate și adevăr numai pe bază de porniri isterice și de donații. Ei bine, mă îndoiesc. Mă uit cu groază la ce lume vine și  scrie „1 Decembrie“ cu d mic și care a deposedat Limba Română de toată dantelăria scrierii sale.

Am urmărit, mai zilele trecute, o  duduie reprezentînd un  grup numit Funky Citizens. Limitarea umană în carne și oase, plus țîfna și o limbă română de lemn, plină de  greșeli grosolane și dezacorduri. O chema Cruceru. Şi ea și colegii ei sunt cei mai vehemenți acuzatori ai stîlcirii limbii române de biata noastră prim-ministru.

Am ajuns la fundul sacului. Şi politicienii și-au bătut joc de aniversarea Centenarului, și junii  sfertodocți vor să iasă pe străzi, folosind o sărbătoare națională pentru răbufnirile minții lor greu de catalogat. Iată ce scrie  generația care vrea să pună labele (învelite în cuvinte mari) pe viitorul țării noastre:

”Pe 1 decembrie Liviu Dragnea, C.P. Tăriceanu, Viorica Dăncilă și toți ai lor vor face paradă de patriotism. Ca în fiecare an vor lansa, cu o mână pe inimă și alta pe drapel, apeluri la unitate. Ne vor chema să celebrăm Marea Unire, să intrăm în horă cu ei. Să lăsăm la o parte, pentru o zi, tot ce ne dezbină și să ne concentrăm pe valorile ce ne unesc. Problema este că pe mine nu mă unește nici o valoare cu acești oameni, nu am cum să fiu în aceeași horă cu ei.

Vor poza în urmașii celor ce au înfăptuit Marea Unire, vor mima patriotismul, iubirea de țară. Festivitățile sunt pe cale să fie confiscate de cei ce-și fură țara și își apără interesele de clan. Televiziunile aservite se pregătesc să spună doar povestea lor despre unire pentru a le legitima guvernarea. Nu putem permite așa ceva! Noi, membrii Declic, suntem suficient de mulți și de puși pe treabă pentru a transmite un mesaj mai puternic decât discursurile lor ipocrite. Să reamintim tuturor ca ei sunt lideri legitimi doar în Penalistan, nu în România celor 100 de ani. Iată la ce ne-am gândit.

Comunitatea Declic a lansat, la începutul acestui an, pancarta 100 de ani în Penalistan. Am înlocuit festivismul fals cu un semnal de alarmă. Ei ne vor în Penalistan. Noi am ieșit în stradă și le-am spus că ne dorim să trăim, în continuare, în România. Noi cu cătușe din carton în mâini, corupții cu cătușe adevărate! De 1 decembrie vom sărbători Marea Unire, fără ipocrizie, îngrijorați pentru țara noastră”.

Ei umblă cu mîna întinsă pe net pentru a primi un ban ca să își confecționeze afișe și pancarte ca să transforme ziua de 1 Decembrie în  Ziua Preacinstiților Patrioți  Zăltați!

Bucurați-vă de 1 Decembrie pînă cînd străzile marilor orașe nu se umplu de acești tembelo-patrioți-istericoși!

Actualizare/ ROMÂNIA ARUNCATĂ ÎN MAIDAN. “Asistăm în direct la o lovitură de stat.” Mesajul Patriarhiei: “Ura, violenţa și polarizarea societății nu sunt benefice pentru ţară”

FLORIN BADITA (#rezist, CORUPTIA UCIDE), legaturi financiare cu RISE PROJECT, finantata de GUVERNUL OLANDEI si de “generosul” GEORGE SOROS. Activistul ”fara pantaloni”, declarat de FORBES unul din cei mai INFLUENTI tineri din Europa/ JUNCKER, AMICUL LUI SOROS. Ce ar putea explica reactia CE fata de LEGILE JUSTITIEI?/ ”Nu gândiți, Comisia Europeană știe mai bine decât voi ce este de făcut!”

“RESTART ROMANIA” – sau cine si cum a creat miscarea “#Rezist” (VIDEO): CEI 140000 DE TINERI “ALESI” DE AMBASADA SUA si ALTE AMBASADE OCCIDENTALE sa fie FINANTATI pentrua fi “AGENTI AI SCHIMBARII” si pentru A SUSTINE INSTITUTIILE “ANTICORUPTIE”. Mark Gitenstein, Fondul Proprietatea si META-CORUPTIA anticoruptiei strainilor “cu voie de la stapanire”

CATRE UN NOU COLECTIV? Articol bizar al “influencer”-ului MOISE GURAN in care acesta mentioneaza ca “SE COACE” un “EVENIMENT DECLANSATOR” de proteste masive anti-guvernamentale. “ULTRA-CRESTINII” sunt si ei vizati

“Revolutia generatiei noastre” sau ORA DE URĂ orwelliana. RASCOALA #REZIST, o butaforie umflata pentru a salva papusarii CAMPULUI TACTIC/ Acuzatii grave aduse siteului de “jurnalism independent” RISE PROJECT: platiti pe contract pentru a alimenta PROPAGANDA anti-românească a OLANDEI

Inca un autodenunt al AM Pippidi: LEGISLATIA ANTICORUPTIE – INSTRUMENT POLITIC! Protestatarii #REZIST, manipulati prin MERCENARI/ Reactii puternice fata de interventiile ofensatoare ale AMBASADELOR pe tema LEGILOR JUSTITIEI/ Influentatorii binomului regreta “CAMPUL TACTIC”/ Statul de drept, inghitit de STATUL DISCIPLINAR


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Razboiul impotriva Romaniei, Ziua nationala

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “#REZIST pregateste PROVOCARI de Ziua Nationala. Proteste organizate pe 1 decembrie la Bucuresti si Alba Iulia. JANDARMERIA vorbeste despre INSTIGARI la VIOLENTA

  1. Vă rog să observați unul din argumentele prin care se încearcă, de fapt, boicotarea sărbătorii de 1 Decembrie, același cu unul din cele folosite pentru a boicota referendumul. Nu mai e vorba de ziua României și de Centenarul Unirii, ci Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă și ceilalți „penali” vor face paradă de patriotism! Deci, hai să nu mergem la paradă, nu!?
    Ce nu au reușit pe 10 august vor să facă de 1 Decembrie?

  2. Ce nu au reusit sa darame/faca ieri, vor sa darame/faca azi si maine. Astia nu se opresc pana nu curge sangele pe esafod… Si nici dupa, ba se intarata si mai mult, ca fiarele cand simt miros de sange…

  3. Eu zic ca li se da prea mare importanta acestor ilustri necunoscuti si nu cred ca se vor arata prea multi date fiind conditiile meteo, iar noi avem chestiuni mult mai grave la care sa ne indreptam gandurile decat la ce graiesc aceste specimene.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare