ROMA: 1 milion de persoane au demonstrat impotriva CASATORIILOR HOMOSEXUALE (Video)

23-06-2015 55 secunde Sublinieri

Un milion de oameni au manifestat ieri, la Roma, contra încercării de legalizare a căsătoriilor gay şi a ideologiei genului, informează corespondentul ActiveNews la Roma. 

Manifestaţii ample au avut loc ieri, în capitala Italiei, împotriva încercării de legalizare a parteneriatelor civile pentru homosexuali şi a ideologiei genului, “cea mai teribilă – prin mutaţiile directe asupra psihicului uman – inginerie socială din istoria lumii”, după cum comentează Iulian Capsali pe contul său de facebook.

“Practic, familia va face implozie, iar copiii, învăţaţi de mici că sexul este “o alegere liberă”, vor fi crescuţi ca un plancton decerebrat, într-o anormalitate satanică pe care nici Orwell nu a putut-o imagina.

Evident, NU o sa vedeţi nimic în presa aservită neoliberalismului globalist, nici agenţiile de ştiri nu o vor da decât ca ştire de subsol, dacă o vor da. Politicienii (inclusiv “ortodocşi”) vor fi ca peştii, muţi. Dictatura mondială se inserează subtil, cu sprijinul trădătorilor, a turpizilor, a cozilor de topor”.

Biserica Ortodoxă Română şi-a exprimat temerea că noua Constituţie va permite legalizarea căsătoriilor gay, dorind “definirea, în legea fundamentală, a familiei întemeiate pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe drepturile şi îndatoririle părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “ROMA: 1 milion de persoane au demonstrat impotriva CASATORIILOR HOMOSEXUALE (Video)

 1. Sa speram ca vor reusi italienii pri marele protest sa stopeze votarea parteneriatelor civile pentru homosexuali.

 2. Ei, si? Asa au protestat si francezii. Le-a pasat lor? Poporul urla, legea trece. Discriminarea homosexualilor pe motive de ‘familie’ a fost marea gaselnita, calul troian, lovitura sub centura data libertatii religioase! Nu renunti asa usor la asa ceva, oricat ar zbiera ele, masele!

  Democratia e o gluma buna in capetele liderilor occidentali ai sec. XXI. Din pacate pt ei, mecansimele democratice sunt ceva mai complicate si mai vechi decat sunt ei pe lume. Si, tot din pacate pt ei, oamenii sunt ceva mai greu de spalat pe creier decat si-au inchipuit.

 3. Totusi acolo nu prea par 1 milion de oamnei. Sper sa ma insel….

 4. Dar unde suntem noi in acest context, de oameni care au aflat si actionat… Ce figuri frumoase si ce firesc isi cer drepturile sau opresc abuzurile facute acuma mascat.
  Cat de departe suntem la capitolul informare, apropiere ca intre frati ortodocsi sau ca romani, dorinta de a opri raul care atinge pe toti mai ales pe copii ce nu au inca discernamant.
  Ajungi sa-ti fie jena sa le spui si altora pentru ca, nu te cred ca e asa… ba se mai si auto mint spunand ca no sa fie si la noi asa ceva…
  Ei au aflat totusi, de unde? Au aflat in masa, multi, cum de? Au discutat intre ei ca e cazul sa arate o problema.
  Of cine ne-a inhibat in asa hal si ne-a bagat frica de a nu spune si arata ce ne deranjeaza. Suntem foarte dezinteresati fata de alte probleme decat cele oficiale, mai ales sa aflam ce se face pe ascuns. Macar de am actiona in felul in care suntem, certareti intre noi, dar ajunsi slugarnici cu cei de pe la tv.
  De ne-am certa cu cei care fac rau, chiar daca sunt politicieni, am vazut de ce sunt in stare, de nimic, sau sa deturneze bani din impozite, cu exceptia unora.
  Vedem cum striga unii americani prin filme, pentru drepturile lor, sau italienii astia, sau francezii, unde suntem noi de nu actionam intr-o problema grava, sociala, cu implicatii in ortodoxia noastra ce poate distruge intr-un mod nemaiintalnit constiinta copiilor si a viitorilor adulti.

 5. Constantin, si eu ma bucur cand vad ca oamenii reactioneaza. Noi insa nu e cazul sa o facem acum, pt ca la noi nu s-a pus inca problema. Daca am reactiona, numai bine ca le-am da prilejul sa o faca. Ei tr sa priceapa ca in Romania NICI NU SE PUNE PROBLEMA de asa ceva.

  Daca se va pune problema, sigur ca nu e de stat cu mainle in san. La noi inca tatoneaza, incet-incet, prin Remus Cernea si compania de ong-uri devotate cauzei. Mai intai pun problema educatiei sexuale, apoi cate o pictura murala, apoi ora de religie samd.. Toate astea tr inabusite din fasa – asa cum s-a si intamplat. Nu e nevoie inca de iesiri in strada. Dar de rugaciune – oh, da!

 6. Da, mai bine tacem, ca doar no sa fie chiar asa…
  Ba o sa fie si poate ca vom reactiona sa ne aflam in treaba, chiar in ziua implementarii acestei nenorociri… asa cu un raspuns dat doar atunci (poporul roman, dintotdeauna a …) cand o sa fie prea tarziu si nu mai are nici un efect.
  Te apuci sa sapi fantana cand ti-e sete, o sa fie cam tarziu.
  Cand a inceput in 1945 comunismul, nici nu se punea problema sa-i placa cuiva, sau sa fie adepti si… mai tarziu s-a impus cu forta tot ce nu accepta nimeni, asa si aici, sunt lucruri de aceeasi natura, ca facand parte dintr-o directie de actionat impus de cineva si asta trece peste tot ce avem noi frumos.
  Oamenii sunt usor influentabili de parerile astea venite oficial, la tv, se sperie si au o frica de autoritati.
  Daca li se arunca o vina colectiva, cum ca toti discrimineaza, ca aici sunt unii ciudati persecutati, se simt vinovati fara rost si se tem sa mai vorbeasca se autocenzureaza, le e frica sa se opuna unei pareri oficiale chiar tampite.
  Numai un om care stie clar ce e rau spune in orice conditii ca nu e bine, dar poporul se sperie de parerile liderilor si a autoritatilor, evita sa mai aduca vorba, iar mental are loc o schimbare a valorilor si a ideilor, dandu-ne dupa ce se zice.
  Daca se spune oficial ca aia e asa… multi uita ce gandeau pana atunci si accepta mental aceasta idee venita de la autoritati. Asta e problema noastra a impresiei ca daca se zice la tv e bun desi nu e asa, plus teama de cei de acolo, de a nu pierde si micile posibilitati pe care le mai au, plus acceptarea a ceea ce zice cate unu de la partidu preferat. Ce facem cu aceste mentalitati care nu pot sa schimbe ceva rau, nu pot sa se opuna unor idei care nu fac bine.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare