Stelian Fuia, ministru propus de PDL pentru AGRICULTURA: fost director al MONSANTO, gigantul ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC!

7-02-2012 1 minut Sublinieri

stelian-fuia

Deputatul democrat-liberal Stelian Fuia (44 de ani) este propunerea PDL pentru sefia Ministerului Agriculturii, in locul lui Valeriu Tabara. Deputat de Calarasi, Stelian Fuia este din septembrie 2010 presedinte al Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Parlament. Potrivit CV-ului publicat pe contul sau de Facebook, Stelian Fuia a absolvit Liceul Agricol Fundulea, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, in 1999 a devenit doctor in Stiinte Agricole, dupa care a urmat mai multe cursuri de specializare la Harvard University (USA), Kellog University (USA) sau Preston University (USA).

A urmat cursuri interne ale companiei Monsanto (USA), dupa care a detinut functia de manager de vanzari la Monsanto Romania SRL (1995-1996), business development manager pentru Europa Centrala si CIS la Monsanto Europe SA, Belgia (1996-1999) si functia de director comercial la Monsanto Romania (1999-2002).

CV-ul lui Stelian Fuia, publicat pe contul sau de Facebook:

Data nasterii: 1 Ianuarie, 1968

Studii:

1982-1986 Liceul Agricol Fundulea

1989-1993 Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti

1993-1999 Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti- Studii Doctorat, specializarea Management si Marketing in Agricultura

1998 Purdue University ( USA)- Curs specializare Management in Afaceri

1999 Harvard University (USA) – Strategic Marketing Management

1999 Kellog University (USA) – Strategii de negocieri pentru manageri

2002-2005 Preston University (USA) – Executive Master in Business Administration

Cursuri interne ale companiei Monsanto (USA) in vanzari, marketing, managementul proiectelor
precum si in afaceri cu seminte si biotehnologi.

Experienta profesionala:

1993-1995 Specialist marketing – AgrEvo GmbH, biroul Romania

1995-1996 Manager Vanzari – Monsanto Romania SRL

1996-1999 Business Development Manager pentru Europa Centrala si CIS (fostul URSS) – Monsanto Europe SA, Brussels, Belgia

1999-2002 Director Comercial – Monsanto Romania Ltd.

2002-2005 Director Executiv Procera Agrochemicals Romania

2005-2007 Director General SCDPMA Fundulea

2007-2008 Deputat, Calarasi

2008 – Deputat, colegiul 4, Calarasi

The-world-according-to-monsant

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Organisme modificate genetic (OMG), Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “Stelian Fuia, ministru propus de PDL pentru AGRICULTURA: fost director al MONSANTO, gigantul ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC!

 1. http://www.familiaortodoxa.ro/2011/05/26/controlul-populatiei-prin-controlul-resurselor-de-hrana-monsanto-si-distrugerea-micilor-producatori/

  si 2 lucruri interesante:

  DEODORANTE SI ANTITRANSPIRANTE

  ACEASTA ESTE O INFORMAŢIE IMPORTANTĂ.
  CITESTE SI TRIMITE MAI DEPARTE!!!!

  SEARA TREBUIE SA SPĂLĂM AXILA CU APĂ ŞI SĂPUN, SĂ O LĂSĂM SĂ RESPIRE FĂRĂ DEODORANTE SAU ANTI-TRANSPIRANTE!!!!

  CU TIMP ÎN URMĂ O PRIETENA DIN MICHIGAN A FOST LA UN SEMINAR DESPRE CANCER DE SÂN ŢINUT DE TERRY BIRK SI DAN SULLIVAN.

  ÎN TIMPUL SEMINARIULUI S-A DISCUTAT CARE ESTE MOTIVUL PT. CARE UNA DINTRE ZONELE TUMORILOR CANCEROASE ESTE LANGĂ AXILĂ?

  ACUM ÎMPĂRTĂŞIM INFORMAŢIA CU DV. O PRINCIPALĂ CAUZA A CANACERULUI DE SÂN ESTE FOLOSIREA DE
  ANTI-TRANSPIRANTE( nn.-cunoscute în magazine sub denumirea de
  ANTIPERSPIRANTE)

  DA, MAJORITATEA PRODUSELOR, PE PIAŢĂ SUNT DE 2 FELURI, ANTIPERSPIRANTE SI DEODORANTE ( adica BODY SPRAY)

  CITIŢI BINE ETICHETA, DEODORANTELE SUNT BUNE (FĂRĂ ALUMINIU),

  ANTIPERSPIRANTELE NU!!!!!!!

  (CONŢIN ALUMINIU)!!!!!!!!!

  CONCENTRAŢIA DE TOXINE PROVOACĂ MUTAŢIA CELULELOR!!!!!!!

  AICI ESTE EXPLICAŢIA, CORPUL UMAN ARE ZONE UNDE ELIMINA TOXINELE, UNA DINTRE ACESTE ZONE ESTE AXILA!!!!!!!!!!

  TOXINELE SUNT ELIMINATE PRIN TRANSPIRAŢIE, ANTIPERSPIRANTELE ÎMPIEDICĂ ELIMINAREA TOXINELOR!!!!

  ACESTE TOXINE NU DISPAR PRIN ARTA MAGICA!!!!!!

  CUM NU SE ELIMINA PRIN TRANSPIRAŢIE, ORGANISMUL LE DEPOZITEAZĂ ÎN GLANDELE CARE SE AFLA SUB BRAŢ

  MAJORITATEA TUMORILOR CANCEROASE APAR ÎN CADRANUL SUPERIOR AL SÂNULUI!!!!

  ZONĂ UNDE SE AFLA GLANDELE LIMFATICE.

  ŞI LA BĂRBAŢI POT APAREA ACESTE TUMORI, DAR MAI RAR!!!

  DIFERENŢA ESTE CĂ BĂRBAŢII, DACĂ FOLOSESC ANTIPERSPIRANTE, MAJORIATEA LE APLICĂ PE PĂRUL DE SUB BRAŢ, NU DIRECT PE PIELE CA LA FEMEI !!!!!

  WC-ul turcesc

  Cam acum treizeci de ani doctorul european Simetra, sau cam asa ceva, specialist lucrand in geostatistica bolilor, numit de confratii sai “omul de stiinta al rahatului” a fost uimit de ce turcii nu sufereau de boli ale prostatei, de hemoroizi, de cancer stomacal sau intestinal, fiind si foarte putini bolinavi de inima sau atacuri cerebrale in Turcia.
  Dupa el toate se datoreaza WC-ului turcesc, mai bine zis pozitiei pe vine, pozitie normala pentru eliminarea excrementelor. A acuzat WC-ul englezesc (scaun) de nenorocirea Europei si in general a lumii “civilizate”, aducand multe boli odata cu scaunul confortabil.
  Presiunea exercitata in actul de defecalizare asupra sfinterului anal si asupra peretilor intestinului gros este anormala, fiind preluata de artere si in ultima instanta, de creier.
  Cum sa convingi Europa si lumea “civilizata” sa renunte la WC-ul englezesc, cum sa convingi batranii care se ridica cu greutate de jos, cum sa convingi o industrie intreaga sa se intoarca la WC-ul turcesc: Imposibil.

  Tot doctorul Simetra a gasit solutia ideala pentru eliminarea neajunsurilor WC-ului englezesc:
  A SE PUNE IN FATA WC-ULUI ENGLEZESC UN SCAUNEL DE 20 SAU 25 SAU 30 DE CENTIMETRI INALTIME, dupa dorinta, pentru actul de defecalizare. GENUNCHII TREBUIE SA FIE MAI SUS DECAT SCAUNUL WC-ULUI.
  Astfel excrementele vor fi eliminate rapid, fara durere, in timp, se vor regala constipatiile, diareele, hemoroizii, se va intari sistemul imunitar, se va beneficia de o digestie mai usoara, este posibila si reglarea sistemului hormonal, multi bolnavi de inima nu vor mai face infarcturi la toaleta, etc, etc, etc.

  Adieux “dialectica ideilor” sau cititul pe WC! Veti avea mai mult timp la dispozitie.

  Europa a ras de acest doctor, dar o parte a Asiei nu, si este la el “acasa” in Australia, unde in fiecare casa, in fiecare toaleta veti gasi un scaunel sau un paralelipiped mic, cu inaltimi diferite, 25 sau 30 centimetri si metoda lui se raspandeste acum si in Olanda.

  Mi-am facut datoria de a va informa, gandindu-ma ca aveti copii, aveti familii sau aveti propriul trup spre a-l apara. Bineinteles, veti proceda cum doriti.

 2. Pingback: NOUL GUVERN UNGUREANU, ”TINERII COMPETENTI”, COPII DE NABABI SECURISTI, ARIVISTI, CORPORATISTI. ”Atentie la cățelandri!” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 3. Pentru politica de genocid a Monsato din India, câteva precizări în engleză:
  http://www.globalpolitician.com/27298-monsanto-gm-crops-india

  deși numărul de 200000 de sinucigași/2 decenii pare exagerat (această problemă e totuși recunoscută oficial: http://en.wikipedia.org/wiki/Farmers%27_suicides_in_India , vezi referințele), este interesant de observat modul în care Monsato a pus stăpânire mai întâi pe politic, a acaparat piața semințelor prin monopol, a stimulat creditarea agricolă și a subjugat micii fermieri.

  Am dat peste articol întâmplător, probabil că sunt altele mult mai serioase și mai credibile. Doamne, ajută!

 4. da.. nu am fost atent la linkul de pe wikipedia, care trateayă suficient de clar deși cam concis această prblemă:

  ”More than 17,500 farmers a year killed themselves between 2002 and 2006, according to experts who have analyzed government statistics[2]” și

  ”GM crops

  There have been claims of genetically-modified (GM) seeds (such as Bt cotton) being responsible for the farmer suicides.[25][26][27][28] A short documentary by Frontline (U.S. TV series) suggested that farmers using GM seeds promoted by Cargill and Monsanto have led to rising debts and forced some into the equivalent of indentured servitude to the moneylenders.[29]

  A report released by the International Food Policy Research Institute in October 2008 provided evidence that the introduction of Bt cotton was not a major factor in farmer suicides in India.[30] It argues that the suicides predate the introduction of the cotton in 2002 and has been fairly consistent since 1997.[30][31] Other studies also suggest the increase in farmer suicides is due to a combination of various socio-economic factors.[32] These include debt, the difficulty of farming semi-arid regions, poor agricultural income, absence of alternative income opportunities, the downturn in the urban economy forcing non-farmers into farming, and the absence of suitable counseling services.[32][33]”

  Doamne, ajută și păzește!

 5. Atentie! Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, detine monopol in vanzarea de Initium prin firmele sale. Otrava pe bani. Te otravesc, dar sa-ti platesti otrava!
  Codex alimentarius, crima mondiala experimentata pe romani!
  Guvern = GENOCID!!!!!!!!!!
  Au trecut la starpirea viermilor.

 6. @ Bellum religio:

  Daca sursa e doar DDD (OTV), atunci… e de verificat. Oricum, si asa e destul de grav, cu OMG-urile.

 7. @admin
  Nu stiu, a preluat-o si el? Eu am aflat-o pe alta filiera.
  Oricum, Initium este o otrava despre care cu totii stim cat de periculoasa este. E comod pentru agricultori, dar o praşilă in plus inseamna o groapa in minus la cimitir!
  Daca informatia este reala, aseara am aflat-o si eu, dar nu de la Diaconescu, oricum trebuie verificata, e grav! Dovada a unor masinatiuni foarte intortocheate.
  Atentie, incepe Postul, multi vor trece pe alimentatia “de post” cu produse “vegetale”, gen: soia, preparate care au la baza produse din soia. Renuntati la astfel de produse!
  O parte dintre acestea sunt inscriptionate de catre firmele care le ambaleaza cu mentiunea “Produs nemodificat genetic”.
  Nu prezinta nicio garantie ca este asa, dar sa spunem ca-i credem pe cuvant, insa exista si produse gen: cuburi soia; snitele soia; granule soia vandute vrac, la kilogram. Acestea cu siguranta fac parte din clasa OMG.
  Soia, in sine, este foarte sanatoasa, dar daca e modificata genetic, atunci e otrava cu efect intarziat.
  Feriti-va de produse comerciale gen “Pate vegetal”! Contin pe langa soia, ce poate fi modificata genetic, o serie de chimicale, printre care si Monoglutamatul de sodiu E621 (cancerigen).
  Dumnezeu ne vrea sanatosi, nu sa infundam spitalele!
  Mai bine, luam produse de la tarani si ne facem acolo o mancarica, decat sa dam banii pe produsele MONSANTO.

 8. Cum poti propune si valida o persoana care a fost suspectata de fals in declaratia de interese?? Acest stelik nu numai ca nu are onoare,(pentru ca daca avea onoare,ar fi trebuit sa refuze aceasta propunere, atat timp cat asupra sa planeaza aceste suspiciuni privind activitatea sa) dar are un tupeu fantastic prin simpla lui prezenta avand in vedere activitatea sa. Sper sa fie cat mai repede remaniat, oferindu-ise posibilitatea de a se “urca cu placere in tractor” poate asta ii se potriveste mai bine, sau poate si asta il depaseste. stelik,ia-ti codexu,urcate in tractor si du-te si-ti implementeaza codexu’ unde o ‘ntarcat mutu’ iapa. Ai face cel mai mare bine poporului de care esti in stare!!!

 9. Pingback: IADUL ALIMENTAR sau despre “ASASINII TACUTI SI INSIDIOSI CARE NE UCID METICULOS” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 10. Pingback: Dr. Pavel Chirila si altii la Sohia: NU HRANI CANCERUL! Despre factorii declansatori, neajunsurile sistemului sanitar, tratamente [VIDEO+REZUMAT] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: Parlamentul a votat cultivarea ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC (OMG) in arii naturale protejate! Va fi Romania “GRANARUL OMG” al Europei? Ne transformam si in “desertul verde” Monsanto… - Recomandari
 12. Pingback: Consilier prezidential despre “STRATEGIA BASESCU” PE AGRICULTURA. Romania ar trebui sa devina MARE PRODUCATOR REGIONAL prin cultivarea …ORGANISMELOR MODIFICARE GENETIC - Recomandari
 13. Pingback: PROPAGANDA PRO-OMG (organisme modificate genetic) LA NIVEL INALT. Consilierul prezidential Valeriu Steriu vrea ca “ROMANIA SA SE BATA LA BRUXELLES” pentru a PRODUCE SOIA MODIFICATA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare