IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

17-02-2020 11 minute Sublinieri
(Photo by Kevin Frayer/Getty Images)

Barbara Loe Fisher:

Chinezi luați de poliție din locuințe și duși în tabere de carantină pentru coronavirus

(traducere)

„The New York Times” a fost prima publicație care a informat pe 6 februarie 2020 că autoritățile guvernamentale chineze care răspund la epidemia de coronavirus din țară au ordonat o campanie continua de verificare, din casă in casă, pentru a lua temperatura tuturor rezidenților din Wuhan și pentru a reține orice persoană găsită bolnavă sau suspectată de a fi bolnavă, inclusiv prin utilizarea  forței, dacă este necesar, și apoi „izolarea acestora în centre de carantină pentru mase”. Un înalt oficial chinez a anunțat că atât orașul în care a început epidemia, cât și întreaga țară se confruntă cu „condiții de război” și că „nu trebuie să existe dezertori pentru că vor fi puși la stâlpul rușinii istoriei pentru totdeauna”.

În zilele de 8 și 9 februarie, ziarul britanic Daily Mail a postat un videoclip filmat în Wuhan în care apar persoane suspectate de a fi infectate, fiind târâte în mod forțat din casele lor de către oficiali care purtau măști și costume de protecție albe, în timp ce bărbați și femei strigau și protestau, încercând fără succes să se elibereze. Un alt videoclip arată oficiali care poartă măști, îmbrăcați în negru și purtând bastoane mari de metal alergând un bărbat suspectat de a fi infectat cu coronavirus, pe străzile aproape pustii ale orașului, în timp ce acesta fuge încercând să scape de la aruncarea sa într-una din taberele de carantină în masă.

Autoritățile chineze au încurajat oamenii să dea informați unii despre alții, oferind recompense de bani celor care raportează suspiciuni cu privire la vecinii despre care cred că ar putea fi infectați.În unele cazuri, ușile locuințelor au fost baricadate din exterior pentru a-i ține pe cei suspectați de a fi infectați în interior, și semne de avertizare au fost postate pentru a-i ține pe alții departe.

Conform unui articol din 4 februarie din New York Times:

“În toată țara, în ciuda vastei rețele de supraveghere a Chinei, cu sistemele sale de recunoaștere facială și camerele de înaltă performanță, din ce în ce mai utilizate pentru a urmări 1,4 miliarde de oameni, guvernul a apelat la tehnici autoritariste „clasice” – cum ar fi crearea unor rețele de informatori și solicitarea vecinilor de a informa unii despre alții – în încercarea de a controla focarul.”

OMS: „Amenințare foarte gravă pentru restul lumii”

Pe 11 februarie, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că focarul de coronavirus din China reprezintă o „amenințare foarte gravă pentru restul lumii. El a cerut crearea unei foi de parcurs pentru a accelera dezvoltarea medicamentelor și vaccinurilor „în jurul cărora se vor alinia cercetările și toți donatorii”.

Dr. Ghebreyesus le-a spus reporterilor din Geneva:

“Ca să fiu sincer, un virus este mai eficient în a genera tulburări politice, economice și sociale decât orice atac terorist... Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă … Dacă lumea nu vrea să se trezească și să considere acest virus inamic ca inamicul public numărul 1, nu cred că vom învăța din lecțiile noastre.”

Începând cu 11 februarie, au fost confirmate un numar de 43.139 de cazuri de nou coronavirus (COVID-19) la nivel global. Toate, cu excepția a câteva sute de cazuri, au aparut  în China continentală, cu un total de 1.018 decese raportate.

Similar cu gripa, până în prezent a existat o rată totală a deceselor între două și trei procente pentru COVID-19. Ca și în cazul gripei, pe care Centrul pentru Controlul si Preventia Bolilor (CDC) estimează ca produce intre 12.000 și 60.000 de decese în SUA în fiecare an, și alte boli respiratorii cauzate de virusuri sau bacterii, pneumonia este cea mai frecventă și severă complicație a infecției cu noul coronavirus care duce la spitalizare și moarte. Persoanele de peste 50 de ani care sufera de afecțiuni cronice de sănătate adiacente, cum ar fi bolile de inimă sau diabetul, în special bărbații, sunt considerați a avea un risc mai mare in ceea ce priveste complicațiile de pneumonie ale noii infecții cu coronavirus.

Originea focarului de COVID-19 care a început în Wuhan, China esteîncă investigată.

Doctorul care a avertizat despre virus moare în spital

Conform articolului din 6 februarie din New York Times, oamenii din Wuhan au fost zguduiți de acțiunile poliției, în urma apariției unui articol cu puternic impact emoțional, care relatează că un medic tânăr, care a fost redus la tăcere în urma avertismentului transmis la sfârșitul anului trecut, cum că ar exista un focar de coronavirus neobișnuit în oraș, a murit la spitalul central din orașul Wuhan din cauza infecției. CNN a informat că oftalmologul în vârstă de 34 de ani, Li Wenliang, a fost chestionat de autoritățile locale în decembrie 2019, după ce și-a alertat colegii și a fost „ulterior chemat de poliția din Wuhan pentru a semna o scrisoare în care își retrage afirmațiile și în care este acuzat de „răspândirea unor zvonuri false online” și a „perturbării severe a ordinii sociale”.

Dr. Wenliang a devenit o figură eroică în China și există întrebări legate de moartea sa, deoarece a fost amenințat că va fi pedepsit de către poliție, iar majoritatea deceselor coronavirusului au fost persoane în vârstă cu condiții de sănătate precare. Un înalt oficial chinez a declarat catre Financial Times că, în atmosfera politică actuală, care promovează mai mult obediența decât competența, oficialii locali au un stimulent pentru a evita asumarea responsabilității”.

Articolul din 6 februarie din New York Times a descris în acest fel sentimentul de disperare în rândul rezidenților din orașul de 11 milioane:

“Odată cu strângerea bolnavilor în lagărele de carantină improvizate, oferind  îngrijiri medicale minime, un sentiment tot mai mare de abandon și frică a pus stăpânire pe Wuhan, alimentând sentimentul că orașul și provincia Hubei sunt sacrificate pentru binele Chinei.”

Spitale construite, centre de carantină create pentru bolnavi

În ultimele patru săptămâni, China a construit mai multe spitale noi și a creat centre de tratament medical improvizat într-un stadion sportiv, un centru de expoziții și un complex de clădiri, în încercarea de a adăposti mii de bolnavi. Rapoartele din Wuhan sugerează că există o penurie de echipament de protecție, precum și consumabile medicale pentru testarea și tratarea pacienților bolnavi și că mulți rezidenți din Wuhan cu simptome respiratorii sunt lăsați netratați si fara a fi testați.

Observatorii externi își pun întrebări dacă adăposturile sunt echipate cu suficiente materiale medicale și alimente sau sunt suficient de bine izolate pentru a oferi îngrijiri de bază pacienților și pentru a preveni răspândirea nu numai a infecțiilor cu coronavirus, ci și a unei serii de boli bacteriene și virale care se pot răspândi cu ușurință în locuri aglomerate.

China cenzurează informația pe platformele sale de social media

Conform unui raport din 6 februarie 2020 realizat de China Media Project, autoritățile chineze au cenzurat informațiile publicate de organizațiile de știri și platformele de social media care critică răspunsul guvernului în fața epidemiei.

O notificare emisă ieri de Administrația Cyberspace din China, agenția centrală pentru controlul internetului și al social media, oferă o privire nu doar asupra acțiunilor întreprinse acum de autorități pentru controlul informațiilor despre epidemia de coronavirus, ci și a platformelor și a activităților care au amenințat dominanța informațiilor provenite de la Partid în ultimele zile.

Notificarea, de exemplu, prezintă o serie de conturi publice de WeChat care se presupune că „au efectuat ilegal activități de informare”, ceea ce înseamnă că utilizatorii lor sunt acuzați că au acționat jurnalistic, redând propriile informații despre epidemie. Comandă eliminarea din magazinele de aplicații „Pipi Gaoxiao”, o platformă de partajare a videoclipurilor scurte, sugerând că materiale de pe platformă „au răspândit panica”.

Pe 7 februarie, Bloomberg News a informat că doi jurnaliști, cetățeni chinezi, Chen Qiushi și Fang Bin „au servit drept ochii și urechile lumii în interiorul epicentrului focarului de coronavirus” din Wuhan, difuzând scene în timp real prin intermediul telefoanelor lor mobile. Multe dintre videoclipurile lor au fost postate pe Twitter și repostate pe YouTube.

Fang a fost reținut pentru puțin timp de autorități pentru că a făcut videoclipuri cu cadavrele dintr-un spital și pentru filmarea unor oficiali în costume de protecție (hazmat) care au rupt ușa apartamentului sau pentru a-l duce în carantină, dar a fost eliberat după ce mii de comentarii publice au cerut eliberarea sa.Chen, care a postat pe Twitter că, „este ușor să pui 1.000 de paturi într-un stadion, dar cum mănâncă 1000 de oameni împreună? Cum se spală, cum merg la toaletă?” a fost semnalat mai întâi ca dispărut și apoi raportat că a fost arestat de autorități și pus în carantină.

Bloomberg News observa:

   Autoritatea de monitorizare a internetului din China și-a intensificat eforturile, anunțând miercuri că va efectua „supraveghere direcționată” pe cele mai mari platforme de socializare, inclusiv Weibo, WeChat, Tencent și Douyin de ByteDance. Autoritatea de reglementare a înghețat deja o serie de conturi de socializare, apoi a intensificat „curățenia” online pentru a liniști un val de proteste provocat în urma morții medicului care a alertat pentru prima dată opinia publica despre boală. În acest mediu, Twitter din SUA a apărut ca destinația localnicilor care caută informații despre răspândirea virusului. Acesta este oficial interzis în țară, dar mulți oameni „sar” peste Marele Firewall și accesează platforma prin intermediul rețelelor private virtuale (VPN).

Nave de croazieră reținute în Japonia și Italia

La nivel global, industria de linii de croazieră a fost afectată de măsurile de carantină luate de guverne. Mii de pasageri și echipaje de pe vapoarele de croaziera nu pot debarca dacă cineva de pe nava se dovedește a fi pozitiv de coronavirus.

CNN a informat pe 4 februarie că aproximativ 6.000 de pasageri de pe o navă de croazieră din Italia au fost carantinați la sfârșitul lunii ianuarie, după ce doi pasageri au fost suspectați de a fi infectați, dar mai apoi au fost testati negativ de coronavirusul din Wuhan. Japonia a comandat blocarea și carantina a mai mult de 3.500 de pasageri și echipajul de pe vasul de croazieră Diamond Princess amplasat în portul Yokohama, după ce a fost dezvăluit ca un bărbat în vârstă de 80 de ani din Hong Kong a zburat la Tokyo și a petrecut câteva zile pe navă și a fost testat ulterior pozitiv de coronavirus. Cinci zile mai târziu, NBC a informat că 70 de pasageri de pe vas au fost testati pozitiv, inclusiv 14 americani, iar medicamentele erau distribuite la bord celor care aveau nevoie de acesta, în timp ce unii dintre pasagerii bolnavi au fost duși la spitale. Nava este de așteptat să rămână în carantină până pe 19 februarie, iar psihologi specializati consiliează pasagerii care se confruntă cu stres prin intermediul telefonului.

Daily Mail a informat pe 8 februarie că Marea Britanie are în vedere sa interzica intrarea în țară a cetatenilor straini care au vizitat China în ultimele 14 zile, interdicție care a fost deja pusă în aplicare de 16 țări, inclusiv SUA, Australia, Noua Zeelandă și Japonia. Un profesor de la London School of Higiene and Tropical Medicine a spus că modelarea a arătat că există „de zece ori mai multe cazuri [de infecție cu coronavirus] decât au fost raportate – sau chiar mai multe”, deoarece „este o boală care ar putea sa treaca neobservata dacă cineva nu solicită asistență medicală. Și niciunul dintre teste nu va fi 100% sensibil, așa că nu este neobișnuit să identificam doar 10% din cazuri. “

SUA declară situație de urgență pentru sănătatea publică și interzicerea intrării cetățenilor străini

La 31 ianuarie 2020, secretarul american al Sănătății și Serviciilor Umane (HHS), Alex Azar, a susținut o conferință de presă in care a declarat o urgență de sănătate publică în SUA din cauza epidemiei de coronavirus din China. El a spus că cetățenii americani, care au fost în provincia Hubei din China, in ultimele 14 zile vor fi supuși unei carantine obligatorii de 14 zile înainte de a intra în SUA. În plus, SUA suspendă temporar intrarea majorității călătorilor care au fost recent în China, dacă nu sunt cetățeni americani.

Potrivit National Public Radio (NPR), la conferința de presă HHS, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, Anthony Fauci, a spus: „Oamenii vor să știe de ce acordăm atât de multă atenție noului coronavirus.“ El a indicat gripa sezonieră, despre care dr. Fauci a spus că este previzibila, dar cu coronavirusul „există o mulțime de necunoscute” și „numărul de cazuri a crescut abrupt în fiecare zi”. Fauci a adăugat că la începutul epidemiei, nu era clar dacă o persoană infectată fără simptome ar putea transmite virusul unei alte persoane, dar acum se știe că există „infecții asimptomatice.”

În același timp, Bloomberg News a informat că:

     Coronavirusul a fost comparat cu gripa, care în fiecare an infectează de la 10 milioane până la 50 de milioane de oameni în S.U.A., cauzand zeci de mii de morți, potrivit Centrului de Control și Prevenire a Bolilor din SUA. Este un ucigaș în serie ușor moderat. Răspunsul agresiv la coronavirus este menit să oprească noul agent patogen să devină un agent similar, dar mai mortal.

Potrivit Bloomberg News, directorul Programului pentru Situații de Urgență al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a spus: „Un virus relativ ușor poate provoca multe daune dacă o mulțime de oameni sunt infectați”.

Armata americană pregătește centrele de carantină

La 1 februarie 2020, secretarul apărării (DoD), Mark Esper, a aprobat o solicitare din partea Departamentului Sănătății și Serviciilor Umane (HHS) al SUA pentru sprijinirea crearii unor centre de gazduire in cadrul bazelor militare a 1.000 de persoane, inclusiv cetățeni americani care sosesc din alte țări și ar putea fi supusi carantinei obligatorii. Oficialii Pentagonului au selectat patru baze militare ca centre de carantină, inclusiv în Fort Carson, Colorado; Baza Forțelor Aeriene Travis și Stația Aeriană Corps Marine din California și Baza Forțelor Aeriene Lackland din Texas. Personalul Ministerului Apararii ar oferi sprijin pentru locuințe iar HHS ar fi responsabil pentru toate îngrijirile și transportul celor care sunt carantinați in cadrul acestor baze militare.

Conform unui articol din 1 februarie al Reuters, o sursă anonimă din cadrul Departamentului Securității Interne (DHS) a spus că carantina obligatorie este prima în mai bine de jumătate de secol și că „autoritățile locale și de stat cel mai probabil vor juca un rol in cadrul carantinelor obligatorii. :“

„Întrucât nu s-a făcut acest lucru de mai bine de 51 de ani, este destul de complicat pentru a trece prin toate procedurile”, a spus un oficial al Departamentului Securității Interne (DHS), adăugând că ultima carantină obligatorie a fost comandată să lupte împotriva variolei. Funcționarul, care a solicitat anonimatul, deoarece nu sunt autorizați să vorbească public despre această problemă, a declarat că personalul DHS va prelua screeningul medical de pe aeroporturi din acest weekend pentru a-și elibera omologii din CDC pentru alte sarcini. Autoritățile centrale și locale vor juca probabil un rol în carantina obligatorie, a spus oficialul, ceea ce ar putea însemna „o mare variație în întreaga țară pentru modul în care se implementează”.

Pe 6 februarie, DoD (Ministerul Apararii) a primit o solicitare suplimentară din partea oficialilor HHS pentru a ajuta la crearea mai multor locații de carantină la bazele militare din apropierea a 11 aeroporturi comerciale majore pentru a reține și a testa pasagerii suspectați de a fi potențial infectați cu COVID-19. Lista include Pearl Harbor-Hickam, HI (HNL); Baza Centrului de Antrenament al Marilor Lacuri, IL (ORD); Baza de rezervă a stației aeriene navale, TX (DFW); March ARB, CA (LAX); Travis AFB, CA (SFO); Dobbin ARB, GA (ATL); Fort Hamilton, NY (JFK); și Naval Base Kitsap, WA (SEA) .

HHS solicită puteri extinse în cazuri de urgență din 2016

După anul în care focare de rujeolă au fost raportate la Disneyland în 2015, HHS a publicat pe 15 august 2016, în Registrul Federal, o propunere de modificare a regulamentului de aplicare a Legii serviciului de sănătate publică. Modificarea a dat oficialilor guvernului federal puteri polițienești extinse pentru a restricționa libertatea unei persoane care intră în Statele Unite sau călătorește între state, dacă oficialii cred că persoana este infectată sau ar putea fi infectată cu anumite tipuri de boli.

Până în secolul al XXI-lea, lista bolilor contagioase care permit funcționarilor guvernului federal să rețină și să impună carantina asupra persoanelor suspecte s-a limitat la boli contagioase foarte grave cu mortalitate ridicată, incluzând febra galbenă, variola, holera, difteria, tuberculoza infecțioasă și ciuma. Poliomelita nu a fost niciodată pe listă.

Între anii 2003 și 2014, oficialii HHS au sfătuit doi președinți să emită ordine executive pentru extinderea listei de boli care impun „izolare și carantină”. În 2003 au fost adăugate febrile hemoragice virale, cum ar fi Ebola, și sindromul respirator acut sever sau SARS. În 2005, s-a adăugat gripa pandemică. În 2014, Ordinul executiv prezidențial nu a numit o boală specifică care ar justifica reținerea și carantina, a descris pur și simpluboli asociate cu febră și semne și simptome ale pneumoniei sau ale altor boli respiratorii” care au „potențialul de a provoca o pandemie” sau sunt „foarte susceptibile să provoace mortalitate sau morbiditate gravă, dacă nu sunt controlate corespunzător”.

sursa

EvZ/ Adrian Patrușcă:

Panica a fost pretextul perfect: Coronavirusul a adus iadul Big Brother pe pământ

Speriați de epidemie, chinezii s-au resemnat ori chiar acceptă cu bucurie un sistem diabolic de supraveghere care întrece cele mai sinistre distopii SF.

Când un bărbat din Hangzhou s-a întors acasă dintr-o călătorie de afaceri, a fost contactat de poliție. Mașina lui fusese depistată după numărul de înmatriculare în orașul învecinat, Wenzhou, care, deși se află departe de epicentrul epidemiei, înregistrase mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Poliția i-a cerut bărbatului să stea în casă timp de două săptămâni.

După 12 zile, omul a început să se plictisească și a ieșit din casă. De data aceasta, a fost sunat nu de poliție, ci de șeful lui. Fusese reperat în apropierea unui lac, la vest de Hangzhou, de o cameră dotată cu tehnologie de recunoaștere facială, iar autoritățile au alertat compania la care lucra, ca avertisment.

„Am fost puțin șocat de capacitatea și eficacitatea rețelei de supraveghere în masă. Practic, ei pot să ne depisteze mișcările cu ajutorul Inteligenței Artificiale și al megadatelor, în price moment și în orice loc”, a declarat bărbatul pentru Reuters, cerând să nu i se dea numele, de teama repercusiunilor.

China deține cel mai sofisticat sistem de supraveghere electronică – acest lucru era deja cunoscut. Însă epidemia de coronavirus a oferit autorităților pretextul perfect de a renunța la orice menajamente și a expune la lumina zilei toată monstruozitatea acestei rețele „Big Brother”.

Companiile de Inteligență Artificială și care produc camere de supraveghere inteligente se laudă că sistemele lor pot scana străzile în căutarea persoanelor care prezintă fie și o febră mică, le pot recunoaște fețele, chiar dacă sunt acoperite de măști sanitare și să le raporteze autorităților.

Dacă un pacient cu coronavirus se urcă într-un tren, sistemul așa-numit al „Identității Reale” aparținând căilor ferate poate oferi o listă cu persoanele așezate în apropierea omului, scrie Reuters.

Aplicații pentru telefoanele mobile le pot spune utilizatorilor dacă s-au aflat într-un avion sau un tren cu o persoană cunoscută ca fiind purtătoare de coronavirus, iar hărțile le pot arăta amplasamentele clădirilor unde locuiesc pacienți infectați.

În ciuda unei oarecare agitații pe rețelele sociale, chinezii par să se fi resemnat cu noile intruziuni ale autorităților sau chiar să fie de acord cu ele, ca un mijloc de a lupta cu urgența medicală.

„În actualele circumstanțe, oamenii sunt înclinați să considere acest lucru care rezonabil, deși nu sunt informați în mod specific despre acest subiect”, spune Carolyne Bigg, asociată la cabinetul de avocatură DLA Piper din Hong Kong, citată de Reuters.

De multă vreme, companiile de telecomunicații urmăresc discret mișcările utilizatorilor. China Mobile și-a promovat fățiș acest serviciu săptămâna trecută, trimițând un SMS locuitorilor Beijingului pentru a-i înștiința că pot verifica pe unde au mers în ultimele 30 de zile.

Compania nu a dat nici o explicație pentru ce utilizatorii ar putea avea nevoie de această informație, dar ea s-ar putea dovedi folositoare dacă ar fi întrebați de autorități.

„În era megadatelor și a internetului, mișcarea unei persoane poate fi urmărită cu acuratețe. Așa că ne află într-o situație diferită de cea din timpul epidemiei de SARS din 2003”, a declarat epidemiologul Li Lanjuan săptămâna trecută într-un interviu pentru televiziunea de stat CCTV.

„Dispunând de asemenea noi tehnologii, ar trebui să le folosim la toată capacitatea lor pentru a descoperi și a ține sub control sursa infecției.”

Ministrul chinez al Industriilor a trimis o notă companiilor de Inteligență Artificială și institutelor de cercetare, săptămâna aceasta, cerându-le ajutorul în lupta pentru eradicarea epidemiei.

Companiile s-au grăbit să răspundă cu un val de anunțuri în care lăudau calitățile tehnologiilor lor.

Compania de recunoaștere facială Megvii a declarat marți că a dezvoltat un nou mod de reperare și identificare a persoanelor atinse de febră, cu sprijinul ministerelor Industriilor și Științei.

Noul „Sistem de Inteligență Artificială pentru măsurarea temperaturii”, care detectează temperatura cu camere termale și folosește date corporale și faciale pentru a identifica indivizii, se află deja în faza testelor finale.

SenseTime, o altă importantă companie de Inteligență Artificială, afirmă că a realizat un sistem care să fie utilizat la intrarea în clădiri, care îi poate identifica persoanele ce poartă măști, depășind astfel o slăbiciune mai veche a acestei tehnologii.

Compania de camere de supraveghere Zhejiang Dahua afirmă că, folosind camerele cu infraroșu, poate detecta febrau cu o precizie de 0,3 grade Celsius.

Într-un interviu acordat agenției de știri de stat Xinhua, Zhu Jiansheng, de la China Academy of Railway Sciences, a explicat în ce mod tehnologia poate ajuta autoritățile să găsească persoanele care au putut intra în contact, în tren, cu un caz suspectat sau confirmat de coronavirus.

„Vom recupera informații relevante despre pasager, inclusiv numărul trenului, numărul vagonului și informații despre persoanele care s-au aflat în vecinătatea acelui pasager, trei rânduri de locuri în fața și în spatele său”, a spus Zhu.

„Vor extrage informațiile și apoi le vom furniza departamentelor competente pentru prevenirea epidemiei.”

***

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)

Criza epidemica a coronavirusului, intre LILIECII din China si ”ULIII” care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale. CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC MASCAT SUB O PANDEMIE? (I)

Nu distopie, ci prezent. CHINA perfectioneaza SISTEMUL ORWELLIAN COMPLET. Linsaj public prin afisarea cetatenilor ”rai” pe ecrane publice, unificarea tuturor aplicatiilor intr-una singura

BIG DATA BROTHER SI NOILE SISTEME ALE OBEDIENTEI. CHINA introduce, in premiera mondiala, un SISTEM DE RATING al cetatenilor sai. Clasificarea persoanelor se va face prin INTEGRAREA TUTUROR DATELOR despre viata si comportamentul cotidian al acestora. Se confirma predictia lui Morozov despre OMUL-RATING

SCANDALUL VACCINURILOR IN CHINA. Aproape 1 milion de doze de vaccinuri sub standardele de siguranta au fost distribuite si injectate copiiilor

O LUME FARA OAMENI. Filmul documentar ARTE Un monde sans humains [VIDEO+SUBTITRARE]. Despre PROIECTUL TOTALITAR NEOLIBERAL al transumanismului: controlarea digitala prin NANO-TEHNOLOGIE a omenirii

“Cel mai mare sistem de supraveghere din istoria omenirii.” SPIONAJUL ELECTRONIC FOLOSESTE SI DATE BIOMETRICE/ Combaterea terorismului: “ARGUMENTUL UCIGAS OMNIPOTENT” cu care se justifica MONITORIZAREA ORWELLIANA a INTREGII LUMI

NEUROTEHNOLOGIA ȘI CONTROLUL MINȚII. Creierul uman este următorul câmp de luptă

Mega-scandalul și… meta-manipularea FACEBOOK – CAMBRIDGE ANALYTICA – SCL sau CUM SUNTEM MANIPULAȚI, SPIONAȚI ȘI CONTROLAȚI prin rețelele sociale și prin Google! CUM DE ROMÂNII SUNT O ȚINTĂ STRATEGICĂ și CEI MAI DOCILIZAȚI DIN EUROPA, VIA INTERNET? “Da, a fost un EXPERIMENT GROSOLAN şi lipsit de etică. Pentru că TE JOCI CU O ȚARĂ ÎNTREAGĂ! Dacă vrei să schimbi o societate, în primul rând, trebuie să o spargi, SĂ O FRACTUREZI”. Și despre furtul de date personale, alegerea lui Klaus Iohannis și PROTESTELE #REZIST (și video)


Categorii

China, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Era Big Brother, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

 1. Her brother and his family are still in their apartment in [a Chinese megalopolis]. We get small updates from them on WeChat — there is no phone service at this time. [The city] remains under martial law; no one is working, no one is on the streets. If they want food, they order it; it is brought to the apartment front desk and they go pick it up. No one is allowed out of the building. They have drones flying by the windows on the 18th floor three times daily — they are detecting fever. If anyone has fever, the hazmat suit guys show up and drag them and everyone in that apartment away. There is a strange resurgence of the Cultural Revolution, in that neighbors are being encouraged to spy on and turn in their fellow neighbors. [City] is the size of Dallas/Fort Worth, and it is completely quiet, with no work being done.

  https://www.theamericanconservative.com/dreher/camus-church-china-the-plague-covid19/

 2. http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/17/c_138791901.htm

  “BEIJING, Feb. 17 (Xinhua) — It is extremely unlikely that desert locusts will directly migrate into China’s inland areas, but if the overseas desert locust plague persists, the probability of locusts entering China in the summer will sharply increase, a Chinese agricultural expert said Monday.”

 3. Niste “mici” coincidente referitoare la acest virus si cum a fost “profetit”(adica planuit de draci si spus planul cu mult in avans minionilor lui).

  1) In cartea lui Dean Koontz, intitulata “The Eyes of Darkness”(Ochii intunericului) – scrisa in 1981 – acesta vorbeste despre o arma biologica numita “Wuhan-400” scapata dintr-un laborator din Wuhan. Se mai spune ca este “arma perfecta” deoarece afecteaza numai oamenii, etc.

  Articol pe tema asta pe foxnews >> https://www.foxnews.com/entertainment/dean-koontz-book-predicted-coronavirus

  Un screenshot cu o pagina din carte si coperta aici: https://images.news18.com/ibnlive/uploads/2020/02/Untitled-design-211.jpg

  _____________________________________________

  2) In cartea lui Sylvia Browne (o autoare care spune ca este “mediu cu abilitati psihice” – adica are linie directa cu dracii), intitulata “End of Days: Predictions and Prophecies about the End of the World” (Sfarsitul zilelelor: Predictii si profetii despre sfarsitul lumii) – scrisa in 2008 (autoarea a murit in 2013) – aceasta vorbeste despre faptul ca “In jurul lui 2020 o boala severa asemenea unei pneumonii se va raspandi pe tot pamantul, atacand plamanii si tubii bronsici si care va rezista oricarui tratament cunoscut. Aproape la fel de derutant decat boala in sine va fi faptul ca va disparea la fel de abrupt cum a si a aparut, va ataca din nou peste 10 ani, ca apoi sa dispara complet.”

  Articol pe tema asta >> https://www.thesundaily.my/style-life/all-the-buzz/american-author-predicted-outbreak-of-coronavirus-in-2008-FD2014645

  _____________________________________________

  3) In plus, ceva mai aiuritor (daca se poate) e faptul ca pe 18 Septembrie 2019 (practic perioada cand au aparut primele cazuri potrivit jurnalistilor locali), Aeroportul Tianhe din Wuhan a avut un exercitiu sa vada reactia in cazul unui “pasager diagnosticat cu Coronavirus!!”

  Tweet cu screenshot despre “drill” si traducere >> https://twitter.com/jenniferatntd/status/1229921498464505856

  _____________________________________________

  Asta sa nu mai intram in discutii si despre exercitiul tinut (in data de 4 Noiembrie 2019 – adica in timp ce Coronavirusul deja actiona in Wuhan) de Institutul John Hopkins in parteneriat cu Forumul Economic Mondial si cu Fundatia “Bill and Melinda Gates” – care era fix despre un Coronavirus care in simularea lor ajungea la gradul de Pandemie si omora 65 de milioane de oameni.

  Articol pe tema >> https://futurism.com/neoscope/recent-simulation-coronavirus-killed-65-million-people

  Pagina evenimentului >> http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

  Nimic nu e intamplator!

 4. Pingback: „Camus, Biserica si China”. Invazie de lăcuste după epidemia de coronavirus?
 5. Focarele de infectie din Coreea de Sud si Italia arata o cu totul alta evolutie a bolii fata de ce am fost obisnuiti din perspectiva informatiilor care au provenit din China pana acum. Spre ex, in Italia din 28 de cazuri raportate, 14 sunt considerate grave. In Coreea de Sud se dubleaza cifra persoanelor testate pozitiv de la o zi la alta, incepand cu 18 februarie. Asadar, urmeaza sa intelegem in saptamanile ce urmeaza, care este adevarata gravitate a situatiei, avand in vedere ca virusul a depasit carantina chinezeasca si a ajuns in tari unde este mult mai probabil ca autoritatile sa prezinte transparent situatia catre publicul larg.

 6. Acum am vazut statisticile actualizate pe Italia: situatia e mai mult decat ingrijoratoare cu 41 de noi cazuri raportate doar azi…asadar pare sa fie o evolutie exponentiala, mult mai agresiva decat ce s-a raportata pana acum

 7. Pingback: Epidemia coronavirusului se extinde. ITALIA, TARA CEA MAI AFECTATA, cu peste 60 de cazuri si RESTRICTII in 12 localitati/ „OCHII INTUNERICULUI” sau despre strania "profetie" fictionala din 1996 despre un virus-arma biologica intitulat WUHAN
 8. Pingback: Directorul general al OMS: lumea trebuie sa se pregateasca de o ”EVENTUALA PANDEMIE”/ Vasile Astarastoae, mesaj puternic impotriva INCITARII ISTERICE la masuri POLITIENESTI/ Panica omoară democrația?
 9. Pingback: PAN-ISTERIA COVID-2019 - o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A "STATULUI GLOBAL"? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: "Speriati de epidemie,
 10. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criza economica fara precedent va dobori orice re
 11. Pingback: MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. Bill Gates și scenariile de ieșire provizorie din carantină - FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE? Ce este adevărat și ce este fals din agenda lui Gates privind monitorizarea celor vaccinați? Către un nou mare clivaj: IMUNIZ
 12. Pingback: TIRANIE POLIȚIENEASCĂ în Meblourne, Australia, după instituirea CARANTINEI TOTALE (Video, Foto). Cu armata pe străzi și panouri orwelliene: „A rămâne separați ne ține împreună!”
 13. Pingback: Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acuma, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la p
 14. Pingback: MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu s
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare