OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR. Ministerul Sanatatii CONDITIONEAZA intrarea la GRADINITA de CARNETUL DE VACCINARI. Marturia unui parinte despre experienta negativa a “IMUNIZARILOR” si opinia dr. Adrian Cacovean

26-07-2013 3 minute Sublinieri

Dr. Adrian Cacovean: Ministerul Sanatatii INCALCA GRAV drepturile pacientilor

vaccintbc

Părinţii nu-şi vor mai putea înscrie copiii la grădiniţă dacă nu vor demonstra că micuţii au fost vaccinaţi.

Ministerul Sănătaţii vrea să introducă un nou model de carnet de vaccinări pentru copii. 

Fiecare vaccinare va fi trecută obligatoriu în carnet de medicul de familie. 

In loc de orice comentariu propriu redam comentariile foarte recente ale unor cititori:

Doamne ajută-mă să transmit precis ceea ce vreau, fără să fiu pătimaș!

Am o fetiță în vârstă de 11 luni. S-a născut pe cale normală, a fost sănătoasă încă de la început. Mărturisesc că majoritatea semnalelor conspiraționiste transmise prin diversele canale ale internetului mă dezgustau până acum un an, îmi produceau neliniște și mă îndepărtau prin panica asta de calea ce bună a liniștii. Așa că fetița mea a urmat consecvent schema de imunizare a copiilor.

După al doilea vaccin, ulterior celui din spital, fetița mea a făcut febră puternică și o boală, nouă pentru mine, rozeolă, urmată de o iritație în partea de jos a corpului. Nu m-am impacientat, doar doctorii sunt mai pregătiți ca mine să îngrijească medical un om. După vaccinul de 4 luni i-au apărut alte iritații, de data aceasta pe tot corpul. Medicul de familie a zis să nu ne îngrijorăm că sunt normale, dar când aceste iritații s-au transformat în pustule, ne-am hotărât să mergem la un dermatolog care a diagnostica iritația ca fiind dermatită atopică. Am întrebat care sunt cauzele acestei boli și mi s-a răspuns: intoleranța față de laptele de vacă (copiilor le este interzisă administrarea de lapte de vacă până la un an și mama nu o mai alăpta, deci probabilitatea asta cade), o problemă genetică (nu există persoane, din cele pe care le cunoștem noi, din familia meau sau a soției care să fi avut o sensibilitate a pielii), sau nu se știe exact. Am fost curios să aflu dacă incidența dermatitei la bebeluși e mare sau este redusă, mi s-a răspuns că emipiric dar și personal (dna doctor practica de peste 20 de ani) că a scăzut vârsta la care apare dermatita cam de 10 ani.

Ajuns acasă, am început să caut cu ajutorul doctorului google mai multe detalii referitoare la dermatită și am dat de niște fimulețe postate de familii din toată lumea a căror copii sufereau de autism. Invariabil toate clipurile parcurgeau o poveste identincă. În urma vaccinării copilașii făceau rozeolă, dermatită și după vaccinul de 1 an deveneau apatici și mai apoi erau diagnosticați cu autism. Ăsta a fost începutul cerceterilor mele…

Pe scurt, am aflat apoi că vaccinurile încearcă să prevină o formă a unor boli, dar și că bolile evoluează așa că efectul lor e desuet, mai apoi că toate bolile pentru care există vaccin sunt tratabile la momentul actual cu ajutorul antibioticelor (pe vremea lui Pateur nu existau antibiotice și ca exemplu empiric trebuie să observăm că molimele erau mult mai devastatoare decât au fost după descoperirea lui Fleming), ba mai mult, în județul Iași nu s-au livrat anul acesta vaccinuri anti-rabie și cazurile erau tratate cu … penicilină; dar și ca vaccinurile se înmulțesc cu fiecare decadă, că există o presiune socială ca toți oamenii să se vaccineze deși există studii științice care au demonstrat ,în urma observațiilor asupra unor copii dintr-un grup etnic eterogen, că vaccinarea produce daune față de imunizarea naturală. Mai apoi o dnă doctor ne-a spus, off the record, că ea ca doctor e pentru vaccinuri dar ca mamă se opune din toată ființa ei. Așa că, după lungi analize și discuții, am hotărât să-i întrerupem schema de imunizare fetiței noastre. Tot ca o analiză empirică a stării medicale a fetiței noastre față de alți copilași cu vârste apropiate vă spun sincer că fata este mult mai puțin bolnăvicioasă, când se îmbolnăvește de o viroză nu ajunge să facă o formă gravă și nici nu a dezvoltat probleme respiratorii în urma acestora, cum pățesc din ce în ce mai mulți copii.

Nu știu dacă toate vaccinurile sunt dăunătoare dar știu că e de datoria noastră să nu reacționăm ca o legumă atunci când sănătatea noastră sau a copiilor noștri este amenințată și mai știu că unui român, ca a unuia căruia i-a fost inoculată o ideologie unică și toatalitară tocmai prin canalele medie, nu îi este permis să nu se îndoiască de mesajele primite pe canalele media și să nu cerceteze mai adânc scopul acestora (strict material de cele mai multe ori – și nimeni nu se ferește să exprime asta, ratting / audiență).

dr. Adrian Cacovean:

Ministerul Sanatatii incalca grav drepturile pacientilor: inscrierea la gradinita este conditionata de dovada vaccinarii prin carnet de vaccinari la zi.

Vaccinarea este un act medical ca orice acte medicale diagnostice si terapeutice si poate fi efectuat doar cu acordul parintilor. Introducerea acestei conditionari in inscrierea copiilor la gradinita inseamna discriminare pentru cei care refuza acest act medical, vaccinarea.

Unii paritnti sunt bucurosi de aceasta obligativitate a vaccinarii pentru toti copii de la gradinita, motivand ca astfel copii lor vor fi mai bine protejati.

Daca unii parinti au o astfel de credinta in eficacitatea vaccinari, este ilogica temerea loc ca copii lor, vaccinati, ar putea lua vreo boala de la cei nevaccinati.

Parintii care refuza vaccinarea copiilor lor isi vad astfel proprii copii discriminati de Ministerul Sanatatii, in complicitate cu parintii care isi vaccineaza copii si au astfel de logici gresite.

dr-adrian-cacovean

Legaturi:


Categorii

Cuvantul cititorului, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR. Ministerul Sanatatii CONDITIONEAZA intrarea la GRADINITA de CARNETUL DE VACCINARI. Marturia unui parinte despre experienta negativa a “IMUNIZARILOR” si opinia dr. Adrian Cacovean

 1. Pe linia acestui articol, intoleranta la laptele de vaca este urmarea tot a vaccinarilor, care prin proteinele straine de origine animala continute in ele, fac ca organismul uman sa aiba o reactie imunitara anormala la proteina din lapte, la gluten, etc…

 2. Este ilegal ce zic ei. Eu spun ca doar au aruncat o semistire la inaintare sa vada reactiile(o fac periodic). Noi sa stam calmi. Legea e de partea noastra.
  Recititi a doua legatura de la final(ghidul provita).
  Cred ca si in cartea d-nei dr. Todea-Gross se explica ce trebuie sa faci.

  Doamne ajuta.

 3. Pingback: Oficiali din sistemul sanitar trag “SEMNALUL DE ALARMA”: tot mai multe persoane refuza sa-si VACCINEZE COPIII LA NASTERE - Recomandari
 4. Pingback: SUA. Exemplu de presiuni agresive ale INDUSTRIEI VACCINURILOR prin SERIALE TV celebre, reviste academice si portaluri online. “Parintii care nu-si vaccineaza copiii ar trebui dati in judecata!” - Recomandari
 5. Pingback: SCADE INCREDEREA PUBLICA IN VACCINARI. Medicii recunosc ca trendul e international si ca parintii care refuza vaccinarile sunt “in special intelectuali” - Recomandari
 6. Buna ziua,
  si noi, ca si parinti, suntem in aceeasi situatie. Am facut fetitei noastre toate vaccinurile obligatorii….Dupa vaccinul ROR, la varsta de un an, a facut rozeola. La doi ani si-a schimbat comportamentul si a fost diagnosticata cu autism. Acum are 8 ani, si de 5 ani, in fiecare zi face terapie comportamentala ABA. Acest vaccin a fost interzis in SUA din 2010 si in UK din 2012. (vaccinul 3 in 1)! Nu exista zi in care sa nu ma gandesc si sa nu imi reprosez faptul ca nu m-am interesat mai mult de efectele posibile ale vaccinarilor la “foc automat”. Cine stie cu ce vaccinuri si de ce calitate au fost vaccinati copilasii nostri nevinovati?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare