REVOLUTIA PORCILOR INDRACITI

12-07-2020 Sublinieri

Revoluţia porcilor îndrăciţi

Când am aflat că în Toronto Euharistia a fost interzisă şi când l-am ascultat pe Preotul de acolo, vorbind cu mare durere, în Biserică, despre interzicere, mi-am amintit de întâmplarea Biblică a legiunii de diavoli, scoşi de către Hristos, din omul posedat, ce au intrat în porcii care s-au aruncat apoi în mare.

La fel şi acum, o hoardă întreagă de diavoli a intrat în oamenii care aleargă să se arunce de pe malul înalt, printr-un tăvălug de distrugeri si atacuri anticreştine, în antiliturghia răului.

Apoi m-am gândit la romanul “Demonii“ al lui Dostoievski, căci, aşa cum remarcă şi un personaj din roman, avem de a face cu pandemia păcatului şi a legiunii de îndrăciţi care nu se vor opri decât pe fundul mării, după ce vor rade totul în calea lor, înecându-se în propria lepădare.

“Revoluţia“ pe care o vedem acum începută în lume este revoluţia porcilor îndrăciţi. Statui dărâmate, monumente arse, falsificarea istoriei, distanţarea (anti)socială, izolarea, carantina, frica, ura faţă de Ortodoxie, lepădarea… toate acestea nu sunt decât goana nebună a “turmei de porci“ către marginea prăpastiei şi, de acolo, în mare… marea infernului.

Şi am mai înţeles nişte lucruri:

Dacă vrem să pricepem ce se întâmplă acum în lume, să citim/recitim, pe lângă scrierile Sfinţilor Părinţi, romanul “Demonii“ al lui Dostoievski. Dacă nu avem timp, măcar să căutăm remarcabilul film “Les possedees“, regizat de Andrzej Wajda (o adaptare franco-poloneză a cărţii). Vom fi foarte surprinşi de asemănări…

În faţa turmei de îndrăciţi nu se poate sta altfel decât prin Euharistie (tainică, acolo unde a fost interzisă), Rugăciunea, Mărturisirea şi facerea Binelui, adică prin arme duhovniceşti.

E nevoie de cât mai multe slujbe de exorcizare, de Împărtăşire continuă şi de cât mai mulţi preoţi mărturisitori în Sfânta, Apostolească şi Sobornicească Biserică!

P.S. Revenind la întâmplarea Biblică, trebuie remarcat faptul că atât de îndrăcit era omul acela, încât nu el este cel care îl recunoaşte pe Hristos, ci demonul din el. Aşa e şi-n zilele noastre. Unii oameni nu-l mai pot recunoaşte pe Hristos Cel Euharistic şi Dumnezeu, ci demonii şi legiunile din ei care se luptă cu atâta râvnă să-l despartă pe om de Dumnezeu.

*

Demonii

Trăim zilele în care unii oameni sunt atât de îndrăciți, încât ei nu-l mai pot recunoaşte pe Hristos Cel Euharistic şi Dumnezeu (de-ar fi să le apară în față), ci demonii şi legiunile din ei strigă despre Hristos, prin lupta lor împotriva Lui, prin ura lor față de Potir şi prin râvna lor în a-l despărți pe om de Dumnezeu.

Ascultați-i pe turbați şi cutremurați-vă, căci au ajuns demonii din unii oameni să urle: “Hristos este Fiul lui Dumnezeu şi împotriva Lui luptăm!“, în timp ce oamenii înşişi zac în posedarea muțeniei şi în paralizia oarbă a fricii… vai lor!

sursa: Kris Angel (facebook)

Legaturi:

DEMONIZAREA LUMII la ora asaltului final. ORTODOXIA – ULTIMA REDUTA DE REZISTENTA, CARE TREBUIE ANIHILATA. Oameni, porci si demoni. MARTURISIREA IMPOTRIVA RAULUI INSTITUTIONALIZAT, nelinistea rece a sufletului si CONDITIA POCAINTEI, pentru dobandirea PACII LUI HRISTOS

EUROPA – NOUA GADARA sau Hristos printre iubitorii de porci

Vindecarea celor doi demonizati din Gadara. Predica PS SEBASTIAN despre DUMNEZEUL INCOMOD SI ALUNGAT

DUMINICA VINDECARII CELOR DOI DEMONIZATI DIN TINUTUL GADAREI. “Ce duhuri stau in spatele multora dintre faptele si obisnuintele noastre?“

DEMONIZATII DIN GADARA. Predici (si audio) despre nebunia draceasca a MANDRIEI AROGANTE si a RAUTATII si despre REFUZUL prezentei LUI HRISTOS in noi: “Cu cat este omul mai rau decat porcii!”

“Multa demonizare exista astazi in lume…”

Parintele Proclu: TOTI DIAVOLII DIN IAD AU IESIT PE FATA PAMANTULUI

 

***

“O luptă titanică are loc în fața ochilor noștri! Apocalipsa, Marea Revelație, se desfășoară în fața ochilor noștri. Necurata fiara atacă cu disperare lumea, răcnește căutând pe cine și cum să înghită”. PĂRINTELE ELIE RAGOT ne dă o posibilă CHEIE ESHATOLOGICĂ de înțelegere a PANDEMIEI CORONAVIRUSULUI

CULTUL FRICII SI AL MORTII duce la RENUNTAREA LA LIBERTATE si la LEPADAREA DE HRISTOS. Semnul “botnitei” vs. semnul crestinilor – SFANTA LITURGHIE SI IMPARTASIREA. Parintele Cezar Axinte si profesorul Mihail Chircor despre “BATALIA CU POTIRUL”. PANDEMIA ca “exercitiu” al razboiului Satanei cu Hristos (VIDEO, AUDIO, TEXT)

CUVÂNT TREZITOR AL PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei: “Până unde se va merge cu persecuția aceasta, oare, fraților? Noi oare vom putea răbda prigoanele și presiunile de tot felul la care este supus tot mai mult și creștinismul nostru? Putea-vom mărturisi credința neclătinați și neînfricați?”

PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei – CUVÂNT CURAJOS ÎN PASTORALA DE PAȘTI 2020: “Dumnezeu a murit de tot?! VA MAI ÎNVIA HRISTOS ȘI ANUL ACESTA? Păi ce, oamenii chiar au crezut că pot face orice, oricând și oricum? Sunt prea imprevizibili! Și prea mulți! Sunt prea liberi! Sunt prea… OAMENI! Așa nu se mai poate…”

PARINTELE MIHAIL MILEA: “Suntem în PERSECUȚIE, toată Biserica, de la un capăt la altul. ESTE UN ÎNCEPUT. Se joacă cu Dumnezeu! Dragii mei, UNDE AUZIȚI CĂ E LITURGHIE, ALERGAȚI! Nu poţi trăi fără Hristos. Poţi să ai frigiderul plin, dacă nu-L ai pe Hristos, eşti cel mai sărac din lume” (VIDEO, TEXT)

Părintele Vasile Păvăleanu despre ATACURILE ASUPRA BISERICII cu pretextul PANDEMIEI. Sfintele Taine VS. “sfântul televizor”? “Am devenit protestanți peste noapte? ESTE O VREME A CERNERII, ESTE UN EXAMEN PE CARE ÎL DĂM TOȚI, de la Patriarh, Mitropoliți, stareț, preot până la ultimul credincios mirean. CUM VOM TRECE ACEST EXAMEN?” (video, text)


Categorii

"Concentrate" duhovnicesti, Meditatii duhovnicesti, Portile Iadului, Vindecarea celor doi demonizati din Gadara, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “REVOLUTIA PORCILOR INDRACITI

  1. Pingback: PROPAGANDA ”CULTULUI” COVID "IN LOCUL CEL SFANT"? Ucenicii lui Arafat, Rafila si Tataru si folosirea "amvonului" ca tribuna de promovare agresiva a OBEDIENTEI OARBE fata de masurile de "protectie" ale STATULUI. "Mul
  2. Pingback: O intrebare ca un strigat din adancul durerii: DE CE TAC ASURZITOR IERARHII BISERICII NOASTRE in fata instaurarii iminente a unei NOI DICTATURI cu pretext sanitar in România? NU NE TRADATI SI NU NE ABANDONATI, PARINTILOR ARHIEREI, fiindca pe Hristos Insu
  3. Pingback: PS SEBASTIAN, una dintre puținele voci de ierarhi care încă mai STRIGĂ ADEVARUL: “Ne mai mirăm de ce Dumnezeu Se supără pe noi și ne lasă pe mâna unor „DEMONIZAȚI” gata SĂ DEA FOC lumii, JUCÂNDU-SE DE-A DUMNEZEII prin experimente de
  4. Pingback: FARISEII ȘI VAMEȘII DE IERI ȘI DE AZI – DEOSEBIRI ESENȚIALE | Cuvântul Ortodox
  5. Pingback: Nu există lepădare DE FORMĂ și credință doar “în suflet”. Părintele GHEORGHE HOLBEA despre PUTEREA CREDINȚEI MĂRTURISITE vs. IUBIREA LANȚURILOR CARE NE ȚIN LEGAȚI. “Lumea aceasta în care trăim vrea să-l alunge din nou pe
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate