DEMONIZAREA LUMII la ora asaltului final. ORTODOXIA – ULTIMA REDUTA DE REZISTENTA, CARE TREBUIE ANIHILATA. Oameni, porci si demoni. MARTURISIREA IMPOTRIVA RAULUI INSTITUTIONALIZAT, nelinistea rece a sufletului si CONDITIA POCAINTEI, pentru dobandirea PACII LUI HRISTOS

25-10-2017 Sublinieri

Dragostea în care cred:

oameni și porci

Aici în România apasă pe voi o teribilă dală de plumb, ortodoxia, care atârnă asupra societății și strivește mințile oamenilor (Antonio Fischetti, jurnalist la CHARLIE HEBDO)

Azi mergem la Biserică să ascultăm o pericopă evanghelică care nu este altceva decât, o sinteză duhovnicească a istoriei noastre recente, a integrării României în Ținutul Gherghesenilor.

Este vorba, în primul rând, de integrarea poporului român în marea turmă de porci europeană. Pentru că această integrare are doi pași: transformarea omului în porc, prin societatea-de-consum-a-drepturilor-omului-de-a-fi-un-porc. Apoi, demonizarea turmei. Și ultimul pas, desăvârșirea integrării turmei globale în Iad.

Demonii au voie în porci. Nu au voie în oameni. Deci, aritmetica demonizării e simplă: transformăm oamenii în porci și gata, Iadul poate intra în ei. Actul religios al posedării, trebuie premers de o cultură a porcirii.

Deci, a fi om, a refuza să fii un porc, este deja o formă de rezistență la demonizare și, implicit, o formă de dizidență politică față de globalizare. Căci globalizarea e numele politic al demonizării planetei; mai scurt și mai evanghelic spus: numele Globalizării este Legiune.

E limpede că tot ce stă în calea acestei sinucideri colective este rău și trebuie anihilat. De aici și mesajul jurnalistului francez. Pe care, vă rog să-mi permiteți să-l traduc, din limba porcilor în limba oamenilor:

Aici, în România, apasă pe NOI, DEMONII, o dală de plumb, Ortodoxia, care atârnă asupra integrării românilor în Iad și strivește activitatea NOASTRĂ în mințile oamenilor!

Bineînțeles că, la final, Hristos este alungat din Uniunea Europeană. Politicos, dar ferm este invitat să se urce în Corabia Crucii și să părăsească Ținutul Europenilor, cel atât de favorabil creșterii și înmulțirii porcilor….

După ieșirea lui Hristos de pe scena cultural-socială a Europei, politicienii și jurnaliștii vor putea, în sfârșit, să imobilizeze complet victima integrării. Politicienii să-i lege mîinile și picioarele prin legi, iar jurnaliștii, să fie mereu gata să injecteze rapid, serul ce va opri, DEMOCRATIC!, vocea care protestează și zbaterea membrelor legate.

Apoi, sponsorii Bordelului Global, pot veni să-și abuzeze, cum vor și cât vor, victima…. Precum Big Pharma, cu vaccinurile, poporul român….

Singura democrație reală este cea în care românii MAI POT ÎNCĂ ALEGE dacă rămân în Ținutul Gherghesenilor sau se întorc, cu Sfânta Parascheva de exemplu, în România Ortodoxă: singurul loc de pe pământ unde românii mai au acces la ei înșiși și la viața lor reală….

JE SUIS ORTHODOXE! sau “Când se urcă scroafa-n pom/ cine tace nu e om…”

Fraților, vă scriu din Ținutul Gherghesenilor. Când au fost atentate la Charlie Hebdo, de la mare la mic au ținut un moment de reculegere și și-au lipit, care pe unde a putut, deviza “Je suis Charlie”. Dacă spuneai “Dom’le, eu sunt Ghiță” erai văzut ca un terorist. Se instala suspiciunea, panica, ura față de cel care avea curajul să spună că nu este Charlie.

Dacă tăceai, sau spuneai că ești Charile, însemna că îți era mai draga pacea mincinoasă decât Hristos (lăsând la o parte pe cei care spuneau asta din convingere). Îți murdăreai astfel haina botezului, la care s-a cântat: “câți în Hristos v-ați botezat, în Hristos v-ați îmbrăcat“, adică făceai exact ce face porcul când se tăvălește în noroi. Oare e puțin lucru? Dar, oare e puțin lucru să mărturisești? Pentru că, oricât de mare e răul din afară, el nu te lasă în pace, te atacă, te strivește și ești obligat să dai un răspuns.

Spunea Sfântul Paisie Aghioritul că “lucrul murdar nu se sfințește. Apa curata primește harul și se face aghiazmă. Urina nu se face aghiazmă. Piatra se face pâine prin minune. Necurăția nu primește sfințenie.” Nici Charlie Hebdo, chiar de-am spune Psalmi pentru ei.

Ca o mică paranteză aici, interesant este că în Occident Sfântul Antonie se reprezintă cu un porc lângă el. In italiana “Antonio del porco”, în franceză: “saint Antoine des cochons“. S-ar putea ca Antonio Fischetti să fi pupat mai mult porcul... ”(ROF)

Acesta este comentariul unei surori care cunoaște foarte bine ”Legiunea Străină” a cărei invazie în lăuntrul oamenilor din Europa este susținută logistic de U.E.

A FI ORTODOX PRESUPUNE O REPONSABILITATE UNICĂ: RESPONSABILITATEA FAȚĂ DE ÎNTREAGA UMANITATE, DE A-I ARĂTA RADIOGRAFIA EI DUHOVNICEASCĂ, PE CARE NUMAI ORTODOXIA O POATE FACE.

Articolul OAMENI și PORCI este o astfel de radiografie. Ea e cu atât mai fidelă, mai clară, cu cât inima celui ce o face e mai curată și mai plină de pacea lui Hristos. Cu toate imperfecțiunile datorate necurăției mele interioare, articolul rămâne o radiografie ortodoxă a ceea ce se petrece: o Europă care, prin U.E., se transformă într-un Ținut al Gherghesenilor.

U.E. ESTE O MAȘINĂ IDEOLOGICĂ DE DEMONIZAT EUROPA. ESTE MODELUL MAI NOU ȘI MAI PERFORMANT AL U.R.S.S. mașina de demonizat căreia i s-au opus cei pe care îi numim Sfinții Închisorilor.

Dacă insist permanent asupra Păcii lui Hristos, semnul Pocăinței reale, asta nu înseamnă că exclud MĂRTURISIREA. Ci că doresc o mărturisire, o desconspirare și respingere cât mai FĂRĂ RĂU, a RĂULUI. NU VREAU CA MĂRTURISIREA ORTODOXĂ SĂ ÎNCAPĂ PE MÂINILE RĂULUI AȘA CUM SE ÎNTÂMPLĂ prin MIȘCĂRILE SCHISMATICE din BISERICĂ.

Demonizarea lumii s-a instituționalizat. De aceea, nu mai putem respinge demonii, fără a respinge și instituțiile prin care lucrează. Cezarilor demonici nu le datorăm nimic. Cine citește viețile sfinților, vede că aceștia i-au înfruntat foarte direct și nepoliticos pe ighemonii demonizați.

P.S. De când am scris articolul OAMENI și PORCI a revenit Neliniștea aceea rece, amenințătoare… a cărei șoaptă șuierătoare, de ger, îți îngheță mintea, și-o acoperă de promoroaca unei spaime nelumești….

Dar, când deschid Psaltirea, această iarnă a sufletului se retrage….

E nelumeasca iarnă a minții care m-a făcut să șterg acest blog de câteva ori, e viforul care șuieră și în cuvintele d-lui Fischetti, dincolo de zâmbetul dumisale, strălucitor ca lama unei ghilotine a Revoluției franceze…..

E Neliniștea pe care n-o poți învinge tu, ci numai Pacea lui Hristos… Singura prin care poți supraviețui în traversarea iadului pe care-l declanșează rostirea Adevărului….

***

De ce ne trebuie, în primul rând, pacea lui Hristos

 ”Toată lumea cea văzută este permanent în mișcare, în agitație, în luptă. Nimeni nu cunoaște însă cauza acestor nesfârșite tulburări, care sunt opera satanei. În lumea nevăzută a gândurilor omenești tot satana lucrează și tulbură. El este stăpânitorul lumii acestea, văzute și nevăzute. Oamenii nu știu, nu-și dau seama – ba încă nici nu vor să știe! – că sunt permanent purtați de o putere străină și li se pare firesc tot ceea ce, de fapt, este contrar adevăratei lor firi, create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Întreaga omenire, săraca, este amarnic înșelată de satana. Numai cei luminați, care au câștigat pacea lui Hristos, știu și simt de unde vine toată agitația lumii. Răul a pus stăpânire pe lume prin plăcerea pe care o provoacă trupurilor și sufletelor.” (SF. MACARIE cel MARE)

NOTĂ: Ce ușor e să depistezi și să demaști activitatea politică, socială și culturală a satanei! (aproape toate blogurile ortodoxe asta fac, căci e lucrul cel mai ușor…) Și ce greu îți este să demaști permanent, cu toată mânia și asprimea, activitatea lui din lăuntrul tău, acea activitate pe care o numim, cu tandrețe, ”viața mea sufletească”!

Eu, dragilor, văd lumina demonică în toate îndreptățirile sufletului meu. Mai mult sau mai puțin vădit, inima mea clamează drepturi, cu aceeași vehemență vicleană ca și O.N.U. Din exercitarea drepturilor sufletului meu ajung să fac toate păcatele și ticăloșiile care alcătuiesc viața mea lăuntrică, râul de spurcăciune care curge pe sub gheața moralității mele exterioare…. Drepturile mele de creștin-ortodox, de pildă, mă duc la judecarea celorlalți (îndreptățită cu citate din Scripturi și Părinți ca dintr-un Cod Penal al Ortodoxiei)….

Cine n-are pacea lui Hristos, n-are decât o iluzie de viață duhovnicească. Oricât de evlavios ar părea, în lăuntrul lui nu este împăcat cu Dumnezeu. Și nici nu lucrează la aceasta. Doar a găsit în Ortodoxie, argumentele duhovnicești ale încăierării lăuntrice cu aproapele.

***

Marius Iordachioaia/ comentarii explicative in susbolul articolului OAMENI ȘI PORCI:

eu prin european nu inteleg un om din Europa, un roman sau un italian, ci omul-nou produs de Proiectul U.E., in special de lucratura duhovniceasca ascunsa sub ambalajul politic al proiectului.

Termenul ~porc~ defineste doar starea de imoralitate cultivata oficial ca mod de viata comunitar, ca “normalitate”, care precede demonizarea.

Repet: daca acest text este luat ad literam, l-am ratat complet….

Rostul articolului este de a devoala duhovniceste un proiect politic, pentru ca oamenii de azi nu sunt somati sa se lepede direct de Hristos, ci sa accepte proiecte politice, economice, culturale, legislative etc, care sunt, in esenta, lepadari.

Astazi, nu li se mai impune crestinilor o lepadare imediata si publica de Hristos, in Europa, ci sunt bagati politic intr-un sistem secularist, un sistem a carei premiza este lepadarea de Hristos. Nu ni se mai cere sa ne lepadam de Hristos, ci sa traim intr-un proiect ideologic satanist, care dizolva clipa de clipa, prin toate actele vietii cotidiene, credinta in Hristos. Nu stiu daca m-ai inteles. Dar, ca sa intelegi si sa simti cum functioneaza masinaria economico-politico-culturala a apostazierii, care este U.E. trebuie sa ai Pacea lui Hristos.

U.E. nu este Europa! Ci un mecanism ideologic de descrestinare a Europei. Daca nu suntem atenti la mecanismul ultraperformant in care am fost integrati, acesta ne va goli de tot continutul credintei noastre…

Eu nu pot sa tac cand cineva scuipa pe Hristos, cand cineva care se considera model de civilizatie, vine si scuipa pe ce are gazda lui mai intim si pretios… Protestez public in fata acestei badaranii. Asta e civilizatia care ni se reproseaza ca nu o avem?

[…]

Parintele meu duhovnic imi repeta mereu ca TREBUIE AMANDOUA: si Pacea lui Hristos care se obtine doar prin Pocainta, si demascarea+opozitia publica fata de Rau. Dar, a doua fara prima, va lucra in beneficiul adversarului….

Daca sunt crestin NU voi da porcului din mine drepturile omului. Apoi, porcului din celalalt…

Domnul ziarist s-a purtat porceste: a venit in Romania ca sa insulte acest popor in ceea ce are mai intim si mai pretios. Si numeste asta civilizatie si progres. Nu am putut trece peste aceasta badaranie de-a dreptul spurcata, demonica.

In vietile sfintilor mucenici e foarte clar ca si-au luat puterea marturisirii din exercitiul pocaintei. Deci, neaparat, amandoua.

 

REFERENDUMUL ULTIMEI SANSE. Miza uriasa pentru Biserica si neam a marelui EXAMEN al definirii NORMALITATII in Constitutie: “Poporul român se va îngropa sau va învia moral prin acest Referendum!”

EUROPA – NOUA GADARA sau Hristos printre iubitorii de porci

DEMONIZATII DIN GADARA. Predici (si audio) despre nebunia draceasca a MANDRIEI AROGANTE si a RAUTATII si despre REFUZUL prezentei LUI HRISTOS in noi: “Cu cat este omul mai rau decat porcii!”

Parintele Proclu: TOTI DIAVOLII DIN IAD AU IESIT PE FATA PAMANTULUI

“Multa demonizare exista astazi in lume…”

VINDECAREA DEMONIZATULUI DIN GADARA si CUM NE SECERA AZI DIAVOLUL

VINDECAREA DEMONIZATULUI. Ce ne stapaneste pe noi?

CUM DESCHIDEM USILE SUFLETULUI PENTRU INTRAREA DEMONILOR SI CUM PENTRU PRIMIREA LUI DUMNEZEU? Pacatele si vrajitoriile aduc demonizarea si bantuirea caselor de duhuri necurate. FUGA OAMENILOR DE DUMNEZEU, DE SFINTENIE, TEAMA DE SCHIMBARE: “Dar eu nu vreau sa fiu ca sfintii…”

DEMONIZATUL DIN TINUTUL GHERGHESENILOR – Predica Parintelui Calciu despre indracire, cazul Tanacu si razboiul din inima noastra cu diavolul (2005, VIDEO SI TEXT)

Predica audio a protos. Ioan de la Sihastria Putnei despre IADUL OMULUI CONTEMPORAN, ZBUCIUMAT, INSINGURAT SI AUTO-PECETLUIT PRIN DEPENDENTA DE TEHNOLOGIE: “II citesti rugaciuni de dezlegare, dar dumneavoastra sunteti gata să-l dezlegati de telefon, de televizor, de calculator?” “CU CAT CRESTE IMORALITATEA, CU ATAT SE APROPIE IMPARATIA LUI ANTIHRIST”

GADARENII DE AZI. Bebelusul regal, casatoriile homosexuale si teoriile satanice ale “identitatii de gen”. NE-AM OBISNUIT CU RAUL? Pr. Vasile Mihoc despre LUPTA LUMII DEMONIZATE CU TINERII SI COPIII (video)

MOARTEA SUFLETEASCA DIN OGLINDA EFICIENTEI/ Lumea porceasca a gadarenilor consumisti – o lume a PROFITULUI si a INFLATIEI DE CUVINTE/ “Tratamentul” cu Hristos

“CE AI CU NOI, IISUSE?” – SEMNUL PRUNCULUI NEAJUTORAT si DURERILE BUCUROASE ALE NASTERII DE SUS. Cum sa ne pregatim de primirea Lui, cum sa asteptam Nasterea Domnului? Ce Craciun va sarbatori cineva cand nu este in randuiala, cand sufletul lui nu se odihneste in Dumnezeu?”

Asediul final al culturii Mortii asupra Bisericii, familiei si scolii. CUM ARE LOC “INDOBITOCIREA CIVILIZATA SI ASISTATA TEHNOLOGIC” SI OMORAREA IN MASA A SUFLETELOR, SUB OCHII NOSTRI ADORMITI?

Cea mai subtila si mai periculoasa DIVERSIUNE

Oameni si… demoni travestiti in salvatori: “CRUCIADA” IMPOTRIVA RAULUI (din afara) a “LUPTATORULUI ORTODOX” PANA LA… MACELARIREA FRATILOR: “Cain l-a ucis pe Abel pentru că nu a ucis păcatul DIN PROPRIA INIMĂ. Patima luptei cu Sistemul e de neoprit şi fraţii încep să devină trădători ai Ortodoxiei, dușmani camuflați…”

”SCOALA DE LASITATE”/ ”Dulcea otrava a pietismului” (Recomandari duhovnicesti I)

CE RISCA CEL CARE ZICE RAULUI RAU? De ce “cocolosim relele” chiar si in familia noastra si nu ne oprim copiii de la pacate?

Cum trebuie facut SEMNUL CRUCII? “MANCAREA FARA CRUCE si fara rugaciune POATE DEVENI OTRAVA”. Asumarea crucii, respingerea categorica a raului si NE-RUSINAREA DE NUMELE LUI HRISTOS: “Credinciosul nu-si apartine”

PENTRU CE TRAIM? CUM MOARE SUFLETUL, CUM SE PIERDE DUHUL SFANT? “Acolo unde se afla Duhul Sfant, acolo se iveste si lupta cea grea”


Categorii

Marius Iordachioaia, Marturisirea Bisericii, Meditatii duhovnicesti, Portile Iadului, Prigoana impotriva crestinilor, Uniunea Europeana (UE), Vindecarea demonizatului din tinutul Gherghesenilor (Gadarei), Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “DEMONIZAREA LUMII la ora asaltului final. ORTODOXIA – ULTIMA REDUTA DE REZISTENTA, CARE TREBUIE ANIHILATA. Oameni, porci si demoni. MARTURISIREA IMPOTRIVA RAULUI INSTITUTIONALIZAT, nelinistea rece a sufletului si CONDITIA POCAINTEI, pentru dobandirea PACII LUI HRISTOS

 1. “insist permanent asupra Păcii lui Hristos, semnul Pocăinței reale”
  Am ajuns si eu la aceeasi concluzie: abia cand dobandim pacea, indiferent de conjuncturile si provocarile dinafara, suntem pe calea cea dreapta.

 2. Pingback: “Azi orbii văd, dar se tem. Și frica le va lua din nou vederea…” – GARANȚII “DREPTURILOR OMULUI” și CONTROLUL PRIN FRICĂ al maselor oarbe… | Cuvântul Ortodox
 3. Eu încă mă mai lupt cu mine …cel vechi. Dar mare-i mila Domnului… Mulţumesc din toată inima fraţilor pentru aceste trezvitoare și mângâietoare cuvinte !!! Anul trecut le-am primit mai superficial, dar acum parcă le-am înţeles mai bine… Doamne ajută tuturor !!!

 4. Spectacolul lui Tudor Gheorghe “Degeaba” de la Sala Palatului, 23 dec 2010, cu Filarmonica si corul filarmonicii din Craiova. Nu a fost filmat de nicio televiziune
  https://www.youtube.com/watch?v=DO97TH0dK1w
  4:28 „Ca stapanii nu-s boieri, au fost slugi pana mai ieri, când se urcă scroafa-n pom, cine tace nu e om”

 5. “Poate că cele mai teribile cuvinte rostite de Mântuitorul sunt la Luca 22:27 :”DACĂ VĂ VOI SPUNE NU VEŢI CREDE”. Aceasta-i CONDIŢIA umană. NU-L CREDEM. Nu ne credem unii pe alţii.
  Nu vrem, nu putem, nu știm, nu cutezăm, nu ne străduim să-i credem pe ceilalţi. EXPERIENŢELE SUNT INTRANSMISIBILE. Ajungem să pricepem unele lucruri – la ce bun ? Nu suntem crezuţi. Putem vorbi, dar nu putem stabili comunicaţia, (nu putem) obţine legătura (nu avem aceeași lungime de undă). Ce ne rămâne de făcut decât, urmându-i pilda, să tăcem (neîncruntaţi) ?”
  (Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii)
  Câtă dreptate are părintele Nicolae !!! Idealul este dobândirea Păcii Lui Hristos, dar ce facem sau ce putem face noi, cei care suntem atât de departe de aceasta ? Gândul îmi spune că dacă ne DOARE inima pentru cineva aflat în suferinţă, Bunul Dumnezeu face minuni… Și face minuni și cu cel aflat în suferinţă și cu noi… Dacă ne-a poruncit ca să ne rugăm pentru vrăjmași, a făcut-o pentru că cel care se roagă pentru vrăjmași devine bun, asemenea Stăpânului și va locui în Casă cu Stăpânul în Vecii vecilor…Deci noi suntem beneficiarii direcţi (!!!) ai rugăciunilor pentru vrăjmașii noștri !!! Oricât te străduiești prin vorbe să alini o durere a cuiva, nu reușești dacă nu te doare inima pentru el. Oricât te străduiești să potolești pe cel care te prigonește, nu reușești dacă nu înţelegi că el e victima lui Aghiuţă.
  În ceea ce privește suferinţa noastră ca neam, aceasta este rezultanta tuturor acţiunilor noastre.
  Am spus-o de “n” ori (nu știu dacă și aici pe blog) că aderarea noastră la UE în 2007 a fost lepădare de Domnul Iisus Hristos, adică ne-am făcut “frate cu dracul UE”. Prima dovadă a fost că s-a luat de la noi, în 30.07.2007, Patriarhul Teoctist…”Omul fiind în cinste n-a priceput, alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte și s-a asemănat lor”(Ps.48). Văzând că tânjim după mirajul Occidentului (în spatele căruia papalitatea a tras mai tot timpul sforile), Occidentul a cumpărat clasa politică de la noi, și-a implantat propria societate civilă (denumită ipocrit societate civilă…din România), a cumpărat politrucii fostei securităţi de pe vremea răposatului, iar românul de rând a fost ademenit la troaca occidentală a “porcirii” sau lăsat pe mâna clasei politice românești tot spre “porcire”. Din nefericire, observ că sub influenţa (hipnozei) tv și a tăvălugului legislativ de sorginte occidentală, românul nu prea înţelege ce i se întâmplă, dar nici nu CREDE atunci când tu, care-ai înţeles mecanismul sistemului, îi spui complet dezinteresat ceea ce se întâmplă în lume !!! Dar, crede ceea ce îi spune #boicot !!!
  Nu este exclus ca, cei care au iniţiat #boicotul, să fi dat acordul guvernanţilor să aprobe organizarea referendumului tocmai pentru a verifica ce mai crede, sau pe cine mai crede astăzi românul : pe Hristos sau pe Baraba (Occidentul), după ce l-a supus timp de 28 de ani la otrăvire lentă…
  Dar nădejdea este la Domnul, deci să rămânem ancoraţi în dreaptacredinţă și, chiar de vom fi căzut, Domnul ne va ajuta să ne ridicăm, numai să nu părăsim corabia mântuirii noastre, corabia Bisericii, “pe Care nici porţile iadului nu o vor birui” !!! Amin și Doamne ajută tuturor !!!

 6. Pingback: “Cred că simţiţi un DUH RECE care trece prin mijlocul poporului acestuia. AM DEVENIT CA NEAMUL DIN GADARA CARE L-A SCOS AFARA PE HRISTOS… Într-un fel de pogorâre a duhului necurat peste noi, ne credem cu toții pricepuţi, cunoscători ş
 7. Pingback: “Cred ca simtiti un DUH RECE care trece prin mijlocul poporului acestuia. AM DEVENIT CA NEAMUL DIN GADARA CARE L-A SCOS AFARA PE HRISTOS… Intr-un fel de pogorare a duhului necurat peste noi, ne credem cu totii priceputi, cunoscatori si NIMENI
 8. Pingback: REVOLUTIA PORCILOR INDRACITI | Cuvântul Ortodox
 9. Pingback: Părintele Tudor Ciocan: MĂRTURISIREA ADEVĂRULUI DOARE – ȘI PE CEILALȚI, ȘI PE NOI – dar trebuie asumată până la capăt: “Trebuie să stăm în Adevăr orice ar fi, ORICE AR SPUNE OAMENII, dar cu adâncă smerenie” | Cuvân
 10. Pingback: VREMEA ALEGERILOR CAPITALE. Cuvânt grav și puternic al PS MACARIE: “Gadara de acum este mult mai ipocrită decât vechea Gadara, deoarece demonizatul nu mai este considerat demonizat, FIINDCĂ AȘA ESTE CORECT POLITIC! Dacă se comportă neomeneș
 11. Pingback: Nu există lepădare DE FORMĂ și credință doar “în suflet”. Părintele GHEORGHE HOLBEA despre PUTEREA CREDINȚEI MĂRTURISITE vs. IUBIREA LANȚURILOR CARE NE ȚIN LEGAȚI. “Lumea aceasta în care trăim vrea să-l alunge din nou pe
 12. Pingback: Părintele CLAUDIU MELEAN: “Dacă vedem lucrurile diavolului și le tăcem din gură, atunci ne compromitem. Și primul lucru al diavolului e MINCIUNA. Se propagă de peste tot. Când vezi minciună peste tot, chiar amestecată cu adevăr și nu iei
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate