Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului

7-05-2009 Sublinieri

svoped_narrowweb__300x3690.jpg

Multiplicand in toate sferele vietii cotidiene modelul de etatizare controlata de institutiile mondialiste – gen G20, Comisia Europeana s-a gandit ca nu ar fi rau sa aplice modelul guvernantei mondiale si asupra internetului. Mult timp ramas ca un fel de “no man’s land”, internetul a devenit, in ultimii ani, debuseul tuturor acelor atitudini care, izgonite fiind din spatiul public corectat politic si supravegheat necontenit, gaseau aici un spatiu de exprimare neingradit. Astfel, internetul a devenit locul predilect de desfasurare a discursului incorect politic, a stirilor nefardate de interesele mai marilor lumii, precum si a dezbaterilor necenzurate.

Se pregateste, dupa cum aflam din presa, o “responsabilizare” a institutiei care gestioneaza domeniile de internet. Cine citeste printre randuri intelege ca responsabilizare inseamna, in acest context si in acest cod de limbaj, control si coercitie exercitate de puterea politica, inseamna decizie arbitrara. “Privatizarea” si “independenta” ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), cele doua obiective asumate de C.E., nu pot fi intelese decat in logica discursului dublu practicat de comunisti si descris de Orwell in 1984: “privatizarea” inseamna ca ICANN va incapea pe mainile puterii politice, iar “independenta” sa va insemna faptul ca s-a sfarsit cu epoca libertatii de exprimare pe internet.

Ce inseamna acest lucru, in mod practic? ICANN “are ca obiect de activitate unele dintre cele mai sensibile aspecte in materie de guvernanta a internetului, cum ar fi domeniile de nivel superior sau administrarea sistemului de adrese internet care asigura conexiunea a milioane de computere”. ICANN, mai pe intelesul nostru, este cel care administreaza domeniile de net si IP-urile.

Practic, prin punerea ICANN sub controlul unei autoritati de tip G12, administrarea adreselor, a domeniilor, acordarea acestora si intretinerea lor, intra sub incidenta autoritatilor mondialiste. Este ca si cum, pentru a crea un site si a-l administra, nu mai ajunge sa faci operatiunile pe care le stiam noi pana acum – cumpararea unui domeniu si a unei adrese IP. Mai este nevoie de ceva – de o “patalama” de la stat. Iar acum intelegem ce inseamna “reponsabilizarea”- anume, faptul ca accesul la domeniile de internet si la IP-uri nu va mai fi neingradit, ci pus sub restrictii severe. Va trebui ca cel care vrea sa aiba un site sa fie acceptabil si sa treaca de criteriile impuse de noua guvernanta a internetului. Fiind vorba aici de Comisia Europeana si de liderii politici care pregatesc, asa cum se vede, noua ordine mondial, nu este greu sa ne dam seama cam care vor fi aceste criterii.

viviane-reding.jpg

Iata, asadar, ce ne pregateste Comisia Europeana:

Viviane Reding propune si crearea unui “G-12 pentru guvernanta internetului”

“Oficialul european a propus de asemenea crearea unui unui asa-numit „G12 pentru guvernanta internetului” – un grup neoficial de reprezentanti ai guvernelor, care sa se reuneasca de cel putin doua ori pe an si care sa fie in masura sa adopte cu majoritate de voturi recomandari adresate ICANN, daca va fi cazul.

Un astfel de grup, sustine Reding, ar putea reactiona rapid in cazul unor amenintari la adresa stabilitatii, securitatii si caracterului deschis al internetului. Pentru a avea un caracter geografic echilibrat, acest „G-12 pentru guvernanta internetului” ar trebui sa includa cate doi reprezentanti din America de Nord, America de Sud, Europa si Africa, trei reprezentanti din Asia si Australia, precum si pe Presedintele ICANN, ca membru fara drept de vot. Organizatiilor internationale cu competente in acest domeniu li s-ar putea acorda statut de observator. Pe 6 mai, Comisia Europeana va organiza la Bruxelles o prima audiere publica pentru a face cunoscute asteptarile europenilor cu privire la viitorul guvernantei internetului”.

Restrictiile nu merg insa doar in directia celor care detin si administreaza site-uri. Parlamentul European pregateste o serie de masuri prin care si utilizatorii simpli de internet vor avea un acces ingradit. Folosind ca pretext lupta impotriva pirateriei, in Parlamentul European se pregatesc o serie de masuri prin care utilizatorii internetului nu vor mai putea accesa liber, ca pana acum, adresele web, ci vor avea acces doar la un “pachet” de adrese. Scopul acestui tip de masuri este descris pe blogul de la care am preluat stirea:

“… pentru ca Internetul permite acum schimburi intre persoane care nu pot fi controlate sau “facilitate” de nici un intermediar (statul sau o corporatie) iar aceasta posibilitate imbunatateste viata cetateanului dar forteaza industria sa piarda putere si control. De asta ei imping guvernele sa faca aceste schimbari”.

internet.jpg

Dar iata ca si “conducatorii nostri iubiti”, pentru care se ridica rugaciuni la fiecare Sfanta Liturghie se gandesc, cum altfel, si ei la “binele” nostru, al celor ce suntem activi pe internet. Astfel, a fost facut public un proiect de lege prin care…

“… vor constitui infractiuni si vor fi pedepsite ca atare, printre altele: accesarea materialelor pornografice cu minori; distribuirea sau punerea la dispozitia publicului de materiale rasiste sau xenofobe; amenintarea din motive de discriminare; negarea, minimalizarea, aprobarea sau justificarea genocidului sau altor crime contra umanitatii”. (sursa: Ziua)

Atat timp cat rasismul si xenofobia sunt definite juridic indeajuns de “generos” si de evaziv ca sa justifice orice acuzatie, usa abuzurilor si a pumnului bagat in gura este larg deschisa prin astfel de prevederi. Vedem acest lucru aproape zilnic, in rafuielile la care sunt supusi cei care au un discurs incorect politic. La fel este si in cazul discriminarii si al negarii genocidului. Sa nu credeti ca legislatorii nostri sunt interesati de activitatea de pe internet a vreunei presupuse retele teroriste. Si de ce? Pentru ca, spre deosebire de vocile critice la adresa sistemului, permanent marginalizate, o retea de tip Al Quaeda, sa zicem, beneficiaza de un cover mediatic de invidiat. Orice televiziune, ziar, site de stiri mainstream pune la breaking news orice vine de la Al Quaeda. Asadar nu teroristii, nu fundamentalistii reali, nu rasistii adevarati sunt cei vizati de lege, pentru ca ei oricum sunt promovati de mass-media, ei fac parte din jocul sistemului, sunt “dovada” (de fapt, sperietoarea) de care au nevoie pentru a-si justifica politicile totalitare. Cei vizati cu adevarat sunt, in realitate, cei care au transformat internetul in platforma de exprimare critica, de informatie relevanta, de viziune conservatoare s.a., si pentru care s-au si inventat categoriile aberante ale corectitudinii politice – noua politie a gandirii si noul “terorism” intelectual.

blackthoughtpoliceph6.jpg

Foarte curand am asistat la un soi de delatiune publica in care un oarecare tanar intelectual ortodox (dar facand parte din “elita” bine orientata ideologic a neoconservatorilor crestini, versatili si prieteni cu “sistemul”) acuza un grup intreg de intelectuali traditionalist-ortodocsi de antisemitism. Evident ca foarte curand vor exista si temeiurile legale ca genul acesta de denunt sa poata fi transformat in act de acuzare si proces public, in care cei “incriminati” sa fie cap de lista, iar cei care au preluat materialele lor pe internet sa figureze in calitate de complici…

Dar, dincolo de delatiunile pe care aceasta lege le face posibile, exista o alta implicatie majora a celor de sus, atat a proiectului romanesc cat si a celui european: singura posibilitate de punere in aplicare a legii si a “guvernantei” internautice este supravegherea, cenzurarea si controlarea pana la ultimul amanunt a activitatii de pe internet.

Asa cum arata, de altfel, foarte clar, proiectul legii romanesti:

“Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie constituie şi actualizează baze de date privind criminalitatea informatică…

Institutul Naţional al Magistraturii, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Informaţii Externe desfăşoară programe speciale de pregătire şi perfecţionare a personalului cu atribuţii în prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice”.

Un pasaj mai dificil este urmatorul, in care sunt amenintati cu inchisoarea cei care ar face nu se stie ce fel de agresiune asupra altora pe motiv de “discriminare,” inclusiv religioasa. Este enigmatic tipul de infractiune la care se refera legiuitorul, atata vreme cat se refera doar la un potential agresat “discriminat”, si agresat in general. Sa intelegem ca este voie sa fie agresati toti ceilalti, atata vreme cat agresiunea nu are o motivatie “discriminatorie”?

Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 3 ani ameninţarea unei persoane sau a unui grup de persoane, prin intermediul unui sistem informatic, cu săvârşirea unei infracţiuni pentru care maximul pedepsei prevăzute de lege este închisoarea de cel puţin 5 ani, pe motiv de rasă, culoare, ascendenţă sau origine naţională ori etnică, sau în considerarea religiei dacă aceasta este folosită ca pretext pentru oricare dintre motivele arătate.

big-brother-logo-10.jpg

Recapituland, vom observa ca masurile luate pentru ingradirea libertatii de exprimare pe internet merg in doua directii:

– controlarea, cenzurarea si penalizarea (inclusiv prin inchisoare) a celor care folosesc internetul ca platforma de exprimare. Adica a celor care detin si administreaza site-uri, bloguri, domenii, etc. Din aceasta categorie fac parte masurile preconizate de Viviane Reding precum si legea pregatita de autoritatile romane. In acest caz proiectul de lege a luat-o inaintea “perspectivelor europene” – suntem iarasi in avangarda masurilor autoritariste.

– controlarea, cenzurarea si amendarea celor care folosesc internetul ca platforma de informare. A utilizatorilor “simpli”, care navigheaza pe internet doar pentru a culege de acolo informatie, materiale, sau pentru a intra in conexiune cu alti utilizatori. Din aceasta categorie face parte proiectul de masuri pregatit in Parlamentul European.

Relevant, in aceasta ordine de idei, este chiar titlul pe care cotidianul citat l-a ales pentru articolul sau: Bloggeri si forumisti, atentie la ce scrieti! Va pandeste puscaria! Ei bine, exact acest lucru se urmareste – limitarea pana la eliminare a libertatii de exprimare. Din “no man’s land” internetul va deveni terenul de operatiuni al unui organism suprastatal in cautare de infractori care isi permit sa gandeasca si sa scrie liber.

censorship.jpg

Vezi si:

***

Pentru mai multe informatii referitoare la cum si cu ce pretexte se poate restrange libertatea de exprimare pe internet, vezi si:

 • La nivelul UE (“Eurosceptic”):

UE vrea sa controleze blogurile!

UE vrea sa ne lase fara internet!

 • In Franta:

În bucătăria Europei se prepară vânat á la Colbert (Siteul Mises Romania)

Bătrânul continent începe să își dea pe față arama de UERSS, parcă acum mai tare ca oricând, de la România care a (re)intrat grotesc de ușor în hora cipurilor și a supravegherii totale, până la „the United Kingdom of Big Brother”. Elitele politice franceze promovează, acasă și peste hotare, un proiect absolutist de lege a copyright-ului: HADOPI, adică Haute Autorité pour la Diffusion des Œuvres et la Protection des droits sur Internet.

 • In Bielorusia, statul e chemat sa controleze internetul (“Theologhia”):

Biserica Ortodoxa Bielorusa cauta aprobarea reglementarii Internetului la nivel legislativ

 • La noi in tara (“Hotnews”):

ANC incepe blocarea site-urilor. Moralizatorul Internetului intra in actiune!

imtenet-censorship.jpg


Categorii

Meditatii duhovnicesti, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

41 Commentarii la “Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Eu sunt curios cat de vehement va fi dl. Victor Roncea impotriva acestei legi, macar pe cat de vehement a atacat pana acum pe Dan Puric si IPS Bartolomeu…

 2. Pingback: Articolul zilei (07.05.2009): “Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului” « Saccsiv’s Weblog
 3. Fardata , parfumata cu sulf si vopsita in rosul bolsevic asemenea
  desfranatei Apocalipsei , Fiara de la Bruxelles s-a tot gandit ca
  n-ar fi rau sa-i fie bine…deranjata foarte de bloggerii si forumistii , care folosesc internetul ca “platforma” de exprimare
  si de informare libera [ inca ] , s-a scarpinat strasnic intre coarne si a decis ca este cazul unei “guvernante internautice” , cumva de tipul G 12 …”…supravegherea , cenzurarea si controlarea ,
  pana la ultimul amanunt a activitatii de pe internet” …ba chiar
  madame Viviane Reding [ nu stiu engleza , dar “red” nu inseamna
  “rosu” ? ] face “recomandari” ICANN pentru bagatul pumnului in gura
  oricarui “incorect politic” , pentru “noua politie a gandirii si
  noul terorism intelectual” …chiar “limitarea pana la eliminare a
  libertatii de exprimare”…din pacate , suntem tot mai aproape
  de “Noul Aiud planetar in constructie” … asa ca taria , rezistenta de care avem nevoie , noi, ortodocsii , mai ales pentru zilele care urmeaza , sa ne-o dea Bunul Dumnezeu cat
  voieste … mai cu osardie tututror celor care deja au inceput
  lupta cu Fiara …
  Da-ne si noua , Doamne , acum , in zilele acestea , da-ne din puterea TA cu care ai biruit pe CRUCE ! c-ai inviat , Hristoase,
  Dumnezeul Nostru !!! si-I iubesti pe pacatosii robii Tai care
  resping numarul fiarei !!!
  Ajuta-ne , Doamne Iisuse Hristoase !!!

 4. Tuturor celor din …Anti-Sistem – Rezistenta , tarie si binecuvantare de la Hristos , Dumnezeul nostru ! Si de la nadejdea noastra in aceste zile care preced dezastrul Noii Ordini
  Mondiale [ adica a instaurarii ei oficiale ] – Preacurata Maica a
  Dumnezeului nostru , mangaiere si intarire !!!
  Tuturor celor din Anti-Sistem – “Luptati pana la capat ” fara frica , dupa indemnul dragului si Sfantului nostru Parinte Justin !!!
  Doamne , Doamne , Doamne , ajuta-ne !!!

 5. Pai da! Din ce in ce mai multi oameni isi pot permite sa aiba un computer si internet…drept urmare, schimburile de idei, pareri (adesea critice), informarea…mai ales in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala, ‘pacatele’ si ticalosiile ‘alor mari sunt dezvaluite si citite de o masa din ce in ce mai mare de oameni; iar asta reprezinta un risc deloc neglijabil pentru cei care (ne) conduc pentru ca, nu le place sa fie deconspirati, sa se spuna lucrurilor pe nume, sa fie avizati si instiintati – pentru cine mai are urechi de auzit si ochi de vazut – ceea ce ni se pregateste la modul infam, odios, satanic: inrobirea fizica si morala sub stapanirea ‘stapanului’ veacului acesta!

 6. Adica vor sa puna pumnul in gura celor ce si-au permis sa creada ca se poate spune si adevarul, in sfarsit. Se vede ca incepe “reeducarea” la nivel mondial prin metode care le scapa naivilor, dar sunt perfect vizibile celor lucizi. Daca as vrea sa fac haz de necaz, as gandi ca lucreaza Domnul spre a ne face mai mult timp de rugaciune, smulgandu-ne din fata calculatorului de care ne-am cam impatimit tocmai din cauza internetului. Dar cand ma gandesc ca este mijlocul de manipulare cel mai puternic si mai fascinant, mai ales pentru copiii nostri, ma ingrozesc de maniera in care vor lucra spre a le spala creierele de orice preocupare duhovniceasca.Si vor zice de alb ca e negru si ei/ poate chiar si noi/ vor crede! Si degeaba le vom mai spune ca se inseala. Si iar vor iubi oamenii intunericul crezand ca e lumina. Doamne pazeste!

 7. ” Evident ca foarte curand vor exista si temeiurile legale ca genul acesta de denunt sa poata fi transformat in act de acuzare si proces public, in care cei “incriminati” sa fie cap de lista, iar cei care au preluat materialele lor pe internet sa figureze in calitate de complici…”

  Temeiurile legale exista: Directiva UE antidiscriminare votata deja in parlamentul european 9 la mijlocul lui aprilie) si in curs de implementare in Romania. Adica parlamentul nostru o va vota probabil dupa alegerile europarlamentare, ca sa nu iasa scandal inainte. Noile coduri civil si penal contin deja penalitatile etc.

  vezi aici http://euobserver.com/851/27899
  aici : http://nostrabrucanus.wordpress.com/2009/04/09/dileme-si-trileme-mama-ue-se-pregateste-sa-aranjeze-familia-dupa-chipul-ei/
  aici: http://nostrabrucanus.wordpress.com/2009/04/22/dileme-si-trileme-“mama”-ue-se-pregateste-sa-aranjeze-familia-dupa-“chipul”-ei-2/
  aici: http://blogs.telegraph.co.uk/daniel_hannan/blog/2009/04/10/eu_antidiscrimination_law_provokes_fury_from_churches etc

 8. Proabil ca atunci se va opri si comunicarea noastra .Fiecare va reactiona pe cont propriu, ceea ce este foarte greu. Oare nu este necesar un alt tip de comunicare intre noi ,in viitor?

 9. Pingback: 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother « Saccsiv’s Weblog
 10. HRISTOS A INVIAT!
  Pierderea libertatii de exprimare, de gandire, MANTUIREA noastra – astea sunt adevaratele probleme. Nu cred ca ceea ce face un preot sau altul (fie el inalt sau nu) ne impiedica sa ne mantuim si sa fim buni. Ne purtam ca niste copii care cand li se arata o prajiturica uita de fapt de mancarea adevarata.
  “Paine si circ” : primim “circ” si uitam de “painea noastra cea spre fiinta”!
  Doamne ajuta-ne!

 11. Se lupta cu morile de vant, ne le va fi deloc usor. Uitati-va la cazurile de oameni care sunt anchetati pentru descarcare de materiale “cu copyright”, au arestat cativa, insa cu cat aresteaza mai multi, cu atat mai multi descarca. Daca vor incerca sa cenzureze limba umana si cuvintele, vor inventa oamenii alta limba si tot vor vorbi (sunt cunoscute astfel de cazuri in comunitatea Napster pe vremuri). Adevarul nu poate fi ascuns, atunci cand crezi ca L-ai ascuns mai bine atunci vezi ca e scris peste tot si chiar si pietrele Il striga.
  Daca vor inchide total internetul, atunci zilele lor vor fi numarate. Noaptea va fi aproape si in intuneric nimeni nu traieste.

 12. Nu ne vor putea opri sa actionam prin intermediul unor organizatii, daca ne vor da afara de pe internet. Sa nu disperam! Stiam clar ce ne asumam cand am pornit pe drumul asta. Doamne ajuta!

 13. Pingback: Cum actionam dupa ce autoritatile vor interzice blogurile anti SISTEM? « Saccsiv’s Weblog
 14. Fratilor, trebuie sa existe o posibilitate de comunicare prin intermediul unei organizatii asa cum bine spune Ion de la Chiuiesti. Pentru mine acest site este singura posibilitate de exprimare si in acelas timp cunoastere intru adevar, invatatura si bucurie.
  Doamne, tu esti nadejdea noastra, iarta-ne si nu ne parasi pe noi pacatosii.

 15. Pingback: Blogurile/site-urile anti-sistem vor fi închise. Ce facem ? « Popas Alternativ
 16. o idee ar fi cons.unei org.crestin ortodoxe civice,eventual in legatura cu alte organizatii crestine din tari ortodoxe.

 17. Poate ca a venit momentul sa ne intalnim ,sa ne cunoastem ,sa devenim “vizibili ” , comunitati crestine adevarate.
  Fiecare avem copii ,poate familii,poate ne temem pentru ei.Trebuie sa existe o solutie pentru a-i proteja pe cei dragi.Ei poate nici nu cunosc dimensiunuea dezastrului ce va veni si a framantarilor noastre.

 18. Supravegherea Internetului a inceput de fapt din 2001 in America de Nord si probabil ca si in Europa.De atunci ofertantii de servicii Internet au semnat acorduri cu agentii specializate pentru inregistrarea traficului si oferirea accesului la acesta atunci cand era solicitat de agentii.Agentiile au fost dotate cu software de detectie performante(unul cunoscut este Carnivore,dar sunt altele nestiute),cu access prin lege la chei de criptare si cunoasterea algoritmilor folositi,fara insa ca algoritmii lor sa fie facuti publici sau sa se stie prea multe despre ei(de ex Skipjack dezvoltat de NSA pentru cipurile Clipper).
  Controlul accesului internet in bibliotecile publice ale marilor orase si in retelele din campusurile universitare a fost intarit prin solicitarea unei legitimatii-ID si notarea timpului in care persoana utiliza o anumita statie de lucru.De asemenea utilizarea unor filtre astfel incat la accesul unor site-uri care dezvaluie lucruri ce deranjeaza anumite “organizatii”,apare imediat un avertisment de genul “paraseste imediat acest site”.
  Probabil ca din 2001 incoace a fost perioada de “colectare a informatiilor necesare” ,in curand se va trece la luarea de masuri.
  Tovarasii de proiecte din G20 se spioneaza vartos si intre ei,de ex. Franta si alte
  tari europene au pus pe ordinea de zi a Parlamentului European o plangere despre tratatul secret incheiat intre SUA si tarile Commonwealth-ului cu scopul de a spiona
  statele west-europene.Acestea insa sunt doar fumigene,scopul lor este de fapt unul singur…

 19. Fratilor, acuma este momentul sa actionam pana nu este prea tarziu , daca vreti sa salvam internetul.Va propun sa incepem sa dezvoltam si sa migram pe o noua retea.Haideti sa luam atitudine prin fapte, nu numai prin cuvant.
  Daca nu suntem uniti nu facem nimica.
  Am gasit pe un forum ortodox , cineva propunea un nou tip de retea , mie mi se pare geniala si care vine spre rezolvarea acestei probleme.Intrati sa va documentati aici
  http://www.tezaurul-ortodox.com/index.php?showforum=110

  Doamne Ajuta!

 20. O alta varianta ar fi sa ne ascundem “in crapaturile pamantului pana ce vor trece aceste vremuri” ca sa citez liber un pasaj din Apocalipsa Sfantului Ioan.

  Ce s-a zis s-a zis si cine a avut de auzit a auzit. Din pacate nu putem opri Taina Faradelegii ci trebuie sa-i facem fata, prin armele duhovnicesti.

  Cum zicea si Parintele Iustin in primul comunicat, nu mai este vremea pentru conferinte si vorbe! E vremea pentru induhovnicire si pregatire pentru prigoana care se anunta din ce in ce mai monstruoasa.

  Lasati-i pe cei ce doresc lumea sa aiba parte de ce-si doresc. Omul nu poate deveni nemuritor prin clonare si criogenare. Omul este liber si nemuritor doar in Dumnezeu.

  Sa luam aminte la vremuri si sa ne schimbam interior pe masura…

 21. Pingback: Legile impotriva antisemitismului sunt din cei in ce mai multe si mai drastice. Cine profita de pe urma lor? « Saccsiv’s Weblog
 22. Pingback: A inceput reforma in Wikipedia? Au fost scoase referirile la Rockefeller din articolul despre grupul Bilderberg si citatele din DOGMĂ ŞI RITUAL de Albert Pike « Saccsiv’s Weblog
 23. Pingback: EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi « Saccsiv’s Weblog
 24. Pingback: VIDEO: NSA (National Security Agency) spioneaza demult populatia prin AT&T « Saccsiv’s Weblog
 25. – Nu pun la indoiala existenta grupului Bilderberg si dorinta lor de a conduce lumea, dar nu e nimic nou sub soare si Alexandru cel mare a vrut asta si Ghinghis Han, Napoleon sau Hitler se pare ca este o dorinta ce tine natura umana (si nu cred ca ii afecteaza doar pe cei puternici cred ca noi toti suntem predispusi) problema este ca acesti oameni au cunostintele si mijloacele necesare sa reusasca.

  – Este putin probabil ca 100, 1000 sau 10.000 de oameni sa controleze 6 mld;
  pentru a putea controla 6 mld de oameni mai ai nevoie de cel putin cateva zeci de milioane de oameni care sa iti fie credinciosi ca niste caini si sa nu isi puna nici un fel de intrebari.

  – adevarata problema este reducerea numarului de copii. Conform datelor oferite de Biroul de Statistică a Muncii din cadrul Departamentului Muncii al Statelor Unite, în anul 2008, în economia SUA erau ocupate 134.354.250 de persoane, dintre care: cca 76.000.000 erau nascuti in perioada 1945 -1964 adica ” baby boom-ul carea urmat celui de-al doilea razboi mondial si care a afectat nu numai america ci si vestul europei, australia, noua zeelanda ”

  romanii erau preocupati ca nu au suficienti copii ” eliberam sclavii doar pentru a face din ei cat mai multi cetateni posibil; le dam aliatilor nostrii locuri in guvern astfal incat numarul nostru sa creasca dar cu toate acestea noi romanii adevarati ne temem ca familiile noastre vor disparea”

  in timpul nostru Grecia a fost lovita de o criza acuta de copii si de imbatranirea populatiei in general…. Acest rau acrescut rapid si fara a atrage atentia. barbatii s-au pervertit prin goana dupa distractie, bani si comoditate in satisfacerea poftelor” polybius aproximativ 180ani inainte de hristos

  demographicwinter.com

 26. Pingback: Mogulul evreu Barry Diller: “INTERNETUL va deveni un sistem cu plata” « Saccsiv’s Weblog
 27. Pingback: Dupa model american, UE doreste si ea un ‘Mister Cyber Security’ al internetului precum si pedepse aspre cu inchisoarea pentru cei ce comit infractiuni informatice « Saccsiv’s Weblog
 28. Pingback: In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1) « Saccsiv’s Weblog
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate