ACUM VOR SA VACCINEZE DE HPV SI BAIETII, dupa ce au incercat sa impuna nocivul vaccin Gardasil/Silgard pentru fete

26-10-2011 1 minut Sublinieri

Un comitet consultativ al autorităţilor sanitare americane a recomandat marţi extinderea şi la băieţi a vaccinării generalizate împotriva Human Papilloma Virus /HPV/ transmis pe cale sexuală şi responsabil pentru boli venerice şi chiar anumite forme de cancer, informează miercuri AFP.

Vaccinarea împotriva HPV face deja obiectul recomandărilor federale pentru tinerele fete, iar în România acest tip de vaccin a provocat multe controverse.

Aceste noi recomandări de vaccinare împotriva papillomavirusului uman pentru băieţii de 11 şi 12 ani trebuie acceptată de Centrele federale de control şi prevenţie a bolilor /CDC/ ceea ce, în general, durează două luni de la publicarea lor.

Dr. Anne Schuchat, directoarea Centrului Naţional de Imunizare şi pentru boli respiratorii din cadrul CDC, a salutat concluziile unanime ale comitetului ştiinţific format din treisprezece membri.

Recomandările făcute CDC de protejare de asemenea a băieţilor împotriva HPV marchează o nouă etapă în lupta ţării noastre împotriva cancerului‘, a spus ea în timpul unui conferinţe de presă telefonice.

Dr. Schuchat a subliniat faptul că aproximativ 20 de milioane de americani sunt infectaţi cu HPV – responsabil cu apariţia mai multor forme de cancer /cancer de col uterin, de vulvă, vagin, penis, anus, cavităţii bucale şi gât.

Această vaccinare ar permite de asemenea protejarea băieţilor împotriva anumitor infecţii transmise sexual, precum şi împotriva anumitor forme de cancer, notează sursa citată. AGERPRES.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “ACUM VOR SA VACCINEZE DE HPV SI BAIETII, dupa ce au incercat sa impuna nocivul vaccin Gardasil/Silgard pentru fete

  1. http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html
    Un studiu realizat in Germania a analizat sanatatea copiilor vaccinati si a copiilor nevaccinati. Concluzia a fost ca sunt mai frecvente imbolnavirile in cazul copiilor vaccinati, decat in cazul celor nevaccinati.

    http://www.rense.com/general28/jers.htm
    New Jersy Girl Gets $4.7 Million
    For Vaccine Injuries
    By Lindy Washburn
    Staff Writer
    Bergen, New Jersey Record
    8-26-2

  2. Atentie, corporatiile farmaceutice incearca sa forteze populatia sa se vaccineze contra antraxului. In Romania deja a inceput propaganda pentru vaccinarea cu antrax, tvr anuntand deja ca e antrax in Tulcea si ca autoritatile nu fac nimic pentru a preveni imbolnavirea a mii de oameni cu antrax.

    http://tvr.ro/articol.php?id=112608&c=384
    vineri, 14 octombrie 2011, ora 22:34
    Caz de antrax în Tulcea. Autorităţile nu au luat încă măsuri de prevenţie pentru restul populaţiei

    Din urmatorul video veti vedea cum in SUA se incearca testarea acestui vaccin pe copii:
    http://www.youtube.com/watch?v=le7jP5uj4go

    http://www.youtube.com/watch?v=E78F85karaY
    Anthrax Vaccine Testing on Children Stirs Debate with Mike Adams

  3. Pingback: Transformata in leguma in urma administrarii VACCINULUI IMPOTRIVA CANCERULUI DE COL UTERIN (Marea Britanie)
  4. Pingback: Esec in campania iresponsabila de vaccinare impotriva cancerului de col uterin. AUTORITATILE SCRASNESC DIN DINTI FATA DE SURSELE DE INFORMARE ALTERNATIVE
  5. Pingback: VACCINUL contra CANCERULUI DE COL UTERIN: ineficient si cu efecte secundare grave – studiu canadian - Razboi întru Cuvânt
  6. Pingback: Mihaela Geoana promoveaza VACCINAREA ANTI-HPV si acuza ”LIPSA DE EDUCATIE SI IGIENA CRASA” (sic!) A ROMANILOR - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce in Romania se oculteaza GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si sechelele ireversibile)? - Recomandari
  9. Pingback: Cercetatorul principal al vaccinurilor ANTI-HPV “rupe tacerea”: GARDASIL SI CERVARIX NU FUNCTIONEAZA, SUNT PERICULOASE SI NU AU FOST TESTATE/ “Descoperitorul” bolii ADHD marturiseste: ADHD ESTE O BOALA FICTIVA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare