Parintele Gheorghe Calciu (VIDEO): “NU VA LASATI ADEMENITI DE ECUMENISM!”. Ce planuri are MASONERIA cu omenirea si cu credinta crestina?

23-11-2008 Sublinieri

Categorii

Ecumenism, Marturisirea Bisericii, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Parintele Gheorghe Calciu, Portile Iadului, VIDEO

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

70 Commentarii la “Parintele Gheorghe Calciu (VIDEO): “NU VA LASATI ADEMENITI DE ECUMENISM!”. Ce planuri are MASONERIA cu omenirea si cu credinta crestina?

<< Pagina 1 / 3 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. SA STAM BINE SA LAUM AMINTE FRATIILOR-ORTODOXI! IUBITII SI IERTATI!!!

 2. Felicitari pentru postarea acestui film . Daca aveti posibilitatea sa gasiti excelentul interviu luat de Sorin Dumitrescu marelui duhovnic IOANICHIE BALAN in noiembrie 1997 si transmis la inceputul lunii iunie de Trinitas tv , va rog postati-l .

  In legatura cu cele spuse de luptatorul Parinte Gheorghe Calciu , cateva completari pentru mai buna lor intelegere :

  SKULL AND BONES

  Alphonso Taft
  Alphonso Taft ( 1810 – 1891 ) , mason , procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant , fondatorul dinastiei politice ce ii poarta numele .
  In 1832 , impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones , dupa o vizita in Germania .
  Tatal lui William Howard Taft

  William Howard Taft
  William Howard Taft ( 1857 – 1930 ) , fost presedinte SUA ( 1909 – 1913 ) , fiul lui Alphonso Taft , mason , membru Bohemian Grove , Skull and Bones , Psi Upsilon , Acacia Fraternity , Theta Nu Epsilon .
  In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich ( mason ) . Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare ( 1913 ) . Este foarte important , caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve .

  Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic . Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta este cel putin un TICALOS . Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune . Intre ele , Skull and Bones este cea mai dura , nemiloasa si fara scrupule . Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei . Asa se face ca au infiintat COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) dar tot ei au finantat si nazismul … Moment macabru al istoriei . Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush si pana in prezent .

  Aceasta societate secreta a fost fondata in 1832 de masonii William Huntington Russell si Alphonso Taft dupa o vizita in Germania .

  Ramura “ initiata “ din Germania n-a stat nici ea degeaba , iesind la rampa odata cu nazismul . Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ ( creaturi non umane din zona Tibetului ) l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de aceeasi diavoli , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii ( conform sfintilor parinti si marilor duhovnici , universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane ) . Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „ desenatorul „ insemnelor SS . Ca si in cazul Skull and Bones , reprezinta un cap de mort asezat pe doua oase …

  Finantatorii nazismului : , Ford , Harriman , Bush , Rockefeller ( Standard Oil ) , Warburg , IBM

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-21/598863/Aaron-Russo-%3A-%E2%80%9E-AMERICA-%3A-FROM-FREEDOM—-.html

  Foarte grava acuzatia unor fete bisericesti precum ca Parinte Gheorghe Calciu facea propaganda neonazimului , in conditiile in care Nationalsozialistische Arbeiterpartei avea un profund caracter anti crestin . In afara de adeptul irminismului Karl Maria Wiligut (Weisthor) de care aminteam mai sus , sa mai precizam ca de la Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate : New Age si Thule Society .
  Thule Society ( Rudolf Steiner , Rudolf Sebottendorff ( mason ) , Philipp Stauff , Anton Drexler , Rudolf Hess ) din Germania a fost piatra de temelie a nazismului lui Hitler …

  Madame Blavatsky
  H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite ( Albert Pike )
  Lucrarea sa „ The Secret Doctrine „ a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist
  .
  Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .
  In 1875 fondeaza Theosophical Society .
  Ulterior incepe sa viziteze India .
  In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului .
  Dupa deces a fost INCINERATA .
  Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .
  Aceasta scria in „ The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :
  „ In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „
  „ lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp „
  DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

  Albert Pike
  Albert Pike ( 1809 – 1891 ) , mason , gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma” :
  ” Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu ”
  „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „
  In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un mare monument dedit lui .
  Albert Pike sustinea in lucrarea sa ” DOGMĂ ŞI RITUAL ” ca :
  „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-23/601086/NEW-AGE-%2C-religia-viitorului-GUVERN-MONDIAL-al-NOII-ORDINI-MONDIALE.html

  Se mai vorbeste in interviu despre rolul nefast al mass-mediei si al cinematografiei . Sa nu ne mira . Multumita bunului Dumnezeu , dupa oarece stradanie , am scris o incursiune in istoricul mass-media si industriei de filme cu detalii despre fondatorii mega ziarelor , televiziunilor , studiourilor dar si despre stapanii lor actuali . Este un foarte amplu material informativ util si necesar pentru a descoperi legaturile dintre acestia si ELITELE din spatele bancilor , economiei si politicului . Vom intelege astfel cum media si cinematografia reprezinta trambitele folosite pentru manipularea , indobitocirea si pregatirea maselor pentru acceptarea GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-14/590568/Mass-media-%2C-industria-de-filme-%2C-EVREI-%2C-elite-%2C-NOUA-ORDINE-MONDIALA-%2C-GUVERNUL-MONDIAL.html

 3. Pingback: Război întru Cuvânt » P.S. IPOLIT: Tinta globalismului: distrugerea ortodoxiei!
 4. Am vazut ce s-a facut si asta vara cu corneanu si ai lui tradatorii ortodoxiei…dar:” nu te teme turma mica”…Biserica lui Hristos nu va fi niciodata ingenuncheata…Rugati-va pentru mine,pacatosul…

 5. Pingback: Război întru Cuvânt » Cuviosul Filotei Zervakos: SE IMPUNE SA SPUI ADEVARUL CAND E NESOCOTITA SFANTA TRADITIE!
 6. Pingback: Război întru Cuvânt » PREMIERUL GORDON BROWN - “MARE PREOT” AL NOII ORDINI MONDIALE
 7. Pingback: Război întru Cuvânt » “Noua Ordine Mondiala a facut din Ortodoxie inamicul numarul 1″
 8. Pingback: Război întru Cuvânt » Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii”
 9. Pingback: Război întru Cuvânt » Enciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru viitorul Noii Ordini: “ESTE URGENTA INFIINTAREA UNEI REALE AUTORITATI POLITICE MONDIALE”!
 10. Pingback: Război întru Cuvânt » APUSUL LIBERTATII… de acum tot mai pe viu. De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?
 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PE FATA SI OFICIAL: Primul presedintele UE este membru al clubului BILDERBERG, are o agenda explicit ANTI-NATIUNI si declara ca este un pas inainte catre GUVERNUL UNIC MONDIAL!
 12. Pingback: Război întru Cuvânt » MITROPOLITUL ARTEMIE DE KOSOVO MARTURISIND DESCHIS DESPRE ORTODOXIE SI EREZIA ECUMENISTA (Tesalonic, 2004)
 13. Pingback: Război întru Cuvânt » IN MARS FORTAT SPRE NOUA ORDINE SOCIALA (I) – o sinteza explicativa foarte elocventa si documentata privitoare la vremurile pe care le traim
 14. Pingback: Război întru Cuvânt » IN MARS FORTAT SPRE NOUA ORDINE SOCIALA (II). Ultimul totalitarism
 15. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Inceputul masurilor sociale dure pentru populatie. Istoria se repeta: CURBE DE SACRIFICIU PENTRU MICII BUGETARI/ CUM SE CLOCESTE O REVOLUTIE
 16. Pingback: Război întru Cuvânt » TOLERANTA SI “CORECTITUDINEA POLITICA”
 17. Pingback: Război întru Cuvânt » CRESTINII IN FATA “NOII ERE” (“NEW AGE”)
 18. Pingback: Război întru Cuvânt » Marturisirea hotarata, totala, dar si plina de discernamant a VLADICAI SERAFIM DE PIREU, sustinut de multi arhierei: ”SUNT ANTISIONIST, DAR NU ANTISEMIT!”, “MARELE ARHITECT AL MASONERIEI ESTE LUCIFER”
 19. Pingback: Război întru Cuvânt » Parintele Gheorghe Calciu despre PERFIDIA ECUMENISTA
 20. Pingback: Război întru Cuvânt » Predica Parintelui Aldea la Duminica dupa Botezul Domnului DESPRE LUMINA ADUSA DE HRISTOS FATA CU MINCIUNA SINCRETISMULUI, GLOBALIZARII SI RELATIVISMULUI RELIGIOS
 21. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Cand secretul devine doar discret. AGENDA DE MODELARE SOCIALA SI CENTRALIZARE GLOBALA ESTE ACUM LA VEDERE. La ce ar trebui sa fim mai atenti cand “dezvaluirile” curg, care ar putea fi noile capcane si ce avem de facut?
 22. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Biserica Greciei ia atitudine fata de CALENDARUL FATIS ANTICRESTIN al Uniunii Europene
 23. Pingback: Război întru Cuvânt » Din nou din cartea “Zeul tolerantei…”, un capitol fundamental: CRESTINISMUL: CAUZA A INTOLERANTEI? Care este diferenta intre marturisire si FANATISM?
 24. Pingback: Război întru Cuvânt » Pr. Mihai-Andrei Aldea: DE UNDE INCEPE SI CUM SE FACE LUCRAREA DE PROPOVADUIRE (MARTURISIRE)? Cum putem sa-i iubim pe cei aflati in rataciri si pacate grele? Cum poti sa cazi din Adevar chiar fara sa stii?
 25. Pingback: Război întru Cuvânt » “Zeul tolerantei si descrestinarea crestinismului. O privire ortodoxa”: TOLERANTA SI FRANCMASONERIA (1)
 26. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Cand extremele se trezesc din adormire: MASONERIA SI EXTREMA DREAPTA FREAMATA NARILE LA MIROSUL SANGELUI/ “CARDUL CETATEANULUI” IN GRECIA – destinat tuturor tranzactiilor cu statul si, pe viitor, si tranzact
 27. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SE VOR MAI CITI MOLITFELE SF. VASILE CEL MARE PE 1 IANUARIE? O decizie sinodala opreste citirea moliftelor in noaptea dintre ani, la initiativa episcopului de Husi, CORNELIU BARLADEANUL
 28. Pingback: Razboi întru Cuvânt » 9 mai – ZIUA UNIUNII EUROPENE. ”Dosarul” incomplet al Molohului de la Bruxelles in actiunile si ideologia sa manifesta din ultimii ani: CE ESTE UNIUNEA EUROPEANA SI SPRE CE NE INDREPTAM?
 29. Pingback: Război întru Cuvânt » Duminica orbului. Cine sunt orbii zilelor noastre? PREDICA MARTURISITOARE A PS SEBASTIAN: “Respectati-ne pe Hristos, fara de Care, de Europa se va alege praful”
 30. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Analistul Gerald Celente ”profeteste” ca revoltele din tarile arabe si din Spania deschid calea razboiului mondial, pentru care a si fost provocata criza. SE AUDE ZANGANITUL ARMELOR? DE CE ROMANIA AR PUTEA FI UNUL DIN PRI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Articole Recomandate

Carti recomandate