MOMENT DE RASCRUCE PENTRU BISERICA NOASTRA: PF Patriarh Teoctist a plecat la Domnul

30-07-2007 Sublinieri

lumanare-putna-mica.jpg

Moment de rascruce pentru Biserica noastra. PF Teoctist ne-a parasit. Ce va urma, ce ne asteapta?! E timpul plecarii genunchilor, e timpul lacrimilor si al implorarii ca Dumnezeu sa se indure si sa nu ne dea noua arhipastor dupa pacatele noastre, ci sa faca mila cu noi, nelasand turma Sa in mainile lupilor care vor sa sfasie turma!

NU NE LASA, DOAMNE!

DUMNEZEU SA-L IERTE PE PARINTELE PATRIARH SI SA-I FACA VESNICA POMENIRE!

patriarhul.jpg


Categorii

Biserica la ceas de cumpana

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “MOMENT DE RASCRUCE PENTRU BISERICA NOASTRA: PF Patriarh Teoctist a plecat la Domnul

 1. Doamne Iisuse, nu ne lasa pe noi! Iata parintele Romaniei ortodoxe vine catre tine. Suntem nevrednici si plini de pacate, lacrimile sunt prea tarzii, Doamne, iarta-ne! Doamne ajuta-ne!

 2. Niciodata lacrimile nu sunt prea tarzii cat inca suntem pe pamant… De lacrimi avem si acum mai mult ca oricand trebuinta ca Domnul sa nu ne lase in mana apostatilor si a masonilor…

 3. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist , iar noi sa ne rugam, sa facem faptele mantuirii si sa nu deznadajduim, fiecare dupa masura noastra si a crucii pe care o avem. Sa strangem randurile pe puntea corabiei noastre si sa ne facem fiecare datoria pana cand ne va veni fiecaruia randul sa ne prezentam in fata Marelui Judecator. Ganduri bune, curaj si Doamne, ajuta-ne pe noi, rugamu-ne Tie!

 4. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 5. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 6. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 7. P.F.Teoctist = bunatate, echilibru, diplomatie = nu suficient, dar , oricum, mai bine decat ce urmeaza ! Adica:
  Jocuri de culise = miscari subterane = Europa = Masonerie = dosare CNSAS = campanii de presa = amenintari = iarasi Masonerie etc., etc., etc. ===== Daniel Ciobotea Patriarh !!! Ne convine sau nu, trebuie sa se plineasca toate potrivit cursului vremurilor ! Apocalipsa e aproape !!!

 8. Dumnezeu sa-l odihneasca !
  Prea Fericite Parinte Patriarh Teoctist, roaga-te pentru noi pacatosii la Dumnezeu;sa nu ne lase pe mina rapitorilor;

 9. DUMNEZEU SA-L IERTE!
  Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit. Apostolilor, mucenicilor, proorocilor, ierarhilor, cuvioşilor şi dreptilor, care bine aţi săvârşit lupta şi credinţa aţi păzit, îndrăznire având către Mântuitorul, pe Acela, ca pe un Bun, rugaţi-L pentru noi, să mântuiască, rugămu-vă, sufletele noastre. Dumnezeul Părinţilor noştri, Care faci pururea cu noi după blândeţile Tale, nu depărta mila Ta de la noi, ci, pentru rugăciunile lor, în pace ocârmuieşte viaţa noastră.

  Cu sângiuirile Mucenicilor Tăi, celor din toată lumea, ca şi cu o porfiră şi cu vison Biserica Ta împodobită fiind, printr-înşii strigă către Tine, Hristoase Dumnezeule : Poporului Tău trimite-i îndurările Tale, pace obştii Tale dăruieşte şi sufletelor noastre mare milă.

 10. Dumnezeu sa-l odihnesca cu Sfintii Sai!

 11. Dumnezeu sa-l odihneasca si noua tuturor sa ne dea gandul cel bun!

 12. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in veci pe Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist!
  Fratilor, este un moment de mare incercare pentru noi. Sa ne rugam catre Mantuitorul pentru a ne invrednici de un viitor Patriarh care sa carmuiasca Biserica Ortodoxa Romana calauzit fiind de Sfantul Duh, iar nu sa ne pedepseasca pe masura apostaziei si necreditei tot mai mari care se intind in zilele nostre.

 13. MAICA LUI HRISTOS CEA PREASFANTA SA NE ACOPERE CU SFANTUL EI ACOPERAMANT!
  AMIN!

 14. Dumnezeu sa il ierte si sa il cheme la dreapta sa. Dumnezeule apara-ne pe noi pacatosii tai de ” razboiul ” dus de dusmanii nostri si ai crestinatatii!!!

 15. Sa ne rugam sa pentru iertarea Preafericitului Parinte si sa-l rugam pe el sa mijloceasca de acolo de unde e iertarea noastra a tuturor! Sa ne dea Bunul Dumnezeu Patriarh nou pe masura rugaciunilor celor mai sfintiti dintre noi!

 16. Fotografii cu Patriarhul Teoctist in Catedrala sunt la http://www.fotoblog.ro . Mai multe fotografii vor fi zilele acestea.

 17. Dumnezeu sa-l odihnesca cu dreptii pe Parintele Patriarh Teoctist

  pentru rugaciunile Sfantului Ioan Gura de Aur, Vasile Cel Mare si Grigorie Teologul, ale Sfantului ierarh Nicolae si Sfantului Spiridon, ale Sfantului Ioan Maximovici, ale Sfintilor nostri ierarhi Calinic si Grigorie Dascalul si ale tuturor Sfintilor Ierarhi, Dumnezeu sa lumineze pe arhiereii nostri si membrii Sfantului Sinod la alegerea noului Patriarh al Bisericii noastre.

 18. PARINTE PREAFERICITE PATRIARH TEOCTIST ROAGA-TE LUI DUMNEZEU PENTRU NOI ,SI ACOLO IN CER, ASA CUM TE-AI RUGAT AICI PE PAMANT

 19. Pingback: Război întru Cuvânt » Scoala Crucii
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate