Pana unde merg ticalosia “medicala” si apucaturile totalitare ale “Streinilor”? (Stiri 20-22 octombrie 2009)

22-10-2009 11 minute Sublinieri

246-0626070035-injection_210x

Cam asa ar arata campania de vaccinare daca ar fi dupa Dr. Streinu-Cercel…

  • RFI:

Streinu Cercel la RFI : Primele vaccinări împotriva gripei porcine, din noiembrie (si audio)

Imaginati-va ca acest personaj, care a fost in primele randuri si in campania ticaloasa de promovare a vaccinului Gardasil si despre care multi spun (desigur, nu sunt dovezi, ci doar deductii si intuitii, dupa atitudinile si faptele sale) ca ar fi mason, incearca nici mai mult, nici mai putin decat, impotriva oricarei legi si a drepturilor fundamentale ale omului si cu accente care amintesc chiar de mentalitatea nazista, impunerea ca OBLIGATORIU a vaccinului, exprimandu-si dorinta ca deciziile autoritatilor sistemului medical sa aiba, practic, caracterul ordinelor militare, care nu au voie sa fie discutate, ci doar executate. articol_1242734303Dupa cum reiese din interviu, daca ar fi dupa acest exponent al noii dictaturi incipiente, daca ar fi numai dupa el, ar cere si interzicerea oricaror comentarii impotriva vaccinarii, nu numai a refuzului acesteia! Agresivitatea dezlantuita intr-un mod incalificabil, jignirile contestatarilor, amenintarile la adresa mass-media si mentalitatea cazona sau politieneasca a oficialilor “sistemului” spun foarte mult despre lipsa de argumente si despre disperarea lor, ca si despre interesele ascunse care trebuie promovate cu orice pret, fie si prin forta! Ceea ce ne face sa ne gandim ca nici de noi nu este deloc departe perspectiva implicarii armatei si a institutiilor represive in campania de vaccinare, asa cum se preconizeaza a se intampla deja in alte parti.

La noi vaccinul este gata, în momentul de faţă se fac testele pe oameni. Ca atare, trebuie să aşteptăm până la sfârşitul lunii noiembrie. Primii vaccinaţi vor fi personalul medical şi persoanele de peste 65 de ani, iar din ianuarie este prevăzută începerea vaccinării la copii din clasele I până în clasa a XII-a“, declară oficialul.

Grădiniţele nu vor face obiectul vaccinării, pentru că numărul de doze pe care îl avem noi ajunge doar pentru aceste categorii de pacienţi. Cei care transmit virusul de colo-colo în principal sunt copiii. Copiii se duc la şcoală, sunt în aglomeraţii, de acolo o iau şi o duc acasă, de acasă părinţii o iau şi o duc la serviciu etc. etc.”, continuă Adrian Streinu Cercel.

În România nu există un virus care să circule liber, aşa cum e cazul în alte ţări, precizează secretarul de stat :În momentul în care o masă critică este vaccinată – în cazul nostru copiii – virusul practic este scos din circulaţie. Este foarte important de ştiut că noi nu avem în momentul de faţă un virus liber în circulaţie, aşa cum este în Franţa”.

Adrian Streinu Cercel spune că cifra de patru milioane de potenţiale îmbolnăviri avansată de alţi oficiali români reprezintă un scenariu pe termen lung, mai exact pe o perioadă de doi ani.

“Valul pandemic are patru valuri successive în interior. O pandemie se desfăşoară în decursul a doi ani de zile, nu în decursul unui sezon. Noi am trecut de primul val, care a fost în cursul verii, acum ne pregătim pentru al doilea val, în toamna viitoare ne pregătim pentru valul trei şi în primăvara viitoare, deci din 2011, ne vom pregăti pentru valul al patrulea. Ca atare e vorba de un potenţial număr de îmbolnăviri de până la patru milioane în aceşti doi ani de zile, nu de azi pe mâine“, explică medicul. [De unde stie Dr. Streinu cate valuri de gripa vor fi si cu ce gravitate? Nimeni nu a vorbit pana acum de 4 valuri, intinse pe o asemenea perioada… Faceti deductiile corespunzatoare, n.n.]FluPanic

Secretarul de stat afirmă că din punctul lui de vedere, vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu. Oficialul cere să nu se dea crezare celor care susţin că vaccinul ar putea fi dăunător : În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată. În momentul de faţă se vorbeşte mult prea mult şi se face mult prea puţin. Dacă lumea va fi suficient de inteligentă şi de isteaţă ca să dea credit autorităţii de sănătate publică care doreşte numai binele, atunci lucrurile vor merge bine. Dacă se mai trezesc deştepţi dintr-ăştia care ştiu vaccinologie şi s-au trezit peste noapte că ştiu şi despre vaccin ce face şi cum face şi transmit mesaje tâmpite populaţiei, iar media preia astfel de mesaje, atunci media îşi va asuma responsabilitatea unui dezastru la nivelul României.

Întrebat dacă poate cineva să refuze vaccinul, Adrian Streinu Cercel a răspuns : “După mine, nu. În această idee, voi fi cât se poate de categoric”.

Ca urmare… trebuie sa se apese si mai puternic pe butonul de panica artificiala, iar mass-media trebuie sa ajute la asta... Swine_Flu_Hysteria_by_Latuff2Asa ca, iata ce ni se serveste dupa interviul odios cu secretarul de stat:

  • Antena3:

Gripa porcină continuă să facă victime. Cel mai recent bilanţ al OMS: 4.700 decese

Virusul AH1N1, primele cazuri de “transmitere locală comunitară”, confirmate la Bucureşti şi Iaşi

Profesorii, sechestraţi în cancelarie

Dascălii care predau la clasa Manuelei au fost la rândul lor examinaţi. „Din fericire, niciunul nu a fost identificat ca purtător al virusului“, a declarat Anda Tănase, directorul liceului. Cu toate acestea, cei 15 profesori au primit măşti de protecţie şi au fost închişi în cancelarie pentru a sta departe de elevi. „Cadrele didactice care predau la clasa fetei nu au voie să mai intre la ore la celelalte clase timp de 48 de ore“, a mai spus Anda Tănase.

  • Realitatea.net:

Au apărut primele cazuri de gripă nouă în şcoli, în Capitală şi în Iaşi

Centrul Naţional de Prevenire a Bolilor Transmisibile a anunţat că au fost depistate, aseară, primele cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1 la persoane care nu au călătorit într-o zonă afectată, deci nu au context epidemiologic identificat.
Este vorba despre o fată de 9 ani, elevă într-o şcoală din Bucureşti  şi de o alta în vârstă de 15 ani, din Iaşi.  În ambele cazuri, autorităţile sanitare au decis suspendarea, pentru o săptămână,  a cursurilor din clasele în care învaţă elevele.În prezent, cele două fete se află izolate la domiciliu, unde li se administrează medicaţia anitivirală…
thumb_flo_6853
Din acest moment, ne aşteptăm şi la alte cazuri cu transmitere locală, fără context epidemiologic identificat. Numărul acestora va depinde foarte mult de modul în care populaţia va respecta recomandările noastre şi va înţelege că aceste reglementări sunt făcute să protejeze atât persoana bolnavă, cât şi persoanele din jur. Este, în opinia mea, cea mai importantă responsabilitate civică cu care ne confruntăm în ultimii ani”, a declarat profesor doctor Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii atrage atenţia cadrelor didactice asupra obligaţiei de a realiza, zilnic, la prima oră de curs, triajul epidemiologic şi de a prezenta metodele de prevenţie.

“Debutul acesta al unui caz cu transmitere locală comunitară trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu şi în România. Cu toate că noi am ţinut sub control prin reţeaua de boli infecţioase şi cea de epidemiologie răspândirea virusului, având în vedere că avem puţin peste 300 de cazuri la o populaţie de peste 20 de milioane de locuitori,  faţă de alte ţări, mai ales în Europa de Vest, unde răspândirea e mult mai mare”, a declarat pentru REALITATEA.NET, Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

Europa a respins un vaccin contra H1N1 sub formă de spray nazal

SUA nu dispun de suficiente vaccinuri împotriva gripei noi

Primele cazuri suspecte de gripă porcină transmisă de la om la curcani au apărut în Canada

  • Blog “Mucenicul”:

Azi a inceput vaccinarea in masa in Marea Britanie

Asistentele medicale din Suedia s-au imbolnavit dupa vaccinarea impotriva gripei porcine

***

thumb_clipboard01

  • Adevarul:

Suedia: Sinodul Bisericii a aprobat căsătoria între persoane de acelaşi sex

Spania: Legea avortului îi nemultumeste pe părintii români

Conform noii reforme a legii, care va ajunge curând pe masa Parlamentului, minorele pot apela la întreruperi de sarcină. Părinţii români sunt supăraţi și pentru faptul că minorele pot cumpăra la liber, din farmacii, „pilula de a doua zi“.

Cu mentiunea ca ni se pare superficiala concluzia redactorilor de la ProVita:

Morala pentru noi: Români, nu votati partidele socialiste (PSD)!

La noi, cel putin (dar si in multe alte parti) trebuie sa ne intrebam: exista VREUN partid, indiferent ce doctrina isi declara in mod demagogic, care sa NU PROMOVEZE IDEOLOGIA SOCIALISMULUI GLOBAL?! Ar fi o naivitate fara scuze sa credem ca da… Daca pana si lupii politici in piele de “crestini” promovati masiv de Altermedia (Ion Coja) sunt de fapt niste fani neconditionati ai ceausismului criminal si ateu…

Depresia începe de la grădiniţă

Cei trei ani de heroină ai unui copil

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

Cu alte cuvinte, iata ca si Alex Jones si ai lui s-au inregimentat (pe fata si indubitabil) sub stindardul revolutiei ce chipurile va matura de pe fata pamantului sistemul financiar-bancar laolalta cu politicienii corupti …Semnale au tot aparut pe site-urile sale, in ultima vreme, doar ca acum actiunea este cat se poate de clara pentru toata lumea.

AlexJonesCe diferenta mare intre cele promovate in articolul de mai sus si materialele in care ataca documentarul Zeitgeist (…)

Ce s-a intamplat intre timp? Nu stiu. Poate nu s-a intamplat nimic, ci efectiv a fost inca demult, constient sau nu, manipulat de catre ELITE. Au fost unii care au avertizat de ani de zile ca ceva nu-i in regula cu Alex Jones. Si iata ca au avut dreptate …

Desigur, cei ce nu privesc evenimentele ce se petrec actualmente pe mapamond, dintr-o perspectiva crestina si care nu inteleg ca vremurile apocaliptice bat la usi si ca trebuie sa ne pregatim de marturisire si mucenicie, nu pricep ce-mi veni sa-l critic pe cunoscutul „luptator anti-sistem” (de aici inainte voi pune ghilimele cand ma voi mai referi la el). Si desigur, nu vor pricepe nici cum e cu falsa NOUA ORDINE MONDIALA impotriva careia „lupta” si cum o asemenea revolutie nu face decat sa pregateasca terenul „salvatorului” ce va aduce „pacea” pe pamant: antihristul …

INTERESANT: Wikipedia critica proiectul european INDECT („detectarea automată a comportamentului ameninţător, anormal sau violent“), ce include si ascultarea telefoanelor

O particula pe care Dumnezeu nu vrea sa o descoperim? CIUDATENII la proiectul CERN Large Hadron Collider (LHC)

  • Ziua:

Stimati evolutionisti, fosila primatei Ida nu este veriga lipsa!

CIA vrea sa monitorizeze Internetul

Impreuna dupa 500 de ani

La aproape cinci secole de la ruptura produsa de Regele Henric al VIII-lea, Sfantul Sca­un este gata sa-i primeasca in randurile Bisericii Catolice pe episcopii si preotii angli­cani dezamagiti de turnura pe care au luat-o lucrurile in sanul Bisericii Anglicane – hiro­tonirea femeiilor si homo­sexua­lilor, acceptarea casa­toriilor intre persoane de ace­lasi sex, etc. Mai mult decat atat, Vaticanul face un gest fara precedent: accepta in­trarea in randurile preotimii sale a preotilor casatoriti. Intr-o conferinta sustinuta la Roma, cardinalul William Joseph Levada, prefectul Congregatiei pentru Doctrina Credintei, a precizat ca in acest sens urmeaza sa fie publicata o “Constitutie Apostolica”, sem­nata de Suveranul Pontif. Gratie acesteia, prelatii anglicani nemultumiti vor putea deveni preoti catolici si recunoaste pe Papa drept lider spiritual suprem, pastrand totodata elemente “din patrimoniul spiritual si liturgic specific anglican”.

***

Slujba Sfanta Parascheva38_1

Si cateva stiri bune, incurajatoare macar pe anumite “fronturi”:

O intalnire intre Patriarhul Bisericii Ortodoxe ruse, Kirill, si Papa Benedict al XVI-lea este “imposibila” in lipsa evolutiei pozitive in diferendele care opun cele doua biserici, a declarat seful diplomatiei ortodoxe, Ilarion, citat de AFP.hilarion-alfeyev1

“Este imposibil sa organizam o intalnire intre Patriarh si Papa”, a subliniat el.

“Suntem gata sa colaboram pentru ca o astfel de intalnire sa aiba loc, dar exista anumite conditii (…) Intalnirea este posibila daca se inregistreaza evolutii pozitive inainte, si nu in urma acestei intalniri. Iar pentru moment nu exista evolutii pozitive in acest sens“, a explicat Ilarion.

Diplomatul a indicat ca principalul diferend este legat de “vestul Ucrainei” deoarece, potrivit acestuia, multi ortodocsi sunt “privati de a se ruga in propriile biserici”.

El a facut astfel referire la Biserica unita – considerata “tradatoare”, dupa ce s-a supus autoritatii Papei – si a carei recunoastere in Ucraina este vazuta drept o invadare a “teritoriului canonic” al patriarhatului Moscovei.

De altfel, acuzatiile de prozelitism aduse de ortodocsii rusi au impiedicat in trecut organizarea unei vizite a Papei Ioan Paul al II-lea in Rusia.

Benedict al XVI-lea s-a declarat deschis pentru o apropiere intre toate bisericile crestine. El s-a intalnit de trei ori cu noul Patriarh rus Kirill, care s-a deplasat la Vatican in 2005, 2006 si 2007, in calitate de sef al departamentului de relatii externe al Bisericii ruse.

  • Romfea.gr: A lăcrimat icoana Sfintei Chiriachi în Argolida
    agia kyriakiO icoană a Sfintei Chiriachi din Mănăstirea bizantină a Schimbării la Faţă a Mântuitorului, care este la o distanţă de Nafplio de cca. 5 km, a lăcrimat. Icoana Sfintei Chiriachi se află într-o mănăstire de lemn şi a fost închinată de credincioşii satului Tselu unde este şi mănăstirea, care a încetat să funcţioneze din 1883. În biserică se slujeşte Sfânta Liturghie doar la sărbătoarea Sfintei Chiriachi.Mitropolitul Iakovos de Argolida a fost informat imediat de minunatul eveniment şi a cerut ca icoana să fie păzită într-un loc sigur şi să fie studiată de către specialişti, pentru a diagnostica ce este lichidul acesta care curge din ochii Sfintei Chiriachi. 

    În sfârşit, mănăstirea respectivă a suferit de foarte multe ori daune materiale din partea sataniştilor şi nu de puţine ori au fost arse şi icoane.

***

biden-basescu-bucharest-20091022.preview

El precizează că oficialii români îi vor spune vicepreşedintelui american Joe Biden, aflat joi la Bucureşti, că România e dispusă să găzduiască elemente ale scutului.

Eu cred că se va lărgi şi baza teritorială a acestui sistem. Este prima modificare esenţială, care din punctul meu de vedere este în favoarea României şi nu putem exclude pe viitor ca şi noi să avem o contribuţie, probabil mai degrabă în sisteme de avertizare şi senzori. Este o chestiune care va trebui discutată, dar în orice caz, baza se lărgeşte”, explică Teodor Meleşcanu

Întrebat dacă există deci şanse ca şi România să găzduiască elemente ale viitorului scut, fostul ministru a răspuns : “Fără îndoială. În discuţia de astăzi vom exprima foarte clar nu numai această disponibilitate, ci şi acest interes pe care îl avem, inclusiv lucruri cu caracter tehnic mai pronunţat, care să ne permită şi nouă amplasarea pe anumite platforme, de exemplu fregatele, a unor elemente de contracarare a atacurilor cu rachete“.

Vicepreşedintele american Joe Biden a ales Bucureştiul pentru a ţine un discurs în care anunţă politica noii administraţii americane faţă de Europa Centrală. Teodor Meleşcanu spune că există un motiv întemeiat pentru acest lucru.

Cel mai important rol pe care România poate să-l joace rolul de interfaţă al acestor structuri politico-militare şi economice şi restul statelor care se află în afara lor în diverse tipuri de relaţii – de colaborare, de parteneriat sau uneori relaţii mai încordate“, şi-n cadrul NATO şi-n cadrul Uniunii Europene este conchide şeful Comisiei de Apărare din Senat.

Joe Biden la Bucureşti: Noi avem o datorie mare faţă de ţara dumneavoastră! Colegii dumneavoastră din Polonia, din alte ţări, inţeleg abia acum ceea ce vrem să desfăşurăm  

Remarcabil efort de lingusire a orgoliilor locale depune vicele american Joe Biden... In realitate, Romania este atat de bine apreciata pentru ca este cea mai servila dintre toti aliatii SUA in fronturile in care aceasta este angajata – Irak si Afganistan. Suntem cei care executam orbeste, fara sa cracnim, ordinele venite de la Washington, depasindu-i in obedienta si pe cei mai fideli aliati ai SUA. Si daca celelalte tari au avut ceva de reprosat americanilor pentru razgandirea brusca privitoare la ditamai planul de aparare strategic, noi am fost iarasi cei care “am inteles”, adica nu am zis nici “pâs”. Pe de alta parte, se confirma analiza Stratfor care considera ca vizita lui Joe Biden este motivata de interesele geopolitice ale SUA in regiune si, mai ales, in a castiga o zona strategica incomoda fata de Rusia. Interesul american a crescut brusc fata de tara noastra. De ce? Pentru ca situatia in Iran sta sa explodeze… Si va amintiti ce spunea acest Joe Biden acum fix un an, inainte de alegerea lui Obama: NI SE GARANTEAZA O CRIZA INTERNATIONALA PLANIFICATA?

Polonia, sub noul scut american

Directorul Organizatiei iraniene pentru energie atomica spune ca Iranul nu va renunta la dreptul sau de imbogatire a uraniului

  • Hotnews:

Iran, SUA, Rusia si Franta vor decide pana vineri adoptarea unui acord pe tema energiei nucleare

Bosnia-Hertegovina: Negocierile dintre sarbi, musulmani si croati au esuat. Expertii avertizeaza asupra stabilitatii din regiune

Kelemen Hunor intra in cursa pentru prezidentiale: Sintagma de stat national trebuie sa dispara din Constitutie

  • Adevarul:

VIDEO „Scrisoarea celor şase“: poştaşul vine de la Moscova

Sfârşitul Ceauşeştilor: turiştii sovietici şi manevrele diplomatice

VIDEO „Agenturili“ strâng laţul: conspiraţii şi atacuri de imagine

***

indexpic

  • Ziua:

Bomba preturilor explodeaza dupa alegeri

Specialistii avertizeaza: Jumatate din orasele Romaniei ar putea ramane fara apa in zece ani!

Romanii, cei mai muncitori europeni: fac ore suplimentare gratis!

  • Basilica:

„Consolidarea organizaţională – eficienţă în mediul extern” – un proiect al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Un exemplu poate minor, dar relevant si dureros despre ce inseamna secularizarea dinlauntrul Bisericii si cum ajungem sa punem pret si sa ne inspiram, ba chiar sa ne formam dupa  “intelepciunea” cea mai nebuna a acestei lumi. Cat de cumplit este sa ajungi sa afirmi, ca Episcopie Ortodoxa, ca batranii, nevoiasii si cei fara adapost au nevoie de “raspuns profesionist”, iar asezamintele lor de un management al eficientei mai degraba decat de iubire si jertfelnicie… Si numai limbajul ideologiei acesteia luciferice a “performantei” zgarie auzul si… inima oricarui ortodox cu sensibilitate nepervertita. Dar pentru banii UE, ne lasam o data in plus spalati pe creier.

Prin acest proiect s-a reuşit perfecţionarea personalului implicat în conducerea şi în buna funcţionare a celor peste 60 de servicii sociale oferite de Arhiepiscopia Ortodoxă Română de Alba Iulia, prin filialele AFO şi prin parohiile din eparhie. Este un pas înainte în ceea ce priveşte credibilitatea şi eficienţa aşezămintelor sociale din judeţele Alba şi Mureş, atât în faţa instituţiilor publice, cât mai ales în faţa celor ce beneficiază de aceste servicii. Astfel, bătrânii şi copiii, oamenii nevoiaşi sau cei fără de adăpost vor putea primi pe mai departe, pe lângă căldura credinţei şi-a dragostei creştine, şi un răspuns profesionist la toate problemele cu care se confruntă.

Proiectul Consolidarea organizaţională – eficienţă în mediul extern” este un proiect al AFO Alba Iulia în parteneriat cu Asociaţia Sprijiniţi Copiii Alba (ASCA), finanţat de către Ministerul Finanţelor Publice – Oficiul de Plăţi şi Contractare prin Programul „Creşterea rolului societăţii civile în procesul de integrare a României. Dezvoltarea Sectorului ONG şi educaţie civilă”, Linia de buget Phare/2006/018-147,01,02. Valoarea totală a proiectului este de 77.790 EURO din care 69.662 EURO finanţare nerambursabilă. Perioada de derulare a proiectului este 24 decembrie 2008 – 23 octombrie 2009.

Eveniment editorial la Palatul Patriarhiei, 22 octombrie 2009

Iata ce a ajuns sa apara la editura Patriarhiei Romane, cu binecuvantarea si prefata PF Daniel, continuand eforturile depuse de ziarul Lumina de indoctrinare cu mitologia ecologist-panteista specifica New Age, promovand acum un autor fara nicio legatura cu gandirea ortodoxa, dar care profeseaza o “mistica a Pamantului” de sorginte pagana:

În ziua de 22 octombrie 2009, orele 13:00, în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei, va avea loc lansarea cărţii domnului Pierre Rabhi,Manifest pentru o nouă relaţie a omului cu pământul”, apărută recent la Editura BASILICA a Patriarhiei Române. 1525

Scriitor şi gânditor francez de origine algeriană – născut în anul 1938 în localitatea Kenadsa situată într-o oază din deşertul african -, domnul Pierre Rabhi îndeamnă la meditaţie asupra crizei ecologice de astăzi şi propune ca soluţie o nouă etică a vieţii sau a vieţuirii respectuoase şi responsabile faţă de mediul înconjurător.

„Această carte impresionează atât prin cultura şi înţelepciunea autorului, cât şi prin soluţiile propuse în faţa crizei ecologice şi alimentare de azi. Deşi nu este o carte teologică, ea are valoare spirituală deosebită ca încercare de-a uni între ele ştiinţa şi conştiinţa umană, informaţia tehnică şi înţelepciunea care apără viaţa. Ni se oferă aici o profundă reflecţie etico-filosofică asupra agriculturii şi mediului înconjurăror ca mediu de cultivare a unei relaţii spirituale înţelepte a omului cu natura susţinătoare a vieţii create de Dumnezeu. Întrucât ne oferă o perspectivă de vindecare a relaţiei agresive a omului faţă de natură, această carte se adresează nouă tuturor”, consideră Preafericitul Părinte Patriarh Daniel care semnează Prefaţa lucrării.

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR ORGANIZATE CU PRILEJUL SĂRBĂTORII CUVIOSULUI DIMITRIE CEL NOU, OCROTITORUL BUCUREŞTILOR (24-28 octombrie 2009)

  • Laurentiu Dumitru:

Klaus Kenneth, Conferinte in Romania

Interviu cu Klaus Kenneth: “Sunt unul dintre cei mai fericiti oameni din Europa”

03

Profesorii, sechestraţi în cancelarie
Dascălii care predau la clasa Manuelei au fost la rândul lor examinaţi. „Din fericire, niciunul nu a fost identificat ca purtător al virusului“, a declarat Anda Tănase, directorul liceului. Cu toate acestea, cei 15 profesori au primit măşti  de protecţie şi au fost închişi în cancelarie pentru a sta departe de elevi. „Cadrele didactice care predau la clasa fetei nu au voie să mai intre la ore la celelalte clase timp de 48 de ore“, a mai spus Anda Tănase.

Categorii

Ecumenism, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Pana unde merg ticalosia “medicala” si apucaturile totalitare ale “Streinilor”? (Stiri 20-22 octombrie 2009)

  1. PSALMUL 108
    Al lui David.

    l. Dumnezeule, lauda mea n-o ţine sub tăcere. Că gura păcătosului şi gura vicleanului asupra mea s-au deschis.
    2. Grăit-au împotriva mea cu limbă vicleană şi cu cuvinte de ură m-au înconjurat şi s-au luptat cu mine în zadar.
    3. În loc să mă iubească, mă cleveteau, iar eu mă rugam.
    4. Pus-au împotriva mea rele în loc de bune şi ură în locul iubirii mele.
    5. Pune peste dânsul pe cel păcătos şi diavolul să stea de-a dreapta lui.
    6. Când se va judeca să iasă osândit, iar rugăciunea lui să se prefacă în păcat.
    7. Să fie zilele lui puţine şi dregătoria lui să o ia altul;
    8. Să ajungă copiii lui orfani şi femeia lui văduvă;
    9. Să fie strămutaţi copiii lui şi să cerşească; să fie scoşi din curţile caselor lor;
    10. Să smulgă cămătarul toată averea lui; să răpească străinii ostenelile lui;
    11. Să nu aibă sprijinitor şi nici orfanii lui miluitor;
    12. Să piară copiii lui şi într-un neam să se stingă numele lui;
    13. Să se pomenească fărădelegea părinţilor lui înaintea Domnului şi păcatul maicii lui să nu se şteargă;
    14. Să fie înaintea Domnului pururea şi să piară de pe pământ pomenirea lui, pentru că nu şi-a adus aminte să facă milă.
    15. Şi a prigonit pe cel sărman, pe cel sărac şi pe cel smerit cu inima, ca să-l omoare.
    16. Şi a iubit blestemul şi va veni asupra lui; şi n-a voit binecuvântarea şi se va îndepărta de la el.
    17. Şi s-a îmbrăcat cu blestemul ca şi cu o haină şi a intrat ca apa înlăuntrul lui şi ca untdelemnul în oasele lui.
    18. Să-i fie lui ca o haină cu care se îmbracă şi ca un brâu cu care pururea se încinge.
    19. Aceasta să fie răsplata celor ce mă clevetesc pe mine înaintea Domnului şi grăiesc rele împotriva sufletului meu.
    20. Dar Tu, Doamne, fă cu mine milă, pentru numele Tău, că bună este mila Ta.
    21. Izbăveşte-mă, că sărac şi sărman sunt eu şi inima mea s-a tulburat înlăuntrul meu.
    22. Ca umbra ce se înclină m-am trecut; ca bătaia de aripi a lăcustelor tremur.
    23. Genunchii mei au slăbit de post şi trupul meu s-a istovit de lipsa untdelemnului
    24. Şi eu am ajuns lor ocară. M-au văzut şi au clătinat cu capetele lor.
    25. Ajută-mă, Doamne Dumnezeul meu, mântuieşte-mă, după mila Ta,
    26. Şi să cunoască ei că mâna Ta este aceasta şi Tu, Doamne, ai făcut-o pe ea.
    27. Ei vor blestema şi Tu vei binecuvânta. Cei ce se scoală împotriva mea să se ruşineze, iar robul Tău să se veselească.
    28. Să se îmbrace cei ce mă clevetesc pe mine cu ocară şi cu ruşinea lor ca şi cu un veşmânt să se învelească.
    29. Lăuda-voi pe Domnul foarte cu gura mea şi în mijlocul multora Îl voi preaslăvi pe El,
    30. Că a stat de-a dreapta săracului, ca să izbăvească sufletul lui de cei ce-l prigonesc.

  2. Desi de multe ori am crezut ca e las,pot spune ca Ips Teofan e un om al echilibrului si al rabdarii;Imi cer scuze pt remarcile din trecut despre el…eu ma aprind repede pt ca asa sunt din fire iar asta de multe ori nu e bine!Sa avem rabdare si sa ne rugam pt el,si la vremea potrivita si el va fi alaturi de noi in duh si in adevar ortodox!

  3. O Ghenadie, trebuie sa-ti ceri IERTARE:). Nu e las deloc, insa are tactica parintelui Arsenie Papacioc. E minunat IPS Teofan. Sa vedem ce atacuri o sa aiba dupa discursul acesta.

    Doamne ajuta

  4. Multumesc pt cenzura oameni buni!Aseara am luat foc si am scris la manie;
    Dar sa stiti ca ce ma aprinde cel mai tare este pervertirea copiilor…

  5. http://news.slashdot.org/article.pl?sid=09/10/22/1421201

    “The European Parliament has surrendered to pressure from Member States (especially France) by abandoning amendment 138, a provision adopted on two occasions by an 88% majority of the plenary assembly, and which aimed to protect citizens’ right to Internet access. The move paves the way for an EU wide policy supporting arbitrary restrictions of Internet access. Under the original text any restriction of an individual could only be taken following a prior judicial ruling. The new update has completely removed this, meaning that governments now have legal grounds to force Internet providers (ISPs) into disconnecting their customers from the Internet (i.e. such as when ‘suspected’ of illegal p2p file sharing).”

  6. @ Mihai P.:

    Nu prea avem incredere in informatia preluata si pe vatopaidi, care circula de mai multa vreme. Nu acesta este pericolul vaccinurilor. Cel putin deocamdata. Informatia pare genul de hoax menit sa ne duca pe o pista falsa, diversionista.

  7. Pingback: Război întru Cuvânt » Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL”
  8. Pingback: Război întru Cuvânt » Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?
  9. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
  10. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare