“GENERATIA de 40 DE ANI” si TRADAREA LUI PONTA. Sau: Un nou episod din filmul TOTI OAMENII… SERVICIILOR SECRETE (VIDEO)

10-02-2012 7 minute Sublinieri

ungureanu-ponta

Mircea Geoana, candva, intrebat despre ofiterii acoperiti din politica, raspundea:

“Nici noi nu mai stim cati suntem“.

CATE IUDE “CU OCHI ALBASTRI” OR MAI FI?

UPDATE


Discursul lui Victor Ponta in Parlament, la investirea guvernului Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu fisurează USL: Victor Ponta a dat semnalul desprinderii socialiştilor de liberali

Transformarea lui Ponta. De ce se poartă oamenii politici, în momente cheie, de parcă s-ar fi “născut” în aceeaşi instituţie?

Discursul liderului PSD din Parlament, cu ocazia votului referitor la Guvernul Ungureanu, i-a luat prin surprindere pe aliaţii liberali, care au boicotat singuri puterea şi nu au participat la eveniment. Chiar dacă, ulterior, Crin Antonescu a vrut să pară îngăduitor faţă de prietenia neaşteptată arătată de Ponta cabinetului lui Mihai Răzvan Ungureanu, liderul PNL nu a reuşit să mai convingă pe nimeni, în ciuda abilităţilor sale oratorice recunoscute. In realitate, liberalii sunt mai îngrijoraţi ca oricând în urma ultimelor evenimente, iar discuţiile care se poartă acum în partid se învârt în jurul unor întrebări chinuitoare: ce plan secret au pus la cale pesediştii? Mai putem să ne bazăm pe Victor Ponta? Oare PSD vrea să intre la guvernare alături de PDL?

Intemeiate sau nu, toate aceste speculaţii pleacă de la un fapt care nu poate fi contestat: Victor Ponta şi-a schimbat radical atitudinea faţă de putere. Transformarea liderului PSD este atât de bruscă încât am fi naivi să încercăm să o justificăm cu explicaţii de genul “liderul PSD s-a maturizat”, “şi-a dat seama că trebuie să aibă o atitudine constructivă”. Vi-l mai amintiţi pe Ponta de acum trei zile: “Este o naivitate să crezi în Traian Basescu”? Dar pe Ponta de acum doua săptamani: “Traian Băsescu este un dictator în delir“? Sau de acum câteva luni: “Traian Băsescu este un iresponsabil”?

Noul Ponta, cel din 9 februarie, tocmai a promis sprijin unui guvern girat de Traian Băsescu, (dictatorul în delir), evident în anumite condiţii, a considerat deplasate unele atacuri împotriva guvernului făcute de partenerul său din USL Dan Voiculescu (“guvernul clonelor”) iar, ce este cu adevărat halucinant, câteva ore mai tarziu, într-o intervenţie la Antena 3 a vorbit despre necesitatea unei vieţi politice mai decente, fără jigniri şi atacuri la persoană.

Dacă am fi picat acum în România, după o călătorie de vreo zece sau 20 de ani, am fi avut toate motivele să salutăm această atitudine civilizată a unuia dintre liderii opoziţiei: Bravo domnule Ponta! Aşa se face politică într-o ţară civilizată!

Cum nu suntem în această situaţie, şi cum România nu este o ţară civilizată, nu avem motive să fim atât de optimişti. Asta pentru că în politica românească, pur şi simplu nu există astfel de transfomări. Aveţi exemple de politicieni care, fără să fie forţaţi de cineva, şi-au abandonat discursul agresiv, injuraturile, demagogia, în favoarea unei atitudini echilibrate şi constructive?  […]

In aceste conditii, schimbarea lui Ponta nu poate avea decât două explicaţii: ori
liderul PSD a ales să experimenteze noi strategii politice, într-o perioadă în care, inclusiv prin lozincile mitocăneşti din Piaţa Universităţii la adresa lui Băsescu şi Boc, s-a dovedit că nu rentează să fii gentleman, ori a fost forţat să-şi refacă toate calculele legate de carieră.

Putem exclude cu inima împăcată prima variantă: Ponta chiar nu este atât de subtil. A doua variantă pare, din păcate, mult mai credibilă. Ce anume s-a întâmplat după nominalizarea şefului SIE pentru funcţia de prim ministru, ce i-o fi spus acesta lui Victor Ponta în discuţia avută zilele astea (şi care nu a fost negată de părţi)? Deocamdată există doar zvonuri. Unele poate răutăciose. Acest eveniment poate arăta însă, ceea ce ştie aproape toată lumea dar nu poate dovedi nimeni. Şi anume că oamenii politici din Romania se comportă, în toate momentele cheie ale carierei lor, de parcă s-ar fi născut cu toţii în acelaşi loc. În sensul de instituţie, nu de loc al naşterii.

  • Gandul:

[Indira Crasnea] Jocurile de societate ale “premierului” Ponta cu premierul Ungureanu

Noul guvern a intrat deja “în pâine”, dar personajul principal al unei zile în care evenimentele s-au succedat cu repeziciunea unor întâmplări premeditate a fost Victor Ponta cu al său discurs lung şi politicos la adresa lui Mihai R.Ungureanu.

Ca ton şi impresie “artistică”, de suprafaţă, Victor Ponta mai că părea din aceeaşi familie de gândire cu Mihai R. Ungureanu. La concreteţea intervenţiilor cei doi au fost complementari, pentru că preşedintele PSD, prin expunerea celor 15 dorinţe ale opoziţiei, a susţinut un adevărat program de guvernare, în timp ce premierul (doar desemnat la acel moment) s-a limitat la enumerarea unor generalităţi.

La capitolul “sentiment”, Ponta i-a răspuns aproape afectuos lui Ungureanu, cu o notă şi de mentor, dar şi de avocat al diavolului, când l-a îndemnat, prin analogie şi cu urături, la independenţă faţă de Traian Băsescu şi chiar de PDL. Parcă “democraţia încrederii”, pe care abia o propovăduise Mihai R. Ungureanu, făcuse un prim şi neaşteptat prozelit: Victor Ponta. (…)

În acelaşi timp, atitudinea lui Ponta poate să însemne şi inaugurarea unor noi jocuri de societate, în care “nu”-ul fără tăgadă, mersul până în pânzele albe ar putea cădea în desuetudine şi considerate tristeţi de dinozauri uitaţi pe pământ.

Este ca în acea gândire scăpată din subconştientul lui Mircea Geoană: “nici nu ştim câţi…suntem” [cati ofiteri acoperiti, n.n.]. Câţi băieţi pragmatici şi doritori de jocuri serioase, nu de societate, sunt. “Generaţia de 40″, căreia i-a venit rândul la măcinat în moara puterii.

[Florin Negrutiu]: „Nebunia” lui Ponta: cât de liber este liderul PSD?

Victor Ponta a ţinut astăzi, în Parlament, un discurs anormal. Nu spun că este bun sau rău, ci doar anormal pentru ţara în care trăim.

Câteva citate din intervenţia pe care am recitit-o cu multă atenţie:

“Aveţi colaborarea totală a opoziţiei faţă de proiectele europene ale României, faţă de intrarea în Schengen”.

“Aveţi sprijinul nostru în accentuarea independenţei DNA şi ANI”.

“Noul cabinet va avea sprijinul opoziţiei în combaterea contractelor cu băieţii deştepţi din energie”.

“Opoziţia va sprijini Guvernul dacă va promova ridicarea salariului minim la 800 sau 850 de RON”.

“Obligaţia noastră este să privim spre viitor, să facem altfel politică”.

Prin urmare, dl. Ponta a făcut ceva de neînchipuit într-o ţară ruptă în două tabere: a oferit “sprijinul” şi chiar “colaborarea totală” guvernului Ungureanu pe câteva probleme punctuale. Liderul PSD nu a oferit sprijinul lui şi nici măcar al partidului său, ci al întregii opoziţii, ceea ce a făcut cealaltă jumătate a opoziţiei, care nu-şi dăduse consimţământul, să aibă o reacţie nervoasă. Dl. Antonescu a anunţat ruptura “stilistică” dintre domnia sa şi Victor Ponta şi a subliniat că pe el “nu-l reprezintă” discursul partenerului.

(…)

Nu ştim multe, dar insinuăm că procurorul Ponta nu este total străin de tagma “băieţilor cu ochi albaştri”, că ar avea şi el “vulnerabilităţi” şi şefi care îl împing în faţă sau, din contră, îl retrag în dispozitiv. Ca argumente în acest sens, pot fi date declaraţiile recente ale liderului PSD, care spusese că, dacă vine la putere, o să schimbe tot, cu excepţia şefului SRI, şefului SIE şi guvernatorului BNR. Dacă mergem mai adânc în biografie, îl găsim pe ginerele lui Ilie Sârbu în compania unui grup apropiat de zona serviciilor, din care fac parte Ioan Rus, Gabi Oprea sau George Maior. Ironic şi probabil dezamăgitor pentru dl. Ponta, mulţi dintre cei care fac politică (politicieni, comentatori, ziarişti) s-au grăbit să-l pună la zid pe omul cu care, cu câteva zile înainte, împărţiseră acelaşi studio de televiziune şi pe care îl susţinuseră fără rest.

Pentru un observator mai atent al mişcărilor politice, gestul d-lui Ponta nu este chiar atât de surprinzător. Dincolo de declaraţia cu păstrarea şefilor SRI şi SIE, liderul PSD făcuse câţiva paşi care vesteau “trădarea” de azi. Să ne amintim că elanul d-lui Antonescu de a-şi da demisia din Parlament dimpreună cu toţi parlamentarii USL a fost stopat de dl. Ponta. Să ne amintim că la marele miting contra puterii organizat la Arcul de Triumf, prezenţa d-lui Ponta şi a PSD a fost mai degrabă modestă: megamobilizarea în stradă a PSD, proiectată să continue săptămâni la rând, a fost doar o promisiune şi atât.

În loc de concluzie

Victor Ponta – care nu candidează la preşedinţie, pregătindu-se să devină “un om de stat”, adică premier al României – a luat astăzi o decizie riscantă: de a se comporta ca un om normal şi moderat. Decizia de a ieşi din tranşee nu este întâmplătoare, venind după o serie de gesturi care îl plasează pe liderul PSD într-un alt registru politic. Ce înseamnă invitaţia adresată premierului MRU “Obligaţia noastră este să privim spre viitor, să facem altfel politică”? Altfel de a cui? De a lui Traian Băsescu şi Crin Antonescu? Este vorba cumva de “generaţia de 40 de ani şi un pic” despre care vorbea spre seară preşedintele Băsescu? Cât de liberă este această generaţie?


Redam si doua comentarii ale unor frati pe tema ultimelor evenimente din actualitatea romaneasca:

vlad:

Citesc și eu, ba ca Băsescu s-a speriat și l-a aruncat în joc pe securist ca să dea nu știu ce semnale, ba ca e planul B, ș.a.m.d.

Nu cred nimic. Ăsta e Planul! Nici A, nici B, doar marșul lor înainte, călcând pe cadavre, premeditat. Nu e apărut peste noapte! Uitați-vă la om: opusul lui Boc. ‘Nalt, frumușel, amabil, vorbitor de limbi globale, ambițios nevoie-mare (genul de: mai dați-mi o sarcină, dar vai, lăsați-mă să vă ajut, ce bine vă stă azi părul!), fin, rocker, dăștept, filozof, multivalent. Deja a frânt inimi de prezentatoare TV și inima lui Ponta, se pare.

E un mic antihrist, dar unul de carton; e maculat – a fost utc-ist de nădejde, are bube în cap, nu-i perfect. Oamenii ni l-au dat pe Boc în acești ani să ne facem încălzirea cu el – Boc a macrodestabilizat România; vine MRU să o microdestabilizeze. Pe dos va fi cu UE.

Premeditarea se vede în discursul de lemn putred european, altoit peste lemn de măciucă comunistă. “Voi pleca de la muncă atunci când treburile vor merge bine pentru oameni. Munca e cea mai bună formă de patriotism”. Citatul e aproximativ, dar spiritul ăsta e. Are și echipă bună – e nazistul ăla care zice că toți trebuie să ne facem declarații de avere. De fapt echipa nici nu contează decât din privința disponibilității de a pocni din călcâie la ordin.

Bun – deci vom fi așa: colonie minieră la coada Imperiului și linie-întâi la răzbel.

utzu:

Spuneam într-un alt comentariuva trebui să ne obișnuim să îl vedem mult timp pe domnul Băsescu la putere și cred că această mișcare a lui Ponta este un semnal clar în acest sens.

Acum nu știu dacă a fost șantajat de Băsescu ori dacă nu cumva, mai probabil, vrea să se pună bine cu stăpânirea evreiască și să se alinieze cuminte liotei de canale media care nu știu cum să-l facă pe MRU, mai frumos decât Făt Frumos. Având în vedere cine este MRU, al cui este și ce reprezintă el pentru România, având în vedere că aceste lucruri se cunosc în mod public de 99% (sunt îngăduitor) dintre elitele noastre de orice fel, faptul că se marșează sfidător pe această campanie, mi se pare cel mai trist exemplu de Reeducare colectivă la care poate fi supus un popor. Toată această sinistră mascaradă vine doar să ilustreze cât de distrusă este această țară, că n-a rămas piatră pe piatră din edificiul demnității noastre naționale.

Spuneam și că lui MRU îi vor fi permise acele măsuri populiste, care să-i consolideze imaginea de prezidențiabil, în vederea rocadei din 2014. Având în vedere și iminentul război din Iran, care bănuiesc că va debuta înainte de alegerile prezidențiale (dacă nu chiar de cele parlamentare), în care România va avea calitate de ”partener de primă importanță”, război care va deturna atenția publică de la discursul politic spre evenimentele și tragediile inerente, consider că Ponta a înțeles că nu poate ajunge la putere nici măcar prin USL.

Băsescu a spus clar că nu va desemna un premier USL nici dacă vor face >51%, iar în lipsa unui scor electoral de 60% care să îi protejeze de presiunile SRI/DNA de erodare a loialității parlamentare, nu au nici o șansă să îl suspende. Fără sprijinul iudeo – american, cu atât mai puțin! Acum rămâne de văzut dacă Ponta și PSD-ul vor rămâne în USL, să joace teatrul opoziției ”democratice” sau se vor înșirui cu toții la Cotroceni, mai mult sau mai puțin pe față, să ceară milă.

Cert este că Băsescu a inaugurat oficial dictatura militară (camuflată) și bănuiesc că vom începe să vedem, din ce în ce mai des, abuzuri grotești din partea puterii, programate (probabil) de la momentul în care Băsescu scrâșnea din dinți împotriva protestatarilor din Piața Universității. Mai mult decât atât, presimt că urmează o grețoasă efervescență a tupeului băsiștilor, cărora le-a tremurat puțin fundul în ultimele 2-3 săptămâni. Nu exclud că primele capete care vor cădea să fie din rândul pdl-iștilor care au mișcat în front în ultima lună.

Cel puțin în massmedia, MRU va fi prezentat ca făcând bici din PDL-junior. USL nu cred că va prinde alegerile în această formulă. Iertați-mi speculațiile!
Dumnezeu să ne păzească și să ne ajute!


Categorii

Cuvantul cititorului, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Servicii secrete, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

62 Commentarii la ““GENERATIA de 40 DE ANI” si TRADAREA LUI PONTA. Sau: Un nou episod din filmul TOTI OAMENII… SERVICIILOR SECRETE (VIDEO)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. (De la o intamplare similara a ramas celebra expresia:Si tu, Brutus?)

  2. @ Carmen:

    Coalitie contra lui Basescu?! Doar de ochii lumii, si facand cu ochiul. De forma bineinteles ca trebuie pastrat adversarul traditional… de parca schimbul de stafeta nu ar fi fost deja stabilit de (mai) sus, ordonat si deja insusit si comunicat public. Unul este mostenitorul, celalalt poate fi… copilotul (!), daca se face baiat cuminte si actioneaza la… pont. A…

  3. Tot timpul discursului am avut sentimentul ca se pleaca dintr-o firma cu tot cu baza de date in brate.E adevarat, schimbul de stafeta s-ar fi stabilit dinainte, dar ceva mai tarziu.Sunt prea multe contradictii ca sa ma pot lasa la mana primei impresii.Vedeti dvs., inainte de a asculta discursul, am auzit impresiile: de-o parte tradarea, de cealalta admiratia pentru o atitudine matura si echlibrata, ceea ce fireste, mi-a starnit interesul.Nu sunt partizana nici unuia din cele doua scenarii.Cred ca totusi se doreste inlaturarea cat mai curand a lui Tb, iar semnalele din exterior sunt destul de clare.

  4. Acest Ponta, de la inceput, de cand a aparut pe scena politica, mi s-a parut atat de alunecos si de manat doar de propriile lui interese, incat nu as lua in seama nimic din ceea ce declara oficial sau la vre-un sprit intr-o cabana pe la munte. Se incadreaza perfect in profilul politicianului roman.

    Cat despre “debarcarea” lui Basescu, singura sansa ar fi sa o ia si el razna, ca si vechii conducatori din blocul comunist. Daca va incepe sa se creada mare,tare, un fel de dictator pentru care Romania si populatia sunt propietatea lui si nu va mai asculta de ordinele externe, atunci va fi “aruncat” la cosul istoriei.
    Asa s-a intamplat si cu “marii” conducatori comunisti. O luasera razna, crezandu-se stapani si chiar ajunsesera sa creada ei insisi in utopia denumita comunism.
    Bineinteles, totul a fost regizat si pus in scena sub forma revolutiilor, in scopul propasirii binelui sarmanelor popoare asuprite, invocarea calului troian numit drepturile omului … bla, bla, bla.

    Nu stiu cat de bine va fi dupa “debarcarea” lui TB! Tot o sluga a ocultei internationale va veni.

  5. @carmen:

    iar semnalele din exterior sunt destul de clare.

    Care semnale din exterior? Noua ne-au scapat… Nu zicem ca nu ar fi, insa chiar nu am observat o schimbare de atitudine a cancelariilor vestice fata de prezident.

  6. Un “teatru al absurdului” deloc absurd daca facem abstractie de reactiile mediei romanesti fata de evenimentele din ultima vreme si recitim cu atentie reactiile din presa externa si, nu in ultimul rand, ne gandim la relatiile dintre vestici si cei de peste ocean.

    În România “a demisionat un premier pe care colegii săi din UE îl invidiază şi în care instituţiile financiare internaţionale au încredere. În ziua în care Emil Boc a demisionat, Fondul Monetar Internaţional a acordat note excelente reformelor guvernului său”. http://www.dw.de/dw/article/0,,15726387,00.html

    Pe de alta parte, asprimea fmi-ul este criticata, acum considerandu-se ca poate duce tara la un adevarat dezastru:
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/reuters-abordarea-dura-a-fmi-poate-provoca-dezastru-in-romania-161085.html

    Ne mai intoarcem putin in timp la vizita in state:
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2011/09/14/vizita-istorica-a-presedintelui-traian-basescu-in-sua-ce-inseamna-sa-fii-partenerul-strategic-al-imperiului-american/

    Se poate deci sa asistam de fapt la batalia pentru pozitia strategica a Ro si resursele care-i pot asigura independenta, pe fondul nemultumirilor noastre, perfect justificate dar exploatate cu abilitate.

    Ps: mi se pare mie sau traim vremea in care atentia lumii este atintita asupra noastra datorita schimbarilor care au loc, schimbari intervenite intr-un interval de timp scurt …?

  7. Un economist francez avertiza încă cu mult timp în urmă că
    războiul declanşat de SUA şi ulterior de Japonia contra Europei „nu
    se dă cu dolari, cu petrol, cu tone de oţel, nici chiar cu maşini
    moderne, ci cu imaginaţie creatoare şi cu talent de organizare”.

    O lectura pe care merita sa o privim cu mai multa atentie – relatia dintre sua si ue privita putin mai in detalii organizatorice:
    http://www.biblioteca-digitala.ase.ro/biblioteca/carte2.asp?id=383&idb=

    (nu este nevoie sa publicati comentariul)

  8. se confirma banuielile fata de omul “tacut” din PSD, cel care cel mai probabil l-a “sfatuit” si pe ginerele sau sau o lase mai moale fata de proaspatul premier Ungureanu, cel mai probabil numit de catre SUA la noi, a acelui om din PSD care in tinerete si-a facut studiile teologice prin strainataturi impreuna cu patriarhul Daniel, ambii astazi niste oameni f influenti in Romania … , pt SUA ?

    http://www.gandul.info/politica/exclusiv-ilie-sarbu-explica-atitudinea-fata-de-mru-noi-avem-relatii-de-prietenie-cu-premierul-ungureanu-ne-cunoastem-de-mult-timp-9228312

    pana si unul ca Paleologu a a juns sa vada si sa ironizeze treaba asta … . Sarbu confirma ca este un bun prieten si cu fiul masonului Paleologu senior.

    http://www.gandul.info/politica/cum-raspunde-ilie-sarbu-ofertei-holteiului-paleologu-de-a-i-deveni-ginere-n-am-putut-sa-decid-nici-la-daciana-9228257

    .

  9. Toti politicienii vizibili si vocali sunt niste oameni fara tarie morala, cu pete pe trecut, santajabili, lasi. Lasitatea este prima care ii impinge la toate marsaviile, lacomia a doua, tembelia, al treilea resort. De aceea ponta apare acum ca o marioneta. De aceea a fost posibil ca un tembel ca geoana sa ajunga.n tur 2 la prezidentiale si de aceea avem un presedinte mafiot vandut sua dupa unul kgb-ist. Pentru ca nu e nevoie de oameni competenti, patrioti, loiali, verticali in fruntea tarii. Pentru ca astia, cetatenii gospodari, nu sar ca paduchii in frunte, lesinati de foame sau galbeni de invidie, ca le e sila de mizeria numita viata politica. Sforile sunt trase de papusari invizibili, hamesitii de la asa-zisa carma sunt doar trompetele. Vai de capul tarii asteia!!

  10. cat de fatisa este vanzarea lui ponta. basescu a invatat sa i se adreseze frumos,ii ia scamele de pe haina, nu-l mai scoate din “”domnul presedinte ponta””!!! nu mai e “”baietas””, ia uite cum a crescut dintr-o data!!!!

  11. iata ce mai putem afla si de pe aici (totusi un fel de “varf al icebergului” din ceea ce “poate” vorbi si unul ca Geoana)

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/mircea-geoana-crin-si-ponta-nu-merg-impreuna-in-statele-unite-965672.html

    .

  12. eu ma refeream la ce vorbeste unul ca Geoana despre cum privesc americanii pe cei de la Putere dintr-o tara si pe cei din opozitie, sau care ii vor schimba. Cum ne ducem la “jupan”, ca sa avem “trecere” de la el .. , dar si de altele. Si asta este doar varful iceberg-ului, din ce poate vorbi Geoana.

    Doamne ajuta !

  13. Pingback: Victor Ponta la PENTICOSTALI in timpul vizitei din SUA (VIDEO). DE CE ESTE ATAT DE INFLUENTA ACEASTA SECTA? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: AU FALSIFICAT BASESCU SI BNR datele macroeconomice pentru a face acordul cu FMI? Vicele Comisiei SRI din Parlament aduce acuzatii grave de TRADARE NATIONALA “asasinilor economici” Basescu si Jeffrey Franks - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Ilie Serbanescu: Romania, pe treapta cea mai de jos a COLONIALISMULUI VESTIC, teren al EXPERIMENTELOR SOCIALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: VICTOR PONTA, premierul “provinciei” România, “ASTEPTAT CU NERABDARE” DE BRUXELLES LANGA BASESCU, “IN INTERESUL EUROPEI”. Acum in jenantul rol de “pacificator” si “reunificator”, neinteles de po
  17. Pingback: “PACTUL DE COABITARE” – Intalnirea secreta de noapte USL-BASESCU: “Pupat toți piața endependenți…”. Inca o TRADARE A LUI PONTA, inca un vot popular vandut printr-un BLAT “EURO-ATLANTIC”? - Razboi întru C
  18. Pingback: JOS MASCA, DOMNULE PONTA! JOCI PENTRU BASESCU! [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: “ACORDUL DE COLABORARE” (coabitare) PONTA-BASESCU – documentul infam care consfinteste statutul de sluga de lumea a treia al Romaniei in Europa. PANA UNDE SE POATE INJOSI SI CAT POATE TRADA UN PREMIER DISPERAT DE PUTERE? - Recomandari
  20. Pingback: MIHAI RAZVAN UNGUREANU – consilierul personal al lui Iohannis/ Sefa DNA spune ca e inspirata de CREDINTA ORTODOXA in “cautarea dreptatii”/ Vicepremierul Ungariei are un “OPTIMISM MODERAT” cu privire la relatia cu IOHANNIS - R
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare