STARETUL EFREM Vatopedinul va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare

29-03-2012 3 minute Sublinieri

 

Consiliul de procurori întrunit pentru a răspunde cererii de eliberare din arestul preventiv a Părintelui Stareț Efrem a hotărât punerea lui în libertate cu anumite condiții restrictive. În aceste zile Părintele Stareț se va întoarce în Mănăstirea Vatoped.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Membrii Consiliului au decis eliberarea staretului Manastirii Vatopedi, Arhimandritul Efrem, in schimbul unei garantii de 300 000 de euro, mentinandu-se interdictia plecarii din tara si din Vatopedi, precum si obligatia de a vizita periodic autoritatile zonei.

Staretul a fost inchis de pe 28 decembrie 2011 la inchisoarea Korydallos.

Conform surselor Romfea.gr, garantia a fost deja achitata de prietentii Manastirii Vatopedi si de diferite personalitati.

Legaturi:

***

***

***


Categorii

Parintele Efrem (Vatoped), Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “STARETUL EFREM Vatopedinul va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare

  1. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

  2. Ma bucur si dau slava lui Dumnezeu!

  3. Slava lui Dumnezeu ca l-au eliberat! caci “Slava lui Dumnezeu pentru toate” poate spune doar Staretul Efrem insusi pentru nedreptatile si abuzurile suferite, nu noi!
    L-au eliberat dar au grija, in continuare, sa proiecteze in mass-media, in ce-l priveste, imaginea unui bandit periculos. Sa vedem limpede! Eliberare conditionata, garantii, domiciliu obligatoriu, etc., in vreme ce altii, cu adevarat periculosi, se misca liber sau stau in fotolii inalte.

  4. Slavit fie numele Domnului! Bucurie in sufletul nostru.

    Ma gandesc doar la cu cata dragoste si nerabdare duhovniceasca este asteptat de obstea lui… Cred ca acum va fi cu mult mai pretuit.

    Doamne, ajuta!

  5. O veste foarte buna. Dar sa nu ne amagim, nu au terminat cu el. Cind se va termina procesul inscenat, abia atunci va fi finalul deciziei.

  6. “”Membrii Consiliului au decis eliberarea staretului Manastirii Vatopedi, Arhimandritul Efrem, in schimbul unei garantii de 300 000 de euro, mentinandu-se interdictia plecarii din tara si din Vatopedi, precum si obligatia de a vizita periodic autoritatile zonei.””
    Caaat? X_X cred ca nici pentru un criminal nu este pusa o cautiune atat de mare! Cat de frica le este de Staret!
    Doamne ajuta! bine ca a ajuns intre ai sai!

  7. Slava Tie Doamne !

  8. E exagerat de mare suma pentru garantie, bine ca s-au gasit bani. Imi pare bine ca a fost eliberat acum pentru a putea petrece Sfintele Pasti in libertate. Sa nadajduim ca decizia finala a procesului va fi una dreapta, cu lsasarea in libertate sa staretului Efrem. Dumnezeu sa-l binecuvanteze!

  9. Ce bucurie ca macar de Inviere va fi acasa 🙂

  10. Pingback: LACRIMILE REGASIRII. Sosirea Parintelui Efrem la Manastirea Vatopedi [FOTO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Slava Lui DUMNEZEU. Munune Dumnezeaca . S-a facut dreptate .

  12. Nu le este frica de Staret, ci le este frica de Dumnezeu
    Intotdeauna au trecut la represali, deoarece Iisus Hristos, proorocii si oamenii care au darul discernamantului, au fost periculosi pentru calea pe care au ales-o de a sluji altui stapan decat Dumnezeu
    Ei nu au decat puterea banului cu care cred ca vor putea birui credinta
    De aici aceasta suma de cautiune imensa 300.000 euro
    Staretul puterea lui Dumnezeu si banii puterea satanei
    Pace, har, bucurii in suflete in numele Sfintei Treimi

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare