Vanzarea Romaniei catre americani continua, garantat si fatis, sub guvernul PONTA: WESLEY CLARK – seful NATO si al operatiunilor de bombardare a Serbiei – CONSILIER AL PREMIERULUI (video)

5-07-2012 4 minute Sublinieri

Wesley Clark dand mana cu Hashim Thaci, traficantul de organe sarbesti

  • Hotnews: 

Victor Ponta va avea un consilier pe probleme strategice si de securitate, generalul american Wesley Clark

Premierul Victor Ponta a anuntat joi seara, dupa sedinta de Guvern, ca va avea il va avea drept consilier pe probleme strategice si de securitate pe generalul american Wesley Clark.

Am reusit sa conving o mare personalitate internationala, dl general Wesley Clark, sa accepte o poztie de foarte mare nevoie, de special adviser, deci consilier special pe probleme strategice, pe probleme de seucritate si pe probleme de strategii economice”, a declarat premierul.

Generalul american in rezerva Wesley Clark a fost comandantul fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo.

Cine este Wesley Clark, consilier pe probleme strategice al lui Ponta: membru in conducerea unei companii petroliere unde Soros are 20% din actiuni. Compania are afaceri cu gaze de sist in Polonia

Premierul Victor Ponta a anuntat joi seara, dupa sedinta de Guvern, ca il va avea drept consilier pe probleme strategice si de securitate pe generalul american Wesley Clark. Clark este membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petroliera unde Soros a cumparat 20% din actiuni prin intermediul fondului sau de investitii Quantum Partners LP.

Potrivit site-ului oficial, compania in conducerea carei ase afla Wesley Clark are operatiuni in domeniul gazelor de sist in Polonia.

(…) Premierul a mentionat ca joi a avut cu noul sau consilier o prima intalnire si o prima discutie “pe teme de investitii si despre potentialul Romaniei in zona energiei si in zona agriculturii”.

Generalul american in rezerva Wesley Clark a fost comandantul fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo. El a fost protagonistul unui episod extrem de tensionat, cand comandantul fortelor britanice de sub comanda NATO a refuzat sa deschida focul impotriva fortelor ruse masate in Aeroportul din Pristina, asa cum ordonase gen. Wesley Clark. “Nu am de gand sa pornesc al treilea razboi mondial”, ar fi spus comandantul britanic (sursa).

Generalul American în rezervă Wesley Clark, fost comandant NATO şi candidat la Casa Albă, a devenit de astăzi consilierul premierului Victor Ponta. Primul-ministru a dezvăluit că s-a întâlnit cu generalul Clark într-o vizită pe care care a efectuat-o la Viena.

„Printr-o cunoştinţă comună, a fost un noroc extraordinar, ne-am întâlnit şi astăzi a venit în România. Este o mare oportunitate, generalul Clark este un extraordinar economist, este implicat la nivelul cel mai înalt în strategii economice, este un om pe care orice l-ar vrea, iar un prim-ministru nu ar rata o asemenea ocazie. I-am promis că vom rezolva rapid criza politică şi că vom avea în continuare o justiţie independentă”, a declarat la Antena 3 Ponta.

Generalul va fi consilier onorific, nu va fi plătit şi nu va participa la şedinţele de guvern.

“Am avut discuţii cu premierul, pot veni cu o experienţă importantă. Cred că voi putea atrage investitori şi creşterea economică a României. Ştim că există o revoluţie energetică în desfăşurare în lume, iar în România există un potenţial al carburilor, există surse de apă care pot produce energie. Consider că România poate deveni un principal exportator de energie”, a spus generalul Clark.

Generalul Clark a condus campania din 1999 a NATO de bombardare a obiectivelor sârbeşti din Kosovo şi a fost unul dintre primii critici ai războiului SUA din Irak.

  • Antena3: 

Wesley Clark: Cred că voi putea atrage investitori şi voi stimula creşterea economică a României

Generalul american Wesley Clark, consilierul onorific al premierul Victor Ponta, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, joi seară, la “Sinteza Zilei“.

Acesta a declarat că sosirea sa în România nu are legătură cu situaţia politică.

România este o ţară foarte bogată, are un potenţial uriaş. Eu lucrez în afaceri astăzi, m-am retras din armată acum 12 ani, lucrez în sectorul bancar, în sectorul energetic, în sectorul mineralelor şi în sectorul combustibililor biologici. Acestea sunt domeniile care prezintă cel mai mare potenţial pentru dezvoltarea economică a României. Cred că pot să vin cu o experienţă importantă pentru aceste domenii, cred că voi putea atrage investitori şi voi stimula creşterea economică a României. Ar putea fi unul din cele mai bogate state din Europa, având în vedere resursele naturale bogate şi geografia României“, a spus Clark, joi, la Antena 3.

Premierul Victor Ponta consideră că Wesley Clark este un extraordinar economist, acesta fiind implicat la nivelul cel mai înalt în ceea ce înseamnă strategii economice.

Victor Ponta: Sunt foarte mândru şi îi sunt foarte recunoscător lui Wesley Clark că a acceptat să-mi fie consilier onorific


Nota noastra:

Wesley Clark a fost seful NATO atunci cand SUA a atacat, samavolnic, Serbia, incepand operatiunea extirpare si amputare a provinciei Kosovo si de sustinere a mafiotilor traficanti de organe omenesti albanezi. A lansat, in epoca, celebra sintagma de “victime colaterale”, culme a cinismului rece si inuman, referindu-se la sarbii ucisi in timpul bombardamentelor NATO.

Numirea unui asemenea personaj – apropiat, pare-se, influentei familii Clinton si grupului democrat afiliat acestora – arata:

1. Se confirma statutul de colonie americana al Romaniei. Schimbarea de putere nu poate avea loc decat prin firman de la Inalta Poarta de la Washington.

2. Se da un semnal clar corporatiilor americane si grupurilor economice din SUA ca gazele de sist si cuprul nu pleaca nicaieri: raman la dispozitia lor.

3. Si nu va grabiti sa credeti ca asta inseamna ca Basescu pleaca si se preda stafeta. Nu, numirea acestui consilier inseamna mai ales pct. 2, este un semnal ca guvernul Ponta este si el un “partener de negociere”, nu doar Basescu, asa cum a fost pana acum. Firmanul, probabil, inca se joaca (negociaza), respectiv, probabil, s-a cazut de acord doar ca chestiunea puterii finale sa fie transata prin referendum.

Absolut hilar cum hotnews a ales sa focalizeze pe activitatile afaceriste ale lui Clark din domeniul gazelor de sist si pe intentiile sale razboinice fata de rusi, ca sa dea ”negativ” la imagine pentru inamicul Ponta… Tocmai ei, ”promotorii neconditionati” ai parteneriatului strategic cu USA si ai exploatarii gazelor de sist. De partea cealalta, Antena 3, gazda unor fulimnante emisiuni despre colonizarea economica a Romaniei si despre demonstratiile anti-Chevron din Barlad, a cazut pe spate de admiratie in fata noului consilier dalb american care a venit sa ne spuna cat de mult ii place de Romania ca e tara bogata cu multe resurse! Oh, da…

Cate ceva despre cine este Wesley Clark, a se vedea in materialul de mai jos:

Fostul comandant al forţelor NATO în Kosovo, generalul în retragere, Wesley Clark, vrea să investească în această provincie peste 5,5 miliarde de dolari. Potrivit persoanelor din anturajul generalului Wesley Clark, consideră că el este un mare strateg.

Tocmai el a scris cartea „Cum să câştigi un război modern”, care a apărut în 2001. În acest studiu fundamental, autorul menţionează lista întocmită de Pentagon a ţărilor candidate pentru o schimbare rapidă a regimului. Pe listă figurează Irakul, Iranul, Siria, Libanul, Libia şi Somalia. Despre Iugoslavia, generalul Clark nu a scris: atunci situaţia cu regimul lui Milosevic s-a rezolvat cu ajutorul bombardamentelor precise.Tocmai după operaţiunea din Kosovo, generalul Clark a demisionat şi a intrat în sectorul bancar. Însă nu a pierdut legăturile cu Kosovo, iar acum compania Envidity, care aparţine generalului a apelat la autorităţile Kosovo pentru o autorizaţie de exploatare a cărbunelui.

De regulă, următorul pas după cucerire este jaful. Se pare că într-adevăr oamenii, care în 1999 au ajutat grupările teroriste albaneze (pe care în prezent le controlează) să vină la putere în Kosovo sunt mari strategi. La vremea sa, mass media au scris că ambasadorul SUA la Priştina, Christopher Dell, are o afacere legată de combinatul minier de îmbogăţire „Trepca”. El a investit şi în construirea unei autostrăzi din Albania în Kosovo. De asemenea a asigurat cu locuri de muncă compania de telefonie din Kosovo, al cărei pachet de bază este deţinut de fostul secretar de stat american, Madeleine Albright.

Generalul Clark el însuşi a fost întotdeauna în relaţii excelente cu „guvernul” kosovar şi cu „premierul” – fostul combatant Hashim Thaci. La Priştina, o stradă a fost numită în cinstea lui Wesley Clark. După cum se vede toate acestea au dat nu numai roade politice, ci şi economice, relevă jurnalistul sârb, Nikola Vrzich.

Acum devine clar că bombardamentele au avut nu numai un ţel politic – de a rupe Kosovo de Serbia, ci şi unul economic – de a lipsi ţara de resursele naturale vaste din această provincie sudică. Cărbunele este principala resursă a Kosovo, iar geologii vorbesc şi despre rezerve de alte minereuri, din care multe nu au fost încă studiate”.

Vom releva faptul că pe fundalul pieţii de petrol care nu este stabilă întotdeauna, conştientizarea faptului că rezervele de aur negru nu sunt infinite, experţii vorbesc despre perspectivele producerii unor combustibili sintetici – inclusiv pe bază de cărbune. Rezervele de cărbune din Kosovo sunt estimate la 16 miliarde de tone, ceea ce reprezintă aproape 70% din toate rezervele Serbiei.

Cărbunele e cărbune, însă petrolul se bucură de o mare cerere. Lucrurile au continuat după lista de mai sus: Irak, Somalia, Libia. Siria încă se menţine, Damascul vrea să dezvolte singur democraţia, fără ajutor „umanitar” din afară. În privinţa Iranului există dificultăţi. Însă, strategii economici sunt răbdători: generalii – investitori sunt întotdeauna gata să facă investiţii.


Legaturi:


Categorii

Batalia pentru resurse, Kosovo, Serbia, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “Vanzarea Romaniei catre americani continua, garantat si fatis, sub guvernul PONTA: WESLEY CLARK – seful NATO si al operatiunilor de bombardare a Serbiei – CONSILIER AL PREMIERULUI (video)

  1. Incredibil! Probabil ca vanzarea la bucata dureaza prea mult si, cum timpul zboara, s-a trecut la predarea la colet..

    “Cred că România poate fi una dintre cele mai bogate ţări din regiune, are multe surse neexploatate pentru care există cerere în Europa – energie, agricultură… Am acceptat să fiu consilierul domnului Ponta deoarece am discutat cu el şi planul Guvernului său mi s-a părut foarte logic”, a declarat Clark la un post TV.”

    E suficient.http://www.gandul.info/politica/ponta-anunta-ca-generalul-american-wesley-clark-il-va-consilia-pe-securitate-si-economie-9820563

  2. Pingback: SUSPENDAREA LUI TRAIAN BASESCU. Propaganda “loviturii de stat”si FONDUL PROBLEMEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. grav, scenariul capata distribtie serioasa. se joaca pe mize mari, incepe dizlocarea Romaniei, la nivel mediatic nu mai pricep mesajele, suntem in plin razboi informatiobnal, anvrgura mare, miza majora este sigur in alta parte, usa si germania f. implicate, nu inteleg unanimitatea aparentului semnal negativ, destabilizare politice, ungaria incearca sa mute atentia pe situatia din Ro pentru a iesi din colimator, politicieni germani sustin aceasta diversiune, se joaca la n ivel de ’89, teren de antrenament, masa de manevra, banuiesc ca toate nu ne vizeaza nu atat pe noi, cat un exercitiu in mic al unei mai mari stratageme….

  4. http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/extraordinarul-noroc-al-lui-victor-ponta-wesley-clark-dragoste-la-prima-vedere-si-cine-plateste-81166.html

    “Printr-o cunoştinţă comună, a fost un noroc extraordinar, ne-am întâlnit şi astăzi a venit în România. Este o mare oportunitate, generalul Clark este un extraordinar economist, este implicat la nivelul cel mai înalt în strategii economice, este un om pe care orice l-ar vrea, iar un prim-ministru nu ar rata o asemenea ocazie. I-am promis că vom rezolva rapid criza politică şi că vom avea în continuare o justiţie independentă“, a declarat la Antena 3, premierul.

    Misterioasa cunostinta comuna se pare a fi Soros?!

  5. sunteti singurii care ati spus adevarul integral in aceasta situatie! Sf. Sava si Sf. Tar Lazar sa va binecuvanteze!

  6. asadar , avem acum si raspunsul 100% la intrebarea : care a fost scopul vizitei lui Ponta in SUA ? De banuit , banuiam ca a mers pentru ” indicatii speciale ” , dar nici prin cap nu mi-ar fi trecut cat de speciale vor fi . Mi se pare a fi chiar o adevarata bomba , fara exagerare . Sa te tii , acum , ” distractie ” .

  7. Pingback: Ipocrizia “Ungurenilor” « Herman Vlad
  8. Ca si Albricht, si Clark a aflat cu “surprindere” ca:
    “I am the oldest son, of the oldest son, of the oldest son, of the oldest son: at least five generations, and they were all rabbis” from Minsk.

    http://www.thejewishweek.com/features/generals_jewish_war_story

  9. Parca si Basescu a avut doi consilieri evrei.

  10. Pingback: BASESCU A FOST SUSPENDAT, DAR NU SE PREDA. EUROPA SI AMERICA FAC ZID IN JURUL SAU. Agentii minciunii si… cine conduce cu adevarat Romania? FARA ILUZII SI ALTERNATIVE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Santem arvuniti cu totul oameni buni. Toate clasele politice care au condus si conduc ,sant niste mamaligari si spala blide pt. strainii din afara tarii , ei bucurandu-se de o mica ,mare functie trecatoare ca ,si viata. Distrugand poporul natiunea si ”DREAPTA CREDINTA” -multi dintre ei ,O fac cu stiinta – . Este clar ca ,iudeo-masonii vor totul ,ori nimic ,asa sant toti lacomii dupa bani si putere . FARA o revolutie serioasa cu adunarea romanilor de pretutindeni ,facuta din inima romanului crestin si iubitor de tara ,nu vom scapa usor deloc …!? Vom ajunge nu numai slugi,sclavii electronizarii lor ,noi si copiii nostrii ,DAR multi vom pierii si cu viata si cu sufletele . Romani intre romani,ne vom bate ca ,”’chiorii” .DIAVOLUL nu doarme ,insa noi multi dormim ,fiind trezi ? ,doar nu-i prima data cand ne omoram intre noi ,istoriile se repeta ,dar sub alta forma/metoda…? . Ei ne stiu toate slabiciunile si stiu cum sa actioneze ,au armata multa din interiorul tarii,vanzatorii si tradatorii neamului ,nu se pot schimba ,decat prin ajutorul lui DUMNEZEU ,EL ne asteapta pe toti sa/i marturism pacatele /sincer / .Va fi mult mai rau decat pe timpul lui CEASCA ,vorba parintelui IUSTIN PARVU .Alegerea este a noastra a tuturor romanilor ,crestini si necrestini,dar cinstiti . Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne adune .AMIN !

  12. @Dumitru:

    FARA o revolutie serioasa cu adunarea romanilor de pretutindeni ,facuta din inima romanului crestin si iubitor de tara ,nu vom scapa usor deloc …!?

    Revolutia nu a fost si nu este o solutie, ci doar inca o capcana.

  13. Din spusele staretului Varsanufie ;
    Fratele meu in HRISTOS ,sufera cu indrazneala .
    Si nu opri nici o clipa lupta cea mare .
    Nu parasi de frica campul de lupta ,nu pleca ,nu opri rugaciunea .
    Continua pana la capat , pana la sfarsitul tau .
    Biruinta este a ta , a celui ce te lupti .
    Sa nu/ti slabeasca oasele .
    Sa nu te clatine greutatile si piedicile .
    Iar cand iti vin vizitatorii vicleni ai gandurilor rele ,sa/i biruiesti cu numele lui Iisus , Numele cel Atotputernic .
    Foarte ADEVARAT si potrivit pt. aceste timpuri …. Dumnezeu sa ne ajute ,sa ne lumineze mintile si sa ne adune ,pe cati mai multi de pretutindeni , atunci cand va suna trambita .Doamne ajuta !!! Soldatu in timp de PACE se pregateste ,la fel si crestinul . SPOR DUHOVNICESC TUTUROR ROMANILOR .

  14. Pingback: Agenda generalului Wesley Clark, consilierul premierul Ponta: EXPLOATAREA RESURSELOR MINERALE, ROSIA MONTANA SI HIDROCARBURILE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Alianta Familiilor din Romania, antrenata in propaganda neoprotestanta pro-ARD? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: VICTOR PONTA, premierul “provinciei” România, “ASTEPTAT CU NERABDARE” DE BRUXELLES LANGA BASESCU, “IN INTERESUL EUROPEI”. Acum in jenantul rol de “pacificator” si “reunificator”, neinteles de po
  17. Pingback: PACTUL DE COABITARE – Intalnirea secreta de noapte USL-BASESCU: “Pupat toți piața endependenți…” “AMBUSCADA DE IMAGINE” pentru compromitere sau inca o TRADARE A LUI PONTA, inca un vot vandut printr-un BLAT “EUR
  18. Pingback: CUM AM SCHIMBAT STAPANUL SOVIETIC CU CEL AMERICAN - "De ce ne iubesc americanii?" [VIDEO, Realitatea TV] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: Emisarul american NULAND dezvaluie motivul real al “LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI” si “INDEPENDENTEI JUSTITIEI” – controlul geopolitic al Europei de Est si Balcanilor. Si despre “ROMANIA INFRICOSATA” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare