Putin vrea sa RESTRICTIONEZE adoptiile de copii din Rusia in tarile care au LEGALIZAT CASATORIILE HOMOSEXUALE

27-04-2013 51 secunde Sublinieri

putin starea natiunii

Rusia ar putea revizui acordurile de adopţii cu ţările care au legalizat căsătoriile între homosexuali, anunţă preşedintele Vladimir Putin, la trei zile după decizia Parlamentului Franţei în acest sens. 

“Cred că avem tot dreptul să introducem modificări. Trebuie să reacţionăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru”, a spus Putin, conform agenţiilor de presă ruse.

“Rusia respectă tradiţiile culturale şi normele morale”, a spus preşedintele rus.

“Ne respectăm partenerii, dar le cerem să respecte tradiţiile noastre culturale, normele etice, legislative şi morale”, a adăugat Putin.

Publicaţia Vaticanului, Osservatore Romano, a condamnat decizia Parlamentului Franţei în favoarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, catalogând-o drept o “opţiune ideologică” ce creează “diviziuni” şi refuză să fie acceptată de “largi segmente ale societăţii”.

Întrebat despre proiectul privind căsătoriile homosexuale adoptat de Parlamentul francez, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi, a răspuns: “Nu mă bucură acest proiect. Este un lucru bun ca fiecare copil să ştie ce înseamnă un tată sau o mamă”.

“Căsătoria între un bărbat şi o femeie este un principiu fundamental”, a spus el.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Rusia

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Putin vrea sa RESTRICTIONEZE adoptiile de copii din Rusia in tarile care au LEGALIZAT CASATORIILE HOMOSEXUALE

  1. Cinste lui pentru ca a facut o astfel de declaratie. Poate se “inspira” si presedintele nostru … As vrea eu!

  2. Dar chiar, de multa vreme nu am mai citit mai nimic despre Base prin presa. Sade bland ca un mielusel si nu zice nici psss… oare ce-o mai invarti!? o fi linistea dinaintea furtunii.

  3. Luarile de pozitie caldute, de genul”Nu mă bucură acest proiect. Este un lucru bun ca fiecare copil să ştie ce înseamnă un tată sau o mamă” nu conving,as spune.Nu conving pe cine are nevoie sa fie convins.In ultimul timp auzim numai asemenea enunturi palide, care sugereaza o budinca de gris sau ceva asemanator!Lucrurilor nu li se mai spune pe nume, de parca o teama gretoasa, de represalii, a pus stapanire pe intreaga lume.Cum adica”este un lucru bun ca fiecare sa stie ce inseamna un tata si o mama”??? Este absolut firesc, natural, indispensabil ca fiecare sa stie…atat timp cat numai dintr-un barbat si o femeie se poate naste o noua fiinta umana!
    De altfel, a da dreptul la adoptii homosexualilor e ca un “furt” de copii.In mod natural doua persoane de acelasi sex nu pot procrea, dar “inhata” “produsul finit” de la cei “in drept” si-l cresc apoi ca si cum ar fi al lor. Un fel de anticuci!Ideea e ca daca nimeni nu ar mai abandona copii, nu ar avea ce sa adopte!Deci, putregaiul putregai naste…Si tot asa.

  4. Frumos vorbeste Putin. Tot e ceva…

  5. Pingback: PUTIN considera Biserica Ortodoxa un ‘PATRENER NATURAL” al STATULUI/ Olandezi judecati in Rusia pentru PROPAGANDA HOMOSEXUALA - Recomandari
  6. Pingback: PUTIN S-A INTALNIT CU REPREZENTANTII BISERICILOR ORTODOXE LA KREMLIN. Presedintele Rusiei vrea sa discute interesele ortodocsilor de pe glob - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare